Maga100 Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Alka, wszystkie trzy pociechy masz bardzo udane 8) Ta ostatnia, mała kudłata najwdzięczniejsza :wink: Quote
Alka Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 Maga100 napisał(a):Alka, wszystkie trzy pociechy masz bardzo udane 8) Ta ostatnia, mała kudłata najwdzięczniejsza :wink: czwartej (TZ ) na razie nie będę pokazywać ,po co Was zniechęcać... :wink: :D (najmniej udana :evil_lol: ) wracamy do ciepłych majowych dni :D ja z Tuffim i Marcin (chłopak córki) z Mini ja z pieskami Mateusz i Marcin z Mini Tuffi tuffi i Mini Quote
Alicja Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 :lol: ha ha a 4 pociecha Ali jest u Ozzyego w galerii na zdjęciach z serii piłkarskiej :wink: 8) Quote
mmbbaj Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Alka napisał(a):... wracamy do ciepłych majowych dni :D ja z Tuffim i Marcin (chłopak córki) z Mini No, no, no! Ale z Ciebie laseczka Alu :D Też jesteś udana! :thumbs: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Aluś, rodzinkę to Ty masz całą udaną i wyjątkowo urodziwą, a Manuela rzeczywiście jest bardzo ładna ! Sama ją widziałam, więc wiem co mówię ! Oczywiście Tuffi nie ma równego sobie jest the best !! Więcej fot pliss ... Quote
asiunia Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Hej!! Sliczne!!!A gdzie takie fajne tereny macie? Quote
Alicja Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 asiunia napisał(a):Hej!! Sliczne!!!A gdzie takie fajne tereny macie? Ali nie ma to ja napiszę, ja :wink: u Marcina jest tak ładnie :wink: :lol: Quote
Maga100 Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Ali nie ma to ja napiszę, ja :wink: u Marcina jest tak ładnie :wink: :lol: ma prywatny las? :o No to ja się nie dziwię, ze Alka wzięła go na zięcia :lol: Quote
asiunia Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Ali nie ma to ja napiszę, ja :wink: u Marcina jest tak ładnie :wink: :lol: ma prywatny las? :o No to ja się nie dziwię, ze Alka wzięła go na zięcia :lol: Hej!! :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Alicja Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Ali nie ma to ja napiszę, ja :wink: u Marcina jest tak ładnie :wink: :lol: ma prywatny las? :o No to ja się nie dziwię, ze Alka wzięła go na zięcia :lol: :lol: :lol: jeszcze nie zięć , a lasy państwowe 8) :lol: i ja tam też byłam :wink: Quote
Maga100 Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):[, a lasy państwowe 8) :lol: kryj ją, kryj :-? pewnie się boi, że ktoś jej zięcia z lasem sprzatnie :lol: Quote
Alka Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 Widzę ,że Alicja wszystko wyjaśniła :wink: :D ,ale faktycznie lasy w okolicach ,w których mieszka Marcin są piękne (przezornie nie pisze gdzie :evil_lol: ). Maga- z Tobą to można boki zrywać :cunao: :cunao: :cunao: Dzisiaj pogoda pochmurna, nieprzyjemnie na dworku to i kilka ujć relaksacyjnych Tuffiego :wink: :D Quote
Maga100 Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 zdjęcia stanowczo lepsze na tle niebieskiej kanapy, bo na tej drugiej to się zlewa 8) Alka, nie bój, on dla mnie za młody :-? , a córki nie mam :lol: Choć... hmmm, ale za to mam Leona, a Marcin ma jakąś czworonożna damę 8) Może ten las jeszcze nie taki stracony dla mnie? :hmmmm: Quote
mmbbaj Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Ala! A co Ty już grudniowe foty? :wink: :lol: a Tuffi do zjedzenia! Ja to bym go chyba zamęczyła z uwielbienia :iloveyou: Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Hi hi , Maga Marcin ma suczkę ASTmankę MINI :wink: była już u Ozzyego w galerii :D A okolice naprawdę piekne 8) Quote
Alka Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 [quote name='Maga100']zdjęcia stanowczo lepsze na tle niebieskiej kanapy, bo na tej drugiej to się zlewa 8) Alka, nie bój, on dla mnie za młody :-? , a córki nie mam :lol: Choć... hmmm, ale za to mam Leona, a Marcin ma jakąś czworonożna damę 8) Może ten las jeszcze nie taki stracony dla mnie? :hmmmm: Maga,kanapa jest zielona :wink: widzę ,że Alicja już wyjaśniła, ale muszę dodać ,że Mini ma "niezły" charakterek, ale ogólnie słodka jest... :D mmbbaj ,grudniowe,bo wyciągniete z domowego archiwum :D :wink: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Aluś, Oskarek dzisiaj niemalże identycznie sie wyleguje z racji niezbyt pieknej pogody. Tuffiniek Kochany pzreslodki, zwłascza ta pierwsza fotka :iloveyou: :angel: Quote
Alka Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 Dzięki za odwiedzanie Tuffikowej galerii i zapraszam do oglądania plenerowych foteczek. zabawy Tuffcia na trawce oczywiście z piłeczką :wink: :D w rękach jest patyczek,jakoś go nie widać :wink: z patyczkiem też fajna zabawa gest Tuffiego mówi wszystko...wole piłeczkę no,kto mnie dogoni? :D Quote
Alka Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 dalszy ciąg foteczek :D ten sam pies ,ten sam aparat a kolorek zupełnie iny :roll: zgodził się na pozowanie :wink: czyżby zmęczony? :wink: Quote
Alicja Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Znowu trenujecie na Mundial 8) :lol: Super fotka biegnącego Tuffcia 8) A w ręku to pewno był słony paluszek :wink: A kiedy sesja w sweterkach :roll: a może ciocia Alicja udzierga dla Ozzulca pulowerek :wink: Quote
Daga_i_Oskar Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Aluś, super plenerwoe zdjęcia Tuffiego, uweilbiam takie wśród zieleni ! Widzę, że on tak jak i Oskarek jest głupi za tą piłką hihi i nawet podobne mają :D Quote
agabass Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Ale piłkarz z tego Tufcia słodki rośnie nam gwiazda reprezentacji z takim graczem może zdobędziemy mistrzostwa świata :D Quote
Alka Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 jeszcze cieplutkie foteczki ,niedawno robione. Mału urwis ciągle jakieś zajęcie sobie znajduje, tym razem wygibasy na kanapie :D i to by było na tyle :D Quote
Recommended Posts