Gosiek Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 czesć Aniu :p Naprawde Bruce kupił Ci aparacik? Ojejej :multi::multi::multi::multi: wspaniale - bardzo sie cieszę :p taki jak rozmawiałyśmy? Zdjęcia piekne - co ja mówie - fantastyczne - jakość rewelacyjna a Basco cudny :loveu: Quote
an3czka Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Gosiek napisał(a):czesć Aniu :p Naprawde Bruce kupił Ci aparacik? Ojejej :multi::multi::multi::multi: wspaniale - bardzo sie cieszę :p taki jak rozmawiałyśmy? Zdjęcia piekne - co ja mówie - fantastyczne - jakość rewelacyjna a Basco cudny :loveu: Dziękuję Gosiu!:loveu: Dobrego męża mam prawda? Aktualnie uczę się obsługi aparatu, bo to bardziej skomplikowana sprawa...:cool1: Kupiliśmy inny Nikon D50 Quote
mmbbaj Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Aniu witaj! Gratuluję nowego aparatu! :multi: no i...dobrego męża ;) Quote
an3czka Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 mmbbaj napisał(a):Aniu witaj! Gratuluję nowego aparatu! :multi: no i...dobrego męża ;) Witaj i dziękuję za gratulacje:p Quote
KaRa_ Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Świetne jest to zdjęcie:loveu: cos ciekawego wyweszyl?:razz: Ma coś w sobie to zdjecie;) Quote
mmbbaj Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 an3czka napisał(a):Witajcie! Zdjęcia z dzisiaj... Aniu, wszystkie zdjęcia mi się bardzo podobają, a te najbardziej :loveu: Na tym ostatnim Basco twista tańczy? :lol: Quote
dbsst Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 an3czka napisał(a):Witajcie! Zdjęcia z dzisiaj... Aniu POEZJA nie zdjęcia CUDOWNE no jestem strasznie zaskoczona tą perfekcja cuuuuuuuuuuuuuuuuudowne wspaniałe :modła: Quote
Teklunia Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Czesc Aniu:) Czy nie powinnas wyprobowywac nowego aparatu? ;) Quote
Behemot Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 An3czko, Twoje zdjęcia są przepiękne! Masz dobre oko, no i chyba sprzęt niczego sobie :cool3: Zdradzisz mi, jakim aparatem robisz te dzieła? Na pewno nie jest to cyfrowka-idiot camera ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Cześc Aniu :multi: Ja sie znowu zachwycam zdjęciami Twojej roboty i niedługo tak jak u Gosi braknie mi słów by je opisywac i będę tylko po cichutko zaglądała :lol: Quote
an3czka Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Witajcie wszystkie i dziękuję:buzi: KaRa_TC napisał(a):Świetne jest to zdjęcie:loveu: cos ciekawego wyweszyl?:razz: On cigle węszy. Nie pamiętam co tamtym razem:lol: mmbbaj napisał(a):Aniu, wszystkie zdjęcia mi się bardzo podobają, a te najbardziej :loveu: Na tym ostatnim Basco twista tańczy? :lol: Ta...Z kijkiem:lol: dbsst napisał(a):Aniu POEZJA nie zdjęcia CUDOWNE no jestem strasznie zaskoczona tą perfekcja cuuuuuuuuuuuuuuuuudowne wspaniałe :modła: :buzi: Teklunia napisał(a):Czesc Aniu:smile: Czy nie powinnas wyprobowywac nowego aparatu? ;-) Kasiu może i powinnam, choć pogoda brzydka. Basco coś kuleje i martwię się... Rano, jak wstał, to ciągle na łapkę kulał, ale go nic nie bolało. Jak wyszliśmy na spacerek, przed wizytą u weta kuleć przestał. Został wymacany i nic. Wszystko w najlepszym porządku... teraz jak poleżał znowu utyka. Już nic nie rozumiem. Mam obserwować, bo to albo jakaś pierdoła, albo początek stanu zapalnego...Martwię się strasznie i o zdjęciach nie myślę:-( Behemot napisał(a):An3czko, Twoje zdjęcia są przepiękne! Masz dobre oko, no i chyba sprzęt niczego sobie :cool3: Zdradzisz mi, jakim aparatem robisz te dzieła? Na pewno nie jest to cyfrowka-idiot camera ;-) Dzięki! Aparat to Nikon D50 Wyczochraj sterylną Sońkę:lol: Daga_i_Oskar napisał(a):Cześc Aniu :multi: Ja sie znowu zachwycam zdjęciami Twojej roboty i niedługo tak jak u Gosi braknie mi słów by je opisywac i będę tylko po cichutko zaglądała :lol: Oj Daguś dzięki wielkie. Bardzo bym chciała robić zdjęcia choć w połowie tak dobre jak Gosiowe:lol: Quote
