agabass Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Gosiek']a fuuuuj hahahaha masz pomysły :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale co prawda to prawda ochydne ble ble straszliwe wiedźmy i chyba kaleki ciekawe jak rospinaja guziki w spodniach jak ich przypili do toalety :evil_lol: Quote
Gosiek Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 agabass napisał(a):ale co prawda to prawda ochydne ble ble straszliwe wiedźmy i chyba kaleki ciekawe jak rospinaja guziki w spodniach jak ich przypili do toalety :evil_lol: no właśnie - ciekawe czy z takim czymś na palcach można wogóle funkcjonować :crazyeye: Quote
agabass Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Gosiek napisał(a):no właśnie - ciekawe czy z takim czymś na palcach można wogóle funkcjonować :crazyeye: cgyba muszą mieć służących albo bardzo dobrych mężów Quote
Gosiek Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 agabass napisał(a):chyba muszą mieć służących albo bardzo dobrych mężów :evil_lol: a jakie z nich warzywa muszą być.... nic same nie zrobią... kaleki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agabass Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Gosiek napisał(a)::evil_lol: a jakie z nich warzywa muszą być.... nic same nie zrobią... kaleki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cholera jak sobie pomyśle, że bym takie miała, to bym chyba się strasznie podrapała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='agabass']cholera jak sobie pomyśle, że bym takie miała, to bym chyba się strasznie podrapała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a weź sie ubierz ... nie wspominając już o codziennej hmm toalecie ;) Quote
Alicja Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:przeskoczyłam chyba 4 strony a one dalej o paznokietkach nawijają :evil_lol: Ja mam zawsze krótkie ...jakoś nie gustuję w tipsach , zelkach i szponach :cool3: Quote
Gosiek Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:przeskoczyłam chyba 4 strony a one dalej o paznokietkach nawijają :evil_lol: Ja mam zawsze krótkie ...jakoś nie gustuję w tipsach , zelkach i szponach :cool3: hahaha to tak jak ja.. tyle ze ja superkrótkich nie mam ;) takie... troszke podrośniete :evil_lol: Quote
an3czka Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='Gosiek']czesć Aniu - zdrowiej szybciutko :buzi: pogoda nas nie rozpieszcza wiec tym bardziej trzeba o zdrówko dbać... ja też sie jeszcze do końca nie wyleczyłam.... juz mnie wkurza to przeziebienie :angryy: to jest po prostu obrzydliwe przyznam ze zawsze zwracam naprawdę dużą uwagę na kobiece paznokcie :oops: nigdy nie miałam tipsów - jestem w tej dobrej sytuacji ze mam mega mocne pazurki więc mogłabym mieć długie ale.... jakos tak wolę mieć dość krótkie ale za to zawsze pomalowane i ładnie opiłowane ;) Mam natomiast koleżankę - piękna dziewczyna (jak modelka), która od lat ma tipsy (długie).... pomijajac fakt ze nie wyobrażam sobie z takimi pazurami zrobić cokolwiek w domu to niestety często ma na nich "resztki" lakieru..... i traci cały swój urok przez te brzydkie pazury :angryy: Gosiu witaj! Juz prawie zdrowa jestem:multi: Wydaje mi się, że dobry tips to taki, który świetnie imituje naturalny paznokieć. Niestety dużo osób robi z tego prawdziwy koszmarek:evil_lol: tym bardziej, jeśli o paznokcie nie dba! Też znam takie "przypadki". U nas w Krakowie dzis pięknie, słonecznie:loveu: Quote
an3czka Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Po takiej prezentacji to ja się chyba zdecyduję . Zabiłaś mi ćwieka, Aniu. Całą noc zastanawiałam się, które wybrać ... :roll: Haneczko mam nadzieję, że żadnych nie wybrałaś:evil_lol: Quote
an3czka Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Honey napisał(a):Jak to ktore ?! Te sra... przepraszam - te bezowe oczywiscie ! :evil_lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
