Gosiek Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 ja też często-gęsto zaplatam warkoczyka Axiowi.... no bo to faktycznie bardzo praktyczne jest - najczęściej łazi w warkoczyku jak sąsiadka zwariowana przychodzi bo ta mała szczylówa (yoraskowa) rozwala od razu Axlowi fryzurkę.... i zżera gumki :crazyeye: Alu - Axelek uwielbia siedzieć na parapecie i obserwować co sie na ulicy dzieje...... nast razem posadzimy Axla na parapet a Tuffcio będzie biegał :lol: Quote
Alicja Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Tuffi robił parapetówe i Ozzulca nie zaprosił :cool3: Quote
PIKA Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 aale zudzony :lol: Nic sie u Was za oknem ciekawego nie dzieje :evil_lol: Quote
Moniś Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 PIKA napisał(a):aale zudzony :lol: Nic sie u Was za oknem ciekawego nie dzieje :evil_lol: zadnej suni na horyzoncie :shake::shake: ;);) Quote
XXL Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 tuffik super wyglda z ta pileczka :D:cool1: :p Quote
Moniś Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Alka napisał(a):Noddusiu :buzi: :buzi: Tuffciu :buzi: Aluś, a o co chodziło z tym jedzonkiem? To jutro odpowiem, bo już uciekam ;) Paputki. Quote
Moniś Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Dzieńdoberek! Odkopuję Was z 3-ciej stronki i życzę miłego dzioneczka! :lol: Pączki już macie?:lol::lol::lol: Quote
Gosiek Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Jasne ze mają - Ala w nocy smażyła :lol::lol::lol::lol: cześć Ala :p [SIZE=3]ciekawa jestem bardzo czy sądząc po Twoich pysznych wypiekach, pączki też sama robisz czy kupujesz? miłego dzioneczka Quote
Alka Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 Witajcie !:multi: Właśnie wybieram się po " kaloryczne bomby ".Tłusty Czwartek trzeba oczywiście uczcić pączusiami.:p Gosiu, to ja chyba powinnam o to Ciebie zapytać? ;)Wiesz,raz na jakiś czas robię takie małe pączuszki bez nadzienia , które smaże we frytkownicy :p Moniczko, dzięki za wywleczenie nas z tyłów galerii :buzi: Sylwia, bardzo apetycznie pączusie i faworki wyglądają :sabber: Miłego dnia ! Quote
mmbbaj Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Prosze o to pączki :) Ojjjjjj......chyba i ja się dzisiaj skuszę :evil_lol: Aluś miłego dnia i objadaj się do woli! Ty masz taką figurę, że możesz sobie na to pozwolić :p Quote
Alka Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 [quote name='mmbbaj']Ojjjjjj......chyba i ja się dzisiaj skuszę :evil_lol: Aluś miłego dnia i objadaj się do woli! Ty masz taką figurę, że możesz sobie na to pozwolić :p Małgosiu, wzajemnie ! :buzi: Twojej figurce nie zaszkodzi nawet kilka pączusiów, smacznego! !:sabber: ja do tej pory zjadłam jednego ,popołudniu będą następne...;) Zapodajemy kilka fotek ;) zabawy z piłeczką Quote
madzia20sosnowiec Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 czesc i czołem pączusie moje kochane :loveu: a tuficzek piękny, mordeczka mu sie smieje przepięknie :loveu: Quote
Magda Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Dzien dobry Alu!! To ty nie robilas paczkow?:crazyeye: Oj nie......to niemozliwe:roll: Tuffi + pileczka = super:loveu::loveu: A jak trzyma na niej lapke:lol: Quote
Alicja Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 no wiesz zawiodłas mnie :shake:pączki kupiłas :shake:a foworków nie robisz :shake: a ja tak lubię faworki a nie mam dziś siły robić:placz: / od 6 do teraz byłam w pracy:angryy:/Tuffcio chodź ukoffaj ciocię Quote
Alka Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 Ciociu Alicjo , dla Ciebie niosę słoneczko:loveu: a dla wszystkich pączusie, smacznego ! Quote
Magda Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='Alka']Ciociu Alicjo , dla Ciebie niosę słoneczko:loveu: Mi to wyglada na gwiazdke:lol::lol: [quote name='Alka'] a dla wszystkich pączusie, smacznego ! Mmm.......az musze leciec do kuchni po nastepna porcje:cool3: Quote
Basia&Safi Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 no normalnie gwiazda z gwiazdką :loveu: :):) Quote
Moniś Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 [quote name='Alka']Ciociu Alicjo , dla Ciebie niosę słoneczko:loveu: Nasza Tuffciowa gwiazdeczka :loveu::loveu::loveu: Quote
PIKA Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 a dla wszystkich pączusie, smacznego ! Niedobrze mi :shake: Quote
Alka Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 PIKA napisał(a):Niedobrze mi :shake: po czym ?:evil_lol: chyba nie po słodkich ,tłustych,kalorycznych pączusiach :eviltong: Quote
Alicja Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Tuffciu :loveu: A ja zjadłam 4 pączusie:oops: Quote
Recommended Posts