Alka Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Dzień doberek ! :multi: Śnieżek prószy za oknem,mamy ciąg dalszy zimy.;) Ja biorę się za sprzątanko, ale póki co jeszcze sesyjka fotelowa ;) miłej soboty ! Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 teraz to napewno bedzie mila :D :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='dbsst'] teraz to napewno bedzie mila :D :loveu: :loveu::pa jeszcze milsza jak Alicja upiecze rogaliki ;) Quote
Magda Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Witaj Alu!! Nareszcie moge w spokoju poczytac i nadrobic zaleglosci (nikt mnie nie wygania:evil_lol::evil_lol:) Wszystkie fotki obejrzane (nawet te lozkowe). Tuffiasty jak zwykle slicznie wyglada, a ta kokardeczka dodaje mu jeszcze wiekszego uroku:loveu::loveu: Jak posprzatasz to wklejaj nowa porcje:evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Cześć Ala Bardzo ładne te portreciki Tuffiego - taki słodki i zamyślony wyszedł na nich :loveu: Miłego weekendu Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pa jeszcze milsza jak Alicja upiecze rogaliki ;) nio TZ dzis mi kupil ptasie mleczko KOKOSOWE mniaaam Quote
Alka Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Witajcie ! Dziewczyny , miło was czytać.:loveu: Debe,smaczego ! osobiście nie przepadam za kokosem...;) Upiekłam następna partię rogaliczków,ale znowu nie ufoce bo aparacik nie dojechał :shake:. Dzisiaj jakiś senny dzionek.I Tuffcio senny. Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 o rany a czym Tuffcio sie tak sztacha :cool3: :cool1: ja UWIELBIAM UBUSTWIAM kokosa mniaaaaam Twoje rogaliki pewnie tez bym UWIELBIALA :cool3: Quote
Gosiek Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Dbsst napisał(a): ja UWIELBIAM UBUSTWIAM kokosa mniaaaaam Twoje rogaliki pewnie tez bym UWIELBIALA :cool3:Ja też uwielbiam wszystko co kokosowe ... i waniliowe :loveu: a rogaliki są pyszne - jadłam na zlocie :cool3::evil_lol: Quote
Magda Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Nie no..... Teraz nie dosc, ze jestem senna to jeszcze i glodna:placz: jak wy tak mozecie?:shake: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='Gosiek']Ja też uwielbiam wszystko co kokosowe ... i waniliowe :loveu: a rogaliki są pyszne - jadłam na zlocie :cool3::evil_lol: hahahahhahahahaha normalnie zaczynam Cie Toffac Magda bo my jestesmy ZLOSLIWE BABSKA ;) Quote
dbsst Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 taki poczochraniec mniaaaaaaaami witaj Alka Quote
Alka Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Witam !:multi: Odrabiam zaległości w ulubionych galeriach , to i w swojej wypada coś skrobnąć.;) Mężuś zajmuje sie obiadkiem , a ja z kawusią przy komputerku.:pDojadam ostatnie rogaliki.:razz: znalazłam jeszcze fotki Tuffcia ulubiona zabawa - wciskanie piłeczki za kanapę :cool3: złapany na gorącym uczynku :evil_lol: milej niedzieli ! Quote
dbsst Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 wyglada jak male diablontko byl taki film o takim diabelku jak on sie nazywal chyba Przyjaciel Wesołego Diabła ale nie pamietam jak ten diabel sie nazywa w kazdym razie widze podobienstwo ;) Quote
Alka Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 tak, słodki diabełek... :cool3: potrafi wcisnąć psie ciastko do jakiejś szczelinki i szczekać coby ktoś wyciągnął :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Alka']tak, słodki diabełek... :cool3: potrafi wcisnąć psie ciastko do jakiejś szczelinki i szczekać coby ktoś wyciągnął :evil_lol: hahahhahaha to spryciarstwo wrodzone widze ma ;) hahahah u nas tak pilka zostaje traktowana Quote
Gosiek Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Cześć Ala Widzę że Marian znów w kuchni króluje :cool3: Pozdrów go ode mnie :grins: Ja już niestety po kawce i wpadłam sie przywitać :p miłej niedzieli Wam wszystkim życzę Quote
Alka Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Gosiu, dzięki ! Dobrze mu w kuchni,nie narzeka.:evil_lol: Może sobie palic papierosy , bo gdzie indziej nie pozwalam.:shake: Quote
Gosiek Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='Alka']Gosiu, dzięki ! Dobrze mu w kuchni,nie narzeka.:evil_lol: Może sobie palic papierosy , bo gdzie indziej nie pozwalam.:shake: hahaha pewnie przy włączonym wyciągu w okapie? Quote
PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 złapany na gorącym uczynku :evil_lol: a co zmalował? :evil_lol: Quote
Alka Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 PIKA napisał(a):a co zmalował? :evil_lol: wciska piłeczkę tam gdzie nie trzeba:cool3:, a potem szczekaniem " zmusza " nas do jej wyciągnięcia :evil_lol: Gosiu, normalnie kurzy ,:cool3:zawsze mam okno w kuchni uchylone :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 dbsst napisał(a):wyglada jak male diablontko byl taki film o takim diabelku jak on sie nazywal chyba Przyjaciel Wesołego Diabła ale nie pamietam jak ten diabel sie nazywa w kazdym razie widze podobienstwo ;):evil_lol: dziabełek to Piszczałka ;) Quote
dbsst Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol: dziabełek to Piszczałka ;) jestes WIELKA i nie oceniona tak Tuffi wyglada jak Diabelek Piszczałka na tej focie hahahhaha Quote
Lucy* Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 dbsst napisał(a):jestes WIELKA i nie oceniona tak Tuffi wyglada jak Diabelek Piszczałka na tej focie hahahhaha Eeee tam ... Tuffi ładniejszy :evil_lol: :multi: :loveu: Quote
Recommended Posts