Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gochgoch napisał(a):
o kurcze Basco będzie miał dwóch sierściuszków do zabawy!!!!:multi::multi:fajnie...ciekawe jak się drugi będzie przyzwyczajał do wielkiego kolegi....:evil_lol:

co do marudek TZ'a powiem Ci Aniu, że u mnie w domu była też niezła akcja. Pewnego dnia na murku w ogrodzie pojawił się maluszek b. głośno miałczący. najpiewr próbowano to ignorować, ale on tak siedział na prawdę długo, więc w końcu moja mama się zlitowała i poszła go zdjąć...(chociaż pewnie sam umiałby ale nie chciał - nawoływał prawdopodobnie mamusię, bo się zgubił...) nakarmiła biedactwo niestety a potem myślała, że se pójdzie...
nie poszedł oczywiście! no to stwierdziła, że nawet jeśli się ma zamiar wprowadzić do nas to nie do domu i mu zrobiła ocieplaną skrzynkę w ogrodzie. i tu włączył się tato.: ' no tak! przecież on teraz będzie chciał tu zostać! tylko nie to! tylko nie do domu!!!!!!'
akurat wtedy wyjechałam z domu na równo dwie doby. kiedy wróciłam kotek siedział na kocyku na kanapie. wieczorem tato z pełnymi miłości oczami pokazał mi, że jak usiądzie na ulubionym fotelu, kotek natychmiast przybiega i zwija się na jego brzychu w kłębek.....:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

BYŁAM W SZOKU!!!! nikt wcześniej nie był tak przeciwny kotom w domu!

Hehe, ale historia!!
Z facetami tak jest, że najpierw jest kategoryczne "nie", potem marudzą, a potem są zakochani po uszy:lol:

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Honey napisał(a):
Hehe, niech zyja korniszony !
Nie myslalam, ze to tak szybko pojdzie.. nie dalej jak wczoraj ( przedwczoraj?) pisalas, ze "to se ne da" a tu - czytam o drugim kocie ! :evil_lol:
Brawo, jestem pelna podziwu dla sily Twej argumentacji :razz: :evil_lol:

Ma się swoje sposoby:cool3:

Posted

an3czka napisał(a):
Hehe, ale historia!!
Z facetami tak jest, że najpierw jest kategoryczne "nie", potem marudzą, a potem są zakochani po uszy:lol:

Aniu tak jest nie tylko z facetami - po rozstaniu z pierwszym kotkiem, który nie chciał być z nami w mieszkaniu i pojechał do innego domu z ogrodem długo nie mogłam patrzeć na żadnego kotka i przez tydzień kategorycznie się sprzeciwiałam a od 6,5 roku Mruczuś z Puszczy Białowieskiej jest moim ukochanym kocurkiem...

Posted

cześć Aniu - cóż ja wyczytałam... będzie drugi kiciuś? :crazyeye:

ale będziesz mieć frajdę :loveu:
będą harce i hulanki i wielkie wariactwo - wnioskuję po zdjeciach w galerii Magi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

super tylko.... gdzie są zdjecia? Wiem, wiem. obiektyw ale... spróbuj jakieś zrobić tym co masz oki? Chetnie bym sobie pooglądała Twoje foteczki :p

Posted

an3czka napisał(a):

Resztki są najlepsze:roll:

zmywanie wstępne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moja Beczka robi to samo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Zdarza się, że sztućce z koszyczka wypadają na skutek siły czyszczącej ozorów??;)

Posted

Willis napisał(a):
Tak ? a jakie ? :knuje:

Cześć Bruce :lol:
:turn-l: an3czka musisz się ohasłować :evil_lol:

Willis napisał(a):
Czesc czesc :) Ania zdala egzamin na prawko :)

:klacz: :klacz: :klacz:

Posted

Czoko napisał(a):
Aniu tak jest nie tylko z facetami - po rozstaniu z pierwszym kotkiem, który nie chciał być z nami w mieszkaniu i pojechał do innego domu z ogrodem długo nie mogłam patrzeć na żadnego kotka i przez tydzień kategorycznie się sprzeciwiałam a od 6,5 roku Mruczuś z Puszczy Białowieskiej jest moim ukochanym kocurkiem...

:p :p :p :p :p

Posted

Gosiek napisał(a):
cześć Aniu - cóż ja wyczytałam... będzie drugi kiciuś? :crazyeye:

ale będziesz mieć frajdę :loveu:
będą harce i hulanki i wielkie wariactwo - wnioskuję po zdjeciach w galerii Magi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

super tylko.... gdzie są zdjecia? Wiem, wiem. obiektyw ale... spróbuj jakieś zrobić tym co masz oki? Chetnie bym sobie pooglądała Twoje foteczki :p

Gosiaczku bardzo chętnie. Dziś wyjątkowo jestem o tej porze w domu i dochodzę do siebie po egzaminie:p. Możliwe, że maluch pojawi się już w piątek wieczorem, więc zdjęcia na pewno jakieś będą.

Posted

mila_2 napisał(a):
zmywanie wstępne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moja Beczka robi to samo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Zdarza się, że sztućce z koszyczka wypadają na skutek siły czyszczącej ozorów??;)

Nie, bo odganiam od zmywarki. Kocur do niej całkiem włazi i obawiałam się, żeby sobie krzywdy nie zrobił, tak więc panowie maja zakaz wylizywania resztek:razz:

Posted

an3czka napisał(a):
Gosiaczku bardzo chętnie. Dziś wyjątkowo jestem o tej porze w domu i dochodzę do siebie po egzaminie:p. Możliwe, że maluch pojawi się już w piątek wieczorem, więc zdjęcia na pewno jakieś będą.

:multi: :multi: :multi: Super :loveu:

an3czka napisał(a):
Buzi w czółko np.:cool3: :eviltong:

:iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Aahahhahahha lizus :evil_lol:

an3czka napisał(a):
Olcha, Gehemot dzięki. Jeszcze nie ochłonęłam:p

Opowiadaj jak Ci poszło!

Posted

olcha napisał(a):

Aahahhahahha lizus :evil_lol:

Wcale nie:eviltong:

Opowiadaj jak Ci poszło!

No dobrze mi poszło. Na początku byłam zdenerwowana, ale potem mi przeszło:p

Posted

an3czka napisał(a):

Kicius może już w piątek wieczorem będzie:multi:

Gratuluję Aniu, kiciusia i prawka :thumbs: A te twoje argumenty to jakieś niesłychanie skuteczne są i ekspresowe :evil_lol: ;) W piątek Basco pomyśli, że mu się w oczach dwoi :lol:

Posted

Moje GRATULACJE!!! :multi: a za którym razem się udało? ja się przy swoim trochę pomęczyłam :eviltong:
bardzo się cieszę z drugiego kotka i czekam jutro, najdalej w sobotę na zdjęcia!!! :cool3:

Posted

hehe.. :evil_lol: wiedziałam!! Liczyłam, że będą 2 tygodnie od mojego postu, a to JUŻ!
wiadomo, jak kiciuś będzie miał na imię? :cool3:
i gratulacje z okazji zdanego egzaminu!! Po kotka jedziesz TY ;)

Posted

Czesc Aniu :multi:

Kope lat ... :oops: a tu takie nowosci :razz:
Prezde wszytskim gratuluje zdanego prawka i zazdraszczam, ja sie mecze i mecze z tym cholerstwem :evil_lol:
No i czekam na fotki kolejnego domownika - widze, ze szybko Wam sie rodzinka powieksza ta psia i kocia, a kiedy ta "ludzka" sie powiekszy :razz:

Pozdrawiam
Daga ;)