Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

witajcie !

Dziekuję za piękne życzonka .:loveu:

Dopiero teraz dortarłam na dogo.:oops:Jest mnóstwo spraw do załatwienia , a czas szybko leci...Do tego mam dzisiaj niskie ciśnienie i nic mi się nie chce.:cool3:
W dalszym ciągu leczę Mateusza.Musiałam stoczyc mały bój coby został w domu.Jakoś ciągnie go do szkoły...:cool3:

a to azyl Tuffiego( ulubiona szczelina pomiędzy kanapą a ścianą )

Posted

Alka napisał(a):

W dalszym ciągu leczę Mateusza.Musiałam stoczyc mały bój coby został w domu.Jakoś ciągnie go do szkoły...:cool3:

ojoj :shake: to musi z nim byc naprawde niedobrze ;)
a Tuffi w szczelince - cos slodkiego :loveu::loveu::loveu:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):

Jak się dostaje cały dzień fleszem po oczach to też bym się schowała a Pani jeszcze go dorwała w szczelince :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Nie dadzą biedakowi odrobiny wytchnienia :evil_lol: Nawet w takim zakamarku go znaleźli :evil_lol:

Cześć Aluś :multi:

Posted

Alka napisał(a):
witajcie !

a to azyl Tuffiego( ulubiona szczelina pomiędzy kanapą a ścianą )

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: gdzie Wy tego biednego Tuffiego wkładacie :evil_lol:

Posted

dzień doberek !

Zima ani myśli odpuszczać. :angryy:Nadal padaś nieżek, a jutro temperaturka ma zdecydowanie spaść.:diabloti:

Dziewczyny, widzę, że jesteście nieco zniesmaczone ostatnimi fotami.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
To jest najulubieńszy azyl Tuffcia.Nie macie pojęcia ,co przeżywam jakTuffi leży w szczelince i ani myśli wyjść.:evil_lol:Nieraz tak protestuje przed pójściem na spacerek z Mateuszem:cool3: wie,że będzie krótki to po co wychodzić:evil_lol:

Mam nie tylko upartego psa, ale również oczytanego. Właśnie wybiera siążeczkę...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

i wszystkim zaglądającym do naszej galeryjki przesyła buziaczki

miłej soboty ! :loveu:

Posted

Alka napisał(a):

Mam nie tylko upartego psa, ale również oczytanego. Właśnie wybiera siążeczkę...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Witaj Aluś! :lol:, no bo na taką wstrętną, ciągle zimową pogodę najlepsza książeczka! Tuffcio wie jak miło spędzić czas ;)
A w "szczelince" strasznie mnie rozśmieszył! Co by było gdyby Bajanek chciał sobie znalezć w domu taki azyl :evil_lol:

Alka napisał(a):
i wszystkim zaglądającym do naszej galeryjki przesyła buziaczki

No to się załapałam :loveu: Miłego dnia! :multi:

Posted

Dzien dobry!!
Ale Tuffi ma super miejsce do leniuchowania:cool3:

Ja musze sie przyznac, ze tez jestem niskocisnieniowcem....... dzisiaj mam 94/54 a puls 56:roll::roll:

Posted

Cześc Aluś :multi:

Ja muszę przyznac, ze mój mały tez uwielbia sie pchactam gdzie jest najmniej miejsca i najciasniej :evil_lol: Miejsce miedzy kanapa a sniana to jego ulubione podczas wieczornego snu, kazdego dnia sobie tak w norce zasypia, a pozniej wskakuje na łózio :loveu:

Posted

Magda_Miki napisał(a):

Ja musze sie przyznac, ze tez jestem niskocisnieniowcem....... dzisiaj mam 94/54 a puls 56:roll::roll:

Cześć Madziu !

Wprost przeciwnie. :diabloti: Ja leczę nadciśnienie, tylko bywaja takie dni, że mam niskie.

Madziu,lepsze takie, niż wysokie :evil_lol: zalecalabym trochę ruchu i będziesz miała w normie.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Madziu,nie przejmuj się , w Twoim wieku to normalne ciśnienie.