Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gosiek']a fuuuuj

hahahaha masz pomysły :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ale co prawda to prawda ochydne ble ble straszliwe wiedźmy i chyba kaleki
ciekawe jak rospinaja guziki w spodniach jak ich przypili do toalety :evil_lol:

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agabass napisał(a):
ale co prawda to prawda ochydne ble ble straszliwe wiedźmy i chyba kaleki
ciekawe jak rospinaja guziki w spodniach jak ich przypili do toalety :evil_lol:
no właśnie - ciekawe czy z takim czymś na palcach można wogóle funkcjonować :crazyeye:

Posted

Gosiek napisał(a):
no właśnie - ciekawe czy z takim czymś na palcach można wogóle funkcjonować :crazyeye:

cgyba muszą mieć służących albo bardzo dobrych mężów

Posted

agabass napisał(a):
chyba muszą mieć służących albo bardzo dobrych mężów

:evil_lol: a jakie z nich warzywa muszą być.... nic same nie zrobią... kaleki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
:evil_lol: a jakie z nich warzywa muszą być.... nic same nie zrobią... kaleki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cholera jak sobie pomyśle, że bym takie miała, to bym chyba się strasznie podrapała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='agabass']cholera jak sobie pomyśle, że bym takie miała, to bym chyba się strasznie podrapała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
a weź sie ubierz ... nie wspominając już o codziennej hmm toalecie ;)

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:przeskoczyłam chyba 4 strony a one dalej o paznokietkach nawijają :evil_lol:
Ja mam zawsze krótkie ...jakoś nie gustuję w tipsach , zelkach i szponach :cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:przeskoczyłam chyba 4 strony a one dalej o paznokietkach nawijają :evil_lol:
Ja mam zawsze krótkie ...jakoś nie gustuję w tipsach , zelkach i szponach :cool3:
hahaha to tak jak ja.. tyle ze ja superkrótkich nie mam ;)
takie... troszke podrośniete :evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiek']czesć Aniu - zdrowiej szybciutko :buzi:
pogoda nas nie rozpieszcza wiec tym bardziej trzeba o zdrówko dbać... ja też sie jeszcze do końca nie wyleczyłam.... juz mnie wkurza to przeziebienie :angryy:

to jest po prostu obrzydliwe

przyznam ze zawsze zwracam naprawdę dużą uwagę na kobiece paznokcie :oops:
nigdy nie miałam tipsów - jestem w tej dobrej sytuacji ze mam mega mocne pazurki więc mogłabym mieć długie ale.... jakos tak wolę mieć dość krótkie ale za to zawsze pomalowane i ładnie opiłowane ;)
Mam natomiast koleżankę - piękna dziewczyna (jak modelka), która od lat ma tipsy (długie).... pomijajac fakt ze nie wyobrażam sobie z takimi pazurami zrobić cokolwiek w domu to niestety często ma na nich "resztki" lakieru..... i traci cały swój urok przez te brzydkie pazury :angryy:
Gosiu witaj!
Juz prawie zdrowa jestem:multi:

Wydaje mi się, że dobry tips to taki, który świetnie imituje naturalny paznokieć. Niestety dużo osób robi z tego prawdziwy koszmarek:evil_lol: tym bardziej, jeśli o paznokcie nie dba! Też znam takie "przypadki".
U nas w Krakowie dzis pięknie, słonecznie:loveu:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Po takiej prezentacji to ja się chyba zdecyduję .
Zabiłaś mi ćwieka, Aniu. Całą noc zastanawiałam się, które wybrać ... :roll:
Haneczko mam nadzieję, że żadnych nie wybrałaś:evil_lol:

Posted

[quote name='agabass']ale za to mogą dłubać sobie w nosie i wszystkim swoim koleżankom i rodzinie i sasiadom nawet :evil_lol: :evil_lol: :diabloti:
No nie!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiek']no właśnie - ciekawe czy z takim czymś na palcach można wogóle funkcjonować :crazyeye:
Mam koleżankę masażystkę. Ma baaardzo długie tipsy (ale mieszczące się w granicach przyzwoitości), ale jak twierdzi, nie przeszkadzają jej. Nauczyła sie masować opuszkami palców tak, że paznokciami nie dotyka ciała:cool3:

Posted

[quote name='agabass']ale za to mogą dłubać sobie w nosie i wszystkim swoim koleżankom i rodzinie i sasiadom nawet :evil_lol: :evil_lol: :diabloti:

:roflt::roflt::roflt: no, i mogą nimi sałatę mieszać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cześć Aniu :lol:, ale koszmaresku te pazury, fuj, fuj, fuj! Idę sobie zrobić manicure ;)

PS. Jutro niedziela...;):cool3:

Posted

[quote name='mmbbaj']:roflt::roflt::roflt: no, i mogą nimi sałatę mieszać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Bleeeeeeeeee:evil_lol:

Cześć Aniu :lol:, ale koszmaresku te pazury, fuj, fuj, fuj! Idę sobie zrobić manicure ;)

PS. Jutro niedziela...;):cool3:

A zrób sobie, tylko nie tipsy:lol:
Tak, jutro niedziela. W sumie fajnie, bo do pracy mam dopiero na 13. Do czerwca nie zapowiada się, żebym miała wolny którykolwiek weekend, bo raz pracuję, raz mam szkołę:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:Aniu to niemożliwe ze u was słonecznie ....u nas szaro , buro i ponuro:placz:i zimno...nawet bardzo:shake:
Aluś wszystko wróciło do "normy". Słońca już nie ma. Jest tak samo, jak u Was:shake:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:Aniu to niemożliwe ze u was słonecznie ....u nas szaro , buro i ponuro:placz:i zimno...nawet bardzo:shake:

Nie wiem, jak u Ani :evil_lol: - ale u nas tak jak u was - szaro, zimno i ponuro :-(

Ale gwoli sprawiedliwości - rano, kiedy otworzyłam prawe oko - było jasno, i słonecznie .

Aniu , wybrałam :multi: - te sra ... to znaczy beżowe. Teraz od poniedziałku będę na nie zarabiała :p

Aniu, czy ja Ci odpowiedziałam na pytanie ile lat ma Aśka ??? :oops: Bo jeżeli nie - to ma 17 ...

Posted

Witam gorąco w ten paskudny dzień. Mam nadzieję, że jutro, gdy się obudzę bedzie świeciło piękne słońce:cool1:

[quote name='HankaRupczewska']
Aniu , wybrałam :multi: - te sra ... to znaczy beżowe. Teraz od poniedziałku będę na nie zarabiała :p

Aniu, czy ja Ci odpowiedziałam na pytanie ile lat ma Aśka ??? :oops: Bo jeżeli nie - to ma 17 ...
Haniu nawet nie żartuj w ten sposób:evil_lol:

Nie opdowiedziałaś