an3czka Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Witajcie!! HankaRupczewska napisał(a):Aneczko, proszę podrapać Basco za lewym uchem ! KONIECZNIE ! :p Haniu zrobione!:p olcha napisał(a):O nie mogę! Sam Willis tu dotarł! :multi: :loveu: :oops: Nie wiedziałam, że mówisz po polsku :cool3: :lol: On ma dużo ukrytych talentów:cool3: olcha napisał(a):USTECZKA widać!!! :loveu: Agga napisał(a):Jakie usteczka...no miodzio...i ząbeczki widać:loveu: :lol: No. Różowiutkie moje kochane. Zębulki też uwielbiam:loveu: dbsst napisał(a):hahahha jaki krecik hahahhaa Debe ryć to on potrafi...:-D KaRa_TC napisał(a):Ale bajeranckie! :cool3: Dzięki:p PiotrekJ napisał(a):Bry Wieczór :p ... Ale tu dziś nagadałyście :shake: ... A człowiek nie ma czasu nadrabiać :shake: ... Nie opowiadaj:lol: Alicjarydzewska napisał(a):Aniu , a gdzie jakieś nowosci :razz: Nie ma na razie:cool1: Quote
Magda Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Czesc Aniu!! Ja czekam na jakies fotki:cool3: Wczesniejsze obejrzane Quote
PiotrekJ Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Hello :multi: ... Gdzie Ty się Anno podziewasz? Gdzie są foty? :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Cześc Aniu, gdzie jesteście ?? Tęsknimy ... :placz: Quote
Teklunia Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 się niepokoję... gdzie ta Anna Wiemarska? :hmmmm: Quote
Teklunia Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Aniu, Ty sobie tak nie zartuj :nono: Wracaj szybko i wytlumacz sie nam ;) Quote
an3czka Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Witajcie moi drodzy! Jak miło Was tu zastać:buzi: Może jutro uda mi się nadrobić zaległości i w swojej galerii i w Waszych:cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 an3czka napisał(a):Witajcie moi drodzy! Jak miło Was tu zastać:buzi: Może jutro uda mi się nadrobić zaległości i w swojej galerii i w Waszych:cool3: Aniu, no nareszcie wróciłas :multi: :multi: gdzie byłas jak Cie nie było?? :lol: Quote
an3czka Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Aniu, no nareszcie wróciłas :multi: :multi: gdzie byłas jak Cie nie było?? :lol: Cześć Daguś!! A jakoś tak nie mam ciągle czasu. Poza tym TZ dużo siedzi przy komputerze. Dzisiaj pomęczę się z jakimiś obróbeczkami... No i muszę Was poodwiedzać:roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 an3czka napisał(a):Cześć Daguś!! A jakoś tak nie mam ciągle czasu. Poza tym TZ dużo siedzi przy komputerze. Dzisiaj pomęczę się z jakimiś obróbeczkami... No i muszę Was poodwiedzać:roll: Oj koniecznie !! Dogomaniacy dbają o nieobecnych Quote
dbsst Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Aniu kcesz :buzi: :cool3: :cool1: to masz ;) czesc :buzi: Quote
an3czka Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Witajcie, witajcie, witajcie!:lol: Może uda mi się zobić jakieś zdjęcia, ponieważ jestem w posiadaniu aparatu siostry!:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 an3czka napisał(a):Witajcie, witajcie, witajcie!:lol: Może uda mi się zobić jakieś zdjęcia, ponieważ jestem w posiadaniu aparatu siostry!:lol: ojej ale super zrobiłaś to zdjęcie :multi: cześc Aniu :buzi: Quote
KaRa_ Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 an3czka napisał(a):Witajcie, witajcie, witajcie!:lol: Może uda mi się zobić jakieś zdjęcia, ponieważ jestem w posiadaniu aparatu siostry!:lol: Czesc Ania! Czy mi sie wydaje, czy Basco wyskakuje z rameczki:crazyeye: :lol: :lol: :lol: Quote
mmbbaj Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 an3czka napisał(a):Witajcie, witajcie, witajcie!:lol: Może uda mi się zobić jakieś zdjęcia, ponieważ jestem w posiadaniu aparatu siostry!:lol: Witaj Aniu! :multi: Widzę, że udało ci się zrobić to czego ja kompletnie nie umiem! Świetne :lol: Quote
Teklunia Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 an3czka napisał(a):Witajcie, witajcie, witajcie!:lol: Może uda mi się zobić jakieś zdjęcia, ponieważ jestem w posiadaniu aparatu siostry!:lol: czesc Aniu :) przerobeczka - pierwsza kalsa! swietnie Ci sie udala :) Quote
doronia Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 :cool1: Heeej! Witamy pięknego Basca! Pozdrowionka od jego imiennika : bernusia Basca;) http://img160.imageshack.us/my.php?image=telbasco372cb.jpg :laola: Quote
PiotrekJ Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Witaj Aniu :p ... Ja jestem, a Ty gdzie się podziewasz? :razz: Quote
dbsst Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 an3czka napisał(a):Witajcie, witajcie, witajcie!:lol: Może uda mi się zobić jakieś zdjęcia, ponieważ jestem w posiadaniu aparatu siostry!:lol: aaaaaaaaaaaaaaaaaa jak extra ja nie moge suuuuuuuuuuper Quote
Koma Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 an3czka napisał(a): Ale bajer :-o :klacz: :klacz: :klacz: super super super fota :multi: Quote
Recommended Posts