Alicja Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 :lol: :lol: o TIMUŚ na fotce :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Alka Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 Alicjarydzewska napisał(a)::lol: :lol: o TIMUŚ na fotce :wink: :lol: :lol: :lol: potwierdzenie jest! :D Alicja jest osóbką bardzo kompetentną ! :D Quote
Hanna R. Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Alka napisał(a): już wiem ! To jest TIMUŚ ! Dacie wiarę ,że po siedlu biega York ? bez smyczy , bez kogokolwiek? :roll: Alicja może potwierdzić ,że to Timuś.Zdarzało się,że przypadkowi ludzie odprowadzali go do jego domku, ale on już tak od małego biega sobie sam ...Mieszkają w szeregowcach ,. brama non stop otwarta... :evil: Noooo Timuś, Timuś !!! Z szeregówek ! :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
Alicja Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Alka napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a)::lol: :lol: o TIMUŚ na fotce :wink: :lol: :lol: :lol: potwierdzenie jest! :D Alicja jest osóbką bardzo kompetentną ! :Dtak , tak , zgadza się , nawet kiedys myślelismy że Timuś się komus zgubił i chcieliśmy go adoptować , bo chodził krok w krok za Harleyem 8) Quote
Alka Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 a to nasze "gwiazdeczki" w pełnej krasie . :D Gosiu, DZIĘKI! Quote
Hanna R. Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Przepraszam, że upierdliwa będę :oops: A może Gosia zrobi takie śliczności dla tego zaniedbanego TIMUSIA Z SZEREGÓWEK ???? :evilbat: :lol: :lol: Quote
Alka Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 Haniu, JESTEŚ BEZBŁĘDNA !!!!!! :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: a wiecie ,że Timuś jest pieskiem szefa mojego TZ? :wink: Quote
Alka Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 Hanka , podsunęłaś mi pewien pomysł. :wink: I nawet jest do realizacji. Młodzi przyjechali z aparacikiem , idę "polować" na Timusia .Gosia obrobi mie pięknie fotkę , a mój TZ wręczy ją swojemu szefowi. I będzie spora premia... hehe może taką jak ta Tuffiego ? :wink: :D Quote
Alka Posted December 5, 2005 Author Posted December 5, 2005 ooo jaka piękna karteczka super Agnieszko, dzieki, :oops: ale to zasługa naszej Gosi. :D Ona tworzy takie cacka. :D Zabawa Tuffcia z piłeczką . Quote
Patka Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Ta dupcia w górze ten węgielek noskowy ta kiteczka cudowny :loveu: :klacz: Quote
mmbbaj Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Alu teraz Ty walczysz z dogo? :-? :evilbat: Trzymam :kciuki: za powodzenie! Uda Ci się tak jak Alicji :D Quote
Alicja Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 A ja myślałam , że już są nowe fotki :wink: Quote
Snoopy7 Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Świetne zdjęcia a to podoba mi się najbardziej, Tufficzek dziękuje Pańci za obronę kochaniutki, Ozziczek też. Aluś tak wiem że karteczki to dzieło Gosi, nam też zrobiła Quote
Alka Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 mmbbaj napisał(a):Alu teraz Ty walczysz z dogo? :-? :evilbat: Trzymam :kciuki: za powodzenie! Uda Ci się tak jak Alicji :D Ja dopiero teraz do Was dotarłam , wczoraj było to niemożliwe :evil: Aktywacja trzeciego hasła na nic się zdała, podobno były problemy z bazą danych. :evil: ale jestem , jestem i bardzo się cieszę ! :multi: mmbbaj, Twoje kciuki się przydały. :buzi: Tufficzek dziękuje Pańci za obronę Agnieszko, może wydaje sie to śmieszne i nieprawdopodobne, ale Tuffi doskonale sam sobioe radzi z Ozzym.Właśnie trzymanie na rękach Tuffcia doprowadza do tego ,że zaczyna warczeć , pokazywać zęby Ozzulcowi..Tuffi jako gość Ozziego czuł się bardzo swobodnie, zajął jego legowisko, pokosztował żwaczy, uszu, pokarmu z misek , a kiedy Ozzinek niechcąco go nadepnął ten już mu do gardła chciał mu podskoczyć.Tuffi to mały cwaniaczek , a Ozzinek najspokojniejszy i najsłodszy amstaff na świecie. Quote
Maga100 Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Alicja :o ale żesz się rozszalała z tymi Mikołajami :lol: Wszędzie ty i Mikołaje 8) Quote
Patka Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 nie mozemy zapominać że Tuffi choć wygląda niewinnie jest terierem pełnym pyszczkiem i ma charakterekkkk :) terierra - w małym ciele wielki duch !!! Pokazał Ozzemu ze jest starszy i jemu się nalezy szacuneczek Lilith tak samo szanuje stasze psy nie zależnie od wielkości :) Quote
Alka Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 szkoda, że do tej pory nie udało mi się uchwycić momentu jak Tuffi szczerzy zęby a Ozzy patrzy takim aniołkowym wzrokiem, oczka ma tak cudowne ,że chce się go przytulić i wycałować. :angel: Tuffcio, bądz kolegą oddaj mi smerfa Quote
Patka Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Ozzy chce wycałowac Tuffiego :wink: :lol: Quote
Snoopy7 Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Alu no co ty, oj to ładnie :) łobuziak z tego Tufficzka Ja byłam przekonana że on taki niewinny jest. A wiesz Snoopy ostatnio też pokazał zęby :x na pieska który chciał podejść do suni yoreczki która właśnie się bawiła ze Snoopciem. :bluepaw: całuski dla Ozziczka - bidulka Alicjo to dla Ciebie od Quote
Gosiek Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Hahaha gdzie nie wejdę to zawsze trafię na jakiegoś Mikołaja od Alicji :lol: Ala - oj wyobrażam sobie doskonale jak to musi wyglądać... Tuffi nie da sobie w kaszę dmuchać :wink: Zdjęcia wspaniałe - szkoda że nie masz aparatu jeszcze na stałe.... byłoby co oglądać 8) Buziaki i szczodrego Mikołaja życzę Quote
Recommended Posts