mmbbaj Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Alka napisał(a): Małgosiu, prawdopodobnie jutro Mani przywiezie aparcik.Oj, poszalejemy, poszalejemy... i jak Bajankowi spodobał się biały puch? 8) Alu, no to czekam na nowe fotki! :P U Was pewnie śniegu więcej i jest pięknie ...Macie w pobliżu takie fajne pustkowie i laski, pieski mają gdzie wariować :lol: Jak wczoraj wyszłam z Bajanem z klatki to on zachowywał się jak mały szczeniak! Zupełnie jakby mówił "ojej! jak fajnie,jak fajnie!" aż mi szkoda było wracać do domu :D Jedno tylko żal, że nie mam go gdzie tutaj puścić bez smyczy :( bo dopiero by szalał! Dzisiaj wezmę linkę to będzie miał więcej swobody...Niestety, mieszkamy w rejonie wielu ulic i to ruchliwych :x Życzę Ci miłego dnia i czekam na śnieżne foteczki Tufficzka :D Quote
Alicja Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Hmmm tu się szykuje sesja zdjęciowa a MY nic nie wiemy :o Ala foty TZ są boskie , muszę mu koniecznie polecić aby kupił aparacik :wink: i będzie mógł focić czubki drzew :lol: / coś mi się kojarzy ta fota z filmem PIKI :wink: / Quote
Alka Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 Gabryjella napisał(a):No to czekamy na "śnieżnego Tuffiego" 8) :B-fly: mamy aparacik do czwartku. Mam nadzieje ,że do jutra śnieg nie stopnieje.... :wink: Alicja, no to robimy sesyjki :D :D :D Quote
isabelle Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Hurrra, to swietnie, ze beda nowe aktualne fotki na sniegu. I pewnie Alu, maly pokaz mody Tuffikowi zorganizujesz. :wink: A ja zaczelam szyc Flerci ubranka na zime, bo z zeszlorocznych nieco wyrosla. :-? I wymyslilam takie wdzianko, ktore od razu zszywam w calosci i nie trzeba nic zapinac. :wink: I jak zgrabnie piesio w nim wyglada. :D :P Jutro planuje uszyc jeszcze inne kolorki a potem zabieram sie za dokumentacje foto. :wink: :P Quote
Alka Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 Witaj Agatko! :D Nie powiem, zaciekawiłaś mnie tym ubrankiem... :roll: Mam nadzieje,że foteczki szybciutko zapodasz :wink: Fleurcia będzie pewnie ślicznie wyglądać Gabryjella, zapraszamy jutro na świeżutkie śnieżne foty! Quote
isabelle Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Alu ubranko jest prosciutkie, wlasciwie to taka pelerynka, ale teraz poprawilam wykroj wg nowych proporcji Flerci i nieco zmodyfikowalam. :wink: :P :P I stwierdzilam, ze nie ma sensu doszywac zadnych zapiec, bo doskonale wklada sie i zdejmuje przez glowke. A maz podpowiedzial mi jeszcze rozwiazanie na zamocowanie uchwytu, jutro wyprobuje, tak, ze nawet szeleczki nie powinny byc juz potrzebne. :wink: :P Quote
Moniś Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 My też mamy ubranko bez zapinania :D Mama szyła :lol: Z założeniem nie ma problemu- szybciutko przez główke, myk,myk łapeczki i gotowe 8) I tak jak powiedziała isabelle- piesio zgrabnie się prezentuje:) Czekamy Alu na tę śnieżną lawinę fotek :lol: Całuski :buzi: Quote
Alka Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Czekamy Alu na tę śnieżną lawinę fotek lawiny na razie nie będzie, słabiutki ze mnie fotograf... :evil: póki co idę podładować baterie bo niestety dostałam aparcik z baardzo słabiutkimi bateriami, kilka fot zrobiłam i musiałam schować sprzęcik ... :evilbat: Quote
Patka Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 O tak Alu trzeba sobie ładowareczke sprawic i komplet "akumulatorków" :D a kaptur bombowy !!!! Quote
