Guest bernulka Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 I mały prezencik ode mnie i Herci ;) : paździoszki Quote
Alka Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 Camara napisał(a):mmbbaj napisał(a):Alu, foteczki urocze jak zawsze! :P Tuffi to rasowy model i widać, że on to lubi :lol: Ja uwielbiam go w kokardeczkach :loveu: :loveu: tiaaaa... ciekawam, co Tuffi myśli o tych kokardeczkach... :stupid: ale całuśnie wygląda :P Co Tuffcio myśli to :niewiem: , ale chetnie daje głowkę uczesać :wink: :D w domku często chodzi na luzie Quote
Alka Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 bernulka napisał(a):I mały prezencik ode mnie i Herci ;) : paździoszki wow, i my też dostaliśmy :ylsuper: bernulko, pięknie dziękujemy ! Quote
Guest bernulka Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 ni ma za co :buzi: i jesce jeden prezencik: :loveu: padzioszki Quote
Alka Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 jakie efekty! Tuffi patrzy przez żaluzje... :wink: :D Swietne,dzieki! Quote
Alicja Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 bernulka napisał(a):ni ma za co :buzi: i jesce jeden prezencik: :loveu: padzioszkiale Super efekt :angel: Quote
Alka Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 asher napisał(a):No nieeee... Człowiek się przez chwilę zagapi, przeoczy jakis topik i bach! ponad 40 stron od nadrabiania :roll: Fotki i modele prześliczni :iloveyou: Tylko jedna rzecz mnie intryguje: Co to jest to cuś co wisi na ścianie? :o :wink: to cóś wisiało kiedyś na ścianie w pokoju Manueli...ale już pokoik po remoncie ... :wink: :D Mani teraz nie ma ,ale prawdopodobnie to atrapa klatki z maskotką w środku :wink: generalnie Tuffiasty nie chodzi po mebelkach , ale w celu zrobienia foty owszem :wink: Quote
Alicja Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 [/ :o O kupiliście nową figurkę :wink: :lol: Quote
Moniś Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):[/ :o O kupiliście nową figurkę :wink: :lol: Haha :) Ale jak super dobrali ją do koloru mebli :lol: Quote
Alka Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 Witajcie! U nas biało na dworku, drzewa przepięknie wyglądają. :D Jaka szkoda ,że nie mam czym ich ufocić... :evil: Tuffi wchodzi w największy snieg ,także łapeczki robią się grube i ciężkie, tyle kuleczek śnieżnych się przykleja. :wink: Niestety nie mam aktualnych foteczek , ale wklejam z ubiegłej zimy. Tuffi w scenerii zimowej Quote
Patka Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Widze ze Przystojniakowi nie straszne i śniegi :) Quote
Alicja Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 A ja nawet nie widze różnicy że to zeszłoroczne , bo tego śniegu chyba już tyle samo 8) Quote
Moniś Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Super Tuffcio wygląda w tym fioleciku :D A u nas śniegu nie ma :roll: i chyba sie nie zanosi :-? Quote
Snoopy7 Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Aluś Tufficzek jak zwykle wyśmenicie wygląda, proszę ucałuj go mocno odemnie aha i czekamy na świeże zdjęcia. Aa bo prawie bym zapomniała o Mini, całuski dla niej też. Quote
Maga100 Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 co wy gadacie o jakimś śniegu? :o w warszawie dzisiaj słonce świeciło i nawet, nawet ciepło, żadnych opadów... 8) Czy wy aby na pewno na tej samej szerokości geograficznej? :wink: Quote
dbsst Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 oo jaaaa w moim ciuszku :D w siniegu zakopany :angel: hahahahah pies na segmencie ktoby pomyslal ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Witaj Aluś :) Jak fajnie jest móc podziwiac znowy Tuffiego :) Widzę, że i Wy juz korzystacie z ocieplaczy na zime hihi? U nas wczoraj i dzisiaj bylo sporo sniegu, ale ze temperatura 0 to topnieje, robi sie chala, wieczorem zamarza i wczesnym rankiem jest szklanka - chodzic sie nie da. Piesio szaleje w sniegu? Oskarek byl przeszczesliwy jak troche go spadlo hihi maly wariatuncio :) Calujemy i pozdrawiamy :D Quote
mmbbaj Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Najświższeeeeeeeeeeee wiadomościiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......!!!!!....w Warszawie robi się biało! :lol: Alu koniecznie musisz pożyczyć aparat od zięciunia i zrobić Tuffiemu nowe foteczki w nowych sweterkach na nowym śnieżku ! :lol: A te zeszłoroczne też śliczne! Zaraz idę z Bajanem na siq i powitamy śnieg w stolicy :sweetCyb: serdecznie pozdrawiam Quote
Alka Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 Daga, ale to fotki z ubiegłej zimy.Chociaż snieżku u nas sporo,to nie mam jak porobic fotek. Małgosiu, prawdopodobnie jutro Mani przywiezie aparcik.Oj, poszalejemy, poszalejemy... i jak Bajankowi spodobał się biały puch? 8) Snoopy,Tuffcio i Mini wycałowani.Buziaczki dla Snoopcia. jeszcze kilka starych fotek a takie "cud foty" porobił mi TZ :evilbat: Quote
XXL Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 tuffik odkrywca prawdziwe zaspy przemiera w poszukiwaniu patyczka super fotki:D Quote
Gosiek Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Maga100 napisał(a):co wy gadacie o jakimś śniegu? :o w warszawie dzisiaj słonce świeciło i nawet, nawet ciepło, żadnych opadów... 8) Czy wy aby na pewno na tej samej szerokości geograficznej? :wink: :lol: a wiesz Maga.. byłam w niedzielę w Katowicach... z wawki wyjechałam jesiennie a w K-cach śnieg :o nie byliśmy przygotowani zupełnie i nam sie psiak w kulkę śniegową zamieniał :lol: Alunia - życzę Ci pod choinką aparaciku do focenia... Tufinio jest cudnym modelem do focenia i aż szkoda ze nie mozesz mu fotasek cykać 8) Buziaki i miłego dzionka taka fota lepsza? Quote
Alka Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 Gosiu, zdecydowanie lepsza! :B-fly: ale :niewiem: co chciał focic mój małżonek ,drzewka czy nas :wink: dzieki za zyczenia ...ale aparcik na razie w sferze marzeń ! :wink: mam nadzieje ,że Mani dzisiaj dowiezie focidło :wink: a co do świąt to będą inne niż wszystkie ...niestety na pewno smutniejsze.... Quote
Recommended Posts