isabelle Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Hej, dziewczyny, ciesze sie, ze sie ciuszki spodobaly. :wink: :lol: Niestety pogoda dzisiaj do bani, mokro i caly snieg sie roztopil. :-? Ala, wiesz, wczoraj wieczorem pojechalismy do tego sklepu, o ktorym rozmawialysmy i to byl horror, taki tlum ludzi, ze nie bylo gdzie zaparkowac. W srodku wytrzymalam tylko pol godz., po czym ucieklismy do kina. :wink: :D Jakbyscie sie wybierali to odradzam weekendowe popoludnia i wieczory. :roll: Quote
Alka Posted November 27, 2005 Author Posted November 27, 2005 a to ty już nie możesz z domku do mnie przyjsć aaa pewnie TZ nie pozwoli , bo na złą komputerową i aparacianą drogę cię sciagam pisałam ,że przeleżałam całą sobotę :evil: Ala, sądzisz ,że ja jestem podatnym gruntem na patologie :wink: póki co to ja ciebie ściągnęłam na dogo :wink: :D :D :D kurcze 50 stronka , a nikt nie oblewa, co jest? :roll: za 50 stronek i nastepne :drinking: :drinking: :drinking: :beerchug: :beerchug: Agata, naprawdę takie tłumy :roll: Zaraz Mani wróci z Katowic, będziemy uzgadniać kiedy pojedziemy. Dam znać :D Quote
Alicja Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 :lol: :lol: jak 50 to opijamy :wink: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
mmbbaj Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Alka napisał(a): kurcze 50 stronka , a nikt nie oblewa, co jest? :roll: za 50 stronek i nastepne :drinking: :drinking: :drinking: :beerchug: :beerchug: No to może zdążyłam? :D za 50 stronkę! dogo nie miałam! :evilbat: :evilbat: :evilbat: i wogóle mam dziś kiepski humor :( Quote
Daga_i_Oskar Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 mmbbaj napisał(a):Alka napisał(a): kurcze 50 stronka , a nikt nie oblewa, co jest? :roll: za 50 stronek i nastepne :drinking: :drinking: :drinking: :beerchug: :beerchug: No to może zdążyłam? :D za 50 stronkę! dogo nie miałam! :evilbat: :evilbat: :evilbat: i wogóle mam dziś kiepski humor :( to i my wypijemy za 50 str zarówno Tuffika jak i Oskarka -> nam tez ta stronka dzisiaj stuknęła :lol: :lol: :drinking: :drinking: Quote
Gosiek Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 dołączam :drinking: :drinking: :drinking: za 50 stronkę..... Małgosiu mam to samo... może się upijemy co? choćby wirtualnie by zapomnieć i odegnać smuteczki? Quote
Alicja Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Gosiek napisał(a):dołączam :drinking: :drinking: :drinking: za 50 stronkę..... Małgosiu mam to samo... może się upijemy co? choćby wirtualnie by zapomnieć i odegnać smuteczki? :wink: u mnie też dogo nie było :evil: to były najstraszniejsze chwile :evilbat: Quote
mmbbaj Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Gosiek napisał(a):dołączam :drinking: :drinking: :drinking: za 50 stronkę..... Małgosiu mam to samo... może się upijemy co? choćby wirtualnie by zapomnieć i odegnać smuteczki? :wink: u mnie też dogo nie było :evil: to były najstraszniejsze chwile :evilbat: Echhhhh...Gosiu i Alu pijmy więc! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: ............n+1 :drinking: :roll: Quote
Gosiek Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 no to za lepsze... cokolwiek miałoby to znaczyć Quote
Moniś Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Uważajcie Dziewczyny bo w alkoholizm wpadniecie :crazyeye: A co tam!! Jak oblewać to na całego nie?:D :drinking: :popcorn: :drinking: :popcorn: :drinking: :popcorn: :drinking: :popcorn: :drinking: Za smutki... co by ich mniej było :popcorn: :drinking: :popcorn: i za te 50 stron Tuffikowej galerii :drinking: :popcorn: :drinking: :popcorn: :silly: Quote
Patka Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 :popcorn: :B-fly: :laola: wielkie gratki z okazji 50 strony Quote
Alicja Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Monis&Nodi napisał(a):Uważajcie Dziewczyny bo w alkoholizm wpadniecie :crazyeye: A co tam!! Jak oblewać to na całego nie?:D :drinking: :popcorn: :drinking: :popcorn: :drinking: :popcorn: :drinking: :popcorn: :drinking: Za smutki... co by ich mniej było :popcorn: :drinking: :popcorn: i za te 50 stron Tuffikowej galerii :drinking: :popcorn: :drinking: :popcorn: :silly:do dna :wink: :beerchug: Quote
Moniś Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Monis&Nodi napisał(a):Uważajcie Dziewczyny bo w alkoholizm wpadniecie :crazyeye: A co tam!! Jak oblewać to na całego nie?:D :drinking: :popcorn: :drinking: :popcorn: :drinking: :popcorn: :drinking: :popcorn: :drinking: Za smutki... co by ich mniej było :popcorn: :drinking: :popcorn: i za te 50 stron Tuffikowej galerii :drinking: :popcorn: :drinking: :popcorn: :silly:do dna :wink: :beerchug: I jeszcze jeden i jeszcze raz ! :D :drinking: :popcorn: Quote
PIKA Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 No ja to zawsze wiem kiedy wpaść :o :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
isabelle Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Ja tez sie wirtualnie przylacze 8) :lol: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
agabass Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 :drinking: :drinking: :drinking: pijusy i ja się z wami łączę hahahaah zdrówko Quote
Lucy* Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Tyle stron natrzaskać :wink: Zdrówko i hip hip :laola: :laola: Quote
Alka Posted November 27, 2005 Author Posted November 27, 2005 Toż istne pijaństwo się porobiło... :wink: :D sama zaproponowałam i cieszę się ,że dołączyłyście jeszcze Mini w zimowej scenerii :D ( a za oknami śnieg u nas sypie) Quote
agabass Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 a u nas śnieg stopniał i tyle Mimi śliczniasta w w bieli Quote
Moniś Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Wyślijcie trochę tego śniegu do nas.. :roll: Może szybciej te smutki minął jak za oknem jaśniej bedzie... :roll: Quote
isabelle Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 A u mnie stopnial i znowu sypie, mnostwo sniegu ... :roll: Quote
Moniś Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 isabelle napisał(a):A u mnie stopnial i znowu sypie, mnostwo sniegu ... :roll: Super!! Jak zrzucicie się obie to i u mnie będzie mnóstwo :lol: Dziewczyny, tak po kartoniku chociaż co? :D Quote
Alka Posted November 27, 2005 Author Posted November 27, 2005 Mini w plenerku , a mnie kazali pozować :wink: Quote
Teklunia Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 spoznilam sie... ale chyba jeszcze nie skonczylyscie popijawy? w koncu 50 stronka, to nie byle jaka okazja! :lol: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Alka Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 Witajcie! Śliczną pogodę mamy.Mrozik, śnieżek ,słoneczko, czego chcieć więcej... :D już wiem ...cyfrówy... :wink: Lecimy dalej z śnieżnymi fotami :D "biegnący korpus" :wink: i w całości z Marcinem i Manuelą Quote
Recommended Posts