KaRa_ Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 [quote name='Alka'] Tuffi z tymi miśkami też wygląda jak taki pluszak:loveu: Quote
mmbbaj Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Dzień dobry Alu, dzień dobry Tufficzku! :lol: Quote
Teklunia Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Alka napisał(a):dzień doberek !:loveu: Niedawno wstałam , a tak ładnie słoneczko świeci. Marcin zostawił aparacik więc dłuższy spacerek się dzisiaj szykuje. :multi: Alu jakie sloneczko, gdzie sloneczko :( U nas pochmurno i ponuro...:shake: Aha i : dzien dobry! Quote
mmbbaj Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Teklunia napisał(a):Alu jakie sloneczko, gdzie sloneczko :( U nas pochmurno i ponuro...:shake: Oooooooooo!...dzisiaj nie ma Pollyanny? :shake: Quote
Gosiek Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 ala - jakie słoneczko? :crazyeye: Jednak zauważyłam że na południu macie zdecydowanie wiecej słonecznych dni niż my w centrum :placz: Quote
Teklunia Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 mmbbaj napisał(a):Oooooooooo!...dzisiaj nie ma Pollyanny? :shake: Jest, jest :) Pogoda paskudna, ale dzieki temu przyjemnie sie siedzi w cieplym, suchym i przytulnym domku z kawka w reku :p:p:p Quote
madzia20sosnowiec Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 czesc i czołem !!:eviltong: wpadłysmy tylko z gajkiem zobaczyc czy jakies nowości i juz uciekamy bo eneida po łacinie czeka :shake: buziaki :buzi: miłego dnia! Quote
mmbbaj Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Alusia, chyba ci się nie podobało :oops:, przepraszam, jeśli chcesz to wykasuję :cool3: Quote
Gosiek Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 :placz::placz: jakie słoneczko piękne :placz::placz: a Tuffiś slodki.. och te jego minki :p no i fotaski z jęzorkiem są :multi: Quote
Alka Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 [quote name='mmbbaj']Dzień dobry Alu, dzień dobry Tufficzku! :lol: Małgosiu,a wiesz, że ja dopiero teraz dotarlam do tej foty :crazyeye::oops: Mati od samego rana ściąga coś z netu ,komp ślimaczy się niemiłosiernie :cool3:,zdjęcia baaardzo wolno otwierają się :diabloti: Małgosiu, dziękujemy ślicznie :iloveyou::buzi: Quote
Alka Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 Witajcie !:multi: Wreszcie normalnie komp "chodzi." Wczoraj krew mnie zalewała ,tak się wszystko ślimaczyło. Nie zdążyłam wszystkich wczorajszych foteczek pokazać.:evil_lol: Nadrabiamy zaległości :p oczekiwania na piłeczkę no pańcia, rzucaj znowu trochę się wkurzyłem ale już mi przeszlo :razz: Quote
Gosiek Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 cześć Ala :p ale sie uśmiałam komentarzami :happy1: hahaha trochę sie wkurzyłem... ale juz mi przeszło :happy1: a tutaj Tuffi wygląda jakby miał wieeeelkie uszy :lol: Quote
Teklunia Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Witaj Alu :) Bardzo mi sie podoba Tuffi, jako sniezny stwor :lol: Jest taki dumny i dostojny... :) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='Alka'] jaki mały potworek :loveu: a uszka ma boskie :eviltong: a wogóle to dzien dobry alu :buzi: Quote
Moniś Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Dzieńdoberek Alu :multi: U Was już tak ciepło, że Tuffcio pomyka bez kubraczka? :-o Trzymam kciuki za egzaminy Mateusza :lol: Quote
Alka Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 Gosiu,Kasiu,Madziu,Moniko,cieszymy się, że nas odwiedzacie. Moniko,jeżeli na dworku temperaturka jest powyżej 0 stopni to nie zakladam Tuffciowi sweterka. Wczoraj kilka razy kręcąc kóleczka nurkował w zaspie. ;)Zmoczył się nieco, ale bieganie go rozgrzało.:evil_lol: Mati stwierdiził,żewczorajsze egzaminy to pestka,a dzisiaj był niezadowolony bo bardzo mało matematyki było,większy nacisk na biologie i chemię.:diabloti:No cóż,zobaczymy, wszak to próbne. :evil_lol: jeszcze kilka wczorajszych foteczek poproszę piłeczkę o,tak się cieszę chyba sam wezmę sobie piłeczkę znowu mnie nerwy poniosły i łagodny jak baranek Quote
Teklunia Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='Alka'] poproszę piłeczkę o,tak się cieszę swietne te zdjatka :D dwa oblicza Tuffiego - aniolek i szatanek :lol: Quote
martavantos Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Swietne zdjatka a twoj psiak to taki słodziak ;) taki cukierek ale jak sie lepiej przyjrze to i szatanek Zapraszam cie do moiej galeri(Vantka i Beti):eviltong: Quote
Magda Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Witaj Alu!! Dziekujemy slicznie za nowe foty Tuffiego. Wy pewnie po spacerku macie pelno piachu i blota we wlosach (tzn. Tuffi:evil_lol:) Oczywiscie wanna obowiazkowo... To widze, ze Mateusz mial dopiero probne egzaminy w lutym......ja mialam w grudniu:lol::lol: Ciekawe jak nam pojdzie na prawdziwych:roll: Pozdrow go ode mnie Quote
madzia20sosnowiec Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='Alka'] ala ale nas zdjątkami tufcia zasypałaś :multi: :loveu: ps.ale nerwowy sie chłopak zrobił :eviltong: Quote
mmbbaj Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Cześć Alusia! Widzę, że na całego dorwałaś się do aparaciku :evil_lol: Fotki super i świetne komentarze, uśmiałam się :lol: A mój mąż właśnie wrócił ze spaceru z Bajankiem i ...zmarznięty! Znowu łapie mrozek :p Quote
Alka Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 a mnie czeka jeszcze jedno wyjście na dwór :evil_lol:z Tuffciem oczywiscie ;) Małemu szkrabowi wiecznie mało chodzenia.Po południu przeszło godzinę łaziłam z nim w pobliskim lasku.Wrócił cały mokry...on nawet w taką pogodę nie daje mi taryfy ulgowej :evil_lol: żeby nie zanudzać ujęciami Tuffiego mam w zanadrzu jeszcze kilka foteczek z Wisły rzeka Wisła Quote
Gosiek Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 ihihi jaka maleńka ta Wisełka :evil_lol: ale za to czysta :cool1: super foteczki i komentarze Alu :p Quote
Recommended Posts