an3czka Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 [quote name='Behemot'] .... a szczególnie moje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No nie! To zakrawa na bezczelność:evil_lol: Quote
Behemot Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='an3czka']No nie! To zakrawa na bezczelność:evil_lol: Eeee tam po prostu taka jest prawda :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
an3czka Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 [quote name='Behemot']Eeee tam po prostu taka jest prawda :eviltong::eviltong::eviltong: Chyba gówno prawda:cool3: Quote
Behemot Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='an3czka']Chyba gówno prawda:cool3: Ooooooooo...!!! Oficjalnie strzelam focha! :mad: :cool3::cool3::cool3: Quote
PiotrekJ Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Aniu, Behemot - uwielbiam czytać Wasze konwersacje :lol: :lol: :lol: ... Quote
Behemot Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='PiotrekJ']Aniu, Behemot - uwielbiam czytać Wasze konwersacje :lol: :lol: :lol: ... Cześć, Piotrusiu :lol: (Czy mogę tak się do Ciebie zwracać? :oops:) Ja też lubię czytać Twoje posty :lol: Może stworzymy TWA? :cool3: Quote
PiotrekJ Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='Behemot']Cześć, Piotrusiu :lol: (Czy mogę tak się do Ciebie zwracać? :oops:) No baaaa :cool3: :lol: :lol: ... [quote name='Behemot'] Ja też lubię czytać Twoje posty :lol: Może stworzymy TWA? :cool3: TWA? A co to? :roll: :niewiem: Quote
Behemot Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 PiotrekJ napisał(a): TWA? A co to? :roll: :niewiem: Towarzystwo Wzajemnej Adoracji :cool3::cool3::cool3: Może być też GTW - ciekawe, czy znasz ten skrót? :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Behemot napisał(a):Towarzystwo Wzajemnej Adoracji :cool3::cool3::cool3: Chcesz mnie adorować? :cool3: :cool3: :cool3: Behemot napisał(a): Może być też GTW - ciekawe, czy znasz ten skrót? :evil_lol: Nie znam :shake: :roll: ... Quote
Behemot Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 PiotrekJ napisał(a):Chcesz mnie adorować? :cool3: :cool3: :cool3: Ciebie to może niekoniecznie :eviltong: ale Twojego pieska - czemu nie? :lol: PiotrekJ napisał(a):Nie znam :shake: :roll: ... Grupa Trzymająca Władzę :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Behemot napisał(a):Ciebie to może niekoniecznie :eviltong: ale Twojego pieska - czemu nie? :lol: Jak tak możesz :mad: :evil_lol: :evil_lol: ... Behemot napisał(a):Grupa Trzymająca Władzę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 :cool1:o rany ale dysputy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Behemot Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 PiotrekJ napisał(a):Jak tak możesz :mad: :evil_lol: :evil_lol: ... No jakoś tam mogę :cool3: Z tudem, bo z trudem, ale mogę :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Behemot napisał(a):No jakoś tam mogę :cool3: Z tudem, bo z trudem, ale mogę :eviltong: Dobre i takie pocieszenie, że z trudem Ci to przychodzi :roll: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Nugatowa Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 :lol: Dzień dobry Zdjecia fantastyczne ( najlepsze z serii głupie miny) i przegryzione fafleki wiedze ze Pierre i Behemot sobie tu flirtuja :cool3: niewinnie ale jednak .. Ja tez jestem na koty uczulona i na kurz blee :shake: No to ja wracam do notatek CIAO Quote
Teklunia Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Rany kota!!! Czasu mi to zajelo cale mnostwo, ale nadrobilam Wasze wczorajsze dyskusje filozoficzne... Quote
an3czka Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:o rany ale dysputy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: NO:nerwy: SE wchodze do galerii i co widzę? Jakieś adoracje:roll: :D Quote
an3czka Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 [quote name='Nugatowa']:lol: Dzień dobry Zdjecia fantastyczne ( najlepsze z serii głupie miny) i przegryzione fafleki wiedze ze Pierre i Behemot sobie tu flirtuja :cool3: niewinnie ale jednak .. Ja tez jestem na koty uczulona i na kurz blee :shake: No to ja wracam do notatek CIAO Same alergiki hej!:lol: Quote
an3czka Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 [quote name='Teklunia']Rany kota!!! Czasu mi to zajelo cale mnostwo, ale nadrobilam Wasze wczorajsze dyskusje filozoficzne... Chodzi Ci o kwestię nóżek?:lol: Quote
Teklunia Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='an3czka']Chodzi Ci o kwestię nóżek?:lol: nozek i innych psich czesci ;) Quote
Behemot Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='Nugatowa']wiedze ze Pierre i Behemot sobie tu flirtuja :cool3: niewinnie ale jednak .. Ja nie flirtuję! :cool1: Ja mam męża! :lol: Quote
Nugatowa Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Vivat mąż Behemotki :multi: :multi: :multi: Moze tylko on ją umi ujazmić :eviltong: :evil_lol: :cool3: No za pomniałam ze Sonia tez ma korzystny wpływ :oops: ;) Zimno brrr :shake: ide pod koc i trza zrobić okład z setera i bedzie cieplo buziaki :lol: Quote
Behemot Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Nugatowa napisał(a):Vivat mąż Behemotki :multi: :multi: :multi: Moze tylko on ją umi ujazmić :eviltong: :evil_lol: :cool3: No a jak! Innego bym sobie nie wzięła! :evil_lol: Nugatowa napisał(a):Zimno brrr :shake: ide pod koc i trza zrobić okład z setera i bedzie cieplo buziaki :lol: Oj tak, tak, nie ma to jak okład z ciepłego psiuńcia. Najlepiej na korzonki :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='Nugatowa']Pierre i Behemot sobie tu flirtuja Że niby kto? :razz: Behemot ma męża, ja ... przyszłą żonę ;) ... Quote
Gosiek Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 jej, jakie pogaduchy, jakie tematy :cool3: Aniu - suuuper są te wesołe zdjątka :p miłego wieczoru Quote
Recommended Posts