an3czka Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='wiq']zla odpowiedz. obgryzlam paznokcie:evil_lol::evil_lol: Nawet nie mów!:evil_lol: Quote
an3czka Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='agabass']ale za to mogą dłubać sobie w nosie i wszystkim swoim koleżankom i rodzinie i sasiadom nawet :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: No nie!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='Gosiek']no właśnie - ciekawe czy z takim czymś na palcach można wogóle funkcjonować :crazyeye: Mam koleżankę masażystkę. Ma baaardzo długie tipsy (ale mieszczące się w granicach przyzwoitości), ale jak twierdzi, nie przeszkadzają jej. Nauczyła sie masować opuszkami palców tak, że paznokciami nie dotyka ciała:cool3: Quote
an3czka Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='_ChiQuiTa_']Przecudniasty piesio :D:D:D Bardzo mi miło. Dziękuję:p Quote
mmbbaj Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='agabass']ale za to mogą dłubać sobie w nosie i wszystkim swoim koleżankom i rodzinie i sasiadom nawet :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :roflt::roflt::roflt: no, i mogą nimi sałatę mieszać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Aniu :lol:, ale koszmaresku te pazury, fuj, fuj, fuj! Idę sobie zrobić manicure ;) PS. Jutro niedziela...;):cool3: Quote
Alicja Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 :shake:Aniu to niemożliwe ze u was słonecznie ....u nas szaro , buro i ponuro:placz:i zimno...nawet bardzo:shake: Quote
an3czka Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='mmbbaj']:roflt::roflt::roflt: no, i mogą nimi sałatę mieszać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bleeeeeeeeee:evil_lol: Cześć Aniu :lol:, ale koszmaresku te pazury, fuj, fuj, fuj! Idę sobie zrobić manicure ;) PS. Jutro niedziela...;):cool3: A zrób sobie, tylko nie tipsy:lol: Tak, jutro niedziela. W sumie fajnie, bo do pracy mam dopiero na 13. Do czerwca nie zapowiada się, żebym miała wolny którykolwiek weekend, bo raz pracuję, raz mam szkołę:razz: Quote
an3czka Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:Aniu to niemożliwe ze u was słonecznie ....u nas szaro , buro i ponuro:placz:i zimno...nawet bardzo:shake: Aluś wszystko wróciło do "normy". Słońca już nie ma. Jest tak samo, jak u Was:shake: Quote
Hanna R. Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:Aniu to niemożliwe ze u was słonecznie ....u nas szaro , buro i ponuro:placz:i zimno...nawet bardzo:shake: Nie wiem, jak u Ani :evil_lol: - ale u nas tak jak u was - szaro, zimno i ponuro :-( Ale gwoli sprawiedliwości - rano, kiedy otworzyłam prawe oko - było jasno, i słonecznie . Aniu , wybrałam :multi: - te sra ... to znaczy beżowe. Teraz od poniedziałku będę na nie zarabiała :p Aniu, czy ja Ci odpowiedziałam na pytanie ile lat ma Aśka ??? :oops: Bo jeżeli nie - to ma 17 ... Quote
tosia_89 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Hej, a u mnie pada i pada (śnieg) oczywiście. Już od czwartku i końca nie widac.... Quote
wiq Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 u mnie pochmurno.. ide zaraz porzucac frisbee, to moze mi sie nastroj poprawi:roll: a jakies foteczki? moga bc domowe;) Quote
an3czka Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Witam gorąco w ten paskudny dzień. Mam nadzieję, że jutro, gdy się obudzę bedzie świeciło piękne słońce:cool1: [quote name='HankaRupczewska'] Aniu , wybrałam :multi: - te sra ... to znaczy beżowe. Teraz od poniedziałku będę na nie zarabiała :p Aniu, czy ja Ci odpowiedziałam na pytanie ile lat ma Aśka ??? :oops: Bo jeżeli nie - to ma 17 ... Haniu nawet nie żartuj w ten sposób:evil_lol: Nie opdowiedziałaś Quote
Recommended Posts