Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Delay']Dołączę się do przedmówczyni.;)
Naprawdę fotografia na poziomie i pies, którego potrafisz ukazać bardzo interesująco, piękny.
Pozdrawiam!
Ooo! Ile nowych twarzy w galerii:p
Dziekuję i zapraszam.

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Aniu podobno na spaczone gusta kulinarne dzialają tabl.Rumen Tabs i żwacze / te takie śmierdziele/.Ja Ozulowi to daję jak zaczyna sie bawić w pustelnika i podjada korzonki i ziemie ;)
Basco ciągle zjada jakieś suszone smierdziele, poza tym jest na BARFie, więc wykluczam jakiekolwiek niedobory. Do tego robi to naprawdę rzadko (raz na kilka ładnych miesięcy). Myślę, że on to robi głównie dla zabicia swojego zapachu - bo przecież jest na polowaniu:lol:. Druga sprawa, to to, że kupa ludzka jest z jakiegoś powodu wyjątkowa:evil_lol:

Posted

[quote name='Patka']Aniu żwacze polecam tylko capią powtwornie ;)
Co do fot to lilith by w deszcz najlepiej nie wychodziła wic rozumiem awersje do focenia :)
Znam ten zapaszek, bo zamawiam różne suszki w dość dużych ilościach. Na szczęście Basco szybko je pochłania, więc nie delektuję się zbyt długo ich aromatem:evil_lol:

Basco deszcz nie przeszkadza chyba, że to jakaś potworna ulewa.

Posted

[quote name='malawaszka']hyhyh skąd ja to znam - takie wypadki jeszcze bardziej podjudzają te małe bestie do darcia japiszona :angryy: z tym, że ja staram się zawsze zdążyć zapiąć na smycz bo sama nie chciałabym być tak obszczekiwana więc nie pozwalam Lunie na to :mad:
Mi akurat obszczekiwanie nie przeszkadza, tylko zachowanie tamtej konkretnej suczki w pewnych sytuacjach było hmmm troszkę dziwne. Nie sądzę, żeby wszystko można było podciagnąć pod specyfikę rasy, ale nie znam się. Generalnie stwierdziliśmy, że ona jest "walnięta":evil_lol:. Tu, gdzie obecnie mieszkamy mamy identycznego sztucerka - chłopca. Młody z niego facio, nie ma roku. Też drze japę, ale jak się go zawoła, to podbiega, cieszy sie i łasi. Fakt. Nie widział jeszcze Basco, ale mam nadzieję, że nie będzie taki szalony jak tamta.

Posted

[quote name='an3czka']Dziewczyny ze zdjęć nici...
Pogoda do dupy, a skoro juz w tych okolicach jestesmy, to powiem Wam, że na spacerze Basco zjadł kupsko, ludzkie...
Bleeeeeeeeeeeeeeee
Dobrze, że robi to bardzo rzadko:cool1:

OOOOOOOO, jachhhhhhhhhhhhhhhhh:ekmm::ekmm::ekmm::ekmm:
Ale pewnie Basculkowi smakowalo:sabber::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='bigos']OOOOOOOO, jachhhhhhhhhhhhhhhhh:ekmm::ekmm::ekmm::ekmm:
Ale pewnie Basculkowi smakowalo:sabber::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No pewnie tak:razz:
Od wczoraj nie całujemy się. TZ nawet brzydził się umyć mu zęby. Dobrze, że się wczoraj na spacerze wyśmierdział, bo chyba bym umarła, gdyby mi w domu gówienkiem capiło:smhair2:

Posted

[quote name='an3czka']No pewnie tak:razz:
Od wczoraj nie całujemy się. TZ nawet brzydził się umyć mu zęby.

"Nic co ludzkie nie jest mi obce":wink::wink::wink::errrr::errrr::errrr::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='dealer']aaaaaaaaaaaaaaa perwersy wy jedne:evil_lol:
Hłe hłe hłe:megagrin:
Z drugiej strony Basco, jak to pies sam się wylizuje, potem nas całuje...:roll: :eggface:

[quote name='bigos']"Nic co ludzkie nie jest mi obce":wink::wink::wink::errrr::errrr::errrr::megag rin::megagrin::megagrin:
Bigosiu nie generalizujmy:evil_lol:

Posted

[quote name='an3czka']Dziewczyny ze zdjęć nici...
Pogoda do dupy, a skoro juz w tych okolicach jestesmy, to powiem Wam, że na spacerze Basco zjadł kupsko, ludzkie...
Bleeeeeeeeeeeeeeee
Dobrze, że robi to bardzo rzadko:cool1:

leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
to jest najgorsza rzecz jaka pies może zeżreć......brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...yyyyyyyyyyyyy...
a dzięki temu jak one to uwielbiają, my się dowiadujemy w jak dziwnych miejscach można takie kupsko znaleźć...
raz nawet było pod samym moim domem..i gdyby nie Hugol to bym nawet o tym nie wiedziała...LUDZIE SĄ OBRZYDLIWI..albo przyciśnieci..
.

