Alicja Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Nugatowa napisał(a):Vivat mąż Behemotki :multi: :multi: :multi: Moze tylko on ją umi ujazmić :eviltong: :evil_lol: :cool3: No za pomniałam ze Sonia tez ma korzystny wpływ :oops: ;) Zimno brrr :shake: ide pod koc i trza zrobić okład z setera i bedzie cieplo buziaki :lol::shake:a mi okład z ASTa nie wyszedł bo maup poszedł sępić do kuchni / do Kuby/ no to ja chyc na Dogo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Dobcia Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 :lol::lol::lol::lol::lol:Fajne pogawędki:razz: Fafelki Basculka są takie różowiutko-kochane, że fiu,fiu! Ja to wam mogę tylko pozazdrościć...:roll: Okład z dobusia będe mieć dopiero w czwartek... ach! Chcę już czwartek:placz: Quote
KaRa_ Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Co on taki zdenerwowany,ze kla szczerzy:lol: Quote
an3czka Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 [quote name='Gosiek']jej, jakie pogaduchy, jakie tematy :cool3: Aniu - suuuper są te wesołe zdjątka :p miłego wieczoru Dziękuję i wzajemnie. Znowu wytargałam aparat od siostry, więc może coś jutro urodzę, choć podobno ma się pogoda pogorszyć. A dzisiaj tak pięknie było... [quote name='[/I']Alicjarydzewska[I]]:shake:a mi okład z ASTa nie wyszedł bo maup poszedł sępić do kuchni / do Kuby/ no to ja chyc na Dogo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aleś Ty sprytna i szybka:evil_lol: [quote name='Dobcia']Ja to wam mogę tylko pozazdrościć...:roll: Okład z dobusia będe mieć dopiero w czwartek... ach! Chcę już czwartek:placz: A dlaczego?:roll: [quote name='KaRa_TC']Co on taki zdenerwowany,ze kla szczerzy:lol: A wiesz...bywa taki. W następnym etapie próbuje odgryźć rękę:lol: :lol: :lol: Quote
an3czka Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 Agga napisał(a):Jaki wargulec :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Dobcia Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 A dlaczego?:roll: Bo ja studentka jestem i swojego pisiczka muszę na 3 dni w tygodniu zostawiać w domu z rodzicami...:placz:Ten semestr i tak jest super, bo tylko 3 dni....:roll: Myślę czasem, kto bardziej tęskni, ja czy Negruś...:roll: Quote
Alicja Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 OOO to jutro od rana Bascowa sesja fotkowa :razz: Quote
Nugatowa Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Cześć Aneczka :megagrin: Ja dzisaj od rana edukuje sie z Nugaliuszem przy stercie Ksiązek Zyczymy miłego dnia i do miłego serdeczne pozdrawienia :laugh2_2: PS: z Niecierpliwościa czekamy na nowe zdjecia :jumpie: Quote
an3czka Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 Witam wszystkie kochane DZIEWUSZKI:cool3: :cool3: :cool3: Zdjęcia cienkiej jakości:roll: Trochę się na Basco w drodze na spacer wkurzyłam, weny do robienia zdjęć nie miałam... Gdy Basco przebaczyłam okazało się, że on jest obrażony. I taki dzień...:roll: Quote
an3czka Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 I dla fanatyków nosów i podśmierdujących podusi:lol: Quote
Teklunia Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Dzien dobry :) [quote name='an3czka'] chyba mocno wialo na tym spacerku, bo Basco taki powyginany ;) [quote name='an3czka']I dla fanatyków nosów i podśmierdujących podusi:lol: to dla mnie, to dla mnie :multi::multi::multi::multi: och, jak zaluje ze nie moge sie chociaz raz "zaciagnac" tym zapaszkiem... Quote
an3czka Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 Witaj Kasieńko! Nie wiało wcale. Basco to po prostu specyficzna osoba:lol: Faktycznie. Przez internet nie da się powąchać psich stóp, ale myślę, że Bascowe przynajmniej pod tym względem nie odbiegają od Tenulkowych:lol: :lol: :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='an3czka'] Taaaaaaaa, a patyczki są od tego, żeby je przerobić na zapałki :lol: Skąd ja to znam :lol: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Teklunia Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='an3czka'] Witaj Kasieńko! Nie wiało wcale. Basco to po prostu specyficzna osoba:lol: Faktycznie. Przez internet nie da się powąchać psich stóp, ale myślę, że Bascowe przynajmniej pod tym względem nie odbiegają od Tenulkowych:lol: :lol: :lol: o, no to super pachna w takim razie :p Quote
Magda Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Dzieh dobry Aniu i zwariowany Basco:lol: Nie moge sie napatrzec jakie on robi smieszne minki:evil_lol::evil_lol: A te jego uszy lataja na wszystkie strony...... Quote
an3czka Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Taaaaaaaa, a patyczki są od tego, żeby je przerobić na zapałki :lol: Skąd ja to znam :lol: Pozdrawiam Marysia i Una Witaj! Dobrze, że Basco je tylko przerabia, a nie zjada:lol: Quote
an3czka Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 [quote name='Magda_Miki']Dzieh dobry Aniu i zwariowany Basco:lol: Nie moge sie napatrzec jakie on robi smieszne minki:evil_lol::evil_lol: A te jego uszy lataja na wszystkie strony...... Witaj Madziu! Taaa uszy ma niczym liście sałaty:lol: Quote
an3czka Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] MIODZIO :loveu::loveu::loveu: Wiesz... Tak sobie od niechcenia pstryknęłam:cool3: Quote
Alicja Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='an3czka']Wiesz... Tak sobie od niechcenia pstryknęłam:cool3:ale z sercem :razz: Quote
an3czka Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']ale z sercem :razz: Taaaaaa. Zawsze i tylko z sercem:loveu: Quote
Alicja Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='an3czka']Taaaaaa. Zawsze i tylko z sercem:loveu::pto cieszy :razz: Quote
Recommended Posts