Koma Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 najbardziej podobają mi się te latające uszy :loveu: :lol: Quote
Cimi Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Cześć Aniu ;). Jaka mina :laugh2_2: :laugh2_2: :roflt: Quote
Gosiek Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Aniu - oczywiście że dobrze obrabiasz zdjęcia :p Przynajmniej teraz wszystko wyraźnie na nich widać :cool1: a zdjątka suuuuuper :cool3::p Quote
an3czka Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Pijaków w tej galerii cała masa:lol: [quote name='Behemot']Dwa zezowate szczęścia :lol::lol::lol: No. Dobrze, że tak robią tylko czasami:roll: :lol: [quote name='Koma']najbardziej podobają mi się te latające uszy :loveu: :lol: Uszy mają (przynajmniej) o numer za duże:lol: [quote name='Cimi']Jaka mina :laugh2_2: :laugh2_2: :roflt: Cześć! ...Bo to gamonie są i tyle:evil_lol: Dzięki, ale wydaje mi się, że jeszcze nie wychodzi mi to tak dobrze, jak by mogło. Staram się ręcznie, a nie automatycznie korygować:cool3:, że tak niby bardziej profesjonalnie:oops: :eviltong: Dziś jadąc na spacer widzieliśmy na moście, nad Wisłą zdechłego łabędzie, którego pilnowali policjanci. Chyba do Krakowa ptasia grypa dotarła:shake: Quote
Gosiek Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='an3czka'] Dziś jadąc na spacer widzieliśmy na moście, nad Wisłą zdechłego łabędzie, którego pilnowali policjanci. Chyba do Krakowa ptasia grypa dotarła:shake: zdjęć nie zrobiłaś? :lol: faaajne zdjątka by były - gliniarze pilnujący padłego ptaka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
an3czka Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 [quote name='Gosiek']zdjęć nie zrobiłaś? :lol: faaajne zdjątka by były - gliniarze pilnujący padłego ptaka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Szybko przejechaliśmy. Poza tym to centrum miasta, duży ruch, nawet nie zdążyłabym aparatu wyciągnąć i pstryknąć:lol: Quote
an3czka Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 [quote name='KaRa_TC'] co za miny:lol: :lol: :lol: Błogie... Bo gryzienie kija, w dodatku grupowe, to fajna sprawa:lol: Quote
Behemot Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Ludzie, no dajciżesz spokój ;) An3czki raptem parę godzin nie ma przy kompie, a Wy już wielkie larum podnosicie ;) AN3CZKO, GDZIE SIĘ PODZIEWASZ?????? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='an3czka']Błogie... Bo gryzienie kija, w dodatku grupowe, to fajna sprawa:lol: Haha napewno bardzo fajna:cool3: Quote
Cimi Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='an3czka']Bo gryzienie kija, w dodatku grupowe, to fajna sprawa:lol: A co próbowałaś :crazyeye: ? :lol: Quote
an3czka Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 Kasiu, Alu, Behemot JESTEM!!!:lol: :lol: :lol: Cały dzień załatwialiśmy sprawy związane z mieszkaniem, potem psie zakupy, spacer i tak zleciało...:p [quote name='Cimi']A co próbowałaś :crazyeye: ? :lol: Nie, ale może powinnam spróbować?:roll: :lol: Quote
Cimi Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='an3czka']Nie, ale może powinnam spróbować?:roll: :lol: Wiesz no nie wiem, ale rób co chcesz :lol:.. Ja próbować nigdy nie będę :lol: Quote
Teklunia Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Cimi napisał(a):Wiesz no nie wiem, ale rób co chcesz :lol:.. Ja próbować nigdy nie będę :lol: przyszla, napisala 2 zdania i poszla.... ehhh... ;) Quote
an3czka Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 [quote name='Cimi']Wiesz no nie wiem, ale rób co chcesz :lol:.. Ja próbować nigdy nie będę :lol: A czemu???:lol: Quote
an3czka Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 Fotek nie ma, bo aparat musiałam wczoraj siostrze oddać, a już nie chciało mi się podjechać dziś wieczorkiem po niego:roll:. Może go jutro "odzyskam":lol: Quote
dbsst Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='an3czka']Fotek nie ma, bo aparat musiałam wczoraj siostrze oddać, a już nie chciało mi się podjechać dziś wieczorkiem po niego:roll:. Może go jutro "odzyskam":lol: cześć Aniu Quote
an3czka Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 [quote name='dbsst']cześć Aniu No cześć, cześć.:multi: Właśnie jestem w trakcie oglądania zdjęć w Twojej galerii. Rewelacja! Spadam tam:scared: Quote
dbsst Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='an3czka']No cześć, cześć.:multi: Właśnie jestem w trakcie oglądania zdjęć w Twojej galerii. Rewelacja! Spadam tam:scared: szkoda tylko ze to nie moje ;) Quote
an3czka Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 [quote name='dbsst']szkoda tylko ze to nie moje ;) Moim zdaniem robisz super zdjęcia:multi: Quote
Recommended Posts