Alka Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 [quote name='Gosiek']Hahahaha jaki straaaasznie groźny pies :crazyeye: i duużo jaśniejszy :loveu: super! :multi::multi::multi: nie ta fota :crazyeye: Gosiu, ostatnio jak robiłam to wszystkie mi takie wyszły:cool3:. Na śniegu to trzeba z lampą czy bez ?:roll: Dosłownie przed chwilą wróciłyśmy z manuelą ze spacerku.Mani popstrykała trochę Tuffiego.Ciekawa jestem czy znowu będą ciemne :cool3: Quote
Gosiek Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 To zależy - jak jest dosć ciemno to z lampą a jak tak w miare to bez lampy - lmpa zamraża ruch i zdjecia w ruchu wychodzą dziwne ;) a wogóle to trzeba balans bieli ustawic na śnieg i wtedy od razu zdjecia są jaśniejsze Quote
Alka Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 [quote name='Gosiek']To zależy - jak jest dosć ciemno to z lampą a jak tak w miare to bez lampy - lmpa zamraża ruch i zdjecia w ruchu wychodzą dziwne ;) a wogóle to trzeba balans bieli ustawic na śnieg i wtedy od razu zdjecia są jaśniejsze Gosiu, ja w tym temacie jestem nie kumata :oops:.Zdecydowanie ładniejsze foteczki wychodzą Manueli.;) dziejsze fotki też wyszły różnie, jaśniejsze i ciemne.:cool3: jedna z tych jaśniejszych Gosiu, wiem ,że na razie masz pewnie dość obrabiania.;) Ale czy w najbliższym czasie mogę podesłać kilka do rozjaśnienia?:p Quote
Alicja Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='Gosiek']Hahahaha jaki straaaasznie groźny pies :crazyeye: no tak , teraz to już się będę bała z Ozzym wyjść :placz: Quote
isabelle Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='Gosiek']Hahahaha jaki straaaasznie groźny pies :crazyeye: Ale zebiska... :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ala, hihi, widze, ze rozwijasz swoje talenty dziewiarskie, wiesz, ja tez calkiem niedlugo bede miala urodzinki...:cool1: Quote
Alicja Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Magda_Miki napisał(a):Hihihi......podpucha:evil_lol::evil_lol: Gosiek probuje wszystkimi metodami:turn-l::turn-l::angryy: a Ala nieczuła na nasze prośby , nie chce nam czapeczek dziergać :placz: Quote
Gosiek Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 No jasne Ala że porozjaśniam - nie ma sprawy :razz: Odpisałam już wcześniej ale widzę ze nie ma mojego postu.... zniknął.. pierwszy raz mi post tak zniknął :angryy: Quote
isabelle Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::angryy: a Ala nieczuła na nasze prośby , nie chce nam czapeczek dziergać :placz: A ja tak lubie czapeczki :lol: i ciagle jakies nosze. :cool3: Quote
Alicja Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 isabelle napisał(a):A ja tak lubie czapeczki :lol: i ciagle jakies nosze. :cool3:ja też bym ponosiła :placz::placz::placz: Quote
PIKA Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 :lol::lol: ale się wyszczerzył :evil_lol: :evil_lol: Quote
Lucy* Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Ala co Ty o tym myślisz ??? :hmmmm: :hmmmm: ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Aluś zdjęcika rewelacyjne, a to z tymi zębolami :crazyeye: :crazyeye: i ktos powie, ze to takie male, zawsze u7smi9echniete i grzeczne :lol: :lol: Moj tez tak czasem sxczerzy zebolki :lol: :lol: Kiedy do nas przyjedziecie na jakis spacerek co :roll: Quote
Alka Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 [quote name='Lucy*']Ala co Ty o tym myślisz ??? :hmmmm: :hmmmm: ;) Lucy, dzięki ,że pomyslałas również o nas.:loveu: Widzialam twoje przeróbkiw innych galeriach, ale się usmiałam, świetne ! :multi::multi::multi: Quote
sylwiaskalska Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Lucy*']Ala co Ty o tym myślisz ??? :hmmmm: :hmmmm: ;) Lucy przez Ciebie mój szef mnie wywali z pracy cały czas się śmieje do monitora Quote
mmbbaj Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']ja też bym ponosiła :placz::placz::placz: Ala zrobiła śliczny komplecik, ale ja nienawidzę czapek, w żadnej dobrze nie wyglądam, a teraz już taką jedną muszę nosić:angryy: i Alu! żebyś mi czasem nie dziergała na urodzinki, ja raczej poproszę o sweterek:evil_lol: Quote
mmbbaj Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Lucy przez Ciebie mój szef mnie wywali z pracy cały czas się śmieje do monitora Skoro się śmieje, to znaczy, że jest w dobrym humorze i Cię nie wywali ;) :lol: Quote
Alka Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 Dzien doberek ! :multi: Znowu śniezku przybyło. Prószy od samego rana,do tego nieprzyjemny wiatrzycho wieje. Wczorajsze foteczki. na razie tyle, :p lecę na zakupy.... milego dzioneczka ! Quote
Moniś Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Alka'] Znowu śniezku przybyło. Prószy od samego rana,do tego nieprzyjemny wiatrzycho wieje a u nas nic.. od kilku dni zero śnieżku :shake: lecę na zakupy.... Niech będą udane :cool3: milego dzioneczka ! Dziękujemy. Wzajemnie:buzi: Quote
PIKA Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Lucy*']Ala co Ty o tym myślisz ??? :hmmmm: :hmmmm: ;) Tak, tak dla mojej MALUTKIEJ Sabci :evil_lol: Quote
Alka Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 PIKA napisał(a):Tak, tak dla mojej MALUTKIEJ Sabci :evil_lol: nawspanialszy mąż? :cool3: Quote
Magda Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Moniś']a u nas nic.. od kilku dni zero śnieżku :shake: Pffff.....od kilku dni, ale zmartwienie. U nas nie pada snieg od kilku tygodni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:placz::placz::placz::placz::placz: Alu, Milego, milego:multi: Quote
Alka Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 Magda_Miki napisał(a):Pffff.....od kilku dni, ale zmartwienie. U nas nie pada snieg od kilku tygodni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:placz::placz::placz: nie ma sniegu , ne będzie roztopów :eviltong: Quote
Alka Posted January 18, 2006 Author Posted January 18, 2006 Miki, chcesz sie licytować na grożne miny? :cool3: Quote
Moniś Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Tak, tak :lol::lol::lol: Licytujcie się :evil_lol: My chętnie popatrzymy :evil_lol: Quote
Recommended Posts