Alka Posted December 14, 2005 Author Posted December 14, 2005 Ala, słyszałaś jak Mani powiedziała do mnie -"mamusiu, Tuffi chce ugryżć Ozziego, ja ide do domu " ...chyba jeszcze nie widziała swojego futrzaka w akcji :evil: ... a podobno to jej pies :wink: mmbbaj, piany nie było, kapiel na szybciora tylko ... :wink: Quote
XXL Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 ;) super ciach ... glodny sie zrobilem :P Quote
Alka Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 kto ze mną pobawi się piłeczką chyba nikt gdzie Reksiu zgubiłeś oczko Quote
asiunia Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Hej!! A Reksio sam zgubił oczko czy ktos mu pomogl? :lol: Quote
Gosiek Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 :o :o Ala jakie śliczne ciacha zrobiłaś. Nie mów że zła dekoracja - extra - aż ślinka na sam widok napływa :sabber: Tuffinio ma piękną karteczkę świąteczną i "babcie" na pewno niesamowicie sie z takiej ucieszą 8) hahaha Tuffi naprawde wygląda jak by szukał tego oczka Buziaki Quote
Alicja Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='Gosiek']:o :o Ala jakie śliczne ciacha zrobiłaś. Nie mów że zła dekoracja - extra - aż ślinka na sam widok napływa :sabber: Tuffinio ma piękną karteczkę świąteczną i "babcie" na pewno niesamowicie sie z takiej ucieszą 8) hahaha Tuffi naprawde wygląda jak by szukał tego oczka Buziaki Gosiu , ciacha były / :( / rewelacja były , bo już ich nie ma zjedzone , chyba będę musiała w końcu wziać się za pieczenie Tuffiś ciagle coś gubi 8) jak nie gumki to oczy / pieskowe :wink: / Quote
isabelle Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska']Sayma 8) weź ściereczke i powycieraj 8) :lol: :evil: to mi sciereczek nie starczy :roll: pewnie pyszne te ciasteczka :evilbat: :evilbat: qrczaki wkońcu nie jest do was aż tak daleko :evilbat: :wink: 8)Sayma ciasteczka MIODZIO 8) taki pakuneczek przyniosła Ala do nas :wink: a jak rozpakowalismy to było tam takie CÓŚ 8) Kurcze Ala, że też do mnie nie chcesz wpasc z taka wizyta i smakolykami! :D :P :D Quote
marlena924 Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Tuffcio ślicznie wyszedł...Toffi chętnie by sie z nim pobawił, ale by było :-)) Biedny Reksio bez oczka :cry: :D Quote
Alka Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 A Reksio sam zgubił oczko czy ktos mu pomogl? Tuffiego interesują u pluszaków oczka , noski , uważa ,że są im zbędne :wink: Ala jakie śliczne ciacha zrobiłaś dzisiaj dalszą porcję pieczemy :wink: ...Mani chyba spodobało się pieczenie ,bo namówiła mnie na słodkości z piekarnika .Dzielimy się robotą , ja zarabiam ciasto, ona wałkuje i wykrawa , ja kładę na blaszki ... ale do smakowania jest nas znacznie więcej. Kurcze Ala, że też do mnie nie chcesz wpasc z taka wizyta i smakolykami! Agata, chciałabym baardzo , ale na razie nie da rady. Ale uwierz mi na wiosnę zjawię się u Ciebie z pakuneczkiem pod pachą :wink: :D Agatko, miło ,że zajrzałaś do galeryjki :buzi: Quote
agabass Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 ale Tuffek słodki i ta jego kokardka rewelka :D ja sie z tobą pobawię malenki Quote
Alka Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 agabass, Tuffiemu ciągle mało zabaw ,a piłeczka to ulubiona zabawka :D Quote
Gosiek Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Ala, no to wpadłyście w szał pieczenia :o :lol: :lol: Ale nie powiem - wczoraj upiekłam jedne ciacha a dziś zabieram się za pierniczki..... a na te wczorajsze smakołyki kupiłam już kolejne składniki więc :lol: w każdej chwili może mnie najść na kolejną partię :lol: Quote
Lucy* Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Kiedy będą nowe ciacha :eating: :eating: :eating: Quote
Alka Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 [quote name='Lucy*']Kiedy będą nowe ciacha :eating: :eating: :eating: Lucy, właśnie pierwsza partia jest w piekarniku :ylsuper: jak aparacik dotrze od razu wstawie foteczki :D Quote
Alicja Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='Alka'][quote name='Lucy*']Kiedy będą nowe ciacha :eating: :eating: :eating: Lucy, właśnie pierwsza partia jest w piekarniku :ylsuper: jak aparacik dotrze od razu wstawie foteczki :D :-? Ala nie chciała żebym jej zrobiła sesję przy pracy , bo się chyba obawiała że uszczuplę zasoby ciasteczkowe :wink: :lol: :lol: Quote
Alka Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 Ala, nie marudz tylko przylaz z Debecikiem - ZAPRASZAMY! pierwsze 54 ciacha sie pieką ,gdzie tam do końca... :wink: :D Quote
Maga100 Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Kurcze, czemu koło mnie nie mieszka żadna Alka co to by piekła ciasteczka i z nimi do mnie wpadała :( Quote
Alka Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 są foteczki :D tajemnicze pudło :wink: ciacha upieczone w zeszłym tygodniu Quote
Alka Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 a to dzisiejsza partia ciasteczek Quote
Alka Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 i wszystkie dzisiaj upieczone nadzorujący prace Tuffcio Quote
Alka Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 Maga100 napisał(a):Panie przenajświętszy! :o TZ nabijał się z nas ,że ciastka za chwile nas zasypią ... :wink: :D stwierdził ,że jeszcze jedno pieczonko i będziemy mieli do lata co jeść :evilbat: Quote
XXL Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Alka napisał(a):Maga100 napisał(a):Panie przenajświętszy! :o TZ nabijał się z nas ,że ciastka za chwile nas zasypią ... :wink: :D stwierdził ,że jeszcze jedno pieczonko i będziemy mieli do lata co jeść :evilbat: ala ja chce taka paczuszke :) jagiełły 8/12 szczecin tomasz rakoca 70-260 :) hahaha z dopiskiem ostroznie szklo :) Quote
Lucy* Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 :eating: :eating: Ala a gdzie zdjęcia Tuffiego umazanego czekoladką z ciasteczek ?? Nie dałaś mu ani jednego ?? :evilbat: Quote
Alicja Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 XXL napisał(a):ala ja chce taka paczuszke :) jagiełły 8/12 szczecin tomasz rakoca 70-260 :) hahaha z dopiskiem ostroznie szklo :) hej Tomek zapomniałeś że ja mieszkam obok Alki , więc może ciastek na paczuszkę zabraknąć ;) Ale spoko ze mnie nie jest aż taki żarłok . Ja wczoraj odrobinę też upiekłam ale nie wiem jak tu się na tym nowym dogo wkleja zdjęcia :( Quote
Recommended Posts