Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:lol: :lol: o TIMUŚ na fotce :wink: :lol: :lol: :lol:

potwierdzenie jest! :D Alicja jest osóbką bardzo kompetentną ! :D

Posted

Alka napisał(a):

już wiem ! To jest TIMUŚ ! Dacie wiarę ,że po siedlu biega York ? bez smyczy , bez kogokolwiek? :roll: Alicja może potwierdzić ,że to Timuś.Zdarzało się,że przypadkowi ludzie odprowadzali go do jego domku, ale on już tak od małego biega sobie sam ...Mieszkają w szeregowcach ,. brama non stop otwarta... :evil:

Noooo Timuś, Timuś !!! Z szeregówek ! :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

Alka napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):
:lol: :lol: o TIMUŚ na fotce :wink: :lol: :lol: :lol:

potwierdzenie jest! :D Alicja jest osóbką bardzo kompetentną ! :D
tak , tak , zgadza się , nawet kiedys myślelismy że Timuś się komus zgubił i chcieliśmy go adoptować , bo chodził krok w krok za Harleyem 8)

Posted

Haniu, JESTEŚ BEZBŁĘDNA !!!!!!

:cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao:

a wiecie ,że Timuś jest pieskiem szefa mojego TZ? :wink:

Posted

Hanka , podsunęłaś mi pewien pomysł. :wink:

I nawet jest do realizacji. Młodzi przyjechali z aparacikiem , idę "polować" na Timusia .Gosia obrobi mie pięknie fotkę , a mój TZ wręczy ją swojemu szefowi. I będzie spora premia... hehe

może taką jak ta Tuffiego ? :wink: :D

Posted

ooo jaka piękna karteczka super

Agnieszko, dzieki, :oops: ale to zasługa naszej Gosi. :D Ona tworzy takie cacka. :D

Zabawa Tuffcia z piłeczką .

Posted

Świetne zdjęcia

a to podoba mi się najbardziej, Tufficzek dziękuje Pańci za obronę kochaniutki, Ozziczek też.
Aluś tak wiem że karteczki to dzieło Gosi, nam też zrobiła

Posted

mmbbaj napisał(a):
Alu teraz Ty walczysz z dogo? :-? :evilbat: Trzymam :kciuki: za powodzenie! Uda Ci się tak jak Alicji :D

Ja dopiero teraz do Was dotarłam , wczoraj było to niemożliwe :evil: Aktywacja trzeciego hasła na nic się zdała, podobno były problemy z bazą danych. :evil:

ale jestem , jestem i bardzo się cieszę ! :multi:
mmbbaj, Twoje kciuki się przydały. :buzi:

Tufficzek dziękuje Pańci za obronę

Agnieszko, może wydaje sie to śmieszne i nieprawdopodobne, ale Tuffi doskonale sam sobioe radzi z Ozzym.Właśnie trzymanie na rękach Tuffcia doprowadza do tego ,że zaczyna warczeć , pokazywać zęby Ozzulcowi..Tuffi jako gość Ozziego czuł się bardzo swobodnie, zajął jego legowisko, pokosztował żwaczy, uszu, pokarmu z misek , a kiedy Ozzinek niechcąco go nadepnął ten już mu do gardła chciał mu podskoczyć.Tuffi to mały cwaniaczek , a Ozzinek najspokojniejszy i najsłodszy amstaff na świecie.

Posted

nie mozemy zapominać że Tuffi choć wygląda niewinnie jest terierem pełnym pyszczkiem i ma charakterekkkk :) terierra - w małym ciele wielki duch !!!
Pokazał Ozzemu ze jest starszy i jemu się nalezy szacuneczek Lilith tak samo szanuje stasze psy nie zależnie od wielkości :)

Posted

szkoda, że do tej pory nie udało mi się uchwycić momentu jak Tuffi szczerzy zęby a Ozzy patrzy takim aniołkowym wzrokiem, oczka ma tak cudowne ,że chce się go przytulić i wycałować. :angel:

Tuffcio, bądz kolegą oddaj mi smerfa

Posted

Alu no co ty, oj to ładnie :) łobuziak z tego Tufficzka Ja byłam przekonana że on taki niewinny jest. A wiesz Snoopy ostatnio też pokazał zęby :x na pieska który chciał podejść do suni yoreczki która właśnie się bawiła ze Snoopciem. :bluepaw: całuski dla Ozziczka - bidulka

Alicjo to dla Ciebie od

Posted

Hahaha gdzie nie wejdę to zawsze trafię na jakiegoś Mikołaja od Alicji :lol:

Ala - oj wyobrażam sobie doskonale jak to musi wyglądać... Tuffi nie da sobie w kaszę dmuchać :wink:

Zdjęcia wspaniałe - szkoda że nie masz aparatu jeszcze na stałe.... byłoby co oglądać 8)

Buziaki i szczodrego Mikołaja życzę