Alka Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):cósik mało tych fotek :wink: 8) mało, bo Was z nami nie było... :wink: :D wiesz sąsiadki patrzą na mnie dziwnie, jakbym conajmniej zbzikowała na starość, :stupid: ubieram psa w szmatki i latam koło bloku z aparatem :roll: Quote
Patka Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Alka oj inters z tymi sweterkami będziesz jeszcze kręcić sąsiadki zwęszyły i zazdroszczą :) O Tufficzek ma mój ulubiony rudy !! Alko ja jeszcze poprosze o marchewkowy !!! będzei mu do pyszczka :) Quote
daga10011 Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 a moze chcesz welne z leonkow na sweterki?????? :lol: .jak skubalam swoje psy jakis czas temu to znajomi powiedzieli ze bym biznes na swetrach zbila :lol: .sliczne ubranka :P Quote
Alka Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Alka oj inters z tymi sweterkami będziesz jeszcze kręcić sąsiadki zwęszyły i zazdroszczą Patka, fakt faktem, podejrzanie się patrzą :wink: :D a moze chcesz welne z leonkow na sweterki?????? Daga, :hmmmm: muszę pomyślec , z owczej wełny robiłam już sweterki to moze i z leonków by się dało :wink: :D Quote
Patka Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Alka ekologiczno naturalne to jest myśl ;) Quote
Alka Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 bernulka - śliczna niespodzianka, dziękujemy to nie fair... Tuffi ma wiecej ciuchow na zime niz ja Teklunia - masz świetne poczucie humoru Gosiu, mmbbaj, Lucy, isabelle, Dagusiu,Patka,daga- dziękujemy za miłe komentarze i cieszymy się ,że odwiedzacie naszą galeryjkę. Alicja - :eviltong: :wink: :D Quote
mmbbaj Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Alka napisał(a): - dziękujemy za miły komentarze i cieszymy się ,że odwiedzacie naszą galeryjkę. Alu, robię to zawsze z wielką przyjemnością! :P Quote
Alka Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 Foteczki z dzisiejszego spacerku , temperaturka -5 st.i baaardzo slisko... :wink: :D troszeczkę wiatr rozwiał moją fryzurkę :wink: lubie wchodzić w zarośla Quote
PIKA Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 O matko Tufik codziennie inny sweterek nosi :o :lol: Modniś z niego :lol: Quote
Alicja Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Alka napisał(a): bernulka - śliczna niespodzianka, dziękujemy to nie fair... Tuffi ma wiecej ciuchow na zime niz ja Teklunia - masz świetne poczucie humoru Gosiu, mmbbaj, Lucy, isabelle, Dagusiu,Patka,daga- dziękujemy za miłe komentarze i cieszymy się ,że odwiedzacie naszą galeryjkę. Alicja - :eviltong: :wink: :D :-? najpierw nas wystawia do wiatru a potem jęzor pokazuje :roll: 8) Quote
Gosiek Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 No, no... ależ oblodzoną ziemię macie... biedny Tuffiś - pewnie mu łapinki bardzo marzły? Ślicznie wygląda w tym fiolecie... jemu wogóle wszystkie kolorki chyba pasują 8) Quote
Daga_i_Oskar Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 U nas dzisiaj też sama szklanka na osiedlowych drogach, iść się nie da, a tego piasku tak oszczędzają, że z lupą trzebaby chodzić i szukać miejsc gdzie jest posypane. Jak wracałyśmy z siostrą i Oskarkiem z popołudniowego sapacerku i spotkaliśmy koleżankę Yoreczkę Figusię, którą Oskarek b.lubi i żeby jej pokazać jak bardzo, to zaczął takie piruety nam kręcić na tym lodzie, a jak się rozjeżdzał haha - śmiechu warte, tylko nagrać i Wam pokazać. Trzeba pieskom łapki na zimówki zamienić, albo ABSy dodać :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Aluś Tufii jak zwykle słodki, obcenie poszukuje fioletowego polarku na ubranko tylko coś znaleźc nie mogę hihi Quote
asiunia Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 PIKA napisał(a):O matko Tufik codziennie inny sweterek nosi :o :lol: Modniś z niego :lol: Hej!! Prawdziwy elegant 8) Quote
Alicja Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Czekajcie , zima się dopiero zaczyna 8) Tuffi elegant dopiero pokaże swoją garderobę :wink: . A u nas pada śnieg , a ja widziałam że właściciel aparata miał go przygotowanego do zabrania :( :-? . Ale jeszcze miesiąc i chłopaki zaszaleja przed obiektywem :wink: :lol: Quote
