Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pijaków w tej galerii cała masa:lol:

[quote name='Behemot']Dwa zezowate szczęścia :lol::lol::lol:
No. Dobrze, że tak robią tylko czasami:roll: :lol:

[quote name='Koma']najbardziej podobają mi się te latające uszy :loveu: :lol:
Uszy mają (przynajmniej) o numer za duże:lol:

[quote name='Cimi']Jaka mina :laugh2_2: :laugh2_2: :roflt:
Cześć!
...Bo to gamonie są i tyle:evil_lol:

Dzięki, ale wydaje mi się, że jeszcze nie wychodzi mi to tak dobrze, jak by mogło. Staram się ręcznie, a nie automatycznie korygować:cool3:, że tak niby bardziej profesjonalnie:oops: :eviltong:

Dziś jadąc na spacer widzieliśmy na moście, nad Wisłą zdechłego łabędzie, którego pilnowali policjanci. Chyba do Krakowa ptasia grypa dotarła:shake:

Posted

[quote name='an3czka']
Dziś jadąc na spacer widzieliśmy na moście, nad Wisłą zdechłego łabędzie, którego pilnowali policjanci. Chyba do Krakowa ptasia grypa dotarła:shake: zdjęć nie zrobiłaś?
:lol: faaajne zdjątka by były - gliniarze pilnujący padłego ptaka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiek']zdjęć nie zrobiłaś?
:lol: faaajne zdjątka by były - gliniarze pilnujący padłego ptaka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Szybko przejechaliśmy. Poza tym to centrum miasta, duży ruch, nawet nie zdążyłabym aparatu wyciągnąć i pstryknąć:lol:

Posted

Ludzie, no dajciżesz spokój ;) An3czki raptem parę godzin nie ma przy kompie, a Wy już wielkie larum podnosicie ;)

AN3CZKO, GDZIE SIĘ PODZIEWASZ?????? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Kasiu, Alu, Behemot JESTEM!!!:lol: :lol: :lol:
Cały dzień załatwialiśmy sprawy związane z mieszkaniem, potem psie zakupy, spacer i tak zleciało...:p

[quote name='Cimi']A co próbowałaś :crazyeye: ? :lol:
Nie, ale może powinnam spróbować?:roll: :lol:

Posted

[quote name='an3czka']Nie, ale może powinnam spróbować?:roll: :lol:

Wiesz no nie wiem, ale rób co chcesz :lol:.. Ja próbować nigdy nie będę :lol:

Posted

Fotek nie ma, bo aparat musiałam wczoraj siostrze oddać, a już nie chciało mi się podjechać dziś wieczorkiem po niego:roll:. Może go jutro "odzyskam":lol:

Posted

[quote name='an3czka']Fotek nie ma, bo aparat musiałam wczoraj siostrze oddać, a już nie chciało mi się podjechać dziś wieczorkiem po niego:roll:. Może go jutro "odzyskam":lol:

cześć Aniu

Posted

[quote name='dbsst']cześć Aniu
No cześć, cześć.:multi:
Właśnie jestem w trakcie oglądania zdjęć w Twojej galerii. Rewelacja! Spadam tam:scared:

Posted

[quote name='an3czka']No cześć, cześć.:multi:
Właśnie jestem w trakcie oglądania zdjęć w Twojej galerii. Rewelacja! Spadam tam:scared:

szkoda tylko ze to nie moje ;)