Teklunia Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Czesc Alus :) Koszmar z ta zima... A co gorsza - przeczytalam dzis, ze nie zapowiada sie zeby wiosna miala szybko przyjsc :shake: Quote
Magda Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Alu troche mi sie nudzilo i postanowilam pobawic sie zdjeciem Tuffiego:lol: Oto rezultaty. I takie smieszne:evil_lol::evil_lol: :lol::lol::lol::lol::lol: Oczywiscie nie sa takie piekne jak dziewczyn, ale to niestety tylko Gimp, a nie PS (czy jak to sie tam pisze:roll:) Quote
Moniś Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Cześć Aluś :multi: Sweterki pewnie odkopiemy, bo podobno w przyszłym tygodniu znów ma być mróz :shake: Cmokaski dla Tuffcia :buzi: Quote
Alka Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 Magda_Miki napisał(a):Alu troche mi sie nudzilo i postanowilam pobawic sie zdjeciem Tuffiego:lol: Oto rezultaty. I takie smieszne:evil_lol::evil_lol: :lol::lol::lol::lol::lol: Oczywiscie nie sa takie piekne jak dziewczyn, ale to niestety tylko Gimp, a nie PS (czy jak to sie tam pisze:roll:) Madziu, slicznie dziekujemy :buzi: i cieszymy się z przeróbek :multi: Quote
Alka Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 a to moje , ale bardzo nieśmiało wstawiam :oops::oops::oops: Quote
sylwiaskalska Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Alka napisał(a):a to moje , ale bardzo nieśmiało wstawiam :oops::oops::oops: Czemu nieśmiało- extra :) wklejaj wklejaj :) Quote
PIKA Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 O widze Alu że i Ciebie wzięło :razz: :no-no-no::no-no-no::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Magda Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Alka napisał(a):a to moje , ale bardzo nieśmiało wstawiam :oops::oops::oops: Alu BRAWO!!:klacz::klacz: Nareszcie przelamalysmy lody:evil_lol: Ta pierwsza fotka wyglada jakby byla na plotnie, a druga graffiti na scianie. W jakim programie robilas przerobeczki? PIKA tak myslalam, ze bedziecie sie smiali:lol::lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Cześc Aluś i Tuffiku :buzi: Qrcze widzę, ze i Ciebie wzięło w bawienie się zdjeciami i musze stwierszic, że wychodzi Ci to rewelacyjnie, bo i model do przeróbek booski :loveu: Całuski dla Tuffinka Quote
dbsst Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 hahaha widze ze i u Ali przerobkowy szal zawital suuper przetubeczki braaawo Aleńko :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 hej hooo alez mnie tu dawno nie było :oops: wstyd i hanba:oops: alu wybacz, ale ja ostatnio tylko przelotem :eviltong: przeróbeczki są swietne, ja czekam na dalsze rezultaty :cool3: a narazie mowimy pieknie dobranoc :buzi: Quote
XXL Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 ale on zamocno wyglada slodzik :D pozdrawiam :D:p Quote
Moniś Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Hej Aluniu :multi: Mówiłam, że ubranka wyjmiemy :-o U nas pada śnieg :placz::placz::placz::placz::placz: Ta wiosna to chyba do maja się nie zjawi :shake::shake::shake: I śliczne przeróbeczki wstawiłaś :multi: A mówiłaś, że nie umiesz :mad::mad::mad: Quote
Alka Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 Dzień dobry !:multi: Moniko, masz rację. :cool3:Tuffcio wyszedł dzisiaj na spacerek w sweterku.Nie jest zimno , tylko pada snieg.;)Tuffiasty strasznie nie lubi jak ma grzbiecik mokry,wtedy nie chce chodzić. a te przeróbki, nie zawstydzajcie mnie.:oops:Zaczęłam od tych najłatwiejszych. a to Miniuszka milego dnia ! Quote
Teklunia Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Czesc Alus :) Ja tez Ci zycze milego dnia :multi: Quote
Magda Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Alka napisał(a):Znowu tyyyle śnieżku :crazyeye: Tuffi chyba tez nie jest zadowolony z nowej dostawy bialego puchu:shake::shake: Dzien dobry Alu!!:multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Cześć Aluś :multi: U nas też śniegu dosypało i rano jak szłam do szkoły to wszytskie drogi były pokryte sniegiem, a teraz to topnieje i jest fatalna chalap, ta zima coraz bardziej robi sobie ze mnie wroga :angryy: :angryy: Quote
sylwiaskalska Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Alka napisał(a): a te przeróbki, nie zawstydzajcie mnie.:oops:Zaczęłam od tych najłatwiejszych. milego dnia ! Aluś przestań dobrze ci idzie a Nasz Tuffi to też ma dosyć chyba zimnego :) Quote
Moniś Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 sylwiaskalska napisał(a): oj Ala, Ala :mad: zazdrościłaś Alicji R., a sami to oooooo na jakich wakacjach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alka Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 wow, super !:klacz: :Cool!:uwielbiam takie widoczki , Sylwia :buzi: Moniko, widzisz jaką mam wybiórczą pamięć ? :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Aluś przestań dobrze ci idzie a Nasz Tuffi to też ma dosyć chyba zimnego :) Tuffi, Ty szczesciarzu! Chetnie bym sie tam z Toba wybrala :lol: Quote
Recommended Posts