Magda Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Alka'] nieco wkurzony czeka aż Pańcia rzuci piłeczkę :cool3: Ooo:crazyeye::crazyeye: To trzeba uwazac na tego groznego psa:evil_lol::evil_lol: A jai sliczny sweterek:loveu: Quote
Alka Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Magda_Miki napisał(a):Tuffi wyglada jakby czarowal oczetami:loveu::loveu::loveu: Czemu tu tak cichutko?:placz: Magda, wpadłam tylko na chwileczkę , zapodałam foteczki i już uciekam:evil_lol:. Wiesz , kilka osób chce się dorwać do kompa. :cool3: A tak wogóle to mamy trochę rodzinnych problemów i jakoś moje samopoczucie jest kiepskie.:diabloti: Quote
Magda Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Alka napisał(a):Magda, wpadłam tylko na chwileczkę , zapodałam foteczki i już uciekam:evil_lol:. Wiesz , kilka osób chce się dorwać do kompa. :cool3: A tak wogóle to mamy trochę rodzinnych problemów i jakoś moje samopoczucie jest kiepskie.:diabloti: Rozumiem te problemy z domownikami o kompa:evil_lol::evil_lol: Na zle samopoczucie polecam goraca kapiel;) Quote
Alka Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Magda_Miki napisał(a):Rozumiem te problemy z domownikami o kompa:evil_lol::evil_lol: Na zle samopoczucie polecam goraca kapiel;) Madziu, walka o kompa też ale , ale są o wiele poważniejsze sprawy...niestety...:cool3: Słuchajcie , mieliśmy dzisiaj 3 telefony od znajonych w sprawie tragedii w Katowicach.Znajomi znajomych byli w tym czasie w hali i niestety nie wszyscy wrócili. Wujek naszych znajomych stracił tam 2 zięciów. Niesamowite przeżycie, tragedia ... brak słów...:-( Quote
Magda Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Alka napisał(a): Słuchajcie , mieliśmy dzisiaj 3 telefony od znajonych w sprawie tragedii w Katowicach.Znajomi znajomych byli w tym czasie w hali i niestety nie wszyscy wrócili. Wujek naszych znajomych stracił tam 2 zięciów. Niesamowite przeżycie, tragedia ... brak słów...:-( Tak bardzo mi przykro:-(:-( Quote
Moniś Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Magda_Miki napisał(a): Tak bardzo mi przykro:-(:-( Nic nie wyrazi tego żalu.. :shake: :-(:-(:-( [^][^][^] Quote
Gosiek Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Alka napisał(a):Wujek naszych znajomych stracił tam 2 zięciów. Niesamowite przeżycie, tragedia ... brak słów...:-( O rany - okropne :-( Quote
Alicja Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Alka']Madziu, walka o kompa też ale , ale są o wiele poważniejsze sprawy...niestety...:cool3: Słuchajcie , mieliśmy dzisiaj 3 telefony od znajonych w sprawie tragedii w Katowicach.Znajomi znajomych byli w tym czasie w hali i niestety nie wszyscy wrócili. Wujek naszych znajomych stracił tam 2 zięciów. Niesamowite przeżycie, tragedia ... brak słów...:-(:shake:Alu jak się o tym dzisiaj w pracy dowiedziałam to aż mi się wierzyć nie chciało:shake:,/ bo chyba chodzi o tę samą osobę :-(/ ['] ['] ['] Quote
Teklunia Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Alka napisał(a): Słuchajcie , mieliśmy dzisiaj 3 telefony od znajonych w sprawie tragedii w Katowicach.Znajomi znajomych byli w tym czasie w hali i niestety nie wszyscy wrócili. Wujek naszych znajomych stracił tam 2 zięciów. Niesamowite przeżycie, tragedia ... brak słów...:-( Boze, brak mi slow...:shake: to straszna tragedia i nie da sie tego opisac...:-( Quote
mmbbaj Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Alka'] Słuchajcie , mieliśmy dzisiaj 3 telefony od znajonych w sprawie tragedii w Katowicach.Znajomi znajomych byli w tym czasie w hali i niestety nie wszyscy wrócili. Wujek naszych znajomych stracił tam 2 zięciów. Niesamowite przeżycie, tragedia ... brak słów...:-( Alu, nadrabiałam zaległości w twojej galerii, jak doszłam do tych słów...bardzo, bardzo mi przykro :-( Quote
Alka Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Dziewczyny, dzięki za słowa współczucia. Alicja, to pewnie ta sama osoba. Znam przypadki jeszcze 2 osób ,które starciły tam bliskich , ale to nie miejsce na tego typu sprawy.Pocieszające jest ,że szwagier mojej siostry , zapalony gołębiarz w ostatniej chwili zrezygnował z wyjazdu na wystawę. Wróciłam właśnie ze spacerku i wiecie co...od paru dni nareszcie mamy lekki wiaterek.Może nam tego smoga przegoni....;) Quote
Patka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Alu będzie dobrze .... smog sobie odejdzie ... smutek w końcu (dłgo tobędzie trwało) takze ... Quote
Hanna R. Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 A wszystko toczy się dalej .... :shake: Quote
Alicja Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Alka napisał(a):Dziewczyny, dzięki za słowa współczucia. Alicja, to pewnie ta sama osoba. Znam przypadki jeszcze 2 osób ,które starciły tam bliskich , ale to nie miejsce na tego typu sprawy.Pocieszające jest ,że szwagier mojej siostry , zapalony gołębiarz w ostatniej chwili zrezygnował z wyjazdu na wystawę. chyba tak :-(, a na dodatek to rodzina Cezarkowego kumpla z pracy/ Jarka/ Quote
Alka Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Dziękujemy wszystkim za odwiedzenie naszej galeryjki :loveu: i na przywitanie wklejamy kilka wczorajszych foteczek. szczekaniem wymusza rzucanie piłeczki oczekiwanie na rzut kręcenie kółek na hasło "jak się piesek cieszy ?" prosząco-wyczekująca poza jeszcze kółeczka i znów oczekiwanie Quote
Teklunia Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='Alka'] Dzien dobry Alu! ale tancerz! :loveu: mozesz go z powodzeniem wyslac na konkurs taneczny Bill'ego Haley'a :lol: Quote
Alka Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Kasiu, Tuffi uwielbia takie kółka kręcic, fajnie to wygląda ...:loveu: juz jako szczeniaczek kręcił kółeczka przed miseczką z jedzonkiem :loveu: Quote
Gosiek Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 hihi ale sie uśmiałam z tej foty :lol: Oj ten Tuffcio - ale śmieszne są nasze pieseczki co Ala? Quote
Alicja Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale go poskręcało :evil_lol::evil_lol: pewno na obiad miał makaron świderki;) Quote
mmbbaj Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 [quote name='Gosiek'] hihi ale sie uśmiałam z tej foty :lol: Oj ten Tuffcio - ale śmieszne są nasze pieseczki co Ala? Alu i ja się z tej fotki uśmiałam :lol: Tufficzek jest kapitalny! I tak się zastanawiam czy jak mu obetniecie te długie kłaczki to czy my go poznamy :roll: Quote
Yorkies Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 I ja także się uśmiałam... Tuffi twister :lol: przezabawne ujęcie!;) :lol: Quote
marlena924 Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Śliczne fotki Tuffika :-) :multi: :multi: :multi: A jakie już ma włoski długie :-D Quote
Recommended Posts