an3czka Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Kara, Bigos dzięki!:p :p :p Nugatowa jakie pierwsze miejsce:shake: Ja się modlę, żeby I-stopnia dyplom dostał... Quote
olcha Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 U mnie też tak strasznie kleszcze atakują. Od kąd zakropliłam psicom frontline to tylko jeden się ośmielił skoczyć. Ale sobie też chyba będe musiała zaaplikować :eviltong: bo mi też się na nogawki rzucają wstrętne kleszcze łąkowe. Quote
Gosiek Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 olcha napisał(a):U mnie też tak strasznie kleszcze atakują. Od kąd zakropliłam psicom frontline to tylko jeden się ośmielił skoczyć. Ale sobie też chyba będe musiała zaaplikować :eviltong: bo mi też się na nogawki rzucają wstrętne kleszcze łąkowe.ola - kup sobie Autan - pomaga... brrr jak ja nienawidzę tych wampirków :angryy: u nas nie wiem czy jest dużo bo jak Ax złapał w poniedziałek kleszcza to we wtorek dostał Frontline i od tej pory kleszcza nie widziałam - i oby tak dalej :mad: Quote
Nugatowa Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 an3czka napisał(a):Kara, Bigos dzięki!:p :p :p Nugatowa jakie pierwsze miejsce:shake: Ja się modlę, żeby I-stopnia dyplom dostał... A Ania rzeczywiście wy musicie pierwszy stopień :crazyeye: :oops: :-o Quote
olcha Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Gosiek napisał(a):ola - kup sobie Autan - pomaga... brrr jak ja nienawidzę tych wampirków :angryy: u nas nie wiem czy jest dużo bo jak Ax złapał w poniedziałek kleszcza to we wtorek dostał Frontline i od tej pory kleszcza nie widziałam - i oby tak dalej :mad: A nawet mam :p taki żółto czerwony :p ale nie przyszło mi jeszcze w tym roku używać :niewiem: Quote
an3czka Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 O kurcze nawet nie skojarzyłam, że Autan na kleszcze działa. Z samymi komarami mi sie kojarzyło:lol: Nugatowa właśnie. III-stopień to my mamy z Wrocławia:lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 an3eczko zaglądam tu do Was cichcem, zaglądam i powoli mnie zazdrość zżera :oops: Rozumiem, że chcesz zawalczyć o pierwsze miejsce w rankingach galeryjnych niektórych osób, ale żeby od razu tak ostro?? :mad: :eviltong: Zajączek śliczny!! :) I Basculce także nienajgorsze ;) :eviltong: ;) Co tam macie z tymi próbami? Dlaczego potrzebujecie I stopień? Kiedy trzymać kciuki za ładne okładanie pola i dobre stójki? Teraz? Oki, trzymam!! :) Pozdrawiam Marysia z połamańcem (KT 1 :eviltong:) Quote
an3czka Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):an3eczko zaglądam tu do Was cichcem, zaglądam i powoli mnie zazdrość zżera :oops: Rozumiem, że chcesz zawalczyć o pierwsze miejsce w rankingach galeryjnych niektórych osób, ale żeby od razu tak ostro?? :mad: :eviltong: Zajączek śliczny!! :) I Basculce także nienajgorsze ;) :eviltong: ;) Co tam macie z tymi próbami? Dlaczego potrzebujecie I stopień? Kiedy trzymać kciuki za ładne okładanie pola i dobre stójki? Teraz? Oki, trzymam!! :) Pozdrawiam Marysia z połamańcem (KT 1 :eviltong:) Ja wcale o nic nie walczę!:obrazic: :eviltong: Wyżły kontynentalne (samce) musza miec zaliczone próby pracy na I-stopień. W przypadku setterów i pointerów wystarcza III-stopień. I gdzie ta sprawiedliwość?:cool1: Juz mam pierwsze wieści z pola bitwy... Basco (z numerem 1) poszedł na próbę strzału razem z rocznym weimarem. Na komendę "naprzód!" skoczył na weimara...:shake: Skołowany strasznie jest...Poza próbami dla wyżłów odbywają się równocześnie jakies konkursy dla płochaczy, czy cos takiego...Psów jest ponad 40, więc sobie wyobraź:roll: Teraz próba pola...Strasznie sie denerwuję... Quote
PIKA Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Oj, te kleszcze to jakaś zmora :shake: Saba jeszcze nie zlapala, ale jak bylam u weta po kropelki na kleszcze, to mi mówił. że mial juz kilka chorych psow :shake: Quote
