sayma Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 :angel: :angel: :angel: ale juz sie światecznie na dogo zrobiło Tufffikowy mikołajek pierwsza klasa Ala wysciskaj tego kudłacza ode mnie :buzi: Quote
Gosiek Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 sayma no bo przecież do swiąt juz niewiele czau zostało :wink: Tuffi ma różdżkę i szuka cieków wodnych przecież !! a swiąteczny Tuffi rewelacyjny 8) Quote
sayma Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 [quote name='Gosiek']sayma no bo przecież do swiąt juz niewiele czau zostało :wink: Tuffi ma różdżkę i szuka cieków wodnych przecież !! a swiąteczny Tuffi rewelacyjny 8) niooo faktycznie jak ten czas szybko leci mi sie ciagle wydaje, że to jeszzce ze dwa miesiące :roll: :D Quote
Alka Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 tajdzi, pięknie zamieniła Tuffiego w Mikołaja, baaardzo nam się wszystkim podoba. Foteczkę sobie wywołamy i wsadzimy do rameczki. :D sayma, miło cię widzieć u nas w galerii :D Święta zbliżają się wielkimi krokami. Wczoraj pojechaliśmy do Auchanu na zakupy. Kiedys lubiłam ten przedświateczny zgiełk, tłum ludzi...teraz chyba się zestarzałam bo kupiliśmy co potrzebne i w nogi... :wink: :D mam kilka foteczek ubiegłoświatecznej choinki. Mateusz bardzo uważał coby się nie przemęczyć :evil: pracowite chłopaki :evil: Quote
sayma Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 buhahahhahahah no faktycznie chłopaki się nie przepracowują :D :wink: Alu to mi bardzo miło u was gościć :buzi: tajdzi super wychodza Ci te świateczne foteczki :angel: :klacz: Quote
Teklunia Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 [quote name='Alka'] jaki cudny prezent siedzi pod choinka :) Quote
Lucy* Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 [quote name='Teklunia'][quote name='Alka'] jaki cudny prezent siedzi pod choinka :) A wstążeczka ??? A naklejka z imieniem ??? chociażby w skarpetę włożyli :evilbat: :evilbat: Quote
Moniś Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Alu, gdzie nam przepadłaś ? Pozwoliłam sobie... Mam nadzieję, że nie bedziesz zła. :) Quote
Alka Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 jestem, jestem ,ale syn opanował komp ,jak to przy niedzieli często bywa :wink: :D Moniko, fajnie przerobiłaś Tuffcia, dziękujemy Spotkanie Tuffiego z Mikołajem. :D Proszę się nie śmiać z Mikołajka, bo to prawie "antyk".Przed 21 laty babcia przywiozła go z dawnego RFN. :wink: Od tej pory spędza z nami święta... :wink: Nie polubiłem tego cudaka proszę , zabierzcie mnie od niego on chodzi i dzwoni dzwoneczkiem obszczekam go pociagne za brode i przewróce :evil: Quote
Teklunia Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Tufcio, nie badz niemily dla Mikolaja, bo dostaniesz rózge pod choinke... ;) Quote
asiunia Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Hej!! Are you talking to me? 8) :lol: Quote
Alicja Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Teklunia napisał(a):Tufcio, nie badz niemily dla Mikolaja, bo dostaniesz rózge pod choinke... ;) :lol: i worek obierek :wink: Quote
agabass Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Mikołajowi to chyba pikawa stanęła na widok takiego brytana i się obalił :lol: nieżle Tuffi nieźle Quote
mmbbaj Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Alu, w zeszłym roku Bajan miał spotkanie z takim samym Mikołajem i się go bał :lol: ...no, ale wtedy był jeszcze malutki! Macie śliczny avatarek, Tuffi w czapeczce rozkoszny :P A ja nie umiem więc Bajanek nie ma takiej :-? ...Coś mało Ciebie na dogo, pewnie przygotowania świąteczne? A może wypijemy razem kawkę? Quote
dbsst Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='Moniś']Alu, gdzie nam przepadłaś ? Pozwoliłam sobie... Mam nadzieję, że nie bedziesz zła. :) superanckie :D :angel: Quote
Alka Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 ...Coś mało Ciebie na dogo, pewnie przygotowania świąteczne? A może wypijemy razem kawkę? oj mało , mało...sama nad tym ubolewam :evil: W weekendy to syna nie mozna ściągnąć z komputerka, jeżeli juz usiąde to na chwilkę ... a przygotowania świateczne własnie w toku, piekę ciasteczka a córcia sprząta. kawkę chętnie wypije Quote
Alka Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 No nie, :evil: wzięli i wsadzili Mikołajka za szybe, zaraz cię wypuszcze nie mogę drzwiczek otworzyć pańcia, wypuść Mikołajka Quote
mmbbaj Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='Alka']... a przygotowania świateczne własnie w toku, piekę ciasteczka... Alu, a jakie te ciasteczka? może przepisik?... :D Quote
Teklunia Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='Alka']No nie, :evil: wzięli i wsadzili Mikołajka za szybe, zaraz cię wypuszcze nie mogę drzwiczek otworzyć pańcia, wypuść Mikołajka a moze Tuffiś czuje pociag do tych likierkow, czy co to tam stoi, a nie do Mikolaja, hę? ;) Quote
Teklunia Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Gabryjella napisał(a):Teklunia napisał(a): a moze Tuffiś czuje pociag do tych likierkow, czy co to tam stoi, a nie do Mikolaja, hę? ;) I boi sie, że mu Mikolaj nic nie zostawi :wink: a no wlasnie, a Mikolaj to juz nawet chyba co nieco łyknął, bo takie mu rumience na twarzy zakwitły... 8) Quote
Alicja Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Gabryjella napisał(a):Teklunia napisał(a): a moze Tuffiś czuje pociag do tych likierkow, czy co to tam stoi, a nie do Mikolaja, hę? ;) I boi sie, że mu Mikolaj nic nie zostawi :wink:oj jestem zaniepokojona , bo teraz mysle , że Tuffiś przy barku u mnie to nie do ciasteczek skakał :oops: :wink: Quote
XXL Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Gabryjella napisał(a):Teklunia napisał(a): a moze Tuffiś czuje pociag do tych likierkow, czy co to tam stoi, a nie do Mikolaja, hę? ;) I boi sie, że mu Mikolaj nic nie zostawi :wink:oj jestem zaniepokojona , bo teraz mysle , że Tuffiś przy barku u mnie to nie do ciasteczek skakał :oops: :wink: czyzby tuffik byl smakoszem mocnych trunkow ?:) Quote
mmbbaj Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Ala, co z przepisem na świąteczne ciasteczka...? :-? Quote
Alka Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 [quote name='mmbbaj']Ala, co z przepisem na świąteczne ciasteczka...? :-? sorry, ale wkleje pózniej, wpadłam tylko zobaczyć nowe foteczki u Ozziego.. :wink: :D a teraz lece na spacerek ... :D Quote
Alka Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 Witajcie! Miniucha ma nową czapeczkę i również was wita :wink: :D Quote
Recommended Posts