Teklunia Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Alka napisał(a): co to jest? :o pies, ptaszek jakis, zajac? :o Quote
Guest bernulka Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Teklunia napisał(a):Alka napisał(a): co to jest? :o pies, ptaszek jakis, zajac? :o No nie widzisz - to przecież WIEWIÓRKA :lol: paździoszki Quote
Cimi Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Jaki piękny jest :loveu: Bajkowe napisał(a):słodki!! :iloveyou: A jak mu się nosi ubranko?? bo ja właśnie mam zamiar kupić takie cudo Bajce i tak się zastanawiam czy to jest wygodne? :roll: Moja też nosi od wczoraj :lol:. Stary przerobiony polar ode mnie ;). I jakoś normalnie chodziła, skakała i w niczym nie przeszkadzało jej. Jejku ile Wy macie tych ubranek ;)? Quote
Teklunia Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 bernulka napisał(a):Teklunia napisał(a):Alka napisał(a): co to jest? :o pies, ptaszek jakis, zajac? :o No nie widzisz - to przecież WIEWIÓRKA :lol: paździoszki a no jaaasne... wiewiorka... teraz widze :lol: Quote
Guest bernulka Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Teklunia napisał(a):bernulka napisał(a):Teklunia napisał(a):Alka napisał(a): co to jest? :o pies, ptaszek jakis, zajac? :o No nie widzisz - to przecież WIEWIÓRKA :lol: paździoszki a no jaaasne... wiewiorka... teraz widze :lol: Okulista zaprasza :lol: :lol: :lol: paździoszki Quote
daga10011 Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Alka napisał(a):Niedawno zakupiłam dla Tuffiego torbę.Powoli przyzwyczaja się do niej. :D Ale ma torbe extra :o :D Quote
Alicja Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 :o Mini ma nowe zdjęcia 8) Koniecznie trzeba to opić :wink: , takie święto nieczęsto się zdarza :drinking: Quote
Maga100 Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a)::o Mini ma nowe zdjęcia 8) Koniecznie trzeba to opić :wink: , takie święto nieczęsto się zdarza :drinking: Alicja, znowu nie masz z kim pić, biedactwo? I to przy sobocie... 8) :drinking: :drinking: Quote
Alicja Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a)::o Mini ma nowe zdjęcia 8) Koniecznie trzeba to opić :wink: , takie święto nieczęsto się zdarza :drinking: Alicja, znowu nie masz z kim pić, biedactwo? I to przy sobocie... 8) :drinking: :drinking:Maga , a ja właśnie myslałam o Tobie , że sama bidulko przy kompie piffko pociagasz 8) . A ja dziś herbatkę z rumem na rozgrzewkę :wink: Quote
Maga100 Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Maga , a ja właśnie myslałam o Tobie , że sama bidulko przy kompie piffko pociagasz 8) . A ja dziś herbatkę z rumem na rozgrzewkę :wink: o, rum z dodatkiem herbatki? :evilbat: a ja zmęczona jakaś :-? ale głupio iść w sobote spać przed północą :lol: Quote
Alicja Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Maga , a ja właśnie myslałam o Tobie , że sama bidulko przy kompie piffko pociagasz 8) . A ja dziś herbatkę z rumem na rozgrzewkę :wink: o, rum z dodatkiem herbatki? :evilbat: a ja zmęczona jakaś :-? ale głupio iść w sobote spać przed północą :lol:może być i rum z herbatką :wink: No mamy północ , chyba czas na sen :wink: Quote
Maga100 Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):No mamy północ , chyba czas na sen :wink: chyba tak, bo już mam brodę opartą o szklankę i zaraz bedzie chlup :lol: a jeszcze książka ciekawa czeka 8) Quote
daga10011 Posted November 26, 2005 Posted November 26, 2005 no ja tez sie dziwie :o .ja sie dopiero budze :o :lol: Quote
