Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Teklunia']Dagus, na uszko moglabym Ci powiedziec, ale glosno to nie, bo o takich rzeczach nie mowi sie glosno... ;)

Kasiu...to napisz :czytaj:

Posted

[quote name='mmbbaj']Kasiu...to napisz :czytaj::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Wróci Ala od pani pazurkowej to Wam wszystko napisze , żeby nie było ze ja ....klachula jestem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Hej dziewczynki !

Wróciłam i myślałam, że pomyliłam galerię.:crazyeye:Tyleście postów natrzaskały ?:-o I wszystko z ciekawości ?:cool3:

haha, a wiecie, że ciekawość to 1 stopień do piekła ...:angryy:

jesteście takie podekscytowane a ja Was naprawde nie chcę rozczarować:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i ...idę na kawkę do dużego pokoju, TZ mnie woła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alka']Hej dziewczynki !

Wróciłam i myślałam, że pomyliłam galerię.:crazyeye:Tyleście postów natrzaskały ?:-o I wszystko z ciekawości ?:cool3:

haha, a wiecie, że ciekawość to 1 stopień do piekła ...:angryy:

jesteście takie podekscytowane a ja Was naprawde nie chcę rozczarować:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i ...idę na kawkę do dużego pokoju, TZ mnie woła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a właśnie ze do wiedzy :eviltong:

smacznej kaweczki Alu :cool1: i pozdrów Mariana :cool1:

Posted

Ja też wiem co to za impreza :multi::multi::multi::multi:

Ale to mieszkanie? :shake::shake:

Smacznej kawusi :multi: i miłego relaksu z mężusiem :multi::multi:

Posted

[quote name='Gosiek']hahaha ciekawe czy teraz polecą dziewczyny przekopywać topik Moniki :evil_lol::evil_lol:
Już wiem!!!!!!!!!!:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Gosiek napisał(a):
nic dziwnego skoro Ala w Twoim topiku o tym pisała :eviltong:

No inaczej to bym nie wiedziała :eviltong: Ale chyba tylko u mnie o tym wspomniała :eviltong: Więc jak ktoś chce wiedzieć to : SZUKAJCIE A ZNAJDZIECIE :eviltong: ;););)

Posted

haha, ale się usmiałam, ale jesteście ciekawskie...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ale wiecie, że i ja taka jestem :evil_lol:

buciaczki dla Was dziewczyny

Słuchajcie, w sobotę jedziemy do rodziców Marcina, jego mama obchodzi 50 lat. Bedzie to imprezka z tw.wielką pompą. :cunao:Zjeżdża się prawie cała rodzinka. Mają spory dom, także pomieścimy się swobodnie...:Cool!:
Sporej części rodziny nie znamy , więc troszeczkę trema mnie zżera.

a teraz co do mieszkanka...pomagaliśmy w wyborze kupna mieszkania mojej siostrze.Efektem tej pomocy jest przedwstępna podpisana umowa.;)

to na tyle wyjaśnień...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
O a ja se dopiero teraz przyszlam i nie musialam się denerwowac, ze nic nie wiem, bo od razu wszystko wiem :evil_lol:

jo tyyyyz, w ksiazkach siedziałam, teraz juz wiem wszytsko i strukture władzy w polsce i gdzie alcia leci na parapetówe :lol:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
jo tyyyyz, w ksiazkach siedziałam, teraz juz wiem wszytsko i strukture władzy w polsce i gdzie alcia leci na parapetówe :lol:

parapetówa dopiero będzie jak otynkują dom :cool3:

podobno latem następna wielka impreza...:p

Posted

[quote name='PIKA']O a ja se dopiero teraz przyszlam i nie musialam się denerwowac, ze nic nie wiem, bo od razu wszystko wiem :evil_lol:

Pika,Gabryjella, nie ma to jak w odpowiednim momencie się pojawić :razz:

wiecie, Mani mieszkanka nie szukamy, bo i tak większość dni w tygodniu mieszka u Marcina.;)Nastały takie "inne czasy ",za moich to było nie do pomyślenia...:cool3:

Posted

A ja byłam ciekawska, ale swojej ciekawosci nie musiałam szukac u Monisi bo teraz weszłam i sie wsyztskiego dowiedzialam :cool3: :cool3:

Alus no to juz teraz zycze udanej imprezki - bedzie napewno super, później to tylko Wesele skoro wiekszośc rodzinki poznacie :lol: :lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']

Alus no to juz teraz zycze udanej imprezki - bedzie napewno super, później to tylko Wesele skoro wiekszośc rodzinki poznacie :lol: :lol:
Dagusiu, dzięki !

póżniej to najprawdopodobniej przyjdzie nam się na jakis czas rozstać z "młodymi" :-(,a o weselichu nie wspominaj bo mój TZ straci resztę włosów