Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest bernulka
Posted

I mały prezencik ode mnie i Herci ;) :

paździoszki

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Camara napisał(a):
mmbbaj napisał(a):
Alu, foteczki urocze jak zawsze! :P Tuffi to rasowy model i widać, że on to lubi :lol: Ja uwielbiam go w kokardeczkach :loveu: :loveu:

tiaaaa... ciekawam, co Tuffi myśli o tych kokardeczkach... :stupid:
ale całuśnie wygląda :P

Co Tuffcio myśli to :niewiem: , ale chetnie daje głowkę uczesać :wink: :D

w domku często chodzi na luzie

Posted

bernulka napisał(a):
I mały prezencik ode mnie i Herci ;) :

paździoszki

wow, i my też dostaliśmy :ylsuper:

bernulko, pięknie dziękujemy !

Guest bernulka
Posted

ni ma za co :buzi:

i jesce jeden prezencik:

:loveu:

padzioszki

Posted

asher napisał(a):
No nieeee... Człowiek się przez chwilę zagapi, przeoczy jakis topik i bach! ponad 40 stron od nadrabiania :roll:
Fotki i modele prześliczni :iloveyou:

Tylko jedna rzecz mnie intryguje:

Co to jest to cuś co wisi na ścianie? :o :wink:

to cóś wisiało kiedyś na ścianie w pokoju Manueli...ale już pokoik po remoncie ... :wink: :D

Mani teraz nie ma ,ale prawdopodobnie to atrapa klatki z maskotką w środku :wink:

generalnie Tuffiasty nie chodzi po mebelkach , ale w celu zrobienia foty owszem :wink:

Posted

Witajcie!

U nas biało na dworku, drzewa przepięknie wyglądają. :D Jaka szkoda ,że nie mam czym ich ufocić... :evil:
Tuffi wchodzi w największy snieg ,także łapeczki robią się grube i ciężkie, tyle kuleczek śnieżnych się przykleja. :wink:

Niestety nie mam aktualnych foteczek , ale wklejam z ubiegłej zimy.

Tuffi w scenerii zimowej

Posted

Aluś Tufficzek jak zwykle wyśmenicie wygląda, proszę ucałuj go mocno odemnie aha i czekamy na świeże zdjęcia. Aa bo prawie bym zapomniała o Mini, całuski dla niej też.

Posted

co wy gadacie o jakimś śniegu? :o w warszawie dzisiaj słonce świeciło i nawet, nawet ciepło, żadnych opadów... 8) Czy wy aby na pewno na tej samej szerokości geograficznej? :wink:

Posted

Witaj Aluś :)

Jak fajnie jest móc podziwiac znowy Tuffiego :) Widzę, że i Wy juz korzystacie z ocieplaczy na zime hihi? U nas wczoraj i dzisiaj bylo sporo sniegu, ale ze temperatura 0 to topnieje, robi sie chala, wieczorem zamarza i wczesnym rankiem jest szklanka - chodzic sie nie da.

Piesio szaleje w sniegu? Oskarek byl przeszczesliwy jak troche go spadlo hihi maly wariatuncio :)

Calujemy i pozdrawiamy :D

Posted

Najświższeeeeeeeeeeee wiadomościiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......!!!!!....w Warszawie robi się biało! :lol:

Alu koniecznie musisz pożyczyć aparat od zięciunia i zrobić Tuffiemu nowe
foteczki w nowych sweterkach na nowym śnieżku ! :lol: A te zeszłoroczne też śliczne! Zaraz idę z Bajanem na siq i powitamy śnieg w stolicy :sweetCyb:
serdecznie pozdrawiam

Posted

Daga, ale to fotki z ubiegłej zimy.Chociaż snieżku u nas sporo,to nie mam jak porobic fotek.

Małgosiu, prawdopodobnie jutro Mani przywiezie aparcik.Oj, poszalejemy, poszalejemy...
i jak Bajankowi spodobał się biały puch? 8)

Snoopy,Tuffcio i Mini wycałowani.Buziaczki dla Snoopcia.

jeszcze kilka starych fotek

a takie "cud foty" porobił mi TZ :evilbat:

Posted

Maga100 napisał(a):
co wy gadacie o jakimś śniegu? :o w warszawie dzisiaj słonce świeciło i nawet, nawet ciepło, żadnych opadów... 8) Czy wy aby na pewno na tej samej szerokości geograficznej? :wink:
:lol: a wiesz Maga.. byłam w niedzielę w Katowicach... z wawki wyjechałam jesiennie a w K-cach śnieg :o nie byliśmy przygotowani zupełnie i nam sie psiak w kulkę śniegową zamieniał :lol:

Alunia - życzę Ci pod choinką aparaciku do focenia... Tufinio jest cudnym modelem do focenia i aż szkoda ze nie mozesz mu fotasek cykać 8)

Buziaki i miłego dzionka

taka fota lepsza?

Posted

Gosiu, zdecydowanie lepsza! :B-fly:

ale :niewiem: co chciał focic mój małżonek ,drzewka czy nas :wink:

dzieki za zyczenia ...ale aparcik na razie w sferze marzeń ! :wink: mam nadzieje ,że Mani dzisiaj dowiezie focidło :wink:

a co do świąt to będą inne niż wszystkie ...niestety na pewno smutniejsze....