Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U mnie też tak strasznie kleszcze atakują. Od kąd zakropliłam psicom frontline to tylko jeden się ośmielił skoczyć. Ale sobie też chyba będe musiała zaaplikować :eviltong: bo mi też się na nogawki rzucają wstrętne kleszcze łąkowe.

Posted

olcha napisał(a):
U mnie też tak strasznie kleszcze atakują. Od kąd zakropliłam psicom frontline to tylko jeden się ośmielił skoczyć. Ale sobie też chyba będe musiała zaaplikować :eviltong: bo mi też się na nogawki rzucają wstrętne kleszcze łąkowe.
ola - kup sobie Autan - pomaga... brrr jak ja nienawidzę tych wampirków :angryy:

u nas nie wiem czy jest dużo bo jak Ax złapał w poniedziałek kleszcza to we wtorek dostał Frontline i od tej pory kleszcza nie widziałam - i oby tak dalej :mad:

Posted

an3czka napisał(a):
Kara, Bigos dzięki!:p :p :p

Nugatowa jakie pierwsze miejsce:shake:
Ja się modlę, żeby I-stopnia dyplom dostał...

A Ania rzeczywiście wy musicie pierwszy stopień :crazyeye: :oops: :-o

Posted

Gosiek napisał(a):
ola - kup sobie Autan - pomaga... brrr jak ja nienawidzę tych wampirków :angryy:

u nas nie wiem czy jest dużo bo jak Ax złapał w poniedziałek kleszcza to we wtorek dostał Frontline i od tej pory kleszcza nie widziałam - i oby tak dalej :mad:

A nawet mam :p taki żółto czerwony :p ale nie przyszło mi jeszcze w tym roku używać :niewiem:

Posted

O kurcze nawet nie skojarzyłam, że Autan na kleszcze działa. Z samymi komarami mi sie kojarzyło:lol:

Nugatowa właśnie. III-stopień to my mamy z Wrocławia:lol:

Posted

an3eczko zaglądam tu do Was cichcem, zaglądam i powoli mnie zazdrość zżera :oops: Rozumiem, że chcesz zawalczyć o pierwsze miejsce w rankingach galeryjnych niektórych osób, ale żeby od razu tak ostro?? :mad: :eviltong:
Zajączek śliczny!! :) I Basculce także nienajgorsze ;) :eviltong: ;)

Co tam macie z tymi próbami? Dlaczego potrzebujecie I stopień? Kiedy trzymać kciuki za ładne okładanie pola i dobre stójki? Teraz? Oki, trzymam!! :)

Pozdrawiam
Marysia z połamańcem (KT 1 :eviltong:)

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
an3eczko zaglądam tu do Was cichcem, zaglądam i powoli mnie zazdrość zżera :oops: Rozumiem, że chcesz zawalczyć o pierwsze miejsce w rankingach galeryjnych niektórych osób, ale żeby od razu tak ostro?? :mad: :eviltong:
Zajączek śliczny!! :) I Basculce także nienajgorsze ;) :eviltong: ;)

Co tam macie z tymi próbami? Dlaczego potrzebujecie I stopień? Kiedy trzymać kciuki za ładne okładanie pola i dobre stójki? Teraz? Oki, trzymam!! :)

Pozdrawiam
Marysia z połamańcem (KT 1 :eviltong:)

Ja wcale o nic nie walczę!:obrazic: :eviltong:
Wyżły kontynentalne (samce) musza miec zaliczone próby pracy na I-stopień. W przypadku setterów i pointerów wystarcza III-stopień. I gdzie ta sprawiedliwość?:cool1:
Juz mam pierwsze wieści z pola bitwy...
Basco (z numerem 1) poszedł na próbę strzału razem z rocznym weimarem. Na komendę "naprzód!" skoczył na weimara...:shake:
Skołowany strasznie jest...Poza próbami dla wyżłów odbywają się równocześnie jakies konkursy dla płochaczy, czy cos takiego...Psów jest ponad 40, więc sobie wyobraź:roll:
Teraz próba pola...Strasznie sie denerwuję...

