Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aniu, cieszę się, że się nie przejmujesz już tą próbą Basco, bo początkowo to to boli na pewno :calus: A wiesz, że ja jakoś nigdy nie myślałam o przeglądzie hodowlanym u ogarów i kompletnie nie wiem jak to wygląda ani jaki okres czasu mają na to...:razz:

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mmbbaj']Aniu, cieszę się, że się nie przejmujesz już tą próbą Basco, bo początkowo to to boli na pewno :calus: A wiesz, że ja jakoś nigdy nie myślałam o przeglądzie hodowlanym u ogarów i kompletnie nie wiem jak to wygląda ani jaki okres czasu mają na to...:razz:
Haha jak miło czytać, że tak dużo osób ma lajtowy stosunek do tego wszystkiego:lol:

Posted

[quote name='an3czka']Kurde, to u Was tez inwazja? Basco ma strasznie czerwone te miejsca. Wyglądają jakby krwawiły. Nie interesuje się tym kompletnie, więc pewnie go nie swędzi. Myślałam nawet, żeby Fenistilem posmarować, ale pewnie chciałby lizać...
Mnie też coś ukąsiło w rękę:angryy: Aniu to najprawdopodobniej meszki :angryy:ja przez taka gadzinę swego czasu jechałam w nocy na pogotowie bo mi twarz w opuchliźnie zanikała :diabloti:a wszystko przez to ,ze mnie meszka dziabnęła przy jedzeniu zbieranych na polu truskawek :cool1:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Aniu to najprawdopodobniej meszki :angryy:ja przez taka gadzinę swego czasu jechałam w nocy na pogotowie bo mi twarz w opuchliźnie zanikała :diabloti:a wszystko przez to ,ze mnie meszka dziabnęła przy jedzeniu zbieranych na polu truskawek :cool1:
Matko Boska!
Mam nadzieję, że to nic poważnego nie było. Co za cholery. Ja dawniej słyszałam o inwazjach meszek i że jest to groźne, ale nigdy sie z nimi nie spotkałam. Poza tym kojarzyłam je raczej z jakimis maleńkimi muszkami, a te, które Basco pogryzły nie były takie maleńkie:roll:

Posted

[quote name='an3czka'] Poza tym kojarzyłam je raczej z jakimis maleńkimi muszkami, a te, które Basco pogryzły nie były takie maleńkie:roll:

Aniu, ale meszki są maleńkie więc Basco pogryzły jakieś inne muszki :cool1:

Posted

cześć Aniu - biedny Basculec.... ale widać on nie cierpi tak jak Ty ;)

a muszki są koszmarem niestety... ostatnio jak byłam u ciotki na wsi... pamietasz te zdjęcia starych chat? to tam własnie ufociłam w bajorku wylegarnię tych wstręciuchów

Posted

Witajcie wszyscy!
Cieszę się, że to, co pogryzło Basco, to nie meszki...
Faktycznie juz prawie śladu nie ma, a wczoraj tak koszmarnie to wyglądało.
Wstawiam zdjęcia z wczorajszej wycieczki do Zoo:p

Posted

Foty jak z safari - PIĘKNE!!:loveu: bardzo miły przerywnik w tej rzeźni jaka mam w pracy teraz....ale nic - skupiam sie na przelewie i chomikuje kase na lustrzanke cyfrową:diabloti:

Posted

[quote name='an3czka']Matko Boska!
Mam nadzieję, że to nic poważnego nie było. Co za cholery. Ja dawniej słyszałam o inwazjach meszek i że jest to groźne, ale nigdy sie z nimi nie spotkałam. Poza tym kojarzyłam je raczej z jakimis maleńkimi muszkami, a te, które Basco pogryzły nie były takie maleńkie:roll: :razz:jak małe to nie meszki , bo meszki to takie cholery że jak dziabną to zostaje ślad po ugryzieniu i są ochydne :angryy:

ale swietny