Alicja Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Teklunia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Alka napisał(a):Teklunia napisał(a):Alka napisał(a):[quote name='Teklunia']ale ja adorowal :) z jednej strony, z drugiej... ale nic na sile... to jest prawdziwy mezczyzna! :lol: ponoć jaki Pan taki pies... :wink: TZ baaardzo skromnie mówi, że ma to po nim :wink: :D no to w takim razie farciara z Ciebie :lol: dzieki! :wink: :D i spotkanie z kolegą :evil: czyżby to ten kolega , który pogryzł Ozzulca :evil: :roflt: :roflt: :roflt: co, ten malutki laciatek pogryzł Asta-morderce? :lol:no właśnie Moris . Dziabnął Ozzulca w udko 2 razy aż do krwi a Ozzulec nawet nie wiedział o co chodzi :evilbat: Quote
Alka Posted December 2, 2005 Author Posted December 2, 2005 Dziabnął Ozzulca w udko 2 razy aż do krwi a Ozzulec nawet nie wiedział o co chodzi nie czuł bólu :wink: ,może sądzil ,że to taka zabawa... :evil: Tuffi generalnie lubi sąsiada Morrisa :D Quote
Alicja Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Alka napisał(a):Dziabnął Ozzulca w udko 2 razy aż do krwi a Ozzulec nawet nie wiedział o co chodzi nie czuł bólu :wink: ,może sądzil ,że to taka zabawa... :evil: Tuffi generalnie lubi sąsiada Morrisa :Dbolało :( ale nie wiedział że On też go mógł tak dziabnąć :evil: ale taraz juz Moris sie nie stawia bo pańciostwo sie boją ze go Ozzy zeżre :lol: Quote
Alka Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 Kilka foteczek Tuffiego :D nie dacie spokojnie poleżeć w takim razie połaże i posiedze na kanapie Quote
Alicja Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 :-? jak tam mycie okien i pranie firanek :roll: Quote
Alka Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 Alicjarydzewska napisał(a)::-? jak tam mycie okien i pranie firanek :roll: szybko poszło, TZ mył , prał , a ja wieszałam.... :wink: :D Prawdziwe porządki dopiero nas czekają , ale to już przyjemniejsze bo wiąże się z przystrojeniem świątecznym mieszkania.Święta tuż, tuż.. ja w przyszłym tygodniu biorę się za pieczenie ciasteczek.Potem zapakuje do kartonu i schowam głęboko, coby świąt doczekały... :D Quote
Snoopy7 Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Aluś Tufficzek jak zwykle cudny Ja tez już mam mycie okien za sobą, Mikołaja też, był u nas dzisiaj. Teraz trzeba pomyśleć o choince i znów o prezentach Buziaczki.... :P Quote
Alka Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 Aluś Tufficzek jak zwykle cudny Agnieszko, przesada, :oops: widzisz ,że nie jest uczesany ,tak jak skakał po kanapie tak pstrykałam. :wink: ale wiesz lubie go takiego, rozbrykanego urwisa ... :wink: :D a co Mikołaj tak się pospieszył u Was z prezentami? :roll: do nas jeszcze nie dotarł :o Quote
Snoopy7 Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 ale wiesz lubie go takiego, rozbrykanego urwisa ja też Tuffcia takiego lubię,wiesz ostatnio mojemu Snoopciowi nawet nie robię kucyczków, bo jakoś tak mi się podoba i nie tylko mi. :P A mikołaj był tak wcześniej bo w tygodniu jakoś czasu nie mamy, aaa już nie mogliśmy się na niego doczekać :oops: Quote
SwEet_LiLi Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Tufiś leniuszek :wink: Ale jaki słodziak :roll: Quote
PIKA Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 :lol: :lol: co on robil, że taki potargany? :lol: Quote
Alka Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 PIKA napisał(a): :lol: :lol: co on robil, że taki potargany? :lol: "walczył" z TZ o poduszkę :wink: :D Quote
Hanna R. Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 PIKA napisał(a): :lol: :lol: co on robil, że taki potargany? :lol: No nieeeee, Ala ! One zaraz znowu zaczną ( z tym wyciorkiem albo co ) :evil: Quote
Alicja Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 HankaRupczewska napisał(a):PIKA napisał(a): :lol: :lol: co on robil, że taki potargany? :lol: No nieeeee, Ala ! One zaraz znowu zaczną ( z tym wyciorkiem albo co ) :evil: :lol: :lol: Haniu , nie prowokuj :wink: :lol: Quote
