Nugatowa Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 an3czka napisał(a):Kiedyś oglądaliśmy Forresta Gumpa. Na samym początku filmu, gdy są jeszcze napisy widać fruwające piórko... Gdybyś widziała jak Irek szalał. Walił w telewizor łapą jak nakręcony:evil_lol: Buhahahaha.....dobre :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mi sie wydaje ze Irek to taki świrus. łobuz i urwis, a Ivo taki szlachcic i lord pelen majestatu :eviltong: Fajne macie te K(A)rnisze:cool3: :cool3: Quote
an3czka Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Nugatowa napisał(a):Buhahahaha.....dobre :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mi sie wydaje ze Irek to taki świrus. łobuz i urwis, a Ivo taki szlachcic i lord pelen majestatu :eviltong: Dokładnie. Są zupełnie różne:evil_lol: Fajne macie te K(A)rnisze:cool3: :cool3: :lol: :lol: :lol: Quote
Honey Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Fajne macie te K(A)rnisze:cool3: :cool3: Hehe, tyle za na karniszach wiesza sie firanki, a tu mam wrazenie, ze bedzie odwrotnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Honey napisał(a):Hehe, tyle za na karniszach wiesza sie firanki, a tu mam wrazenie, ze bedzie odwrotnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie mamy firanek. Tak jak byśmy przewidzieli, że będą koty:lol: Quote
M10M Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Oooo! A jeszcze przed chwilą zachwycałam się zdjęciem płynącego Basco..... A tu cała trójca :multi: ;) Quote
an3czka Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 M10M napisał(a):Oooo! A jeszcze przed chwilą zachwycałam się zdjęciem płynącego Basco..... A tu cała trójca :multi: ;) Baner letni stał się nieaktualny:cool3: Quote
M10M Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 A zimowego nie będzie :evil_lol: Chyba, że w lutym spadną śniegi i zrobisz Basco na śniegu a po bokach koty przy kominku (albo chociaż w wielkim fotelu, na kocu).......:lol: ;) Quote
an3czka Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 M10M napisał(a):A zimowego nie będzie :evil_lol: Chyba, że w lutym spadną śniegi i zrobisz Basco na śniegu a po bokach koty przy kominku (albo chociaż w wielkim fotelu, na kocu).......:lol: ;) Mogą być i koty szalejące na śniegu. W końcu od czego jest Photoshop:evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 wowwwww już są dwa :loveu: cudne śliczne boskie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
an3czka Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 malawaszka napisał(a):wowwwww już są dwa :loveu: cudne śliczne boskie :loveu: :loveu: :loveu: Dzięki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hanna R. Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Jestem u Ciebia bardzo na bieżąco. Teraz przyszłam powiedzieć dobranoc. Czy koty śpią w łóżkach ? Quote
Maga100 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 an3czka napisał(a): [I][B]O nie! Ja nigdy nie daję, jak drze dziób. Odstawiam i czekam, aż się uciszy. Nie odniosłam jeszcze wielkiego sukcecu, ale kiedyś było gorzej - wystarczyło, że wstałam rano z łózka, a ten juz był w kuchni i darł się:razz: u mnie to nie przeszło :cool1: Pelagia darła się, aż ochrypła, a potem chrypiąc darła się dalej ;) :evil_lol: Quote
AgaiPhara Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 to ja teraz tylko czekam na wspólną fotkę śpiących sierściuchów :multi: (pewnie w Waszym łóżku :diabloti:) Quote
mmbbaj Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 an3czka napisał(a): Takie mam błękitne oczyska:loveu: :loveu::loveu::loveu: jaki zmartwiony :lol: Quote
an3czka Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Jestem u Ciebia bardzo na bieżąco. Teraz przyszłam powiedzieć dobranoc. Czy koty śpią w łóżkach ? Nie wiem Haniu czy pytasz, czy spią teraz w łóżku, czy ogólnie? Teraz jeden śpi na krześle, drugi na fotelu. W nocy śpią z nami w łóżku:loveu: Quote
an3czka Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Maga100 napisał(a):u mnie to nie przeszło :cool1: Pelagia darła się, aż ochrypła, a potem chrypiąc darła się dalej ;) :evil_lol: Nie myśl, że Irek szybko się zniechęcił... Koncert zaczynał, gdy wstawałam z łózka-biegł pędem do kuchni i robił awanturę. Ja spokojnie wyciągałam puszkę z lodówki-ten dostawał szału i powoli nakładałam na talerzyk, rozdrabniałam i odstawiałam na szafkę, po czym wychodziłam w kuchni. Gdy gadzina się uspokajała, wracałam i sięgałam po talerzyk. Ten naturalnie zaczynał wyć, więc ja znowu odkładałam i tak w kółko. Czasami to ponad godzinę trwało (koty w tej kwestii są mało kapujące:evil_lol:). Quote
an3czka Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 AgaiPhara napisał(a):to ja teraz tylko czekam na wspólną fotkę śpiących sierściuchów :multi: (pewnie w Waszym łóżku :diabloti:) Przyznam, że mam zamiar je razem sfotografować. Wyglądają słodziutko:loveu: Quote
an3czka Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 mmbbaj napisał(a)::loveu::loveu::loveu: jaki zmartwiony :lol: Raczej zdezorientowany. Żeby się na mnie popatrzył (jego brat szalał na podłodze z myszką) musiałam dziwne dźwięki wydawać:evil_lol: Quote
bigos Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Jaki piękny:loveu::loveu::loveu: Aniu - bannerek:razz::razz: Quote
agabass Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 an3czka napisał(a):Dziś troszkę popstrykałam i z jakichś 100 zdjęć dobrych wyszło tyle:cool1:: Takie mam błękitne oczyska:loveu: ale super kocurek ekstra no to teraz masz wesoło w domu zupełnie jak u mnie:lol: Quote
an3czka Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 bigos napisał(a): Jaki piękny:loveu::loveu::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Aniu - bannerek:razz::razz: No co? Całe trio musi być:obrazic: :lol: Quote
an3czka Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 agabass napisał(a):ale super kocurek ekstra no to teraz masz wesoło w domu zupełnie jak u mnie:lol: Dziękuję:p Właśnie widziałam, że i Ty masz czarnucha (choć mojemu kolor się zmieni). Zostaw go sobie. Będziesz miała super:loveu: Quote
bigos Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='an3czka']:loveu: :loveu: :loveu: No co? Całe trio musi być:obrazic: :lol: Koniecznie!:loveu::loveu::loveu: Quote
Jupi Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Hura ! Fotki Ivo są:p Fajnie że kocurki mają rózne charakterki, bedzie ciekawiej:evil_lol: a jak Basculec zareagował jak zobaczył drugiego kociaka, ucieszył się:evil_lol: a kotki jak reagowały na siebie nawazajem? i jak teraz jest trzymają się razem czy każdy swoimi ścieżkami? PS Banerek super:lol: Quote
Behemot Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 O maaatkoooo, jakie cuuudooooo!!!! :loveu: Uszka ma takie różowe i przezroczyste! I sierść na boczkach taką karbowaną! Quote
Recommended Posts