Posted

[quote name='gochgoch']
leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
to jest najgorsza rzecz jaka pies może zeżreć......brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...yyyyyyyyyyyyy...
a dzięki temu jak one to uwielbiają, my się dowiadujemy w jak dziwnych miejscach można takie kupsko znaleźć...
raz nawet było pod samym moim domem..i gdyby nie Hugol to bym nawet o tym nie wiedziała...LUDZIE SĄ OBRZYDLIWI..albo przyciśnieci..
.
Ludzie są wstrętni, obrzydliwi i niestety zacofani!!!!
Zamiast załatwiać swoje potrzeby w wc, wolą pod krzakiem. Fuuuuuj:angryy:

Posted

[quote name='an3czka']Ludzie są wstrętni, obrzydliwi i niestety zacofani!!!!
Zamiast załatwiać swoje potrzeby w wc, wolą pod krzakiem. Fuuuuuj:angryy:

Chcą mieć bliski kontakt z naturą:angryy::angryy::angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Aniu, co by nas Gosia nie opieprzyła przenoszę pogaduchy do Ciebie:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2:

Napisał(a) an3czka
Uffff. Juz myślałam, że po Tobie!:lol:

Z mym kastratem???:evil_lol:

Ja się nie dam tak wrobić (dodatkowo trza miec z kim):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ale jako widz:eviltong:Że Basco pozbawiony klejnotów, to ja bardzo dobrze wiem:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='bigos']Aniu, co by nas Gosia nie opieprzyła przenoszę pogaduchy do Ciebie:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2:

Ja się nie dam tak wrobić (dodatkowo trza miec z kim):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ale jako widz:eviltong:Że Basco pozbawiony klejnotów, to ja bardzo dobrze wiem:diabloti::diabloti::diabloti:
O jasny gwint, a ja Ci na to odpisałam u Gocha, to Ty mi na tamto odpisz tutaj:lol: :lol: :lol:

Posted

Hahaha też tak kiedyś mówiłam, a potem spadło to na mnie jakgrom z jasnego nieba (i do dziś odczuwam skutki tego gromu hehe):grab:

Mi tam narazie dobrze byc samą, chociaż czasami tak samotnie i smutno:shake:

Czy Ty sądzisz, że ja mam zdrowie i siły jechać na koniec świata, do tego Poznania, tak na wycieczkę?:stupid: :evil_lol:

Nio, poznałabyś Bigoska i jegi Panią:evil_lol::lol::lol::lol:Czyż to nie kusząca propozycja?:diabloti::p:p:p

Jedni srają pod krzakiem, inni śmiecą:eviltong:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='bigos']Mi tam narazie dobrze byc samą, chociaż czasami tak samotnie i smutno:shake:
Oj tam. Ja to bym czasami chciała (zaraz to wykasuję):lol:

Nio, poznałabyś Bigoska i jegi Panią:evil_lol::lol::lol::lol:Czyż to nie kusząca propozycja?:diabloti::p:p:p

No nie no, jasne, że kusząca:cool3:
Może kumpela ze swoja wyżlicą pojedzie, to zabiorę sie z nią:p

Posted

[quote name='an3czka']Oj tam. Ja to bym czasami chciała (zaraz to wykasuję):lol:

No nie no, jasne, że kusząca:cool3:
Może kumpela ze swoja wyżlicą pojedzie, to zabiorę sie z nią:p

No, no uważaj, bo się TZ-cik obrazi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zapraszam:lol::lol::lol:U nie będzie nocować Nugatowa z tata i psiurkiem, ale miejsce się zawsze znajdzie;)

Posted

[quote name='bigos']No, no uważaj, bo się TZ-cik obrazi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Eeee nie jest obrażalski:lol:

Zapraszam:lol::lol::lol:U nie będzie nocować Nugatowa z tata i psiurkiem, ale miejsce się zawsze znajdzie;)

Haha będę pamietać. Dzieki:p