Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Yorkies napisał(a):
Aluś,

U ciebie w galerii także nadrobilam troche storn i foty świetne! Fajna ta realcja między Mini a Tuffim... a ta fota na trawce to az szkoda mi ze tak zimno tu u mnie... rano było -27 stopni :-o :razz:

pozdrawiam

Malwinko, fajnie ,że jestes !:multi:

Pora ,że Twoja galeryjka ruszyła pełną parą.Z przyjemnością bym zobaczyła "studniówkowe" foteczki i nie tylko...

relację pomiędzy Tuffiastym a Mini nie określiłabym jako fajną :cool3:, do takowych należą kontakty Tuffi -Ozzy.Ozzy to najspokojnieszy psiak jakiego znam.:loveu:

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Yorkies napisał(a):
No właśnie tak troszkę mi głupio ruszać z galerią i wstawiac tylko moje zdjecia bo piesków zdjeć nie mam... :roll:
:lol: to zmień tytuł galeryjki ;)

Posted

Tjaaa np. "Fotogaleria Yorkofiołki" :evil_lol:

musze się tu jeszcze troszkę zadomowić i pzrełamac... ale pewnie wkrótce pokaze wam te foty... cierpliwości... zresztą musze uzyskac pełną autoryzację od autorki :cool3:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:razz: chciałam nieśmiało zapytać czy udało się ciasto karmelowe :oops: ;)

a jakże ! :multi: Mam nadzieje ,że spróbujesz placuszka. Domownikom nie za bardzo smakuje ,bo podobno za słodkie :cool3:.Ja sama wcisnęłam wczoraj 4 spore kawałki ( nie doczekały 24 godzin:evil_lol: ) i ... nie jadłam kolacji.

Co prawda ,my dopiero dzisiaj jedziemy na Dzień Babci i Dziadka, bo przez week nie udało nam się zebrać całą familją, ale jeszcze dzis lub jutro zajdę do Ciebie z ciastem.

Posted

Alka napisał(a):
a jakże ! :multi: Mam nadzieje ,że spróbujesz placuszka. Domownikom nie za bardzo smakuje ,bo podobno za słodkie :cool3:.Ja sama wcisnęłam wczoraj 4 spore kawałki ( nie doczekały 24 godzin:evil_lol: ) i ... nie jadłam kolacji.

Co prawda ,my dopiero dzisiaj jedziemy na Dzień Babci i Dziadka, bo przez week nie udało nam się zebrać całą familją, ale jeszcze dzis lub jutro zajdę do Ciebie z ciastem.
:multi::multi::multi: spróbuję ciasteczka karmelkowego :cool1:mniam / ja mam dużżżżo gazet ;) przy okazji zabierzesz :razz:/

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:multi::multi::multi: spróbuję ciasteczka karmelkowego :cool1:mniam / ja mam dużżżżo gazet ;) przy okazji zabierzesz :razz:/

Ciasto pycha ! dzisiaj lepiej smakuje niż wczoraj, mniam, mniam...:facelick:

Ala, dam znać ;)

Posted

Teklunia napisał(a):
co ja widze?:-o
Ala robila ciasto i nie pochwalila sie w jedzeniowej galerii? :nono:
Alu, podziel sie przepisem i zdjeciami... Nie badz taka ;)

Kasiu , może u Alicji przy kawce zrobimy jakieś zdjątko .;)

a przepisik juz widnieje w galerii, to placek karmelowy Hanki. Jedynie mogę potwierdzic ,że naprawdę pyszny.:loveu:

Posted

Alka napisał(a):

a przepisik juz widnieje w galerii, to placek karmelowy Hanki. Jedynie mogę potwierdzic ,że naprawdę pyszny.:loveu:

aaa:oops: to przepraszam, ze sie czepaiam :oops: ;)
ale zdjecia i tak beda bardzo mile widziane :)

Posted

Alka napisał(a):
Ciasto pycha ! dzisiaj lepiej smakuje niż wczoraj, mniam, mniam...:facelick:

No nie aż mi ślinka cieknie hmmmm

Alu to może przyjedzieszi do nas ??? ;-) jakby co to adresik podam na Priva hehehehe

Smacznego

I pozrowienia od Almy dla Tuffika :lol:

Posted

dawno mnie tu nie było piękne fotki na z zimowych spacerków niezłe ubranko uszyłaś Alu może jakiś interse rozkręcisz :razz: Mimi rewelka
no i Patka twoje koty to giganty

Posted

Alka napisał(a):

:shake: Ala nie przyszła , ciasta nie ma , fotek też :placz:

Posted

Normalnie widze że dziewczyny maja tu słodkie zycie jak w Madrycie :lol:

a przepisu poszukam bo sama znam przepisy na chyba ze 4 różne ciasta z karmelem i jestem ciekawa czy ten akurat jush probowałam robić :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:p zjadłam makówki które mi wczoraj tatko zapakował :evil_lol:

a ja szarlotkę od mamy! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ale co to są makówki? :roll:

Posted

[quote name='mmbbaj']a ja szarlotkę od mamy! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ale co to są makówki? :roll:makóweczki to układana warstwami bułka pokrojona w plastry , przesypywana makiem i cukrem , mozna jeszcze dodać bakalie i zalewane to jest mlekiem.Nastepnego dnia pychotka jak bułeczki nasiąkną .Mleczko wrzące musi być co by się mak zaparzył ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']makóweczki to układana warstwami bułka pokrojona w plastry , przesypywana makiem i cukrem , mozna jeszcze dodać bakalie i zalewane to jest mlekiem.Nastepnego dnia pychotka jak bułeczki nasiąkną .Mleczko wrzące musi być co by się mak zaparzył ;)

:crazyeye: ale wynalazek! To pewnie śląski smakołyk?

Posted

[quote name='mmbbaj']a ja szarlotkę od mamy! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, ale co to są makówki? :roll:

My tylko raz w roku robimy makówki zgodnie z tradycja - na Świeta Bożego Narodzenia. ;)Jakoś nigdy nie przyszła mi ochota żeby w innym okresie zrobić;)