Daga_i_Oskar Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Inwencja twórcza :) Jejku jakie śliczne, Sylwia - masz dziewczyno zdolności :loveu: i tylko pozazdrościć :oops: Quote
Alka Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Inwencja twórcza :) Sylwia, baaardzo okazały banerek :multi::multi::multi: ale dzisiaj masz wene twórczą , wszystko pieknie wychodzi, :cool2: Quote
sylwiaskalska Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Alka napisał(a):Sylwia, baaardzo okazały banerek :multi::multi::multi: ale dzisiaj masz wene twórczą , wszystko pieknie wychodzi, :cool2: Aż założe osobny Topic :) i pokarze wasze pociechy :) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Aż założe osobny Topic :) i pokarze wasze pociechy :) jestem jak najbardziej ZA tylko bojae sie ze jak bede do niego zagladac to juz sie całkiem załamie, ze Wam tak super wychodza te przeróbeczki :oops: Quote
Alka Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Aż założe osobny Topic :) i pokarze wasze pociechy :) Jestem jak najbardziej za ! :multi: Tylko cos czuję ,że będziesz miała pełne ręce roboty...tylu chetnych na przeróbki bedzie ...:loveu: Quote
sylwiaskalska Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Alka napisał(a):Jestem jak najbardziej za ! :multi: Tylko cos czuję ,że będziesz miała pełne ręce roboty...tylu chetnych na przeróbki bedzie ...:loveu: No to założyłam :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1467561#post1467561 Quote
madzia20sosnowiec Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Alka napisał(a): czesc ala :buzi: ależ tufcio ma piekną kokardeczke :loveu: miłego dnia zyczusiamy:loveu: Quote
Alicja Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 :cool1:no i jak opaleni chociaż wróciliście :razz: Quote
PIKA Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Cześć Ala wpadlam się przywitac I widze, ze Was zasypalo :shake: i sniegiem :shake: i przerobeczkami :multi: Quote
Lucy* Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 No właśnie..... Alu gdzie jesteś ??? :candle: :candle: pozdrawiamy :buzi: Quote
Magda Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Dzien dobry!! Ala pewnie od rana lata z odkurzaczem i z siatkami:lol: Czekam na jakies fotki i zycze milego dnia! Quote
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Hop Hop Aluś gdzie jestes?? czyżby mąż w pracy i musisz gotowac obiadek i nie masz czasu na dogo :cool3: :cool3: Pozdrawiamy i miłego dnia życzymy :p Quote
Teklunia Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Alu, Alu... Hop Hop... a moze Ala sie uczy PSa, bo gdzies wyczytalam ze juz ma ;) Quote
Alka Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Hop Hop Aluś gdzie jestes?? czyżby mąż w pracy i musisz gotowac obiadek i nie masz czasu na dogo :cool3: :cool3: Pozdrawiamy i miłego dnia życzymy :p Witajcie ! Wpadłam tylko dosłownie na sekundkę ,ażeby się z Wami moje drogie przywitać.:buzi: Mam pełne ręce roboty.:cool3:Jestem sama z Matim i Tuffciem , bo reszta rodzinki wraz Marcinem pomagają siostrze przy remoncie mieszkanka.;) Zakupy zaliczyłam z samego rana coby móc swobodnie loty narciarskie oglądać.Teraz obiadek i sprzątanko, ale pewnie jeszcze dzisiaj zajrze do Was ...;) Quote
Alicja Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Oj Ala chyba walczy u siostry w nowym mieszkanku :razz:bo nawet jej nie widziałam na spacerku :shake: Quote
Alka Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Oj Ala chyba walczy u siostry w nowym mieszkanku :razz:bo nawet jej nie widziałam na spacerku :shake: walcze w swoim ...:cool3: Jestem zaliczona do 2 brygady remontowej :evil_lol:, także najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu na cos sie przydam .:evil_lol: a spacerek był juz po 8 , a potem jak pędziwiatr pobiegłam na zakupy...;) Quote
Alicja Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Alka napisał(a):walcze w swoim ...:cool3: Jestem zaliczona do 2 brygady remontowej :evil_lol:, także najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu na cos sie przydam .:evil_lol: a spacerek był juz po 8 , a potem jak pędziwiatr pobiegłam na zakupy...;)no to się rozminęłysmy bo ja wychodziłam z domu 8.15 wróciłam ciut po 9 :pPamiętaj że w piątek WYJAZD :p Quote
Daga_i_Oskar Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Mam nadzeję, ze pokazecie końcowe efekty remontów mieszkanka siostry :cool3: Quote
Alka Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Witam niedzielnie !:multi: Jesteśmy po spacerku, zaraz zacznę przygotowywać obiadek i oglądać ostatnie w tym sezonie skoki narciarskie.:cool1: Bardzo powoli oswajam się z photoshopem , na razie udało mi sie zrobic rameczkę i takie tam przeróbki fotek .;)Ale powiem Wam ,że niesamowicie wciąga...:evil_lol: pierwsza moja rameczka i moje zabawy z foteczkami miłej niedzieli ! Quote
Daga_i_Oskar Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Cześć Aluś, ja to nawet za PS'a sie nie biore bo wtedy to już całkiem bym się od kompa nie oderwała hihi. Po maturce zacznę się bawić :lol: :lol: Miłego dnia życzymy i też skoki oglądamy :lol: Quote
mmbbaj Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Alka napisał(a):Witam niedzielnie !:multi: Bardzo powoli oswajam się z photoshopem , na razie udało mi sie zrobic rameczkę i takie tam przeróbki fotek .;)Ale powiem Wam ,że niesamowicie wciąga...:evil_lol: pierwsza moja rameczka i moje zabawy z foteczkami miłej niedzieli ! Witaj Alu! :multi: Właśnie przypomniałam sobie, że masz PSa więc pewno cosik przerobionego zobaczę i...nie pomyliłam się :evil_lol: Świetnie ci idzie! :klacz: Bardzo podoba mi się ta ostatnia! Tuffcio wygląda jak piesek z włóczki :lol: A, że PS wciąga to ja wiem :evil_lol: Życzę miłej niedzieli i fajnych przeróbeczek bo mam nadzieję, że jeszcze coś dzisiaj pokażesz? :cool3: Będę tu zaglądać :lol: Quote
Alicja Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 :cool1:coś późno byliście na spacerku , bo chciałam wam z okna zrobić fotkę / kawusią się poiłam jak Tuffi kontrolował stan sosenek na trawniku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ A o przeróbeczkach nic nie powiem ;)/ja czekam na wakacje jak Kuby nie będzie i komp będzie MÓJ:multi::multi::multi:/ Quote
Alka Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): A o przeróbeczkach nic nie powiem ;)/ja czekam na wakacje jak Kuby nie będzie i komp będzie MÓJ:multi::multi::multi:/ właśnie, trzeba mieć mnóstwo wolnego czasu i kompa do dyspozycji. Obawiam sie ,że jak Mati będzie w szkole , a ja dorwę PS (chociaż dopiero raczkuję )to nie zdążę rodzince obiadku przygotować :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):coś późno byliście na spacerku , Późno? :crazyeye: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Recommended Posts