an3czka Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 [quote name='kinga.l']Prawdziwy z niego model .. :lol: Jest tego całkowicie nieświadomy:lol: Quote
kinga.l Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='an3czka']Jest tego całkowicie nieświadomy:lol: Haha ... mój też .. :lol: :lol: Quote
Alicja Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 To niemożliwe jak rewelacyjną mimikę mają weimary:razz:one są niesamowite :loveu: Quote
an3czka Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Dzień dobry wszystkim odwiedzającym:multi: Alu zgadzam się. Patrząc na ich twarze wie się wszystko:lol: Quote
Gosiek Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 cześć Aniu :p Brawo - super zdjątka wyglądają :multi: teraz wszystko ładnie i wyraźnie widać.. nie są ciemne ;) A weimarki maja niesamowitą mimikę - wspaniałe psiaki :p miłego dnia Quote
an3czka Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 [quote name='Gosiek']cześć Aniu :p Brawo - super zdjątka wyglądają :multi: teraz wszystko ładnie i wyraźnie widać.. nie są ciemne ;) A weimarki maja niesamowitą mimikę - wspaniałe psiaki :p miłego dnia Dzięki wielkie. W przypadku niektórych zdjęć pewnie przegięłam, ale nie znam się jeszcze na tym. Jestem jednak na dobrej drodze. Mąż mnie uczy obsługi Photoshopa i coś tam już "czaję":cool3: Łoooooooo Mój 3500 post. Zdrowie!:drinka: :drinka: :drinka: Quote
Gosiek Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='an3czka']Dzięki wielkie. W przypadku niektórych zdjęć pewnie przegięłam, ale nie znam się jeszcze na tym. Jestem jednak na dobrej drodze. Mąż mnie uczy obsługi Photoshopa i coś tam już "czaję":cool3: Łoooooooo Mój 3500 post. Zdrowie!:drinka: :drinka: :drinka: za 3000 pościk :cunao::knajpa::beerchug::cunao: no i super.. coraz więcej naszych dogomaniaków obrabia zdjątka - niedługo galeria dogomanii będzie z wyższej półki :eviltong: Quote
an3czka Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 [quote name='Gosiek']za 3000 pościk :cunao::knajpa::beerchug::cunao: no i super.. coraz więcej naszych dogomaniaków obrabia zdjątka - niedługo galeria dogomanii będzie z wyższej półki :eviltong: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
PiotrekJ Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Cześć Aniu :lol: ... [quote name='Gosiek']no i super.. coraz więcej naszych dogomaniaków obrabia zdjątka - niedługo galeria dogomanii będzie z wyższej półki :eviltong: Cholera, ja chyba też muszę zacząć :roll: ... Quote
Pysia Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 PiotrekJ napisał(a):Cześć Aniu :lol: ... Cholera, ja chyba też muszę zacząć :roll: ... Cholera ...Ja chyba też.... Quote
Gosiek Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 hahaha - oj koniecznie musicie zacząć... zdjątka sa wtedy jeszcze lepsze niż oryginalnie ;) tak ogólnie to np te zdjecia fotografików... chciałabym zobaczyć kiedyś takie "soute" bez zadnej obróbki :diabloti: jeszcze troszkę nam do nich brakuje ;):evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 PiotrekJ napisał(a): Cholera, ja chyba też muszę zacząć :roll: ... Pysia napisał(a):Cholera ...Ja chyba też.... cholera, i ja tez ;) dzien dobry :) Quote
Behemot Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Teklunia napisał(a):cholera, i ja tez ;) No cholera, to ja też :lol: Quote
Alicja Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Cholera ,......o co tu chodzi :shake: wszyscy by chcieli być zaraz wytrawnymi fotografami :shake: Ani za ten 2000 i kolejne:p:drinka::drinka::drinka::drinka::drinka: Quote
an3czka Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 To cholera zdrowie!:cunao: :cunao: :cunao: :drinking: :drinking: :drinking: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :BIG: :BIG: :BIG: Quote
Alicja Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 no..................zdrowie :drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::knajpa::knajpa::knajpa::knajpa::knajpa::cunao: Quote
an3czka Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Aaaaa głupie to obrabianie zdjęć. Nie wiem czy dobrze to robię, czy źle. Już mi się mieni przed oczyma:angryy: Quote
Teklunia Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='an3czka']To cholera zdrowie!:cunao: :cunao: :cunao: :drinking: :drinking: :drinking: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :BIG: :BIG: :BIG: o cholera...jak trzeba, to trzeba ;) :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
Behemot Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='an3czka']To cholera zdrowie!:cunao: :cunao: :cunao: :drinking: :drinking: :drinking: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :BIG: :BIG: :BIG: No to zdrowie, jak trza, to trza! :drinka::drink1::drinking::beerchug::popcorn::pepsi: Quote
Behemot Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='an3czka'] Dwa zezowate szczęścia :lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts