Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

No tak, myśle ,że z gadem Tuffcio nie dogada się...

ale mały Tuffi potrafi dużo innych czynności :wink: :D
np.stać na dwóch łapeczkach

sprawdzi, czy lekcje odrobione

sprawdzi porządeczek

może być sędzią na boisku

potrafi się również uczesać

zagrzeje łożeczko

Posted

Dziewczyny , cieszę się ,że fotki się podobały.Na razie koniec Tuffiego , do galerii wkracza Mini. :wink:

Patka zgodziła sie u Mini wykonać eksperyment i skopiować jej uszy.Ciekawi jesteśmy efektu... :wink:

Mini jest amstafką chłopaka córki ,ma 19 m-cy.

Patka, nie wiedziałam które wybrać ... :oops:

Posted

Było troszkę trudniej, bo fotki słabszej jakości,(winny sie tłumaczy ;) )ale chyba będziecie zadowlone z efektów :wink:
Mnie i tak podbają sie z "uszami" to kwestia przyzwyczajenia chyba mini ma tez super ułożone ucho :)

Posted

Patka, ale szybka jesteś! Dzieki!!! :buzi: jesteśmy baaardzo zadowolone !

Mini wydaje się grożniejsza z "nowymi" uszami .Ciekawe, co Marcin powie na nową Mini :wink: :D

Posted

[quote name='Alka']No tak, myśle ,że z gadem Tuffcio nie dogada się...

ale mały Tuffi potrafi dużo innych czynności :wink: :D
np.stać na dwóch łapeczkach

sprawdzi, czy lekcje odrobione

sprawdzi porządeczek

może być sędzią na boisku

potrafi się również uczesać

zagrzeje łożeczko

hahahahhahahaha jaki to zdolny pechol :D a moze dozorca jak tak wszystko nadzoruje :D

a sunie piekna macie w rodzinie (bo juz tak mozna to chyba traktowac jak to takie bliskie powiazania :D ;) )

Posted

dbsst, dzieki za komplementy pod adresem Mini. :D

Ja i tak uważam ją prawie za swoją sunię ,bo przecież 1 miesiąc po przywiezieniu jej spędziła u mnie.(jej właściciele byli w trakcie przeprowadzki).Alicja R.była świadkiem jak co rusz targam z 4 piętra z którymś z psiaków.Ponoć to była dobra kuracja odchudzająca dla mnie. Mini jest mi bardzo bliska ,żałuje tylko ,że z Tuffim nie bardzo dogadują się. Nie ma takiej swobody jak w relacjach Tuffi - Ozzy. :wink:

mmbaj,Patka,Alicja,Gosia,dbsst - dziękujemy za odwiedziny !

Zapodam kilka foteczek "szczenięcych" Mini. :D

to oczywiście Tuffi

z Marcinem

z Manuelą

w wieku ok.6 m-cy ,u siebie w ogrodzie

Posted

Mini ma inny charakterek i inny temperament niż Ozzy.

Wydaje jej się ,że jest szczeniakiem i jak tylko Tuffi się pojawi to ona do zabawy i za futro go...Tuffi reaguje ostrym warczeniem i szczerzy zęby :evil: ,a Mini czuje sprowokowana i dalej naskakuje na małego.Kiedy jesteśmy u rodziców Marcina staramy się nie puszczać ich razem. :-?
Niekiedy przywiązujemy Mini (jak na focie, akurat Tuffi korzystał z jej baseniku :wink: ).Tuffi wtedy spokojnie do niej podchodzi,(na bezpieczna dla niego odległość) bo wie ,że ona mu nic nie zrobi...

...a kiedy Mini była u nas to mały był straaasznie o nią zazdrosny.

Posted

Myslę ze to tazkę kwestuia zazdrosci syniusia jedynaczka poczekajcie Mini musi dojrzeć co u astów wiąze sie ze spokojną naturą teraz chciała by sie pobawic z takim super futrzakiem a Tuffiemu sie nie dziwię ze widząc taką lecącą na niego króweczke zaczyna byc nerwowy ;)
Lilith z uszami ... zaprasza :wink:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Mini jest świetna , zabawowa dziewczyna 8) i pomysłowa :wink:
A może tak galeryjkę wspólną dla dziatwy :wink:

Alicja, o tym samym pomyślałam ,hihi....może wtedy Marcin będzie mi częściej użyczał apraciku? :ylsuper:

Posted

iiiiiiiiiiiii :angel: :angel: :angel: :angel:

ja tu jestem czesciej niz Ci sie wydaje :D z tym ze czasm juz nie mam sily pisac albo nie kce sie wtracac 8)

bo ja baaaaaaaaaardzo wstydliwa jestem :D