Behemot Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 an3czka napisał(a): Dzięki! Aparat to Nikon D50 Wyczochraj sterylną Sońkę:lol: Ale taki "lepsiejszy"? Znaczy sie nie idiot-camera? Sońkę wyczochram z dziką radością, chociaż przed chwilą mało mi zęba nie wybiła :diabloti: Uwaliła się na mnie całym ciężarem, a ja akurat piłam herbatę i walnęłam się kubkiem w przednie zęby :diabloti: Quote
Marysia_i_gończy Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 an3czka napisał(a): Kasiu może i powinnam, choć pogoda brzydka. Basco coś kuleje i martwię się... Rano, jak wstał, to ciągle na łapkę kulał, ale go nic nie bolało. Jak wyszliśmy na spacerek, przed wizytą u weta kuleć przestał. Został wymacany i nic. Wszystko w najlepszym porządku... teraz jak poleżał znowu utyka. Już nic nie rozumiem. Mam obserwować, bo to albo jakaś pierdoła, albo początek stanu zapalnego...Martwię się strasznie i o zdjęciach nie myślę:-( An3czko! Nie odpuszczaj! Una też niby miała wszystko w porządku :mad: Lekka, krótka kulawizna i tyle. I co? Mam nadzieję, że Basco nic poważnego nie jest, ale jeśli utyka, trzeba szukać przyczyny! Pozdrawiam Marysia i Una - połamaniec Quote
an3czka Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Behemot napisał(a):Ale taki "lepsiejszy"? Znaczy sie nie idiot-camera? Sońkę wyczochram z dziką radością, chociaż przed chwilą mało mi zęba nie wybiła :diabloti: Uwaliła się na mnie całym ciężarem, a ja akurat piłam herbatę i walnęłam się kubkiem w przednie zęby :diabloti: Nie idiot-camera:p Znam ból uwalania się psa na ludziu. Niestety psy są mało delikatne, ale najważniejsze, że im to nie przeszkadza:lol: Quote
an3czka Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):An3czko! Nie odpuszczaj! Una też niby miała wszystko w porządku :mad: Lekka, krótka kulawizna i tyle. I co? Mam nadzieję, że Basco nic poważnego nie jest, ale jeśli utyka, trzeba szukać przyczyny! Pozdrawiam Marysia i Una - połamaniec Marysiu obserwuję go cały czas. W ostatnich dniach nie przytrafił się mu ani upadek, ani inny uraz. Jak nie minie, to prześwietlimy... Quote
Alicja Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 an3czka napisał(a):Nie idiot-camera:p Znam ból uwalania się psa na ludziu. Niestety psy są mało delikatne, ale najważniejsze, że im to nie przeszkadza:lol::razz:a może Baskulca złapała jakaś reumatyka :razz:ja wprawdzie nie weimar /;)/ale mnie noga strasznie trzaska Quote
an3czka Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:a może Baskulca złapała jakaś reumatyka :razz:ja wprawdzie nie weimar /;)/ale mnie noga strasznie trzaska A wiesz, że o tym nie pomyślałam:roll::eviltong: Quote
Behemot Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 an3czka napisał(a):Nie idiot-camera:p Ano właśnie... Ze swoim aparatem na pewno nie uda mi się zrobić czegoś tak pięknego jak Tobie :shake: A temu Bascuniu życzę szybkiego powrotu do zdrowia! :calus: Quote
PiotrekJ Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Cześć Aniu :p ... Ale nagadałyście :shake: ... Quote
an3czka Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 Behemot napisał(a):Ano właśnie... Ze swoim aparatem na pewno nie uda mi się zrobić czegoś tak pięknego jak Tobie :shake: A temu Bascuniu życzę szybkiego powrotu do zdrowia! :calus: Próbuj, to może się uda. Bascunio dziękuje! Quote
an3czka Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cześć Aniu :p ... Ale nagadałyście :shake: ... Cześć!! Lubimy gadać, to gadamy!:evil_lol: Quote
an3czka Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 dbsst napisał(a):foty ja kce takie piękne foty :cool1: To popatrz do swojej galerii:lol: Quote
dbsst Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 an3czka napisał(a):To popatrz do swojej galerii:lol: hahahahaha bardzo śmieszne hahahhahaha ja kce foty Twojego autorstwa Quote
an3czka Posted April 12, 2006 Author Posted April 12, 2006 dbsst napisał(a):hahahahaha bardzo śmieszne hahahhahaha ja kce foty Twojego autorstwa Hahahahah bardzo śmieszne! A ja chcę Twojego:cool3: Quote
Recommended Posts