KaRa_ Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Hey Ania i Basco:cool3: No no ładna przeróbka foty wygląda jakby ona taka rzeczywiscie byla szczelona z aparatu;) Ja takich dziel nie umiem robic:roll: Quote
KaRa_ Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Czym jej Basco podpadł,że ząbki szczerzy a on taki zdziwiony na to?:lol: :lol: :lol: Quote
an3czka Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 [quote name='KaRa_TC']Hey Ania i Basco:cool3: No no ładna przeróbka foty wygląda jakby ona taka rzeczywiscie byla szczelona z aparatu;) Ja takich dziel nie umiem robic:roll: Cześć!!!:multi: Ja się na tym nie znam. Pierwszy raz to robię i nie wiem czy dobrze...:roll: Quote
nikusia Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Wow!!! :cool2: :cool2: Jak scena z filmu!! Piękne słońce i biegnie w zwolnionym tępie psia piękność!!! :cool3: Quote
an3czka Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Czym jej Basco podpadł,że ząbki szczerzy a on taki zdziwiony na to?:lol: :lol: :lol: Bitwa o kijek! Quote
nikusia Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 :turn-l: :turn-l: :roflt: :roflt: :cool2: :cool2: Świetna fota!!!!!!!!! Quote
an3czka Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 [quote name='nikusia']:turn-l: :turn-l: :roflt: :roflt: :cool2: :cool2: Świetna fota!!!!!!!!! Taaa. Nikusia umie się wypiąć:lol: Quote
an3czka Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Aniu, gdzie Wy na te spacery chodzicie ? Głownie jeździmy w oklice ul. Zawiłej, koło obwodnicy. Tam jest masa takich nieużytków. Mało ludzi, mało psów, dużo dzikich zwierząt. Czasami też do Rząski albo na Pasternik... Blisko jest też Solvay-tam można na piechotę, ale Basco różnie dogaduje się z psami, więc raczej tam nie spaceruję:roll: Quote
an3czka Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:witam Heloł:lol: Quote
Behemot Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='an3czka'] To zdjęcie mnie powaliło na kolana!!!! :happy1::happy1::happy1: An3czko, zgadnij, gdzie ono przed chwilą wylądowało? :lol::lol::lol: Quote
an3czka Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 [quote name='Behemot']To zdjęcie mnie powaliło na kolana!!!! :happy1::happy1::happy1: An3czko, zgadnij, gdzie ono przed chwilą wylądowało? :lol::lol::lol: Gdzie?:lol: Quote
Behemot Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Widzę, że już wiesz ;) Jeżeli to zdjęcie nie zostanie zdjęciem marca, to ja jestem Ryszard Kalisz :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Teklunia Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Czesc Aniu :) to sobie wczoraj pobalowalas... ;) [quote name='an3czka'] co on jej robi, ze jest taka zbulwersowana? :hmmmm: ;) Quote
olcha Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 :roflt: głowa jej się na plecy przekręciła :lol: Quote
an3czka Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 [quote name='mmbbaj']Dzień dobry :angel: Witaj! [quote name='Behemot']Widzę, że już wiesz ;-) Jeżeli to zdjęcie nie zostanie zdjęciem marca, to ja jestem Ryszard Kalisz :diabloti::diabloti::diabloti: O kurde. Ostro stawiasz sprawę:evil_lol: [quote name='Teklunia']Czesc Aniu :smile: to sobie wczoraj pobalowalas... ;-) co on jej robi, ze jest taka zbulwersowana? :hmmmm: ;-) No fajnie było:lol: Nie wiem co on jej robi, pewnie molestuje:lol: [quote name='olcha']:roflt: głowa jej się na plecy przekręciła :lol: Zdolna bestia co?:lol: Quote
Recommended Posts