Alka Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 dzień dobry ! No i do nas zawitało słoneczko. Piękne bezchmurne niebo i mrozik. Chyba wezmę aparacik i porobię jakieś foteczki .Muszę wykorzystać aparacik bo jutro Marcin zabierze.:cool3: Tuffcio przesyła buziaczki wszystkim odwiedzającym naszą galeryjkę. [quote name='mmbbaj']A dogo chyba na mnie obrażone bo chodzi wolno i od czasu do czasu wpuszczać mnie nie chce jakieś database ;) Małgosiu, na mnie też się wczoraj obraziło :evil_lol:, za rzadko chyba wpadamy na dogo ;) Madziu, dziekujemy za dobranockową Gajkę.Jak zwykle cudownie ułożona do snu.:buzi: miłego dzionka kochani ! Quote
mmbbaj Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Witaj Alu!!!:bigcool:U nas też słoneczko, ale troszku zimno :roll: Już nie mogę się po prostu doczekać tej wiosny :p A oczywiście jak się czeka to się dłuży...:shake: A dogo to cały czas cosik mi szwankuje, czasami na wejście w jakiś post czekam i czekam :angryy: Ale nic to! :evil_lol: Mam nadzieję, że ufocisz fajnie Tufficzka i będziecie mieli superaśny spacer!:lol: Quote
Alicja Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 hmmm miały być chyba nowe fotki :roll: Quote
Teklunia Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='Alka'] Czesc Alus :) Tuffik jest niesamowicie dostojnym Panem Psem :p Quote
Alka Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 Dzięki,Kasiu, jak chce to potrafi,ale częściej jest urwisem z zawadiacką minką :evil_lol: Proszę są nowe foteczki. stary sweterek, znajome tereny ,ale foteczki świeżutkie...;) Quote
mmbbaj Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='Alka'] Ale ślicznotek z zadartym noskiem :loveu::loveu::loveu: Alu ja bardzo cię proszę, nie patrz tak na Tufficzka "z góry" bo on się biedactwo kompleksów nabawi :razz: Poza tym takie ujęcia skracają nóżki, a przecież nikt nie chce mieć krótkich nóżek, prawda? Możesz się przecież do zdjęcia położyć na śnieżku?:cool3: PS. ;););) Quote
Alka Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 [quote name='mmbbaj']Ale ślicznotek z zadartym noskiem :loveu::loveu::loveu: Alu ja bardzo cię proszę, nie patrz tak na Tufficzka "z góry" bo on się biedactwo kompleksów nabawi :razz: Poza tym takie ujęcia skracają nóżki, a przecież nikt nie chce mieć krótkich nóżek, prawda? Możesz się przecież do zdjęcia położyć na śnieżku?:cool3: PS. ;););) Małgosiu, a wiesz,że te ujęcia robiła Manuela ? Ja byłam od rzucania piłeczką i noszenia pokrowca na aparacik:cool3: Kilka pozostałych fot(jeszcze nie pokazywałam ) jest mojego autorstwa i sama ocenisz.;) Powiem tylko,że wróciłam z mokrym tyłkiem...:cool3: Quote
mmbbaj Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='Alka']Małgosiu, a wiesz,że te ujęcia robiła Manuela ? Ja byłam od rzucania piłeczką i noszenia pokrowca na aparacik:cool3: Kilka pozostałych fot(jeszcze nie pokazywałam ) jest mojego autorstwa i sama ocenisz.;) Powiem tylko,że wróciłam z mokrym tyłkiem...:cool3: Aaaaaaaaa...to wszystko tłumaczy:evil_lol: W takim razie czekam na resztę fotek :lol: Quote
Gosiek Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Ala.. i u Was już trawka nareszcie wyłazi spod śniegu nareszcie :multi: Oj jak fajnie tak patrzeć jak wiosna nieubłagalnie zimę wypędza... szkoda tylko ze tak powoli jej to idzie ;) ja dziś wypatrywałam swieżych pączków i trawek... i znalazłam :multi: czekam na reszte foteczek .... tych od mokrego tyłka ;):lol::lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='Alka'] ala jakie piekne zdjęcie tuficzka :loveu: minke ma rozkoszną :eviltong: :loveu: Quote
PIKA Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='Alka'] Tuffcio przesyła buziaczki wszystkim odwiedzającym naszą galeryjkę. Zalapalam się jeszcze na buziaczki? :oops: Nie za późno przyszlam ? :oops: Quote
Alicja Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 :shake:Ala pewnie jeszcze gacie suszy po spacerku i TYCH fotek nie wstawia :p Quote
Moniś Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:Ala pewnie jeszcze gacie suszy po spacerku i TYCH fotek nie wstawia :p hehehe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Może siedzi na kaloryferze? :-o:-o:-o:-o Aluuuuu dawaj te fotki przy których tak ćwiczyłaś :evil_lol: Quote
Alka Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 [quote name='PIKA']Zalapalam się jeszcze na buziaczki? :oops: Nie za późno przyszlam ? :oops: pewnie, Tuffcio bardzo chętnie dobrym ludziom rozdaje buziaki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alicja, widzę , że dobry humorek dopisuje :eviltong:, Monice zresztą też:evil_lol: foty mokrych gaci nie będzie :cool3:, Mani może poświadczyć ,że takowe były i proszę oto jedna z moich osobistych foteczek:razz: a teraz lecę Quote
madzia20sosnowiec Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 doblanoccc miłego dziargusiana na drutkach :eviltong: Quote
Moniś Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Dzieńdoberek! :multi: Co teraz dziergasz Alu? :lol::lol::lol: Quote
Alka Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 [quote name='Moniś']Dzieńdoberek! :multi: Co teraz dziergasz Alu? :lol::lol::lol: Dzień dobry! Monisiu, dziergam ażurowy sweterek dla siostry.Wiesz,najpierw zrobiłam Mani i tak się spodobał ,że robię następny.;)Muszę dokończyć rękawki i ładnie falbanką wykończyć. wszystkim miłego dzioneczka ! Quote
mmbbaj Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='Alka'] foty mokrych gaci nie będzie :cool3: :lol::lol::lol: [quote name='Alka'] To rozumiem! Zdjęcie robione z pełnym poświęceniem :evil_lol: Witaj Alu! Pozdrawiam i miłego dnia! :multi: Quote
Moniś Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='Alka'] Monisiu, dziergam ażurowy sweterek dla siostry.Wiesz,najpierw zrobiłam Mani i tak się spodobał ,że robię następny.;)Muszę dokończyć rękawki i ładnie falbanką wykończyć. Wszystkim się bardzo podobał, więc zrób od razu kilka ;);););) Quote
Alka Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 Moniś napisał(a):Wszystkim się bardzo podobał, więc zrób od razu kilka ;);););) chętnie zrobiłabym , gdyby doba była dłuższa...:cool3: Mani juz kombinuje z następnym ażurowym sweterkiem :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Alka napisał(a):chętnie zrobiłabym , gdyby doba była dłuższa...:cool3: albo gdybyś miała kilka par rąk :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Hmm , jakoś tak czysto na tych fotkach ;) jak nie u nas Może ja tez się w kolejkę ustawię po sweterek :razz: a jak tam zakalczykowy placuszek :cool3: Quote
Recommended Posts