Hanna R. Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):PIKA napisał(a): :lol: :lol: co on robil, że taki potargany? :lol: No nieeeee, Ala ! One zaraz znowu zaczną ( z tym wyciorkiem albo co ) :evil: :lol: :lol: Haniu , nie prowokuj :wink: :lol: A niby laczego nie ??? Potem bede sie mogła zgorszyc - i napisac FUJ ! :lol: :lol: :lol: Quote
Alka Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 HankaRupczewska napisał(a):PIKA napisał(a): :lol: :lol: co on robil, że taki potargany? :lol: No nieeeee, Ala ! One zaraz znowu zaczną ( z tym wyciorkiem albo co ) :evil: Patrz Hania, jaka ja mało domyślna ... ej Hanka, :hmmmm: a skąd u Ciebie od razu takie skojarzenie ? :evil: ja tam nie dopuszczam do siebie takich zbereżnych myśli... a fujjj! Quote
Alka Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 Kontynuuje spotkania Tuffcia z kolegami :wink: :D Tuffi z Maxiem ide grzecznie na spacerek pańcio , co robimy? nie chowaj się , tylko biegaj ze mną szybciej, szybciej Quote
Hanna R. Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Alaaaa !!! Zlituj się ! PIES SAM NA DRODZE ! Jak mogłaś :cry: Biedny, biedny, porzucony Tofficzek :cry: :cry: :cry: Quote
Alicja Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 :o :o :o aż się Cezary zdziwił , że Ala wstawiła swojego TZta do galerii 8) , czyżby się zgodził :wink: Aha Sąsiedzie , dziękuję za wczorajsze pozdrowienia dopiero teraz doczytałam :oops: :wink: Quote
Alka Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 Alicjarydzewska napisał(a)::o :o :o aż się Cezary zdziwił , że Ala wstawiła swojego TZta do galerii 8) , czyżby się zgodził :wink: Aha Sąsiedzie , dziękuję za wczorajsze pozdrowienia dopiero teraz doczytałam :oops: :wink: Alicja, kota nie ma ,myszy harcują :ylsuper: ! Pojechał z Matim na giełdę :wink: muszę sobie jakies hasło wprowadzić na dogo coby mi więcej TZ tu nie zaglądał :evilbat: Haniu, super! :cunao: Wyrzuciłas z kadru Tuffikowego pańcia , hahaha gdzie on z tym brzuchem na foty się pcha :evilbat: Quote
Hanna R. Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Alka napisał(a): Haniu, super! :cunao: Wyrzuciłas z kadru Tuffikowego pańcia , hahaha gdzie on z tym brzuchem na foty się pcha :evilbat: Jaaa ? :o :o :o To wy puściliście malńkiego Tuffika samotnie w wielki i niebezpieczny świat ... :lol: :lol: :lol: Quote
Alka Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Alka napisał(a): Haniu, super! :cunao: Wyrzuciłas z kadru Tuffikowego pańcia , hahaha gdzie on z tym brzuchem na foty się pcha :evilbat: Jaaa ? :o :o :o To wy puściliście malńkiego Tuffika samotnie w wielki i niebezpieczny świat ... :lol: :lol: :lol: Haniu, nie znasz pańcia! On za Tuffiego dałby się pokroić :wink: Tuffcio gdyby dostał taką swobodę , przypuszczam ,że nie wrócił by cały, wdaje się chłopak co rusz w bójki... :evilbat: Quote
Hanna R. Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Alka napisał(a): Haniu, nie znasz pańcia! On za Tuffiego dałby się pokroić :wink: Tuffcio gdyby dostał taką swobodę , przypuszczam ,że nie wrócił by cały, wdaje się chłopak co rusz w bójki... :evilbat: A taaaam ! I tak Ci nie wierzę ! Zdjecie NIE KŁAMIE !!! Przecież WSZYSCY widzą ! Tobie teraz głupio jest - i sie tłumaczysz - bez ładu i składu ... :lol: Quote
Alka Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Alka napisał(a): Haniu, nie znasz pańcia! On za Tuffiego dałby się pokroić :wink: Tuffcio gdyby dostał taką swobodę , przypuszczam ,że nie wrócił by cały, wdaje się chłopak co rusz w bójki... :evilbat: A taaaam ! I tak Ci nie wierzę ! Zdjecie NIE KŁAMIE !!! Przecież WSZYSCY widzą ! Tobie teraz głupio jest - i sie tłumaczysz - bez ładu i składu ... :lol: już wiem ! To jest TIMUŚ ! Dacie wiarę ,że po siedlu biega York ? bez smyczy , bez kogokolwiek? :roll: Alicja może potwierdzić ,że to Timuś.Zdarzało się,że przypadkowi ludzie odprowadzali go do jego domku, ale on już tak od małego biega sobie sam ...Mieszkają w szeregowcach ,. brama non stop otwarta... :evil: Quote
Recommended Posts