Maga100 Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 [quote name='Alka'] hahahaha, jaka mina :lol: Zabierzcie ode mnie tego gada :lol: Quote
Alicja Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alka'] hahahaha, jaka mina :lol: Zabierzcie ode mnie tego gada :lol:i chyba dokładnie to znaczy :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 hahahahpiekna para york wystrzalowy i zolw wyscigowy :angel: :angel: Quote
Alka Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 No tak, myśle ,że z gadem Tuffcio nie dogada się... ale mały Tuffi potrafi dużo innych czynności :wink: :D np.stać na dwóch łapeczkach sprawdzi, czy lekcje odrobione sprawdzi porządeczek może być sędzią na boisku potrafi się również uczesać zagrzeje łożeczko Quote
mmbbaj Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 [quote name='Alka'] Noooo!Ala! :roflt: boska fota Tuffcia! Pękłam ze śmiechu! :lol: schrupałabym go razem z tą spineczką! :wink: Quote
Gosiek Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Ala - extra historyjka :ylsuper: baaardzo mi się spodobała :thumbs: Quote
Alka Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 Dziewczyny , cieszę się ,że fotki się podobały.Na razie koniec Tuffiego , do galerii wkracza Mini. :wink: Patka zgodziła sie u Mini wykonać eksperyment i skopiować jej uszy.Ciekawi jesteśmy efektu... :wink: Mini jest amstafką chłopaka córki ,ma 19 m-cy. Patka, nie wiedziałam które wybrać ... :oops: Quote
Patka Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Było troszkę trudniej, bo fotki słabszej jakości,(winny sie tłumaczy ;) )ale chyba będziecie zadowlone z efektów :wink: Mnie i tak podbają sie z "uszami" to kwestia przyzwyczajenia chyba mini ma tez super ułożone ucho :) Quote
Alka Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 Patka, ale szybka jesteś! Dzieki!!! :buzi: jesteśmy baaardzo zadowolone ! Mini wydaje się grożniejsza z "nowymi" uszami .Ciekawe, co Marcin powie na nową Mini :wink: :D Quote
Alka Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 Patka, ale szybka jesteś! Dzieki!!! :buzi: jesteśmy baaardzo zadowolone ! Mini wydaje się grożniejsza z "nowymi" uszami . Quote
Alicja Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Super Mini z uszkami kopiowanymi , taka poważniejsza i faktycznie taki ostrzejszy wyraz pysia załapała :wink: Quote
Patka Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Fakt wygląda powazniej, ale jej glowa bardziej podoba mi sie z uszami :) Quote
dbsst Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 [quote name='Alka']No tak, myśle ,że z gadem Tuffcio nie dogada się... ale mały Tuffi potrafi dużo innych czynności :wink: :D np.stać na dwóch łapeczkach sprawdzi, czy lekcje odrobione sprawdzi porządeczek może być sędzią na boisku potrafi się również uczesać zagrzeje łożeczko hahahahhahahaha jaki to zdolny pechol :D a moze dozorca jak tak wszystko nadzoruje :D a sunie piekna macie w rodzinie (bo juz tak mozna to chyba traktowac jak to takie bliskie powiazania :D ;) ) Quote
mmbbaj Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Ja jestem zdecydowanie za normalnymi uszami tak u Mini jak u Ozziego :D A Patka rzeczywiście bardzo zdolna! Quote
Alka Posted October 27, 2005 Author Posted October 27, 2005 dbsst, dzieki za komplementy pod adresem Mini. :D Ja i tak uważam ją prawie za swoją sunię ,bo przecież 1 miesiąc po przywiezieniu jej spędziła u mnie.(jej właściciele byli w trakcie przeprowadzki).Alicja R.była świadkiem jak co rusz targam z 4 piętra z którymś z psiaków.Ponoć to była dobra kuracja odchudzająca dla mnie. Mini jest mi bardzo bliska ,żałuje tylko ,że z Tuffim nie bardzo dogadują się. Nie ma takiej swobody jak w relacjach Tuffi - Ozzy. :wink: mmbaj,Patka,Alicja,Gosia,dbsst - dziękujemy za odwiedziny ! Zapodam kilka foteczek "szczenięcych" Mini. :D to oczywiście Tuffi z Marcinem z Manuelą w wieku ok.6 m-cy ,u siebie w ogrodzie Quote
Maga100 Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 a to czemu Tuffi i Mini się nie dogadują? :o Które którego nie lubi? :-? :lol: Quote
Alka Posted October 27, 2005 Author Posted October 27, 2005 Mini ma inny charakterek i inny temperament niż Ozzy. Wydaje jej się ,że jest szczeniakiem i jak tylko Tuffi się pojawi to ona do zabawy i za futro go...Tuffi reaguje ostrym warczeniem i szczerzy zęby :evil: ,a Mini czuje sprowokowana i dalej naskakuje na małego.Kiedy jesteśmy u rodziców Marcina staramy się nie puszczać ich razem. :-? Niekiedy przywiązujemy Mini (jak na focie, akurat Tuffi korzystał z jej baseniku :wink: ).Tuffi wtedy spokojnie do niej podchodzi,(na bezpieczna dla niego odległość) bo wie ,że ona mu nic nie zrobi... ...a kiedy Mini była u nas to mały był straaasznie o nią zazdrosny. Quote
Patka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Myslę ze to tazkę kwestuia zazdrosci syniusia jedynaczka poczekajcie Mini musi dojrzeć co u astów wiąze sie ze spokojną naturą teraz chciała by sie pobawic z takim super futrzakiem a Tuffiemu sie nie dziwię ze widząc taką lecącą na niego króweczke zaczyna byc nerwowy ;) Lilith z uszami ... zaprasza :wink: Quote
Alicja Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Mini jest świetna , zabawowa dziewczyna 8) i pomysłowa :wink: A może tak galeryjkę wspólną dla dziatwy :wink: Quote
Alka Posted October 27, 2005 Author Posted October 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Mini jest świetna , zabawowa dziewczyna 8) i pomysłowa :wink: A może tak galeryjkę wspólną dla dziatwy :wink: Alicja, o tym samym pomyślałam ,hihi....może wtedy Marcin będzie mi częściej użyczał apraciku? :ylsuper: Quote
dbsst Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 iiiiiiiiiiiii :angel: :angel: :angel: :angel: ja tu jestem czesciej niz Ci sie wydaje :D z tym ze czasm juz nie mam sily pisac albo nie kce sie wtracac 8) bo ja baaaaaaaaaardzo wstydliwa jestem :D Quote
anetta Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Jaka budka http://img469.imageshack.us/img469/3712/miniitufi20ra1va.jpg :lol: :lol: Quote
Recommended Posts