Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']1 0 0 lat dla MINI

Alicja, dziękujemy ! :calus:

uprzedziłaś mnie :oops::oops::oops: właśnie chciałam napisać ,że dzisiaj 6 marca Mini kończy 2 lata.

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Miniuszka dla przypomnienia

Tuffi i Mini zrobiły krok do przodu w swoich relacjach. Mąż mi opowiadał, bo ja sama bałabym się na takie zbliżenie. :crazyeye:
Wyszedł z Tuffciem na papieroska (sądził ,że Mini jest w domu).A tu nagle pojawiła się Mini. Powaliła łapą Tuffiego na ziemię , szturchnęła nosem i poturlała parę razy w śniegu.Pociągnęła go kilkakrotnie za włosy.A Tuffi leżał na plecach i udawał nieżywego...

Kiedy Tuffi widział że ktoś z nas jest bardzo blisko , albo co gorsza on był na rękach to cwaniak atakował i warczał. A teraz przyszło mu poradzić sobie samemu.

Dziękujemy za życzonka!

Posted

Czesc Aluniu :)
Ciesze sie bardzo ze imprezka sie Wam udala...:) A choty Mati spal czy tez balowal?

[quote name='Alka']

Mini - zycze Ci duzo wesolych spacerkow i psich przysmakow!!!
:tort::tort::tort::tort::tort::tort::tort::tort:

Posted

Teklunia napisał(a):
Czesc Aluniu :)
Ciesze sie bardzo ze imprezka sie Wam udala...:) A choty Mati spal czy tez balowal?

przed wyjazdem podałam Matiemu przeciwgorączkową tabletkę i jakoś się trzymał.:cool1: Po północy dostał wysokiej temperatury i nie obyło się bez następnej tabletki i ciepłego koca.:shake:

Posted

cześć Alu :)

Jak tam dzis Mati?
Czyli Tuffi przeżył bliskie spotkanie z Mini.. może sie maluch nauczy że jak nie warczy to jest OK ;) szkoda ze fotek nie masz z owego spotkania :evil_lol:

a fotaski z imprezki jakies masz?

dla Miniuśki :new-bday::tort::tort::tort:

Posted

Gosiek napisał(a):

a fotaski z imprezki jakies masz?

pewnie,ale zostały na razie u Marcina w aparacie.:cool1: Nie wiem, czy którekolwiek będzie się nadawało do pokazania.;)

Dziękujemy za życzenia!:loveu::loveu::loveu:

Posted

Kiedy Tuffi widział że ktoś z nas jest bardzo blisko , albo co gorsza on był na rękach to cwaniak atakował i warczał. A teraz przyszło mu poradzić sobie samemu.

i czasami o to chodzi :evil_lol:

Posted

Cześć Alu :multi:

My również życzymy miłego dzionka :multi:
U nas jest aktualnie 0 stopni i wróciliśmy przed chwilką z dłuższego spacerku :cool3: ganialiśmy za piłeczką- taką jak Wasza ;)

Posted

[quote name='Moniś']
U nas jest aktualnie 0 stopni i wróciliśmy przed chwilką z dłuższego spacerku :cool3: ganialiśmy za piłeczką- taką jak Wasza ;)

My wybieramy się przed 13 na dłuższy spacerek.:lol:Zabieramy piłeczkę,coby urwis trochę pobiegał ,bo energia od samego rana go rozsadza...:evil_lol:

tam gdzie chodzimy jest jeszcze sporo sniegu

Posted

[quote name='Alka']

Ale piękne zdjęcie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jakie ma słodkie uszolki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: