Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czesć Aniu :p
Naprawde Bruce kupił Ci aparacik? Ojejej :multi::multi::multi::multi: wspaniale - bardzo sie cieszę :p taki jak rozmawiałyśmy?

Zdjęcia piekne - co ja mówie - fantastyczne - jakość rewelacyjna a Basco cudny :loveu:

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiek napisał(a):
czesć Aniu :p
Naprawde Bruce kupił Ci aparacik? Ojejej :multi::multi::multi::multi: wspaniale - bardzo sie cieszę :p taki jak rozmawiałyśmy?

Zdjęcia piekne - co ja mówie - fantastyczne - jakość rewelacyjna a Basco cudny :loveu:

Dziękuję Gosiu!:loveu:
Dobrego męża mam prawda?
Aktualnie uczę się obsługi aparatu, bo to bardziej skomplikowana sprawa...:cool1:
Kupiliśmy inny Nikon D50

Posted

an3czka napisał(a):
Witajcie!
Zdjęcia z dzisiaj...

Aniu, wszystkie zdjęcia mi się bardzo podobają, a te najbardziej :loveu: Na tym ostatnim Basco twista tańczy? :lol:

Posted

an3czka napisał(a):
Witajcie!
Zdjęcia z dzisiaj...

Aniu POEZJA nie zdjęcia

CUDOWNE

no jestem strasznie zaskoczona tą perfekcja

cuuuuuuuuuuuuuuuuudowne

wspaniałe

:modła:

Posted

An3czko, Twoje zdjęcia są przepiękne! Masz dobre oko, no i chyba sprzęt niczego sobie :cool3: Zdradzisz mi, jakim aparatem robisz te dzieła? Na pewno nie jest to cyfrowka-idiot camera ;)

Posted

Witajcie wszystkie i dziękuję:buzi:

KaRa_TC napisał(a):
Świetne jest to zdjęcie:loveu: cos ciekawego wyweszyl?:razz:

On cigle węszy. Nie pamiętam co tamtym razem:lol:
mmbbaj napisał(a):
Aniu, wszystkie zdjęcia mi się bardzo podobają, a te najbardziej :loveu: Na tym ostatnim Basco twista tańczy? :lol:

Ta...Z kijkiem:lol:
dbsst napisał(a):
Aniu POEZJA nie zdjęcia

CUDOWNE

no jestem strasznie zaskoczona tą perfekcja

cuuuuuuuuuuuuuuuuudowne

wspaniałe

:modła:

:buzi:
Teklunia napisał(a):
Czesc Aniu:smile:

Czy nie powinnas wyprobowywac nowego aparatu? ;-)

Kasiu może i powinnam, choć pogoda brzydka. Basco coś kuleje i martwię się...
Rano, jak wstał, to ciągle na łapkę kulał, ale go nic nie bolało. Jak wyszliśmy na spacerek, przed wizytą u weta kuleć przestał. Został wymacany i nic. Wszystko w najlepszym porządku... teraz jak poleżał znowu utyka. Już nic nie rozumiem. Mam obserwować, bo to albo jakaś pierdoła, albo początek stanu zapalnego...Martwię się strasznie i o zdjęciach nie myślę:-(
Behemot napisał(a):
An3czko, Twoje zdjęcia są przepiękne! Masz dobre oko, no i chyba sprzęt niczego sobie :cool3: Zdradzisz mi, jakim aparatem robisz te dzieła? Na pewno nie jest to cyfrowka-idiot camera ;-)

Dzięki! Aparat to Nikon D50
Wyczochraj sterylną Sońkę:lol:
Daga_i_Oskar napisał(a):
Cześc Aniu :multi:

Ja sie znowu zachwycam zdjęciami Twojej roboty i niedługo tak jak u Gosi braknie mi słów by je opisywac i będę tylko po cichutko zaglądała :lol:

Oj Daguś dzięki wielkie. Bardzo bym chciała robić zdjęcia choć w połowie tak dobre jak Gosiowe:lol:

Posted

an3czka napisał(a):

Dzięki! Aparat to Nikon D50
Wyczochraj sterylną Sońkę:lol:

Ale taki "lepsiejszy"? Znaczy sie nie idiot-camera?
Sońkę wyczochram z dziką radością, chociaż przed chwilą mało mi zęba nie wybiła :diabloti: Uwaliła się na mnie całym ciężarem, a ja akurat piłam herbatę i walnęłam się kubkiem w przednie zęby :diabloti:

Posted

an3czka napisał(a):

Kasiu może i powinnam, choć pogoda brzydka. Basco coś kuleje i martwię się...
Rano, jak wstał, to ciągle na łapkę kulał, ale go nic nie bolało. Jak wyszliśmy na spacerek, przed wizytą u weta kuleć przestał. Został wymacany i nic. Wszystko w najlepszym porządku... teraz jak poleżał znowu utyka. Już nic nie rozumiem. Mam obserwować, bo to albo jakaś pierdoła, albo początek stanu zapalnego...Martwię się strasznie i o zdjęciach nie myślę:-(

An3czko! Nie odpuszczaj! Una też niby miała wszystko w porządku :mad: Lekka, krótka kulawizna i tyle. I co?
Mam nadzieję, że Basco nic poważnego nie jest, ale jeśli utyka, trzeba szukać przyczyny!

Pozdrawiam
Marysia i Una - połamaniec

Posted

Behemot napisał(a):
Ale taki "lepsiejszy"? Znaczy sie nie idiot-camera?
Sońkę wyczochram z dziką radością, chociaż przed chwilą mało mi zęba nie wybiła :diabloti: Uwaliła się na mnie całym ciężarem, a ja akurat piłam herbatę i walnęłam się kubkiem w przednie zęby :diabloti:

Nie idiot-camera:p
Znam ból uwalania się psa na ludziu. Niestety psy są mało delikatne, ale najważniejsze, że im to nie przeszkadza:lol:

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
An3czko! Nie odpuszczaj! Una też niby miała wszystko w porządku :mad: Lekka, krótka kulawizna i tyle. I co?
Mam nadzieję, że Basco nic poważnego nie jest, ale jeśli utyka, trzeba szukać przyczyny!

Pozdrawiam
Marysia i Una - połamaniec

Marysiu obserwuję go cały czas. W ostatnich dniach nie przytrafił się mu ani upadek, ani inny uraz. Jak nie minie, to prześwietlimy...

Posted

an3czka napisał(a):
Znam ból uwalania się psa na ludziu. Niestety psy są mało delikatne, ale najważniejsze, że im to nie przeszkadza:lol:
:razz:a może Baskulca złapała jakaś reumatyka :razz:ja wprawdzie nie weimar /;)/ale mnie noga strasznie trzaska

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:razz:a może Baskulca złapała jakaś reumatyka :razz:ja wprawdzie nie weimar /;)/ale mnie noga strasznie trzaska

A wiesz, że o tym nie pomyślałam:roll::eviltong:

Posted

an3czka napisał(a):

Ano właśnie... Ze swoim aparatem na pewno nie uda mi się zrobić czegoś tak pięknego jak Tobie :shake:
A temu Bascuniu życzę szybkiego powrotu do zdrowia! :calus:

Posted

Behemot napisał(a):
Ano właśnie... Ze swoim aparatem na pewno nie uda mi się zrobić czegoś tak pięknego jak Tobie :shake:
A temu Bascuniu życzę szybkiego powrotu do zdrowia! :calus:

Próbuj, to może się uda.
Bascunio dziękuje!