Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Magda_Miki']Upsss........:wallbash::wallbash:
Mala pomyleczka.....:oops::oops: Tak jestem rowiesnica MAteusza

mmbbaj
JAki szczawik:mad::evil_lol::evil_lol:

Madziu, Kuba tez fajny chłopak i ...tylko rok starszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ,szczawiku nasz :evil_lol:

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Alka napisał(a):
Madziu, Kuba tez fajny chłopak i ...tylko rok starszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ,szczawiku nasz :evil_lol:

Ale mam teraz ksywe:lol::lol: Ale mi sie podoba:evil_lol:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Czemu Tuffi taki rozgrzany??:roll: Za goraco na parapecie?

chcialam porobic jakieś foteczki ,a on szalał jak głupi :cool3:, raz uchwyciłam kawałek główki, raz ogonek ...i posadziłam Tuffcia na parapecie :evil_lol:.
I taki efekt z jęzorkiem na wierzchu :eviltong:

Posted

Witam póżnym wieczorkiem !

Dziewczyny, to miłe,że Tuffcia jęzorek się spodobał.:loveu:Dzięki !

Alicja,dzięki za miłe słowa pod adresem Mani.:buzi:

Oluś, jak miło, że odwiedziłaś naszą galeryjkę. :multi:Tam długo się nie odzywałaś. Pamiętam , jak podziwiałam Twoje bardzo urokliwe foteczki z Kiką w roli głównej. :loveu:Może odświeżyłabyś jej galeryjkę , coTy na to ?
Widzę ,że w dalszym ciągu mieszkacie w Norwegii ,napisz co u Ciebie słychać.
Pozdrawiam serdecznie !:loveu:

wiecie, cholera jasna mnie bierze ,bo Mateusz zachorował.Dostał wieczorem temperatury, skarży się na ból gardła.I masz , znowu zmartwienie...:diabloti:

Posted

Alka napisał(a):

wiecie, cholera jasna mnie bierze ,bo Mateusz zachorował.Dostał wieczorem temperatury, skarży się na ból gardła.I masz , znowu zmartwienie...:diabloti:

O mam to samo!!:lol::lol: Prosze go pozdrowic i powiedziec, ze ma lezec:evil_lol:

Posted

Dzień dobry !

Zima powróciła na całego. :angryy:Przybyło sporo świeżego śnieżku i wciąż pada.:cool3:
Co to się porobiło z tą pogodą...

Mateusz leży, a jak w sobote od samego rana nie siedzi przy kompie to zły znak.:diabloti:

miłego,weekendu !

Posted

czesc i czołeeeeeem

ala i po co anm dzieci, tylko dostęp do dogo zajmują :angryy: pies bardziej pożyteczny :eviltong:

a tufficzek pięknie wygląda na parapecie, jak panienka z okienka :loveu:

miłego dnia :buzi:
ps.u nas tyz zakopane :placz:

Posted

JAk tak czytam to w calej Polsce pada snieg:placz::placz: Czy to nie moze sie wypadac raz, a porzadnie?:angryy:

A tak wogle to dzien dobry Alu i Tufficzku! Zycze udanej zabawy na urodzinkach:multi:

Posted

Magda,Oluś, dzięki Wam dziewczyny. :buzi:

Madziu, masz rację, dzieci baaardzo często blokują dostęp dokompa.Ale nie wyobrażam sobie życia bez nich...

wiesz,jak dojedzie Marcin to już całkowicie klops:diabloti:,5 osób i jeden komputer :cool3:

Lecę z Tuffciem na spacerek, a potem ostatnie przygotowania przed wyjazdem...:p
Mati ma ponad 38 stopni,to pewnie grypa.No cóż poleży u Marcina w pokoju.

do jutrzejszego poklikania (chyba );)

Posted

Witaj Aluś :multi:

To wsyztsko przez tą opogodę. Raż świecie słoneczko jest w miare ciepło, a za chwilę sypie deszcz, albo leje i jak tu się nie rozchorować :angryy:
Aluś zyczę zdrówka mateuszowi !

Bawcie się dobrze na imprezce, po powrocie nam zdasz relacje jak było :cool3:

A Tufficzek - sama słodycz :loveu:

Posted

Witam kochani!

Zaglądałam wczoraj do zaprzyjażnionych galeryjek, ale nie chciało mi się pisać.:evil_lol:
Wróciliśmy z imprezki przed 2 w nocy i cała niedziela upłynęła nam sennie. ;)Nawet Tuffcio bardzo niechętnie wychodził na spacerki.

A imprezka była, oj była ...Były śpiewy przy akordeonie, tańce , także sąsiedzi będą mieli o czym plotkować.:cunao:A sąsiadów mają bardzo złośliwych i głęboko religijnych,także napewno zgorszyło ich to balowanie w poście.:-x

Nogi mnie jeszcze bolą , zakwasy się porobiły.Ale najważniejsze ,że imprezka była bardzo udana i długo będziemy mieli co wspominać.:ylsuper: