Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alka']
nieco wkurzony czeka aż Pańcia rzuci piłeczkę :cool3:

Ooo:crazyeye::crazyeye: To trzeba uwazac na tego groznego psa:evil_lol::evil_lol: A jai sliczny sweterek:loveu:

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Tuffi wyglada jakby czarowal oczetami:loveu::loveu::loveu: Czemu tu tak cichutko?:placz:

Magda, wpadłam tylko na chwileczkę , zapodałam foteczki i już uciekam:evil_lol:.
Wiesz , kilka osób chce się dorwać do kompa. :cool3: A tak wogóle to mamy trochę rodzinnych problemów i jakoś moje samopoczucie jest kiepskie.:diabloti:

Posted

Alka napisał(a):
Magda, wpadłam tylko na chwileczkę , zapodałam foteczki i już uciekam:evil_lol:.
Wiesz , kilka osób chce się dorwać do kompa. :cool3: A tak wogóle to mamy trochę rodzinnych problemów i jakoś moje samopoczucie jest kiepskie.:diabloti:

Rozumiem te problemy z domownikami o kompa:evil_lol::evil_lol: Na zle samopoczucie polecam goraca kapiel;)

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Rozumiem te problemy z domownikami o kompa:evil_lol::evil_lol: Na zle samopoczucie polecam goraca kapiel;)

Madziu, walka o kompa też ale , ale są o wiele poważniejsze sprawy...niestety...:cool3:

Słuchajcie , mieliśmy dzisiaj 3 telefony od znajonych w sprawie tragedii w Katowicach.Znajomi znajomych byli w tym czasie w hali i niestety nie wszyscy wrócili. Wujek naszych znajomych stracił tam 2 zięciów. Niesamowite przeżycie, tragedia ... brak słów...:-(

Posted

Alka napisał(a):

Słuchajcie , mieliśmy dzisiaj 3 telefony od znajonych w sprawie tragedii w Katowicach.Znajomi znajomych byli w tym czasie w hali i niestety nie wszyscy wrócili. Wujek naszych znajomych stracił tam 2 zięciów. Niesamowite przeżycie, tragedia ... brak słów...:-(

• Tak bardzo mi przykro:-(:-(

• Posted

[quote name='Alka']Madziu, walka o kompa też ale , ale są o wiele poważniejsze sprawy...niestety...:cool3:

Słuchajcie , mieliśmy dzisiaj 3 telefony od znajonych w sprawie tragedii w Katowicach.Znajomi znajomych byli w tym czasie w hali i niestety nie wszyscy wrócili. Wujek naszych znajomych stracił tam 2 zięciów. Niesamowite przeżycie, tragedia ... brak słów...:-(:shake:Alu jak się o tym dzisiaj w pracy dowiedziałam to aż mi się wierzyć nie chciało:shake:,/ bo chyba chodzi o tę samą osobę :-(/
    ['] ['] [']

Posted

Alka napisał(a):

Boze, brak mi slow...:shake:
    to straszna tragedia i nie da sie tego opisac...:-(

Posted

[quote name='Alka']

Alu, nadrabiałam zaległości w twojej galerii, jak doszłam do tych słów...bardzo, bardzo mi przykro :-(

• Posted

Dziewczyny, dzięki za słowa współczucia.

Alicja, to pewnie ta sama osoba. Znam przypadki jeszcze 2 osób ,które starciły tam bliskich , ale to nie miejsce na tego typu sprawy.Pocieszające jest ,że szwagier mojej siostry , zapalony gołębiarz w ostatniej chwili zrezygnował z wyjazdu na wystawę.

Wróciłam właśnie ze spacerku i wiecie co...od paru dni nareszcie mamy lekki wiaterek.Może nam tego smoga przegoni....;)

Posted

Alka napisał(a):
    Dziewczyny, dzięki za słowa współczucia.

Alicja, to pewnie ta sama osoba. Znam przypadki jeszcze 2 osób ,które starciły tam bliskich , ale to nie miejsce na tego typu sprawy.Pocieszające jest ,że szwagier mojej siostry , zapalony gołębiarz w ostatniej chwili zrezygnował z wyjazdu na wystawę.

chyba tak :-(, a na dodatek to rodzina Cezarkowego kumpla z pracy/ Jarka/

Posted

Dziękujemy wszystkim za odwiedzenie naszej galeryjki :loveu: i na przywitanie wklejamy kilka wczorajszych foteczek.

szczekaniem wymusza rzucanie piłeczki

oczekiwanie na rzut

kręcenie kółek na hasło "jak się piesek cieszy ?"

prosząco-wyczekująca poza

jeszcze kółeczka

i znów oczekiwanie

Posted

Kasiu, Tuffi uwielbia takie kółka kręcic, fajnie to wygląda ...:loveu:

juz jako szczeniaczek kręcił kółeczka przed miseczką z jedzonkiem :loveu:

Posted

[quote name='Gosiek']
    hihi ale sie uśmiałam z tej foty :lol:

Oj ten Tuffcio - ale śmieszne są nasze pieseczki co Ala?

Alu i ja się z tej fotki uśmiałam :lol: Tufficzek jest kapitalny! I tak się zastanawiam czy jak mu obetniecie te długie kłaczki to czy my go poznamy :roll: