Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzień dobry !

No i do nas zawitało słoneczko. Piękne bezchmurne niebo i mrozik.
Chyba wezmę aparacik i porobię jakieś foteczki .Muszę wykorzystać aparacik bo jutro Marcin zabierze.:cool3:

Tuffcio przesyła buziaczki wszystkim odwiedzającym naszą galeryjkę.

[quote name='mmbbaj']A dogo chyba na mnie obrażone bo chodzi wolno i od czasu do czasu wpuszczać mnie nie chce jakieś database ;)

Małgosiu, na mnie też się wczoraj obraziło :evil_lol:, za rzadko chyba wpadamy na dogo ;)

Madziu, dziekujemy za dobranockową Gajkę.Jak zwykle cudownie ułożona do snu.:buzi:

miłego dzionka kochani !

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Alu!!!:bigcool:U nas też słoneczko, ale troszku zimno :roll: Już nie mogę się po prostu doczekać tej wiosny :p A oczywiście jak się czeka to się dłuży...:shake: A dogo to cały czas cosik mi szwankuje, czasami na wejście w jakiś post czekam i czekam :angryy: Ale nic to! :evil_lol: Mam nadzieję, że ufocisz fajnie Tufficzka i będziecie mieli superaśny spacer!:lol:

Posted

Dzięki,Kasiu, jak chce to potrafi,ale częściej jest urwisem z zawadiacką minką :evil_lol:

Proszę są nowe foteczki.
stary sweterek, znajome tereny ,ale foteczki świeżutkie...;)

Posted

[quote name='Alka']

Ale ślicznotek z zadartym noskiem :loveu::loveu::loveu: Alu ja bardzo cię proszę, nie patrz tak na Tufficzka "z góry" bo on się biedactwo kompleksów nabawi :razz: Poza tym takie ujęcia skracają nóżki, a przecież nikt nie chce mieć krótkich nóżek, prawda? Możesz się przecież do zdjęcia położyć na śnieżku?:cool3:

PS. ;););)

Posted

[quote name='mmbbaj']Ale ślicznotek z zadartym noskiem :loveu::loveu::loveu: Alu ja bardzo cię proszę, nie patrz tak na Tufficzka "z góry" bo on się biedactwo kompleksów nabawi :razz: Poza tym takie ujęcia skracają nóżki, a przecież nikt nie chce mieć krótkich nóżek, prawda? Możesz się przecież do zdjęcia położyć na śnieżku?:cool3:

PS. ;););)

Małgosiu, a wiesz,że te ujęcia robiła Manuela ? Ja byłam od rzucania piłeczką i noszenia pokrowca na aparacik:cool3:

Kilka pozostałych fot(jeszcze nie pokazywałam ) jest mojego autorstwa i sama ocenisz.;) Powiem tylko,że wróciłam z mokrym tyłkiem...:cool3:

Posted

[quote name='Alka']Małgosiu, a wiesz,że te ujęcia robiła Manuela ? Ja byłam od rzucania piłeczką i noszenia pokrowca na aparacik:cool3:

Kilka pozostałych fot(jeszcze nie pokazywałam ) jest mojego autorstwa i sama ocenisz.;) Powiem tylko,że wróciłam z mokrym tyłkiem...:cool3:

Aaaaaaaaa...to wszystko tłumaczy:evil_lol: W takim razie czekam na resztę fotek :lol:

Posted

Ala.. i u Was już trawka nareszcie wyłazi spod śniegu nareszcie :multi:
Oj jak fajnie tak patrzeć jak wiosna nieubłagalnie zimę wypędza... szkoda tylko ze tak powoli jej to idzie ;)
ja dziś wypatrywałam swieżych pączków i trawek... i znalazłam :multi:

czekam na reszte foteczek .... tych od mokrego tyłka ;):lol::lol:

Posted

[quote name='Alka']

Tuffcio przesyła buziaczki wszystkim odwiedzającym naszą galeryjkę.

Zalapalam się jeszcze na buziaczki? :oops: Nie za późno przyszlam ? :oops:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:Ala pewnie jeszcze gacie suszy po spacerku i TYCH fotek nie wstawia :p

hehehe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Może siedzi na kaloryferze? :-o:-o:-o:-o

Aluuuuu dawaj te fotki przy których tak ćwiczyłaś :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']Zalapalam się jeszcze na buziaczki? :oops: Nie za późno przyszlam ? :oops: pewnie, Tuffcio bardzo chętnie dobrym ludziom rozdaje buziaki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Alicja, widzę , że dobry humorek dopisuje :eviltong:, Monice zresztą też:evil_lol:

foty mokrych gaci nie będzie :cool3:, Mani może poświadczyć ,że takowe były i proszę oto jedna z moich osobistych foteczek:razz:

a teraz lecę

Posted

[quote name='Moniś']Dzieńdoberek! :multi:

Co teraz dziergasz Alu? :lol::lol::lol:

Dzień dobry!

Monisiu, dziergam ażurowy sweterek dla siostry.Wiesz,najpierw zrobiłam Mani i tak się spodobał ,że robię następny.;)Muszę dokończyć rękawki i ładnie falbanką wykończyć.

wszystkim miłego dzioneczka !

Posted

[quote name='Alka']

foty mokrych gaci nie będzie :cool3:

:lol::lol::lol:

[quote name='Alka']

To rozumiem! Zdjęcie robione z pełnym poświęceniem :evil_lol: Witaj Alu! Pozdrawiam i miłego dnia! :multi:

Posted

[quote name='Alka']

Monisiu, dziergam ażurowy sweterek dla siostry.Wiesz,najpierw zrobiłam Mani i tak się spodobał ,że robię następny.;)Muszę dokończyć rękawki i ładnie falbanką wykończyć.

Wszystkim się bardzo podobał, więc zrób od razu kilka ;);););)

Posted

Moniś napisał(a):
Wszystkim się bardzo podobał, więc zrób od razu kilka ;);););)

chętnie zrobiłabym , gdyby doba była dłuższa...:cool3:

Mani juz kombinuje z następnym ażurowym sweterkiem :evil_lol: