Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Stwierdziłam ,że muszę częściej sama wychodzić. :-D Wracam , a tu miłe zaskoczenie.:lookarou: Mieszkanko wysprzątane, Tuffi wyspacerowany i nakarmiony ...Manuela się postarała .

przybrałam mieszkanko na czerwono , chociaż wolałabym na złoto

Posted

Alka napisał(a):
Stwierdziłam ,że muszę częściej sama wychodzić. :-D Wracam , a tu miłe zaskoczenie.:lookarou: Mieszkanko wysprzątane, Tuffi wyspacerowany i nakarmiony ...Manuela się postarała .8-)
a jak ja bym wyszła to u mnie też posprząta :puppydog:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Ala, przypominam Ci, że jest godzina 20.00. Gdzie są prezenty ??? :bigok: No, może 19.58 ... Ala ????godzinę temu wysłałam Ali foty , oj chyba ja się zajmę pokazem , bo ona pewno bidulka w kolejce do kompa stoi :puppydog:

Takie cósik piłam :sg168:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']godzinę temu wysłałam Ali foty , oj chyba ja się zajmę pokazem , bo ona pewno bidulka w kolejce do kompa stoi :puppydog:

Takie cósik piłam :sg168:
Dobre chociaż
Bo wygląda ładnie :drinka:

Posted

Alicja, dzięki za wstawienie zdjątek .:calus:

Właśnie wróciłam ze spacerku, jestem wściekła!!!:vamp: :vamp: :vamp: Słuchajcie wychodziłam z Tuffim na smyczy ze sklepu , minęłam faceta i nagle Tuffcia atakuje rudy pies.Ledwo co udało mi się mojego odciągnąć.Rudy uciekł. Faceta znam z widzenia , więc czekam na niego i zwracam mu uwagę .A on bezszelnie ,że czego ja chce , przeciez to nie jego pies, że rudych lata po osiedlu masa.I co?!:vamp: :vamp:

Posted

[quote name='Alka'] Faceta znam z widzenia , więc czekam na niego i zwracam mu uwagę .A on bezszelnie ,że czego ja chce , przeciez to nie jego pies, że rudych lata po osiedlu masa.I co?!:vamp: :vamp:

:vamp: Jak to co???!!! i

Posted

już ochłonęłam ...:flasings: i wstawiam foteczki

ile ciasteczek nałożyc na talerzyk ?

Tuffcio dam ci buziaka

ale słodki ten buziak

pańcia dość pieszczot