an3czka Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 PIKA napisał(a):Oj, te kleszcze to jakaś zmora :shake: Saba jeszcze nie zlapala, ale jak bylam u weta po kropelki na kleszcze, to mi mówił. że mial juz kilka chorych psow :shake: Czuję, że w tym roku będzie tragedia. W zeszłym nie było żadnych problemów, a teraz...:shake: Quote
an3czka Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Trzymam kciukasy za powodzenie Basculca ;) Z tego co już wiem, to poszło w polu źle!:-( Quote
Alicja Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 an3czka napisał(a):Z tego co już wiem, to poszło w polu źle!:-(nie smutkój , będzie dobrze ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Cześc Aniu :multi: Wreszcie udało mi sie do Was dotrzec :multi: Nie udalo mi sie nadrobic zaleglosci, bo nie mam zbyt wiele czasu :oops: ale wyczytałam, ze staracie sie o I st z Basculkiem, wiec my bedziemy trzymc kciuki z całych sił, żeby sie udało :multi: Głaski i całuski dla Basculka :loveu: Quote
an3czka Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Cześc Aniu :multi: Wreszcie udało mi sie do Was dotrzec :multi: Nie udalo mi sie nadrobic zaleglosci, bo nie mam zbyt wiele czasu :oops: ale wyczytałam, ze staracie sie o I st z Basculkiem, wiec my bedziemy trzymc kciuki z całych sił, żeby sie udało :multi: Głaski i całuski dla Basculka :loveu: Cześć Daguś. Basco nie zaliczył:-( Quote
Alicja Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 an3czka napisał(a): Basco nie zaliczył:-( :calus:nie smutkój , następnym razem zaliczy:razz: Quote
PiotrekJ Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Cześć :p ... an3czka napisał(a):Cześć Daguś. Basco nie zaliczył:-( Bedzię dobrze, na jednej próbie świat się nie kończy ;) ... Następnym razem jeszcze mocniej będziemy kciuki trzymać ;) ... Quote
an3czka Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cześć :p ... Bedzię dobrze, na jednej próbie świat się nie kończy ;) ... Następnym razem jeszcze mocniej będziemy kciuki trzymać ;) ... Nie no spoko. Już sie nie martwię. Następnej próby raczej nie będzie:p Quote
olcha Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 an3czka a o co chodzi z tymi próbami? Bo ja nie w temacie :oops: Do czego to potrzebne? I co tam trzeba robić? :oops: Quote
an3czka Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 olcha napisał(a):an3czka a o co chodzi z tymi próbami? Bo ja nie w temacie :oops: Do czego to potrzebne? I co tam trzeba robić? :oops: Wymóg hodowlany. Należy je zrobić do ukończenia drugiego roku życia. Basco ma 21 miesięcy, więc w przyszłym roku odpadają. Wiadomo, że przez 3 miesiące moglibysmy próbować w innych miejscach, ale chyba zapał straciliśmy. Dał taki popis, że Przemek sie ze wstydu spalił prawie, szkoda gadać:shake: Quote
olcha Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 an3czka napisał(a):Wymóg hodowlany. Należy je zrobić do ukończenia drugiego roku życia. Basco ma 21 miesięcy, więc w przyszłym roku odpadają. Wiadomo, że przez 3 miesiące moglibysmy próbować w innych miejscach, ale chyba zapał straciliśmy. Dał taki popis, że Przemek sie ze wstydu spalił prawie, szkoda gadać:shake: Czyli, że bez tego nie może być reproduktorem? Quote
an3czka Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 olcha napisał(a):Czyli, że bez tego nie może być reproduktorem? Nie. Tzn. można ewentualnie robić konkursy, ale to jest wyższa szkoła jazdy... Quote
olcha Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 an3czka napisał(a):Nie. Tzn. można ewentualnie robić konkursy, ale to jest wyższa szkoła jazdy... Czyli to jest po to, żeby mieć papierek, że się coś takiego ma? Ale właściwie jego brak w niczym nie przeszkadza? Quote
an3czka Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 olcha napisał(a):Czyli to jest po to, żeby mieć papierek, że się coś takiego ma? Ale właściwie jego brak w niczym nie przeszkadza? No w niczym poza tym, że rozmnażac nie można. Nie zastanawiałam się głębiej nad przyszłością seksualna (:lol:) Basco. Teraz sprawa ta jest jasna. Może to i dobrze. Quote
Recommended Posts