Gosiek Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake::multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake::multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hmm nie tak się Aluś umawiałysmy :mad: No nie trzymaj nas w takiej ciekawosci, zdradź choć troche sekretu :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Teklunia']ja tez wiem co to za impreza :D kasiu a powiesz mi na uszko :oops: Quote
mmbbaj Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::shake::multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :chainsaw::x:2gunfire::boom::-x:comp26::olympic::snipersm::lmaa:...:errrr: Quote
Teklunia Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Dagus, na uszko moglabym Ci powiedziec, ale glosno to nie, bo o takich rzeczach nie mowi sie glosno... ;) Quote
mmbbaj Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Teklunia']Dagus, na uszko moglabym Ci powiedziec, ale glosno to nie, bo o takich rzeczach nie mowi sie glosno... ;) Kasiu...to napisz :czytaj: Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='mmbbaj']Kasiu...to napisz :czytaj::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Wróci Ala od pani pazurkowej to Wam wszystko napisze , żeby nie było ze ja ....klachula jestem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alka Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 Hej dziewczynki ! Wróciłam i myślałam, że pomyliłam galerię.:crazyeye:Tyleście postów natrzaskały ?:-o I wszystko z ciekawości ?:cool3: haha, a wiecie, że ciekawość to 1 stopień do piekła ...:angryy: jesteście takie podekscytowane a ja Was naprawde nie chcę rozczarować:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i ...idę na kawkę do dużego pokoju, TZ mnie woła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Alka']Hej dziewczynki ! Wróciłam i myślałam, że pomyliłam galerię.:crazyeye:Tyleście postów natrzaskały ?:-o I wszystko z ciekawości ?:cool3: haha, a wiecie, że ciekawość to 1 stopień do piekła ...:angryy: jesteście takie podekscytowane a ja Was naprawde nie chcę rozczarować:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i ...idę na kawkę do dużego pokoju, TZ mnie woła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a właśnie ze do wiedzy :eviltong: smacznej kaweczki Alu :cool1: i pozdrów Mariana :cool1: Quote
Moniś Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Ja też wiem co to za impreza :multi::multi::multi::multi: Ale to mieszkanie? :shake::shake: Smacznej kawusi :multi: i miłego relaksu z mężusiem :multi::multi: Quote
Gosiek Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Moniś napisał(a):Ja też wiem co to za impreza :multi::multi::multi::multi: :multi:nic dziwnego skoro Ala w Twoim topiku o tym pisała :eviltong: Quote
Teklunia Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Gosiek napisał(a):nic dziwnego skoro Ala w Twoim topiku o tym pisała :eviltong: no, to Gosia Wam podpowiedziala :D Quote
Gosiek Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Teklunia napisał(a):no, to Gosia Wam podpowiedziala :D hahaha ciekawe czy teraz polecą dziewczyny przekopywać topik Moniki :evil_lol::evil_lol: Quote
mmbbaj Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Gosiek']hahaha ciekawe czy teraz polecą dziewczyny przekopywać topik Moniki :evil_lol::evil_lol: Już wiem!!!!!!!!!!:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Moniś Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Gosiek napisał(a):nic dziwnego skoro Ala w Twoim topiku o tym pisała :eviltong: No inaczej to bym nie wiedziała :eviltong: Ale chyba tylko u mnie o tym wspomniała :eviltong: Więc jak ktoś chce wiedzieć to : SZUKAJCIE A ZNAJDZIECIE :eviltong: ;););) Quote
Alka Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 haha, ale się usmiałam, ale jesteście ciekawskie...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale wiecie, że i ja taka jestem :evil_lol: buciaczki dla Was dziewczyny Słuchajcie, w sobotę jedziemy do rodziców Marcina, jego mama obchodzi 50 lat. Bedzie to imprezka z tw.wielką pompą. :cunao:Zjeżdża się prawie cała rodzinka. Mają spory dom, także pomieścimy się swobodnie...:Cool!: Sporej części rodziny nie znamy , więc troszeczkę trema mnie zżera. a teraz co do mieszkanka...pomagaliśmy w wyborze kupna mieszkania mojej siostrze.Efektem tej pomocy jest przedwstępna podpisana umowa.;) to na tyle wyjaśnień...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 :multi::multi::multi: zgadłam :multi::multi::multi: Ala - liczymy na jakieś foteczki z imprezki :cool3: Quote
Moniś Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 No! W końcu zaspokoiłaś naszą ciekawość :cool1: :oops::oops::oops: :buzi: Quote
PIKA Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 O a ja se dopiero teraz przyszlam i nie musialam się denerwowac, ze nic nie wiem, bo od razu wszystko wiem :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 PIKA napisał(a):O a ja se dopiero teraz przyszlam i nie musialam się denerwowac, ze nic nie wiem, bo od razu wszystko wiem :evil_lol: jo tyyyyz, w ksiazkach siedziałam, teraz juz wiem wszytsko i strukture władzy w polsce i gdzie alcia leci na parapetówe :lol: Quote
Alka Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):jo tyyyyz, w ksiazkach siedziałam, teraz juz wiem wszytsko i strukture władzy w polsce i gdzie alcia leci na parapetówe :lol: parapetówa dopiero będzie jak otynkują dom :cool3: podobno latem następna wielka impreza...:p Quote
Alka Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='PIKA']O a ja se dopiero teraz przyszlam i nie musialam się denerwowac, ze nic nie wiem, bo od razu wszystko wiem :evil_lol: Pika,Gabryjella, nie ma to jak w odpowiednim momencie się pojawić :razz: wiecie, Mani mieszkanka nie szukamy, bo i tak większość dni w tygodniu mieszka u Marcina.;)Nastały takie "inne czasy ",za moich to było nie do pomyślenia...:cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Alka napisał(a):parapetówa dopiero będzie jak otynkują dom :cool3: podobno latem następna wielka impreza...:p aj no nieważne, ważne że...:drink1: ...się pobawicie :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 A ja byłam ciekawska, ale swojej ciekawosci nie musiałam szukac u Monisi bo teraz weszłam i sie wsyztskiego dowiedzialam :cool3: :cool3: Alus no to juz teraz zycze udanej imprezki - bedzie napewno super, później to tylko Wesele skoro wiekszośc rodzinki poznacie :lol: :lol: Quote
Alka Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Alus no to juz teraz zycze udanej imprezki - bedzie napewno super, później to tylko Wesele skoro wiekszośc rodzinki poznacie :lol: :lol: Dagusiu, dzięki ! póżniej to najprawdopodobniej przyjdzie nam się na jakis czas rozstać z "młodymi" :-(,a o weselichu nie wspominaj bo mój TZ straci resztę włosów Quote
Recommended Posts