an3czka Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 gochgoch napisał(a):o kurcze Basco będzie miał dwóch sierściuszków do zabawy!!!!:multi::multi:fajnie...ciekawe jak się drugi będzie przyzwyczajał do wielkiego kolegi....:evil_lol: co do marudek TZ'a powiem Ci Aniu, że u mnie w domu była też niezła akcja. Pewnego dnia na murku w ogrodzie pojawił się maluszek b. głośno miałczący. najpiewr próbowano to ignorować, ale on tak siedział na prawdę długo, więc w końcu moja mama się zlitowała i poszła go zdjąć...(chociaż pewnie sam umiałby ale nie chciał - nawoływał prawdopodobnie mamusię, bo się zgubił...) nakarmiła biedactwo niestety a potem myślała, że se pójdzie... nie poszedł oczywiście! no to stwierdziła, że nawet jeśli się ma zamiar wprowadzić do nas to nie do domu i mu zrobiła ocieplaną skrzynkę w ogrodzie. i tu włączył się tato.: ' no tak! przecież on teraz będzie chciał tu zostać! tylko nie to! tylko nie do domu!!!!!!' akurat wtedy wyjechałam z domu na równo dwie doby. kiedy wróciłam kotek siedział na kocyku na kanapie. wieczorem tato z pełnymi miłości oczami pokazał mi, że jak usiądzie na ulubionym fotelu, kotek natychmiast przybiega i zwija się na jego brzychu w kłębek.....:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: BYŁAM W SZOKU!!!! nikt wcześniej nie był tak przeciwny kotom w domu! Hehe, ale historia!! Z facetami tak jest, że najpierw jest kategoryczne "nie", potem marudzą, a potem są zakochani po uszy:lol: Quote
an3czka Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Honey napisał(a):Hehe, niech zyja korniszony ! Nie myslalam, ze to tak szybko pojdzie.. nie dalej jak wczoraj ( przedwczoraj?) pisalas, ze "to se ne da" a tu - czytam o drugim kocie ! :evil_lol: Brawo, jestem pelna podziwu dla sily Twej argumentacji :razz: :evil_lol: Ma się swoje sposoby:cool3: Quote
an3czka Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 emka napisał(a):To ja w takim razie biorę Ireczka do siebie :p O nie!:eviltong: Quote
Czoko Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 an3czka napisał(a):Hehe, ale historia!! Z facetami tak jest, że najpierw jest kategoryczne "nie", potem marudzą, a potem są zakochani po uszy:lol: Aniu tak jest nie tylko z facetami - po rozstaniu z pierwszym kotkiem, który nie chciał być z nami w mieszkaniu i pojechał do innego domu z ogrodem długo nie mogłam patrzeć na żadnego kotka i przez tydzień kategorycznie się sprzeciwiałam a od 6,5 roku Mruczuś z Puszczy Białowieskiej jest moim ukochanym kocurkiem... Quote
Gosiek Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 cześć Aniu - cóż ja wyczytałam... będzie drugi kiciuś? :crazyeye: ale będziesz mieć frajdę :loveu: będą harce i hulanki i wielkie wariactwo - wnioskuję po zdjeciach w galerii Magi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: super tylko.... gdzie są zdjecia? Wiem, wiem. obiektyw ale... spróbuj jakieś zrobić tym co masz oki? Chetnie bym sobie pooglądała Twoje foteczki :p Quote
mila_2 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 an3czka napisał(a): Resztki są najlepsze:roll: zmywanie wstępne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moja Beczka robi to samo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zdarza się, że sztućce z koszyczka wypadają na skutek siły czyszczącej ozorów??;) Quote
Behemot Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Willis napisał(a):Tak ? a jakie ? :knuje: Hihihi :evil_lol: Cześć, Bruce :bye: Quote
olcha Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Willis napisał(a):Tak ? a jakie ? :knuje: Cześć Bruce :lol: :turn-l: an3czka musisz się ohasłować :evil_lol: Willis napisał(a):Czesc czesc :) Ania zdala egzamin na prawko :) :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Behemot Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Willis napisał(a):Czesc czesc :) Ania zdala egzamin na prawko :) No to wielkie brawka!!! :klacz::klacz::klacz: Quote
an3czka Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Czoko napisał(a):Aniu tak jest nie tylko z facetami - po rozstaniu z pierwszym kotkiem, który nie chciał być z nami w mieszkaniu i pojechał do innego domu z ogrodem długo nie mogłam patrzeć na żadnego kotka i przez tydzień kategorycznie się sprzeciwiałam a od 6,5 roku Mruczuś z Puszczy Białowieskiej jest moim ukochanym kocurkiem... :p :p :p :p :p Quote
an3czka Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Gosiek napisał(a):cześć Aniu - cóż ja wyczytałam... będzie drugi kiciuś? :crazyeye: ale będziesz mieć frajdę :loveu: będą harce i hulanki i wielkie wariactwo - wnioskuję po zdjeciach w galerii Magi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: super tylko.... gdzie są zdjecia? Wiem, wiem. obiektyw ale... spróbuj jakieś zrobić tym co masz oki? Chetnie bym sobie pooglądała Twoje foteczki :p Gosiaczku bardzo chętnie. Dziś wyjątkowo jestem o tej porze w domu i dochodzę do siebie po egzaminie:p. Możliwe, że maluch pojawi się już w piątek wieczorem, więc zdjęcia na pewno jakieś będą. Quote
an3czka Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Willis napisał(a):Tak ? a jakie ? :knuje: Buzi w czółko np.:cool3: :eviltong: :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
an3czka Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 mila_2 napisał(a):zmywanie wstępne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moja Beczka robi to samo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zdarza się, że sztućce z koszyczka wypadają na skutek siły czyszczącej ozorów??;) Nie, bo odganiam od zmywarki. Kocur do niej całkiem włazi i obawiałam się, żeby sobie krzywdy nie zrobił, tak więc panowie maja zakaz wylizywania resztek:razz: Quote
an3czka Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Olcha, Gehemot dzięki. Jeszcze nie ochłonęłam:p Quote
Behemot Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 an3czka napisał(a):Olcha, Gehemot dzięki. GEHEMOT :roflt: Quote
olcha Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 an3czka napisał(a):Gosiaczku bardzo chętnie. Dziś wyjątkowo jestem o tej porze w domu i dochodzę do siebie po egzaminie:p. Możliwe, że maluch pojawi się już w piątek wieczorem, więc zdjęcia na pewno jakieś będą. :multi: :multi: :multi: Super :loveu: an3czka napisał(a):Buzi w czółko np.:cool3: :eviltong: :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Aahahhahahha lizus :evil_lol: an3czka napisał(a):Olcha, Gehemot dzięki. Jeszcze nie ochłonęłam:p Opowiadaj jak Ci poszło! Quote
an3czka Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 olcha napisał(a): Aahahhahahha lizus :evil_lol: Wcale nie:eviltong: Opowiadaj jak Ci poszło! No dobrze mi poszło. Na początku byłam zdenerwowana, ale potem mi przeszło:p Quote
an3czka Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Behemot napisał(a):GEHEMOT :roflt: Cóż za potworna pomyłka. Wybacz Behemot Quote
Dobcia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Gratuluje prawka:multi: I kotka:multi: Super:loveu: Quote
Honey Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 No to gratulajce dla swiezo upieczonego kierowcy ! Jakis chrzest by sie przydal... ;) A kiedy bedzie drugi kicius ?? Quote
an3czka Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Dobcia, Honey dzięki. Chrzest? Czyli, że np. ktoś we mnie wjedzie?:razz: -Nie. Dzięki:lol: Kicius może już w piątek wieczorem będzie:multi: Quote
mmbbaj Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 an3czka napisał(a): Kicius może już w piątek wieczorem będzie:multi: Gratuluję Aniu, kiciusia i prawka :thumbs: A te twoje argumenty to jakieś niesłychanie skuteczne są i ekspresowe :evil_lol: ;) W piątek Basco pomyśli, że mu się w oczach dwoi :lol: Quote
alive Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Moje GRATULACJE!!! :multi: a za którym razem się udało? ja się przy swoim trochę pomęczyłam :eviltong: bardzo się cieszę z drugiego kotka i czekam jutro, najdalej w sobotę na zdjęcia!!! :cool3: Quote
AgaiPhara Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 hehe.. :evil_lol: wiedziałam!! Liczyłam, że będą 2 tygodnie od mojego postu, a to JUŻ! wiadomo, jak kiciuś będzie miał na imię? :cool3: i gratulacje z okazji zdanego egzaminu!! Po kotka jedziesz TY ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Czesc Aniu :multi: Kope lat ... :oops: a tu takie nowosci :razz: Prezde wszytskim gratuluje zdanego prawka i zazdraszczam, ja sie mecze i mecze z tym cholerstwem :evil_lol: No i czekam na fotki kolejnego domownika - widze, ze szybko Wam sie rodzinka powieksza ta psia i kocia, a kiedy ta "ludzka" sie powiekszy :razz: Pozdrawiam Daga ;) Quote
Recommended Posts