Posted

Oj, te kleszcze to jakaś zmora :shake:

Saba jeszcze nie zlapala, ale jak bylam u weta po kropelki na kleszcze, to mi mówił. że mial juz kilka chorych psow :shake:

Posted

PIKA napisał(a):
Oj, te kleszcze to jakaś zmora :shake:

Saba jeszcze nie zlapala, ale jak bylam u weta po kropelki na kleszcze, to mi mówił. że mial juz kilka chorych psow :shake:

Czuję, że w tym roku będzie tragedia. W zeszłym nie było żadnych problemów, a teraz...:shake:

Posted

Cześc Aniu :multi:

Wreszcie udało mi sie do Was dotrzec :multi: Nie udalo mi sie nadrobic zaleglosci, bo nie mam zbyt wiele czasu :oops: ale wyczytałam, ze staracie sie o I st z Basculkiem, wiec my bedziemy trzymc kciuki z całych sił, żeby sie udało :multi:

Głaski i całuski dla Basculka :loveu:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Cześc Aniu :multi:

Wreszcie udało mi sie do Was dotrzec :multi: Nie udalo mi sie nadrobic zaleglosci, bo nie mam zbyt wiele czasu :oops: ale wyczytałam, ze staracie sie o I st z Basculkiem, wiec my bedziemy trzymc kciuki z całych sił, żeby sie udało :multi:

Głaski i całuski dla Basculka :loveu:

Cześć Daguś. Basco nie zaliczył:-(

Posted

Cześć :p ...

an3czka napisał(a):
Cześć Daguś. Basco nie zaliczył:-(

Bedzię dobrze, na jednej próbie świat się nie kończy ;) ...
Następnym razem jeszcze mocniej będziemy kciuki trzymać ;) ...

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Cześć :p ...

Bedzię dobrze, na jednej próbie świat się nie kończy ;) ...
Następnym razem jeszcze mocniej będziemy kciuki trzymać ;) ...

Nie no spoko. Już sie nie martwię. Następnej próby raczej nie będzie:p

Posted

olcha napisał(a):
an3czka a o co chodzi z tymi próbami? Bo ja nie w temacie :oops: Do czego to potrzebne? I co tam trzeba robić? :oops:

Wymóg hodowlany. Należy je zrobić do ukończenia drugiego roku życia. Basco ma 21 miesięcy, więc w przyszłym roku odpadają. Wiadomo, że przez 3 miesiące moglibysmy próbować w innych miejscach, ale chyba zapał straciliśmy. Dał taki popis, że Przemek sie ze wstydu spalił prawie, szkoda gadać:shake:

Posted

an3czka napisał(a):
Wymóg hodowlany. Należy je zrobić do ukończenia drugiego roku życia. Basco ma 21 miesięcy, więc w przyszłym roku odpadają. Wiadomo, że przez 3 miesiące moglibysmy próbować w innych miejscach, ale chyba zapał straciliśmy. Dał taki popis, że Przemek sie ze wstydu spalił prawie, szkoda gadać:shake:

Czyli, że bez tego nie może być reproduktorem?

Posted

an3czka napisał(a):
Nie. Tzn. można ewentualnie robić konkursy, ale to jest wyższa szkoła jazdy...

Czyli to jest po to, żeby mieć papierek, że się coś takiego ma? Ale właściwie jego brak w niczym nie przeszkadza?

Posted

olcha napisał(a):
Czyli to jest po to, żeby mieć papierek, że się coś takiego ma? Ale właściwie jego brak w niczym nie przeszkadza?

No w niczym poza tym, że rozmnażac nie można. Nie zastanawiałam się głębiej nad przyszłością seksualna (:lol:) Basco. Teraz sprawa ta jest jasna. Może to i dobrze.