Gosiek Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Alunia... oj koniecznie ładowarkę musisz kupić i zapasowe akumulatorki - zobaczysz że od razu za taką inwestycję aparacik będziesz częściej miała wypożyczany :wink: :D Tuffinio super na snieżku wygląda i ma bombowy sweterek z kapturkiem.. a u mnie śniegu juz nie ma :-? Quote
Lucy* Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Ooo to ten z kapturkiem :o :angel: :angel: ale się pięknie prezentuje !! Alu masz wielki talent i pięknego modela hahaha :D !!! Quote
Moniś Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Lucy* napisał(a):Ooo to ten z kapturkiem :o :angel: :angel: ale się pięknie prezentuje !! Alu masz wielki talent i pięknego modela hahaha :D !!! Lucy* ma rację. Super sweterek :D Podziwam Cię Alu Buźka dla Tuffcia :* Quote
asiunia Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Hej!! Tuffikowi przeslicznie w takich pastelowych kolorkach :iloveyou: Quote
Alka Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 dzięki za miłe komentarze,pózniej postaram się powklejać fotki z popołudnia :D Alunia... oj koniecznie ładowarkę musisz kupić i zapasowe akumulatorki - zobaczysz że od razu za taką inwestycję aparacik będziesz częściej miała wypożyczany młodzi przywieżli mi wczoraj aparat z akumulatorkami i ładowarkę,tylko ja myślałam,że już jest przygotowany do robienia masy fot, a tu raptem kilka ujęć i musiałam sama ładować... :evil: :wink: Ooo to ten z kapturkiem ale się pięknie prezentuje !! Lucy, ten na fotkach robiłam z resztek włóczki i wyszedł mi taki sobie , a przedtem zrobiłam taki "czerwony kapturek" :wink: :D Quote
Guest bernulka Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 JAki on słodziachny w tych ciuskach :angel: :angel: jeszcze :angel: jeszcze :angel: paździoszki Quote
Guest bernulka Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Te sweterki mnie rozbrajają są przcudowne!!! Jesteś Tuffi jestes :angel: paździoszki Quote
Teklunia Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 to nie fair... Tuffi ma wiecej ciuchow na zime niz ja :-? ;) Quote
Gosiek Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Ala - ten sweterek chyba najbardziej mi się podoba - wspaniałe kolorki i Tuffis cudnie w nim wygląda :iloveyou: Quote
mmbbaj Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Alka napisał(a): Alu, widać, że Tuffi umie cieszyć się śniegiem! Mnie zawsze rozśmieszają takie uśnieżone pycholki :lol: A sweterki śliczne! Prawdziwa rewia mody :klacz: A u nas już śniegu nie ma, jest chlapa i brudno :( Quote
Lucy* Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Alka napisał(a): Lucy, ten na fotkach robiłam z resztek włóczki i wyszedł mi taki sobie , a przedtem zrobiłam taki "czerwony kapturek" :wink: :D :o :o Przetalentka !!! Co za ścieg ... co za wykończenie... co za wzór.. :loveu: śliczny Alka napisał(a):i fotki z popołudnia :D Tuffcio pięknie dopracowany.. (spineczka w kolorze sweterka) widać że go Kobitka stroiła :D :D Quote
isabelle Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Brawa Alu, swietne fotki, ale sweterki jeszcze fajniejsze! :lol: :P Wiesz, jak nic nie zdolam wydziergac, to moze zamowie u ciebie jakis modelik dla Flerci, co Ty na to? 8) :P :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Aluś, jestem w szoku :o nie wiedziałam, że masz aż takie zdolności w dzierganiu - mogę Ci tylko pogratulować. Piękne wzory, wykonczenia pierwsza klasa no i jakie twarzowe. Mnie sie strasznie podoba ten sweterek i Tuffi w nim prezentuje się przepięknie Pewnie masz dużo chętnych na tekie cudne sweterki? Ja chciałabym się nauczyć dziergać, ale coś mi to nie wychodzi :-? Wszytskie zdjęcia super, oglądałam je z przyjemnościa :D Quote
Recommended Posts