Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alka napisał(a):

Małgosiu, prawdopodobnie jutro Mani przywiezie aparcik.Oj, poszalejemy, poszalejemy...
i jak Bajankowi spodobał się biały puch? 8)

Alu, no to czekam na nowe fotki! :P U Was pewnie śniegu więcej i jest pięknie ...Macie w pobliżu takie fajne pustkowie i laski, pieski mają gdzie wariować :lol: Jak wczoraj wyszłam z Bajanem z klatki to on zachowywał się jak mały szczeniak! Zupełnie jakby mówił "ojej! jak fajnie,jak fajnie!" aż mi szkoda było wracać do domu :D Jedno tylko żal, że nie mam go gdzie tutaj puścić bez smyczy :( bo dopiero by szalał! Dzisiaj wezmę linkę to będzie miał więcej swobody...Niestety, mieszkamy w rejonie wielu ulic i to ruchliwych :x
Życzę Ci miłego dnia i czekam na śnieżne foteczki Tufficzka :D

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Hmmm tu się szykuje sesja zdjęciowa a MY nic nie wiemy :o

Ala foty TZ są boskie , muszę mu koniecznie polecić aby kupił aparacik :wink: i będzie mógł focić czubki drzew :lol: / coś mi się kojarzy ta fota z filmem PIKI :wink: /

Posted

Gabryjella napisał(a):
No to czekamy na "śnieżnego Tuffiego" 8)

:B-fly: mamy aparacik do czwartku. Mam nadzieje ,że do jutra śnieg nie stopnieje.... :wink:

Alicja, no to robimy sesyjki :D :D :D

Posted

Hurrra, to swietnie, ze beda nowe aktualne fotki na sniegu. I pewnie Alu, maly pokaz mody Tuffikowi zorganizujesz. :wink:
A ja zaczelam szyc Flerci ubranka na zime, bo z zeszlorocznych nieco wyrosla. :-? I wymyslilam takie wdzianko, ktore od razu zszywam w calosci i nie trzeba nic zapinac. :wink: I jak zgrabnie piesio w nim wyglada. :D :P Jutro planuje uszyc jeszcze inne kolorki a potem zabieram sie za dokumentacje foto. :wink: :P

Posted

Witaj Agatko! :D

Nie powiem, zaciekawiłaś mnie tym ubrankiem... :roll: Mam nadzieje,że foteczki szybciutko zapodasz :wink: Fleurcia będzie pewnie ślicznie wyglądać

Gabryjella, zapraszamy jutro na świeżutkie śnieżne foty!

Posted

Alu ubranko jest prosciutkie, wlasciwie to taka pelerynka, ale teraz poprawilam wykroj wg nowych proporcji Flerci i nieco zmodyfikowalam. :wink: :P :P I stwierdzilam, ze nie ma sensu doszywac zadnych zapiec, bo doskonale wklada sie i zdejmuje przez glowke. A maz podpowiedzial mi jeszcze rozwiazanie na zamocowanie uchwytu, jutro wyprobuje, tak, ze nawet szeleczki nie powinny byc juz potrzebne. :wink: :P

Posted

My też mamy ubranko bez zapinania :D Mama szyła :lol: Z założeniem nie ma problemu- szybciutko przez główke, myk,myk łapeczki i gotowe 8) I tak jak powiedziała isabelle- piesio zgrabnie się prezentuje:)

Czekamy Alu na tę śnieżną lawinę fotek :lol:

Całuski :buzi:

Posted

Czekamy Alu na tę śnieżną lawinę fotek

lawiny na razie nie będzie, słabiutki ze mnie fotograf... :evil:

póki co idę podładować baterie bo niestety dostałam aparcik z baardzo słabiutkimi bateriami, kilka fot zrobiłam i musiałam schować sprzęcik ... :evilbat:

Posted

Alunia... oj koniecznie ładowarkę musisz kupić i zapasowe akumulatorki - zobaczysz że od razu za taką inwestycję aparacik będziesz częściej miała wypożyczany :wink: :D

Tuffinio super na snieżku wygląda i ma bombowy sweterek z kapturkiem.. a u mnie śniegu juz nie ma :-?

Posted

Lucy* napisał(a):
Ooo to ten z kapturkiem :o :angel: :angel: ale się pięknie prezentuje !! Alu masz wielki talent i pięknego modela hahaha :D !!!

Lucy* ma rację. Super sweterek :D Podziwam Cię Alu Buźka dla Tuffcia :*

Posted

dzięki za miłe komentarze,pózniej postaram się powklejać fotki z popołudnia :D

Alunia... oj koniecznie ładowarkę musisz kupić i zapasowe akumulatorki - zobaczysz że od razu za taką inwestycję aparacik będziesz częściej miała wypożyczany

młodzi przywieżli mi wczoraj aparat z akumulatorkami i ładowarkę,tylko ja myślałam,że już jest przygotowany do robienia masy fot, a tu raptem kilka ujęć i musiałam sama ładować... :evil: :wink:

Ooo to ten z kapturkiem ale się pięknie prezentuje !!

Lucy, ten na fotkach robiłam z resztek włóczki i wyszedł mi taki sobie , a przedtem zrobiłam taki "czerwony kapturek" :wink: :D

Guest bernulka
Posted

JAki on słodziachny w tych ciuskach :angel: :angel: jeszcze :angel: jeszcze :angel:

paździoszki

Guest bernulka
Posted

Te sweterki mnie rozbrajają są przcudowne!!!

Jesteś Tuffi jestes :angel:

paździoszki

Posted

Alka napisał(a):

Alu, widać, że Tuffi umie cieszyć się śniegiem! Mnie zawsze rozśmieszają takie uśnieżone pycholki :lol: A sweterki śliczne! Prawdziwa rewia mody :klacz:
A u nas już śniegu nie ma, jest chlapa i brudno :(

Posted

Alka napisał(a):

Lucy, ten na fotkach robiłam z resztek włóczki i wyszedł mi taki sobie , a przedtem zrobiłam taki "czerwony kapturek" :wink: :D

:o :o Przetalentka !!! Co za ścieg ... co za wykończenie... co za wzór.. :loveu: śliczny

Alka napisał(a):
i fotki z popołudnia :D

Tuffcio pięknie dopracowany.. (spineczka w kolorze sweterka) widać że go Kobitka stroiła :D :D

Posted

Brawa Alu, swietne fotki, ale sweterki jeszcze fajniejsze! :lol: :P Wiesz, jak nic nie zdolam wydziergac, to moze zamowie u ciebie jakis modelik dla Flerci, co Ty na to? 8) :P :lol:

Posted

Aluś,

jestem w szoku :o nie wiedziałam, że masz aż takie zdolności w dzierganiu - mogę Ci tylko pogratulować. Piękne wzory, wykonczenia pierwsza klasa no i jakie twarzowe. Mnie sie strasznie podoba ten sweterek i Tuffi w nim prezentuje się przepięknie

Pewnie masz dużo chętnych na tekie cudne sweterki? Ja chciałabym się nauczyć dziergać, ale coś mi to nie wychodzi :-?

Wszytskie zdjęcia super, oglądałam je z przyjemnościa :D