Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
cósik mało tych fotek :wink: 8)

mało, bo Was z nami nie było... :wink: :D

wiesz sąsiadki patrzą na mnie dziwnie, jakbym conajmniej zbzikowała na starość, :stupid: ubieram psa w szmatki i latam koło bloku z aparatem :roll:

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Alka oj inters z tymi sweterkami będziesz jeszcze kręcić sąsiadki zwęszyły i zazdroszczą :) O Tufficzek ma mój ulubiony rudy !! Alko ja jeszcze poprosze o marchewkowy !!! będzei mu do pyszczka :)

Posted

Alka oj inters z tymi sweterkami będziesz jeszcze kręcić sąsiadki zwęszyły i zazdroszczą

Patka, fakt faktem, podejrzanie się patrzą :wink: :D

a moze chcesz welne z leonkow na sweterki??????

Daga, :hmmmm: muszę pomyślec , z owczej wełny robiłam już sweterki to moze i z leonków by się dało :wink: :D

Posted

bernulka - śliczna niespodzianka, dziękujemy

to nie fair... Tuffi ma wiecej ciuchow na zime niz ja

Teklunia - masz świetne poczucie humoru

Gosiu, mmbbaj, Lucy, isabelle, Dagusiu,Patka,daga- dziękujemy za miłe komentarze i cieszymy się ,że odwiedzacie naszą galeryjkę.

Alicja - :eviltong: :wink: :D

Posted

Foteczki z dzisiejszego spacerku , temperaturka -5 st.i baaardzo slisko...
:wink: :D

troszeczkę wiatr rozwiał moją fryzurkę :wink:

lubie wchodzić w zarośla

Posted

Alka napisał(a):

bernulka - śliczna niespodzianka, dziękujemy

to nie fair... Tuffi ma wiecej ciuchow na zime niz ja

Teklunia - masz świetne poczucie humoru

Gosiu, mmbbaj, Lucy, isabelle, Dagusiu,Patka,daga- dziękujemy za miłe komentarze i cieszymy się ,że odwiedzacie naszą galeryjkę.

Alicja - :eviltong: :wink: :D
:-? najpierw nas wystawia do wiatru a potem jęzor pokazuje :roll: 8)

Posted

No, no... ależ oblodzoną ziemię macie... biedny Tuffiś - pewnie mu łapinki bardzo marzły?

Ślicznie wygląda w tym fiolecie... jemu wogóle wszystkie kolorki chyba pasują 8)

Posted

U nas dzisiaj też sama szklanka na osiedlowych drogach, iść się nie da, a tego piasku tak oszczędzają, że z lupą trzebaby chodzić i szukać miejsc gdzie jest posypane.
Jak wracałyśmy z siostrą i Oskarkiem z popołudniowego sapacerku i spotkaliśmy koleżankę Yoreczkę Figusię, którą Oskarek b.lubi i żeby jej pokazać jak bardzo, to zaczął takie piruety nam kręcić na tym lodzie, a jak się rozjeżdzał haha - śmiechu warte, tylko nagrać i Wam pokazać.

Trzeba pieskom łapki na zimówki zamienić, albo ABSy dodać :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aluś Tufii jak zwykle słodki, obcenie poszukuje fioletowego polarku na ubranko tylko coś znaleźc nie mogę hihi

Posted

Czekajcie , zima się dopiero zaczyna 8) Tuffi elegant dopiero pokaże swoją garderobę :wink: .
A u nas pada śnieg , a ja widziałam że właściciel aparata miał go przygotowanego do zabrania :( :-? .
Ale jeszcze miesiąc i chłopaki zaszaleja przed obiektywem :wink: :lol:

Posted

Aluś Tufii jak zwykle słodki, obcenie poszukuje fioletowego polarku na ubranko tylko coś znaleźc nie mogę hihi

Daga, ja poszłam na łatwiznę,robiłam porządki w szafce z czapkami, rękawiczkami i wyszperałam czapkę i szalik z czekolad "Milka"i stąd wdzianko Tuffikowe :wink: :D

A u nas pada śnieg , a ja widziałam że właściciel aparata miał go przygotowanego do zabrania .
Ale jeszcze miesiąc i chłopaki zaszaleja przed obiektywem

Oj, tak Alicja , zabrali już aparacik :evil: Mam jednak nadzieje ,że moje prosby nie spełzną na niczym i przywiozą kilka zimowych fotek Mini. Przecież nie moge sie ich doprosić ,w końcu tam pojade i sama porobie... :wink:

Posted

Alusia no nie ja nie mogę !!!... sweterki robisz przepiękne a Tufficzek - co ja mogę powiedzieć super słodki przystojny no cudo
To czekamy teraz na apracik i na nowe fotki - buziaczki

Posted

Niedawno zakupiłam dla Tuffiego torbę.Powoli przyzwyczaja się do niej. :D

Haniu, żeby cię wyleczyć z tych kompleksów to widze jedno jedynem wyjście. Musisz koniecznie zobaczyc "biały" dywan na żywo... :wink: i jestem pewna,że będziesz wyleczona... :wink: :D

Agnieszko (Snoopy) jest mi niezwykle miło. Przesyłamy dla Was buziaczki

Posted

Alu ooo jaka super torba :P , wiesz my też taką mamy ale Snoopy nie bardzo w niej chce być, chociaż w zeszłym roku jak byliśmy w Zakopanym i było bardzo zimno a Snoopy już nie chciał chodzić na spacerku :( to wkładałam go do torby gdzie mu było cieplutko i był zadowolny :D , aa i przydaję się też w kawiarenkach lub restauracjach, i na szlakach gdzie piesków nie można puszczać :evil: ( wtedy w torbie Snoopcia przemycałam) :lol:

Posted

Agnieszko, wydaje mi się, iż piesio młodszy tym szybciej przyzwyczai się.Tuffi nigdy nie miał torby, jak coś to mąż wkładał go pod kurtkę i tylko łepek wystawał (tak np.wjeżdzaliśmy wyciągiem na skocznię w Harrachowie). :wink: :D
Mnie przyda sie przede wszystkim w autku , bo ciągle siedzi mi na kolanach , albo pcha się za kierownicę , a przy tym brudzi mnie. :evil:
Ciągle mam"łapki" na spodniach.

na razie , w torbie upycha swoje zabawki , ale powolutku zaczyna sam wchodzić do niej :wink: :D ...

Posted

na razie , w torbie upycha swoje zabawki , ale powolutku zaczyna sam wchodzić do niej
Co ty naprawdę, oj kochaniutki Tufficzek :angel: .
Tak, a jeśli chodzi o auto, to ja mam to samo, właśnie przed chwilą przyjechałam ze spacerku w parku no i kurtka do prania, bo oczywiście Snoopy nie chce siedzieć obok mnie jak jadę tylko na moich kolanach patrzy sobie przez szybę. :P ciężko mi jest kręcić kierownicą ale co mam zrobić :wink: , czasem jak policja stoi czy nas mija to szybciutko główkę mu chowam :oops: :wink:

Posted

Ala - super ta torba.. myślałam (nie wiem czemu) że wygląda zupełnie inaczej. A to przypomina kojec więc i psiak czuje się w tym pewniej... w domciu traktuje jako legowisko do podsypiania w dzień a potem w podróży dzięki temu ma psychiczny komfort,,, bardzo mi ise to podoba, a Tufii widzę zaakceptował już nosidełko i słodko sobie śpi :P