Alka Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 dalszy ciąg sierpniowych :wink: chwila wytchnienia w cieniu na siłowni Quote
Daga_i_Oskar Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Aluś jak tak patrze na te fotki i tą soczyście zieloniutką trawę to zaczynam tęsknić z minuty na minutę coraz bardziej za latem ... brr ... aż mi się zimno zrobiłam jak sobie pomyślałam, że wielkimi krokami zima się zbliża. A Tuffi to rzeczywiście wygodny chłopak co będzie na ziemi siedział skoro sa od tego ławki :D - mój robi podobnie :D Quote
anetta Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 O chorba, ale paker z tego Tuffika :bigcool: A ta trawke to az chce sie schrupac :fadein: Quote
Alicja Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 anetta napisał(a):O chorba, ale paker z tego Tuffika :bigcool: A ta trawke to az chce sie schrupac :fadein: :wink: Tuffi pakuje na mase :wink: / w siłowni osiedlowej pt. Connan 8) / Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 oo takie laczone zdjecia podobaja mi sie najbardziej Quote
Alka Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 mnie też , ale rodzinka raczej niechętna (niefotogeniczna i wstydliwa )do pokazywania się ... :wink: Tuffcio nie ma nic przeciwko foceniu :wink: :D Quote
agabass Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 a ja nie pytam o zgodę rodzinki tylko wklejam fotki hahaha Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Alka napisał(a):mnie też , ale rodzinka raczej niechętna (niefotogeniczna i wstydliwa )do pokazywania się ... :wink: Tuffcio nie ma nic przeciwko foceniu :wink: :D hmmmmmmmmm ja bym z ta niefotogenicznoscia ostro sie niezgodzila 8) Quote
Alka Posted October 23, 2005 Author Posted October 23, 2005 agabass napisał(a):a ja nie pytam o zgodę rodzinki tylko wklejam fotki hahaha powiem nieśmiało ,że czasami też tak robię :wink: ...ale najgorzej jest wtedy kiedy dzieciarnia "siedzi" mi na plecach i próbuje odgonić od kompa :evil: wtedy trudno coś przemycić :evilbat: Quote
Alicja Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Alka napisał(a):agabass napisał(a):a ja nie pytam o zgodę rodzinki tylko wklejam fotki hahaha powiem nieśmiało ,że czasami też tak robię :wink: ...ale najgorzej jest wtedy kiedy dzieciarnia "siedzi" mi na plecach i próbuje odgonić od kompa :evil: wtedy trudno coś przemycić :evilbat:to sie dzieciarnię z pokoju wyrzuca :wink: :lol: A dzieciarnia jak i pańciostwo jak najbardziej fotogieniczna jest 8) Quote
Alka Posted October 24, 2005 Author Posted October 24, 2005 Zanim Alicja R. dostarczy mi wczorajsze foteczki wklejam kilka fotek z wycieczki do Wisły. :D brakuje Mateusza, który nie bardzo chce z rodzicami być focony :evil: pańcia z Tuffciem Mani z Tuffciem dwie pańcie pańcia z Marcinem Tuffi nad Wisłą Quote
Alicja Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Jak miło zobaczyć rodzinkę , prawie w komplecie 8) :wink: Quote
Maga100 Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] :wink: a wiecie, że ja dopiero za drugim podejściem zauważałym Tuffiego? :oops: :lol: Albo Tuffi za mały, albo Ozzi za duży :wink: Quote
Patka Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 No nie boska fotka rozbrajająca :roll: :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Tuffi waży 3 kg a Ozzy 11 razy tyle :lol: Quote
mmbbaj Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Tuffi waży 3 kg a Ozzy 11 razy tyle :lol: Alicja! Niemożliwe żeby Ozzy ważył TYLKO 33kg! :o Jak Bajana ważyłam w sierpniu to miał ok. 36kg!, a nie jest taki "napakowany" :wink: jak Ozzy :roll: Quote
Alicja Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 [quote name='mmbbaj'][quote name='Alicjarydzewska']Tuffi waży 3 kg a Ozzy 11 razy tyle :lol: Alicja! Niemożliwe żeby Ozzy ważył TYLKO 33kg! :o Jak Bajana ważyłam w sierpniu to miał ok. 36kg!, a nie jest taki "napakowany" :wink: jak Ozzy :roll:Ozzy ważył w lipcu 34kg ale w czasie choroby spadł na wadze i myślę że niewiele przybrał bo o wiele lepiej wygląda 8) Ale fakt dawno nie był ważony , bo nie ma okazji :wink: Quote
Maga100 Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): Ale fakt dawno nie był ważony , bo nie ma okazji :wink: jak to nie masz okazji? :o sama hoop na wagę :evilbat: , nastepnie Ozzulca na rączki i znów hoop na wagę :evilbat: a następnie wykonujesz odejmowanie 8) Quote
Alicja Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): Ale fakt dawno nie był ważony , bo nie ma okazji :wink: jak to nie masz okazji? :o sama hoop na wagę :evilbat: , nastepnie Ozzulca na rączki i znów hoop na wagę :evilbat: a następnie wykonujesz odejmowanie 8)wpadnij do mnie może pozwolę ci zważyć sie z Ozzulcem :wink: Quote
Maga100 Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):wpadnij do mnie może pozwolę ci zważyć sie z Ozzulcem :wink: nie ma mowy, żebym obcego astmana na ręce brała :-? Jeszcze mi głowę odgryzie i waga się nie będzie zgadzała :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Aluś sliczne rodzinne zdjątka z Wisły :) Quote
Alka Posted October 24, 2005 Author Posted October 24, 2005 [quote name='Maga100'] :wink: a wiecie, że ja dopiero za drugim podejściem zauważałym Tuffiego? :oops: :lol: Albo Tuffi za mały, albo Ozzi za duży :wink: hahaha, nie dziwię się ,Tuffi jest tu aktorem drugoplanowym :wink: ,ale był szybszy od Ozziego ,pierwszy złapał piłeczkę :wink: :D Alicja ,dzieki za fajna foteczkę. Dziewczyny,dzięki za odwiedzanie galeryjki i miłe komentarze! Quote
Alka Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 Mamy w domku drugie zwierzatko - żółwika Kubę. Tuffi nie przepada za Kubusiem,obszczekuje go ,próbuje wykradać mu sałatkę :evil: i na dodatek Kuba wyleguje sie w ulubionym miejscu Tufficzka Quote
Recommended Posts