Patka Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Alu przepiekny ten komplet :loveu: i modelce twarzowo :cool3: Quote
Alka Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 Patka napisał(a):Alu przepiekny ten komplet :loveu: i modelce twarzowo :cool3: Patka, dzieki ! :loveu: a szewc bez butów chodzi... ja sobie kupilam komplecik na zimę. teraz Mani wykańczam wdzianko ażurowe. Jak będzie gotowe wstawie foteczke. :multi: Quote
Magda Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Co juz koniec?? Czyli ja wygralam??:eviltong: Quote
mmbbaj Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Alka']Patka, dzieki ! :loveu: a szewc bez butów chodzi... ja sobie kupilam komplecik na zimę. teraz Mani wykańczam wdzianko ażurowe. Jak będzie gotowe wstawie foteczke. :multi: A dla mnie kiedy zaczniesz ten sweterek dziergać?:errrr: Może być ażurowy :p Quote
Alka Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 [quote name='mmbbaj']A dla mnie kiedy zaczniesz ten sweterek dziergać?:errrr: Może być ażurowy :p Nic nie wspominałaś wczesniej:crazyeye:...Dziewczyny chciały się na czapki załapać ale zima wkrótce sie skonczy . :eviltong: Quote
Gosiek Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Alu czy tutaj Tuffi o coś moze prosił? bo tak jakos wygląda :lol: Śliczne foteczki:p Quote
mmbbaj Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Alka']Nic nie wspominałaś wczesniej:crazyeye:...Dziewczyny chciały się na czapki załapać ale zima wkrótce sie skonczy . :eviltong: Taaaaaaaak??? :angryy: widzę, że własnego topicu nie czytasz!NAGANA!:mad: Wróć do poprzedniej strony...:shake: Quote
Alka Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 [quote name='Gosiek']Alu czy tutaj Tuffi o coś moze prosił? bo tak jakos wygląda :lol: Śliczne foteczki:p Gosiu, masz nosa. :p Wyczekuje kiedy pańcia rzuci piłeczkę.:razz: Tak sie przyzwyczaił ,że jak idziemy do lasku to obowiązkowo z piłeczką. Kiedyś zapomniałam i rzucałam mu patyczek . Quote
Alka Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 [quote name='mmbbaj']Ala zrobiła śliczny komplecik, ale ja nienawidzę czapek, w żadnej dobrze nie wyglądam, a teraz już taką jedną muszę nosić:angryy: i Alu! żebyś mi czasem nie dziergała na urodzinki, ja raczej poproszę o sweterek:evil_lol: no patrz, przoczyłam !:oops: Wiesz , to podobnie jak ja. ;)Nie lubię czapek , nigdy nie nosiłam , tej zimy dopiero pierwszy raz noszę. Ze względu na zdrowie.Wyglądam w czapie cudacznie ...:evil_lol: Małgosiu, przypominam sobie ,że dopiero co miałaś urodzinki.:evil_lol:Więc do grudnia spokojnie coś wykombinuje...:evil_lol: Quote
mmbbaj Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Alka napisał(a): Małgosiu, przypominam sobie ,że dopiero co miałaś urodzinki.:evil_lol:Więc do grudnia spokojnie coś wykombinuje...:evil_lol: Spoko! Co prawda w czerwcu mam imieniny, ale ci daruję...na lato mi sweterek niepotrzebny;) ...więc czekam do grudnia!:lol: Quote
Alka Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 mmbbaj napisał(a):Spoko! Co prawda w czerwcu mam imieniny, ale ci daruję...na lato mi sweterek niepotrzebny;) ...więc czekam do grudnia!:lol: Wiem kiedy masz imieniny :Cool!::bigcool:...w dzień urodzin mojej córki ;) Quote
Pasavera Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 http://img18.imageshack.us/img18/5371/schowek063nw.jpg http://img15.imageshack.us/img15/6036/dscf4368a8ip.jpg :loveu: :scared: :loveu: Quote
mmbbaj Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Alka napisał(a):Wiem kiedy masz imieniny :Cool!::bigcool:...w dzień urodzin mojej córki ;) :lol: ale fajnie!:multi: A ja i Bajanek wyruszamy na spacerek!:painting:, śnieg sypie i sypie... Quote
Alka Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 [quote name='mmbbaj']:lol: ale fajnie!:multi: A ja i Bajanek wyruszamy na spacerek!:painting:, śnieg sypie i sypie... u nas nie sypie ,ale lekko prószy ... nastepne foteczki w zimowej scenerii Quote
Alicja Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 :placz: Tuffi przymarzł do dróżki ;) :lol: Quote
Hanna R. Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Alu, ile Tuffik ma ubrań ?????? A tak nawiasem to on strasznie obronny pies jest ! :crazyeye: Quote
Alka Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Alu, ile Tuffik ma ubrań ?????? A tak nawiasem to on strasznie obronny pies jest ! :crazyeye: nie tak dużo, kilka sweterków ...:evil_lol: no ma się terriera stróżująco- obronno -zaczepnego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Alka']nie tak dużo, kilka sweterków ...:evil_lol: no ma się terriera stróżująco- obronno -zaczepnego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No popatrz ... A ja mam wyzła WERSALSKIEGO ( od wersalki - oczywiscie ... ) :p Quote
Alka Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 ciąg dalszy foteczek :multi: Manuela mnie ucięła ;), ale to w końcu galeria Tuffiego Quote
Moniś Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Alka'] Ajjjj... ten Tuffikowy pycholek :loveu::loveu::loveu::loveu: Cud miód :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
PIKA Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Alu, ile Tuffik ma ubrań ?????? Zaręczam, ze więcej niz TY :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Aluś cudne zdjęcia, wiesz jak będziesz miala czasu troszeczke to ... qrcze te sweterki tak mi sie podobaja, ze :loveu: :loveu: :loveu: Czy na wiosne scinasz Tuffcia na pewno?? Wiesz jestem bardzo ciekawa, czy chlopcy znow beda do siebie bardziej podobni, bo jak mialy dlugie wloski to mozna sie byolo pomylic prawda? :lol: Quote
Magda Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Aluś cudne zdjęcia, wiesz jak będziesz miala czasu troszeczke to ... qrcze te sweterki tak mi sie podobaja, ze :loveu: :loveu: :loveu: Czy na wiosne scinasz Tuffcia na pewno?? Wiesz jestem bardzo ciekawa, czy chlopcy znow beda do siebie bardziej podobni, bo jak mialy dlugie wloski to mozna sie byolo pomylic prawda? :lol: A ty Daga masz zamiar scinac Oskarka?? My sie juz szykujemy na sciecie, ale takie duuze..... zostawimy tylko lapki i pychola:roll: A tak z innej beczki: ja juz nie wyrabiam na forum o yorkach!!:angryy: Co za ludzie! Gdzie sie podziali inni?:placz::placz: Quote
Alka Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 Dzień dobry kochani !:multi: U nas tak intensywnie pada śnieg ,że w zastraszającym tempie go przybywa.Nie powiem, ładnie i czyściej się zrobiło, bo stary śnieżek był mocno zszarzały. ;) walka Tuffcia z patykiem ;) Quote
Recommended Posts