Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mmbbaj napisał(a):
Gratuluję Aniu, kiciusia i prawka :thumbs: A te twoje argumenty to jakieś niesłychanie skuteczne są i ekspresowe :evil_lol: ;) W piątek Basco pomyśli, że mu się w oczach dwoi :lol:

Gosiu dziekuję:p
Nic mu sie nie będzie dwoiło, bo kocury są całkowicie różne:eviltong:

Posted

alive napisał(a):
Moje GRATULACJE!!! :multi: a za którym razem się udało? ja się przy swoim trochę pomęczyłam :eviltong:
bardzo się cieszę z drugiego kotka i czekam jutro, najdalej w sobotę na zdjęcia!!! :cool3:

Dzięki. Nie wiem, za którym. Nie liczyłam, ale wiem jedno, że byłam bardzo męcząca:evil_lol:

Posted

AgaiPhara napisał(a):
hehe.. :evil_lol: wiedziałam!! Liczyłam, że będą 2 tygodnie od mojego postu, a to JUŻ!
wiadomo, jak kiciuś będzie miał na imię? :cool3:
i gratulacje z okazji zdanego egzaminu!! Po kotka jedziesz TY ;)

Rodowodowe nazywa się Ivo, ale pewnie będziemy na niego inaczej mówić. Nie wiem jeszcze.

Jeszcze nie odebrałam prawka, więc nie będę prowadziła. Przecież nie chcę męża do kicia wsadzić:evil_lol:

Dziękuję za gratulacje:p

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Czesc Aniu :multi:

Kope lat ... :oops: a tu takie nowosci :razz:
Prezde wszytskim gratuluje zdanego prawka i zazdraszczam, ja sie mecze i mecze z tym cholerstwem :evil_lol:
No i czekam na fotki kolejnego domownika - widze, ze szybko Wam sie rodzinka powieksza ta psia i kocia, a kiedy ta "ludzka" sie powiekszy :razz:

Pozdrawiam
Daga ;)

O matko. Daga. Czytając Twój wpis uświadomiłam sobie, jakie mam zalagłości w galeriach:oops:
Tobie również dziękuję za gratulacje. Sama też na pewno zdasz. Nie martw się:p

Rodzinka ludzka się nie powiększy:eviltong:

Posted

Czyli dzis byc może ponowne zakocenie domu to się Basco zdziwi:evil_lol:
może pomyśli że potem co tydzień ktoś nowy dojdzie:eviltong: :evil_lol:
Już się nie mogę doczekać fotek drugiego korniszonka:lol:

Posted

an3czka napisał(a):
Rodowodowe nazywa się Ivo, ale pewnie będziemy na niego inaczej mówić. Nie wiem jeszcze.

To bardzo ładne imię :p Dlaczego miałabyś je zmieniać? :roll:

Posted

Cześc Aniu !

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
A jednak bedzie drugi, wspaniale ! no to będą wariacje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti:

No to Ania gratulacje zdania prawka! podróże Ci nie obce !

Posted

Jakie niecierpliwe!:evil_lol:

No więc w skrócie:
Ivo jest większy, bardziej flegmatyczny niż Irek. Wcale nie miauczy. Irek przemieszcza się skacząc i robiąc salta, a Ivo spokojnie wchodzi. Gdy ma wskoczyc na krzesło, to zastanawia się przez dłuższą chwilę nad tym:evil_lol:
O jedzenie nie drze się. Je sobie powolutku i raczej liże, niz gryzie. Natomiast diabeł Irek pakuje do dzioba tak wielkie kawałki, że mu bokami wypadaja i wszystko jest splute:lol:

Zdjęc mam kilka, ale wstawię później.

A Basco jak to Basco. Wczoraj przed Ivo uciekał i raz dostał strzała z pazura w dziób. Dziś już nim froterował podłogę:loveu:

Posted

an3czka napisał(a):

A Basco jak to Basco. Wczoraj przed Ivo uciekał i raz dostał strzała z pazura w dziób. Dziś już nim froterował podłogę:loveu:

Hahahaha ! :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

A właśnie. Ivo zostanie Ivem.

Za gratulacje z okazji prawka dziekuję bardzo. Haniu autko będzie, ale jeszcze nie teraz, a obiektywa mam nadzieję, że zostanie naprawiony.

Dziewczynki co byście pomyślały widząc człowieka machającego siatką, w której siedzi kot? -sadysta! A tu nie. To Przemek trzymający w siatce Irka. Taką samą atrakcję serwujemy mu, gdy wlezie na koc. Czeka wtedy, żeby go zawinąć i powymachiwać:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: