Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ala, słyszałaś jak Mani powiedziała do mnie -"mamusiu, Tuffi chce ugryżć Ozziego, ja ide do domu " ...chyba jeszcze nie widziała swojego futrzaka w akcji :evil: ... a podobno to jej pies :wink:

mmbbaj, piany nie było, kapiel na szybciora tylko ... :wink:

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

:o :o Ala jakie śliczne ciacha zrobiłaś. Nie mów że zła dekoracja - extra - aż ślinka na sam widok napływa :sabber:

Tuffinio ma piękną karteczkę świąteczną i "babcie" na pewno niesamowicie sie z takiej ucieszą 8)

hahaha Tuffi naprawde wygląda jak by szukał tego oczka

Buziaki

Posted

[quote name='Gosiek']:o :o Ala jakie śliczne ciacha zrobiłaś. Nie mów że zła dekoracja - extra - aż ślinka na sam widok napływa :sabber:

Tuffinio ma piękną karteczkę świąteczną i "babcie" na pewno niesamowicie sie z takiej ucieszą 8)

hahaha Tuffi naprawde wygląda jak by szukał tego oczka

Buziaki
Gosiu , ciacha były / :( / rewelacja były , bo już ich nie ma zjedzone , chyba będę musiała w końcu wziać się za pieczenie
Tuffiś ciagle coś gubi 8) jak nie gumki to oczy / pieskowe :wink: /

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska']Sayma 8) weź ściereczke i powycieraj 8) :lol:

:evil: to mi sciereczek nie starczy :roll:
pewnie pyszne te ciasteczka :evilbat: :evilbat: qrczaki wkońcu nie jest do was aż tak daleko :evilbat: :wink: 8)Sayma ciasteczka MIODZIO 8)
taki pakuneczek przyniosła Ala do nas :wink:

a jak rozpakowalismy to było tam takie CÓŚ 8)

Kurcze Ala, że też do mnie nie chcesz wpasc z taka wizyta i smakolykami! :D :P :D

Posted

A Reksio sam zgubił oczko czy ktos mu pomogl?

Tuffiego interesują u pluszaków oczka , noski , uważa ,że są im zbędne :wink:

Ala jakie śliczne ciacha zrobiłaś

dzisiaj dalszą porcję pieczemy :wink: ...Mani chyba spodobało się pieczenie ,bo namówiła mnie na słodkości z piekarnika .Dzielimy się robotą , ja zarabiam ciasto, ona wałkuje i wykrawa , ja kładę na blaszki ... ale do smakowania jest nas znacznie więcej.

Kurcze Ala, że też do mnie nie chcesz wpasc z taka wizyta i smakolykami!

Agata, chciałabym baardzo , ale na razie nie da rady. Ale uwierz mi na wiosnę zjawię się u Ciebie z pakuneczkiem pod pachą :wink: :D

Agatko, miło ,że zajrzałaś do galeryjki :buzi:

Posted

Ala, no to wpadłyście w szał pieczenia :o :lol: :lol:
Ale nie powiem - wczoraj upiekłam jedne ciacha a dziś zabieram się za pierniczki..... a na te wczorajsze smakołyki kupiłam już kolejne składniki więc :lol: w każdej chwili może mnie najść na kolejną partię :lol:

Posted

[quote name='Lucy*']Kiedy będą nowe ciacha :eating: :eating: :eating:

Lucy, właśnie pierwsza partia jest w piekarniku :ylsuper:

jak aparacik dotrze od razu wstawie foteczki :D

Posted

[quote name='Alka'][quote name='Lucy*']Kiedy będą nowe ciacha :eating: :eating: :eating:

Lucy, właśnie pierwsza partia jest w piekarniku :ylsuper:

jak aparacik dotrze od razu wstawie foteczki :D :-? Ala nie chciała żebym jej zrobiła sesję przy pracy , bo się chyba obawiała że uszczuplę zasoby ciasteczkowe :wink: :lol: :lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
Panie przenajświętszy! :o

TZ nabijał się z nas ,że ciastka za chwile nas zasypią ... :wink: :D

stwierdził ,że jeszcze jedno pieczonko i będziemy mieli do lata co jeść :evilbat:

Posted

Alka napisał(a):
Maga100 napisał(a):
Panie przenajświętszy! :o

TZ nabijał się z nas ,że ciastka za chwile nas zasypią ... :wink: :D

stwierdził ,że jeszcze jedno pieczonko i będziemy mieli do lata co jeść :evilbat:

ala ja chce taka paczuszke :)
jagiełły 8/12 szczecin tomasz rakoca 70-260 :) hahaha z dopiskiem ostroznie szklo :)

Posted

XXL napisał(a):
ala ja chce taka paczuszke :)
jagiełły 8/12 szczecin tomasz rakoca 70-260 :) hahaha z dopiskiem ostroznie szklo :)

hej Tomek zapomniałeś że ja mieszkam obok Alki , więc może ciastek na paczuszkę zabraknąć ;)
Ale spoko ze mnie nie jest aż taki żarłok .
Ja wczoraj odrobinę też upiekłam ale nie wiem jak tu się na tym nowym dogo wkleja zdjęcia :(