isabelle Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Niektorzy :drinking: :drinking: :drinking: , a inni ciezko pracowali w tym czasie :wink: :lol: . Za to skonczylam ubranka zimowe w roznych grubosciach i mam nadzieje Alu, ze sie zbytnio nie pogniewasz, jak goscinnie wstawie tu pare fotek. :wink: 8) . Nie mamy jeszcze wlasnej galeryjki, wiec chcemy sie troszke przytulic pod opiekuncze skrzydla Twoje i Tuffika. A ze tematyka ubrankowa u ciebie nad wyraz rozwinieta, wiec sie troche wprosilysmy z Flerusia. :wink: :D Kubraczki sa z polaru (spod) i welny z moherem (wierzch) + dodatkowo jest uchwyt do przypiecia smyczy, co wyklucza potrzebe zakladania obrozy czy szeleczek. Quote
daga10011 Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 ja tu widze ze trzeba miec zdolnoscie krawieckie zeby miec Yorka :o .Ale one maja futro-jak to jest???zimno im na dworze??????? :oops: .ciekawosc mnie zzera teraz :oops: Quote
Gosiek Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 daga - yorki nie mają futra 8) Yorki mają włos zbliżony budową do ludzkich włosów 8) I dlatego ze nie mają ciepłego podszerstka to im zimno zimą i muszą w ubrankach dreptać na spacerkach :D Agatko, podziwiam i zazdroszczę zdolności. Piękne wdzianka uszyłaś Flerusi i na pewno jest Ci niezmiernie wdzięczna ze jej cieplusio zimą bedzie :D Quote
Alka Posted November 27, 2005 Author Posted November 27, 2005 Witajcie! :D Wow, wow, co się dzieje :roll: ... jedni piją ,gadają ,szyją... :wink: Wczoraj okropnie się czułam.Aura dała mi popalić.Zmiana pogody, ciśnienia i ja meteoropatka przeleżałam prawie cały dzień. :evil: Pozwoliłam się wykazać mężusiowi... :wink: Agata, jestem pod wrażeniem! Cała gama ubranek, Flercia ma w czym wybierać...Bardzo pomysłowe, wygodne, cieplutkie wdzianka , szyte z wyobrażnią, brawo! Gosiu, dzięki za info o włosach yorka. :D daga - można się pomylić widząc taką masę futra, prawda? a jak odgarnie się włoski widać skórę psiaka, tak jak na ludzkiej głowie :wink: :D Alicja - nie mogłaś wpaść z tym rumem do mnie :wink: na pewno by polepszył moje samopoczucie :D Teklunia, bernulka , Mini wita Was - "nie jestem wiewiórką, hehe " Quote
PIKA Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Alka napisał(a):dalszy ciąg zimowej Mini :D A Mini się po tym zdjeciu nie zarumieni? :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Aluś musisz Marcinowi przekazac, że Mini jest urocza i dtanowczo za mało robi jej zdjec, a co z tego wynika, ze Ty za malo ich wstawiasz, a my chcemy wiecej Mini :) Agatko nic mi nie zostalo jak tylko pogratulowac takich zdolnosci. Flerunia ma piekne zimowe wdzianka, w których, widac po zdjeciach, czuje sie bardzo komfortowo i co najważniejsze jest jej cieplutko. Bardzo podoba mi sie pomysl z tymi doszytymi na stałe paskami-szeleczkami na smyczke - super ! Jestem pełna podziwu Quote
Alka Posted November 27, 2005 Author Posted November 27, 2005 PIKA napisał(a):Alka napisał(a):dalszy ciąg zimowej Mini :D A Mini się po tym zdjeciu nie zarumieni? :lol: pewnie fotę robił Marcin, że też nie dał dziewczynie chwili na intymność ... :evil: :wink: :D Quote
Alicja Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Alicja - nie mogłaś wpaść z tym rumem do mnie na pewno by polepszył moje samopoczucie a to ty już nie możesz z domku do mnie przyjsć :-? aaa pewnie TZ nie pozwoli , bo na złą komputerową i aparacianą drogę cię sciagam :wink: :lol: :lol: :lol: Agatko - cudne te ciuszki Fleurusi :angel: Quote
Recommended Posts