mmbbaj Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Aniu, cieszę się, że się nie przejmujesz już tą próbą Basco, bo początkowo to to boli na pewno :calus: A wiesz, że ja jakoś nigdy nie myślałam o przeglądzie hodowlanym u ogarów i kompletnie nie wiem jak to wygląda ani jaki okres czasu mają na to...:razz: Quote
an3czka Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 [quote name='mmbbaj']Aniu, cieszę się, że się nie przejmujesz już tą próbą Basco, bo początkowo to to boli na pewno :calus: A wiesz, że ja jakoś nigdy nie myślałam o przeglądzie hodowlanym u ogarów i kompletnie nie wiem jak to wygląda ani jaki okres czasu mają na to...:razz: Haha jak miło czytać, że tak dużo osób ma lajtowy stosunek do tego wszystkiego:lol: Quote
Alicja Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 [quote name='an3czka']Kurde, to u Was tez inwazja? Basco ma strasznie czerwone te miejsca. Wyglądają jakby krwawiły. Nie interesuje się tym kompletnie, więc pewnie go nie swędzi. Myślałam nawet, żeby Fenistilem posmarować, ale pewnie chciałby lizać... Mnie też coś ukąsiło w rękę:angryy: Aniu to najprawdopodobniej meszki :angryy:ja przez taka gadzinę swego czasu jechałam w nocy na pogotowie bo mi twarz w opuchliźnie zanikała :diabloti:a wszystko przez to ,ze mnie meszka dziabnęła przy jedzeniu zbieranych na polu truskawek :cool1: Quote
an3czka Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Aniu to najprawdopodobniej meszki :angryy:ja przez taka gadzinę swego czasu jechałam w nocy na pogotowie bo mi twarz w opuchliźnie zanikała :diabloti:a wszystko przez to ,ze mnie meszka dziabnęła przy jedzeniu zbieranych na polu truskawek :cool1: Matko Boska! Mam nadzieję, że to nic poważnego nie było. Co za cholery. Ja dawniej słyszałam o inwazjach meszek i że jest to groźne, ale nigdy sie z nimi nie spotkałam. Poza tym kojarzyłam je raczej z jakimis maleńkimi muszkami, a te, które Basco pogryzły nie były takie maleńkie:roll: Quote
mmbbaj Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='an3czka'] Poza tym kojarzyłam je raczej z jakimis maleńkimi muszkami, a te, które Basco pogryzły nie były takie maleńkie:roll: Aniu, ale meszki są maleńkie więc Basco pogryzły jakieś inne muszki :cool1: Quote
Gosiek Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 cześć Aniu - biedny Basculec.... ale widać on nie cierpi tak jak Ty ;) a muszki są koszmarem niestety... ostatnio jak byłam u ciotki na wsi... pamietasz te zdjęcia starych chat? to tam własnie ufociłam w bajorku wylegarnię tych wstręciuchów Quote
Daga_i_Oskar Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Cześc Aniu :multi: Zyczymy milego i slonecznego dzioneczka, głaski dla Baculka :loveu: Quote
an3czka Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Witajcie wszyscy! Cieszę się, że to, co pogryzło Basco, to nie meszki... Faktycznie juz prawie śladu nie ma, a wczoraj tak koszmarnie to wyglądało. Wstawiam zdjęcia z wczorajszej wycieczki do Zoo:p Quote
Cimi Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Ojacie.. po prostu śliczne, boskie i przecudowne :loveu: :loveu:. Quote
URIA Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Foty jak z safari - PIĘKNE!!:loveu: bardzo miły przerywnik w tej rzeźni jaka mam w pracy teraz....ale nic - skupiam sie na przelewie i chomikuje kase na lustrzanke cyfrową:diabloti: Quote
Alicja Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='an3czka']Matko Boska! Mam nadzieję, że to nic poważnego nie było. Co za cholery. Ja dawniej słyszałam o inwazjach meszek i że jest to groźne, ale nigdy sie z nimi nie spotkałam. Poza tym kojarzyłam je raczej z jakimis maleńkimi muszkami, a te, które Basco pogryzły nie były takie maleńkie:roll: :razz:jak małe to nie meszki , bo meszki to takie cholery że jak dziabną to zostaje ślad po ugryzieniu i są ochydne :angryy: ale swietny Quote
Teklunia Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='an3czka'] ale pieknosci rozesmiane :loveu::loveu::loveu: ja kce swinke :placz: Quote
PiotrekJ Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Cześć Aniu :lol: ... Śliczne zdjęcia zwierzaczkowe ;) ... Quote
Alicja Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='olcha'] Moje ukochane zeberki :loveu::cool3::cool3::cool3:inne jak PIKowe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Cześc Aniu, świetne zdjęcia i zrobione na wysokim poziomie - bardzo miło sie ogląda te wszytskie zwierzaczki w Twoim obiektywie :multi: :multi: Quote
malawaszka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 ahhh piękne!!! zwłaszcza Zebry - widzę, że nie tylko ja je tak bardzo lubię :loveu: :loveu: :loveu: Quote
KaRa_ Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Ale śliczne oczy:loveu: Nie ma to jak pluskanie woda:cool3: A temu co się stało?:crazyeye: Quote
Recommended Posts