Hanna R. Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 :angel: :angel: :angel: Alu - ja niestety - ciagle w kompleksach jestem... Takie rękodzieła ! :o No i ten Twój cholernie biały dywan ! :-? Quote
Alka Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 Aluś Tufii jak zwykle słodki, obcenie poszukuje fioletowego polarku na ubranko tylko coś znaleźc nie mogę hihi Daga, ja poszłam na łatwiznę,robiłam porządki w szafce z czapkami, rękawiczkami i wyszperałam czapkę i szalik z czekolad "Milka"i stąd wdzianko Tuffikowe :wink: :D A u nas pada śnieg , a ja widziałam że właściciel aparata miał go przygotowanego do zabrania . Ale jeszcze miesiąc i chłopaki zaszaleja przed obiektywem Oj, tak Alicja , zabrali już aparacik :evil: Mam jednak nadzieje ,że moje prosby nie spełzną na niczym i przywiozą kilka zimowych fotek Mini. Przecież nie moge sie ich doprosić ,w końcu tam pojade i sama porobie... :wink: Quote
Snoopy7 Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Alusia no nie ja nie mogę !!!... sweterki robisz przepiękne a Tufficzek - co ja mogę powiedzieć super słodki przystojny no cudo To czekamy teraz na apracik i na nowe fotki - buziaczki Quote
Alka Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 Niedawno zakupiłam dla Tuffiego torbę.Powoli przyzwyczaja się do niej. :D Haniu, żeby cię wyleczyć z tych kompleksów to widze jedno jedynem wyjście. Musisz koniecznie zobaczyc "biały" dywan na żywo... :wink: i jestem pewna,że będziesz wyleczona... :wink: :D Agnieszko (Snoopy) jest mi niezwykle miło. Przesyłamy dla Was buziaczki Quote
Snoopy7 Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Alu ooo jaka super torba :P , wiesz my też taką mamy ale Snoopy nie bardzo w niej chce być, chociaż w zeszłym roku jak byliśmy w Zakopanym i było bardzo zimno a Snoopy już nie chciał chodzić na spacerku :( to wkładałam go do torby gdzie mu było cieplutko i był zadowolny :D , aa i przydaję się też w kawiarenkach lub restauracjach, i na szlakach gdzie piesków nie można puszczać :evil: ( wtedy w torbie Snoopcia przemycałam) :lol: Quote
Alka Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 Agnieszko, wydaje mi się, iż piesio młodszy tym szybciej przyzwyczai się.Tuffi nigdy nie miał torby, jak coś to mąż wkładał go pod kurtkę i tylko łepek wystawał (tak np.wjeżdzaliśmy wyciągiem na skocznię w Harrachowie). :wink: :D Mnie przyda sie przede wszystkim w autku , bo ciągle siedzi mi na kolanach , albo pcha się za kierownicę , a przy tym brudzi mnie. :evil: Ciągle mam"łapki" na spodniach. na razie , w torbie upycha swoje zabawki , ale powolutku zaczyna sam wchodzić do niej :wink: :D ... Quote
Teklunia Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Swietna torba... chyba mu w niej dobrze :D Teraz bedzie podrozował pierwsza klasa :lol: Quote
Snoopy7 Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 na razie , w torbie upycha swoje zabawki , ale powolutku zaczyna sam wchodzić do niej Co ty naprawdę, oj kochaniutki Tufficzek :angel: . Tak, a jeśli chodzi o auto, to ja mam to samo, właśnie przed chwilą przyjechałam ze spacerku w parku no i kurtka do prania, bo oczywiście Snoopy nie chce siedzieć obok mnie jak jadę tylko na moich kolanach patrzy sobie przez szybę. :P ciężko mi jest kręcić kierownicą ale co mam zrobić :wink: , czasem jak policja stoi czy nas mija to szybciutko główkę mu chowam :oops: :wink: Quote
Gosiek Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Ala - super ta torba.. myślałam (nie wiem czemu) że wygląda zupełnie inaczej. A to przypomina kojec więc i psiak czuje się w tym pewniej... w domciu traktuje jako legowisko do podsypiania w dzień a potem w podróży dzięki temu ma psychiczny komfort,,, bardzo mi ise to podoba, a Tufii widzę zaakceptował już nosidełko i słodko sobie śpi :P Quote
Lucy* Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Allle fajna torba !!!! Ale Sarze takiej nie kupie :( :lol: :lol: Quote
mmbbaj Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Lucy* napisał(a):Allle fajna torba !!!! Ale Sarze takiej nie kupie :( :lol: :lol: :roflt: :roflt: :roflt: ...ja Bajanowi też nie! :lol: A torba świetna :ylsuper: Quote
Recommended Posts