Alka Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 Witamy wieczorkiem !:loveu: Zaraz uciekam na ostatni spacerek ,ale przedtem wpadłam zapodać jakieś foteczki. :lol: Dziękujemy wszystkim za odwiedzinki Rzepka,Koma serdecznie witamy i ponownie zapraszamy.:loveu: Quote
Teklunia Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Alka'] jejciu!!! jaki sliczny oproszony sniegiem pysio:loveu::loveu::loveu: bardzo mi sie podobaja te zdjecia :) Quote
Alka Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 [quote name='Teklunia']jejciu!!! jaki sliczny oproszony sniegiem pysio:loveu::loveu::loveu: bardzo mi sie podobaja te zdjecia :) Kasiu, ślicznie dziękujemy :buzi: Nie mamy nowych foteczek i wykadrowałam pyszczorki.:oops: Quote
Alka Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] pluszak :p żywy pluszak :p Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Alka']żywy pluszak :p;)mój kolega :loveu: Quote
Patka Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 ach ten węgielek sliczny :loveu: jak ja lubie yoraski :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Aluś uwielbiam takie zbliżenia Yorkasków na oczka i noseczek :loveu: Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 :loveu:jak braciszki / Ala chyba się na mnie nie pogniewasz :razz:/ Quote
Daga_i_Oskar Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] :loveu:jak braciszki / Ala chyba się na mnie nie pogniewasz :razz:/ ale fajne porównanie Aluś zrobiłaś. Rzeczywiscie jak braciszki te nasze urwiskiwyglądają :loveu: Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']ale fajne porównanie Aluś zrobiłaś. Rzeczywiscie jak braciszki te nasze urwiskiwyglądają :loveu::cool3:nie mogłam się powstrzymać ale musiałam ich dać razem bo w pewnym momencie myslałam ze któraś z was dała 2 razy te same fotki a potem doszłam do tego ze obie macie w galerii takie pyszczki /:razz:chyba się na mnie nie gniewacie :shake:/ Quote
Daga_i_Oskar Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:nie mogłam się powstrzymać ale musiałam ich dać razem bo w pewnym momencie myslałam ze któraś z was dała 2 razy te same fotki a potem doszłam do tego ze obie macie w galerii takie pyszczki /:razz:chyba się na mnie nie gniewacie :shake:/ ja na pewno nie :buzi: Alka pewnie też ;) Quote
Yorkies Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Aluś, Obejrzałam wszystkie zaległe fotki :razz: i jak zwykle Tuffi uroczo się prezentuje, przekofffany z niego piesek z pewnością! :loveu: pozdrawiam;) Quote
Alka Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Dzień dobry ! Wpadłam tylko się przywitać i zaraz uciekam. ;)Jadę z siostrą dopełnić formalności związane z kupnem mieszkania ,a przede wszystkim przekazać walizeczkę pieniędzy. Dosłownie walizeczkę, bo właściciele życzyli sobie gotówkę. Potem zrobimy mały przegląd sklepów w poszukiwaniu tapet,kafelek, itp.Czekają bowiem solidny remont. Alicja,fajny pomysł z porównaniem zbliżeń Tuffcia z Okarciem. :loveu:Za co ja miałabym być zła ?:crazyeye:Właśnie u Dagusi zobaczyłam śliczną mordeczkę Oskara i sprawdziłam jak mi wyjdą kadry Tuffcia. Kochane mordeczki !:loveu::loveu::loveu: miłego dnia kochani ! Quote
Alka Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Dziewczyny, z okazji dzisiejszego święta - wszystkiego najlepszego ! Quote
Teklunia Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Dzie dobry, Alu :multi: Uazaj jak bedziesz wedrowac z ta walizka... Niestety na ulicach az sie roi od amatorow takich walizeczek...:shake: Quote
Magda Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Dzien dobry Alu!! Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet!!:Rose::Rose: Zdjecia Tuffiastego urocze:loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 czesc i czołem:buzi: my wprawdzie tez babki ale i życzenia składamy :buzi: miłego dnia :Rose: Quote
Recommended Posts