Alka Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='Magda_Miki']Upsss........:wallbash::wallbash: Mala pomyleczka.....:oops::oops: Tak jestem rowiesnica MAteusza mmbbaj JAki szczawik:mad::evil_lol::evil_lol: Madziu, Kuba tez fajny chłopak i ...tylko rok starszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ,szczawiku nasz :evil_lol: Quote
Magda Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Alka napisał(a):Madziu, Kuba tez fajny chłopak i ...tylko rok starszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ,szczawiku nasz :evil_lol: Ale mam teraz ksywe:lol::lol: Ale mi sie podoba:evil_lol: Quote
Magda Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Czemu Tuffi taki rozgrzany??:roll: Za goraco na parapecie? Quote
Alka Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Magda_Miki napisał(a):Czemu Tuffi taki rozgrzany??:roll: Za goraco na parapecie? chcialam porobic jakieś foteczki ,a on szalał jak głupi :cool3:, raz uchwyciłam kawałek główki, raz ogonek ...i posadziłam Tuffcia na parapecie :evil_lol:. I taki efekt z jęzorkiem na wierzchu :eviltong: Quote
Gosiek Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 hahaha włosy mu z jezyka wyrastają? ciemno za oknem ale za to wspaniale Tuffcia widać :p Quote
Magda Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Ja kocham takie jezorki:loveu: Moj tata lapie palcami jezorek Mikiego kiedy tak dyszy:evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Cześc malolaty :evil_lol: Tufcio ma sliczny języczek :loveu: Quote
Teklunia Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Alka']parapetowy Tuffi ale ciemno :angryy: czemu Tuffik ciagle nam ostatnio jezor pokazuje? podpadlysmy mu, czy co? ;) Quote
Alka Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Witam póżnym wieczorkiem ! Dziewczyny, to miłe,że Tuffcia jęzorek się spodobał.:loveu:Dzięki ! Alicja,dzięki za miłe słowa pod adresem Mani.:buzi: Oluś, jak miło, że odwiedziłaś naszą galeryjkę. :multi:Tam długo się nie odzywałaś. Pamiętam , jak podziwiałam Twoje bardzo urokliwe foteczki z Kiką w roli głównej. :loveu:Może odświeżyłabyś jej galeryjkę , coTy na to ? Widzę ,że w dalszym ciągu mieszkacie w Norwegii ,napisz co u Ciebie słychać. Pozdrawiam serdecznie !:loveu: wiecie, cholera jasna mnie bierze ,bo Mateusz zachorował.Dostał wieczorem temperatury, skarży się na ból gardła.I masz , znowu zmartwienie...:diabloti: Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 :razz:oj wy jeszcze nie spicie , powinniscie sie wyspać na zapas przed imprezka ;) Quote
Magda Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Alka napisał(a): wiecie, cholera jasna mnie bierze ,bo Mateusz zachorował.Dostał wieczorem temperatury, skarży się na ból gardła.I masz , znowu zmartwienie...:diabloti: O mam to samo!!:lol::lol: Prosze go pozdrowic i powiedziec, ze ma lezec:evil_lol: Quote
Alka Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 Dzień dobry ! Zima powróciła na całego. :angryy:Przybyło sporo świeżego śnieżku i wciąż pada.:cool3: Co to się porobiło z tą pogodą... Mateusz leży, a jak w sobote od samego rana nie siedzi przy kompie to zły znak.:diabloti: miłego,weekendu ! Quote
madzia20sosnowiec Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 czesc i czołeeeeeem ala i po co anm dzieci, tylko dostęp do dogo zajmują :angryy: pies bardziej pożyteczny :eviltong: a tufficzek pięknie wygląda na parapecie, jak panienka z okienka :loveu: miłego dnia :buzi: ps.u nas tyz zakopane :placz: Quote
Magda Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 JAk tak czytam to w calej Polsce pada snieg:placz::placz: Czy to nie moze sie wypadac raz, a porzadnie?:angryy: A tak wogle to dzien dobry Alu i Tufficzku! Zycze udanej zabawy na urodzinkach:multi: Quote
Alka Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 Magda,Oluś, dzięki Wam dziewczyny. :buzi: Madziu, masz rację, dzieci baaardzo często blokują dostęp dokompa.Ale nie wyobrażam sobie życia bez nich... wiesz,jak dojedzie Marcin to już całkowicie klops:diabloti:,5 osób i jeden komputer :cool3: Lecę z Tuffciem na spacerek, a potem ostatnie przygotowania przed wyjazdem...:p Mati ma ponad 38 stopni,to pewnie grypa.No cóż poleży u Marcina w pokoju. do jutrzejszego poklikania (chyba );) Quote
Teklunia Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Dzien dobry! Moj TZ tez zaczyna kichac i prychac...:shake: Jakis paskudny okres - wszyscy chorzy :( Zycze Wam udanej imprezy!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Witaj Aluś :multi: To wsyztsko przez tą opogodę. Raż świecie słoneczko jest w miare ciepło, a za chwilę sypie deszcz, albo leje i jak tu się nie rozchorować :angryy: Aluś zyczę zdrówka mateuszowi ! Bawcie się dobrze na imprezce, po powrocie nam zdasz relacje jak było :cool3: A Tufficzek - sama słodycz :loveu: Quote
Alicja Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Witajcie . Czytam ,ze jednak gorzej .Mati to ma wyczucie z tym chorowaniem :angryy: Quote
Hanna R. Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='Alka'] Jaki Tuffik zadowolony ! Alu Gezio i Mania pozdrawiają Tuffcia serdecznie . :loveu: Quote
Magda Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='Alka'] Ale sie Tuffi ladnie usmiecha:loveu::loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='Alka'] usmieche pełną gębą :eviltong: Quote
Alka Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Witam kochani! Zaglądałam wczoraj do zaprzyjażnionych galeryjek, ale nie chciało mi się pisać.:evil_lol: Wróciliśmy z imprezki przed 2 w nocy i cała niedziela upłynęła nam sennie. ;)Nawet Tuffcio bardzo niechętnie wychodził na spacerki. A imprezka była, oj była ...Były śpiewy przy akordeonie, tańce , także sąsiedzi będą mieli o czym plotkować.:cunao:A sąsiadów mają bardzo złośliwych i głęboko religijnych,także napewno zgorszyło ich to balowanie w poście.:-x Nogi mnie jeszcze bolą , zakwasy się porobiły.Ale najważniejsze ,że imprezka była bardzo udana i długo będziemy mieli co wspominać.:ylsuper: Quote
Recommended Posts