Daga_i_Oskar Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Alka']Dagusiu, dzięki ! póżniej to najprawdopodobniej przyjdzie nam się na jakis [SIZE=3]czas rozstać z "młodymi" :-(,a o weselichu nie wspominaj bo mój TZ straci resztę włosów oj o rozstaniach coś wiemy, siostry chlopak siedzi już prawie rok w Anglii a moja siostra tam do niego dojeżdza, a został jej tylko rok studiów, wiec jak sie obroni w przyszłym roku to pewnie "pomacha nam" i odleci :placz: Quote
Teklunia Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Alka'] Dopbranoc, dobranoc... ale czemu Tuffi jezyk nam pokazuje? ;) Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Alka']Dagusiu, dzięki ! póżniej to najprawdopodobniej przyjdzie nam się na jakis czas rozstać z "młodymi" :-(,a o weselichu nie wspominaj bo mój TZ straci resztę włosów :evil_lol::evil_lol::evil_lol:własnie sobie wyobraziłam TZta Ali bez włosów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 hahaha Ala to Marian aż tak weselicho przeżywa czy rozstanie z Mani? dzieńdoberek tak ogólnie i miłego dzionka :p Quote
mmbbaj Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Miłego, słonecznego, wesołego dnia Alu! :Cool!::B-fly::bigcool: Quote
Moniś Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha Ala to Marian aż tak weselicho przeżywa czy rozstanie z Mani? A może i to i to? ;) Dziewczyny, ale my paskudnie ciekawskie jesteśmy ;););) Miłego dzionka Aluś! :multi: Quote
Alka Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Witam wszystkich ! Gosiu, mąż już przeżywa ,że Mani planuje wyjazd z kraju, a co to będzie jak już faktycznie dojdzie do wyjazdu?:cool1: a o weselu lepiej nie wspominać przy nim, bo dostaje się nerwowy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: (ale dla ścisłości nie ma na razie mowy o ślubie) Foty Tuffcia w sweterku (sprzed kilku dni ) , mam nadzieje, że ostatnie tej zimy .;) Sweterki ponownie schowane i nie mam zamiaru ich więcej wyciągać. Quote
Teklunia Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Czesc Alu :) Chyba wszyscy tatusiowie roszcza sobie dozgonne prawo do swoich coreczek ;) Moj do tej pory nie pogodzil sie z moja wyprowadzka, chociaz pewnie jestem sporo strarsza od Mani :lol: Quote
Gosiek Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Teklunia napisał(a):Czesc Alu :) Chyba wszyscy tatusiowie roszcza sobie dozgonne prawo do swoich coreczek ;) Moj do tej pory nie pogodzil sie z moja wyprowadzka, chociaz pewnie jestem sporo strarsza od Mani :lol:hmmm a ile masz lat Kasiu :cool3: Ala - cokolwiek nie założysz i tak bedziesz super wyglądać :p Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Teklunia']Czesc Alu :) Chyba wszyscy tatusiowie roszcza sobie dozgonne prawo do swoich coreczek ;) Moj do tej pory nie pogodzil sie z moja wyprowadzka, chociaz pewnie jestem sporo strarsza od Mani :lol:oj ale TZ Ali ma silnie rozwinięty instynkt stadny i ciężko mu wypuscić córcię z gniazda / nie omieszkam dodać ,że urocza , miłą [Ala nie pokazuj tego Mani , bo zadrze nochala;)]dobrą / Quote
Teklunia Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Gosiek napisał(a):hmmm a ile masz lat Kasiu :cool3: Ala - cokolwiek nie założysz i tak bedziesz super wyglądać :p alez Gosiu! a coz to za niedyskretne pytania :razz: ;) 26 Quote
Gosiek Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Teklunia napisał(a):alez Gosiu! a coz to za niedyskretne pytania :razz: ;) 26 i tak jesteś młodsza ode mnie :eviltong: Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Gosiek napisał(a):i tak jesteś młodsza ode mnie :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ode mnie też :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 przyzwyczailam sie juz do bycia najmlodsza... zawsze bylam najmlodsza w rodzinie, wsrod znajomych... ciezkie zycie :shake: Quote
Alka Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Kasiu,małe pocieszonko, Manuela jest od Ciebie młodsza o 5lat :evil_lol: Quote
Magda Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Alka']Kasiu,małe pocieszonko, Manuela jest od Ciebie młodsza o 5lat :evil_lol: A ja o 10 latek:evil_lol::evil_lol::oops: Quote
mmbbaj Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Teklunia']przyzwyczailam sie juz do bycia najmlodsza... zawsze bylam najmlodsza w rodzinie, wsrod znajomych... ciezkie zycie :shake: Też kiedyś byłam:roll:........i u ciebie też się to zmieni :eviltong: Jeszcze zatęsknisz :p Quote
mmbbaj Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Magda_Miki']A ja o 10 latek:evil_lol::evil_lol::oops: ale szczawik :calus: Quote
Teklunia Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Alka']Kasiu,małe pocieszonko, Manuela jest od Ciebie młodsza o 5lat :evil_lol: domyslam sie, bo taka mloda i ladna mama jak Ty, nie moglaby miec starszej corki... :) Quote
Alka Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='Magda_Miki']A ja o 10 latek:evil_lol::evil_lol::oops: Madziu, :hmmmm:wydawało mi sie ,że jesteś rówieśnicą mojego Mateusza, a u Alicji Ozzinkowej piszesz, że Kuby ... już sama :niewiem: Quote
Alka Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Teklunia napisał(a):domyslam sie, bo taka mloda i ladna mama jak Ty, nie moglaby miec starszej corki... :) :oops::oops::oops: a wiesz ,że znajoma w moim wieku jest już babcią :crazyeye: Quote
Teklunia Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Alka napisał(a)::oops::oops::oops: a wiesz ,że znajoma w moim wieku jest już babcią :crazyeye: ale to chyba jakis wypadek przy pracy ;) Quote
Magda Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Alka']Madziu, :hmmmm:wydawało mi sie ,że jesteś rówieśnicą mojego Mateusza, a u Alicji Ozzinkowej piszesz, że Kuby ... już sama :niewiem: Upsss........:wallbash::wallbash: Mala pomyleczka.....:oops::oops: Tak jestem rowiesnica MAteusza mmbbaj JAki szczawik:mad::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts