Gosiek Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 cześć Alu - bardzo sie cieszę ma spotkanko :loveu::loveu::loveu: Psiaki urocze :loveu: Mini żabkę udaje :lol: a Tuffi wyglada jakby na coś polował :cool3: buziaki przesyłam Quote
Gosiek Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Alu, mam do Ciebie jeszcze jedna maleńką prośbę... byłaś już w tej Pszczynie? Bo ponoć tam jest kilka parków :oops: i nie wiem w którym się umawiamy :evil_lol: Quote
Kasia Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Cześć Alu!!! Jak dzisiaj pogoda sie spisuje? :cool3: Może lepiej nie planuj żadnych spotkań bo w deszczu i gradzie będziecie się szukać...:evil_lol: Quote
Alka Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 [quote name='fidelek2']Cześć Alu!!! Jak dzisiaj pogoda sie spisuje? :cool3: Może lepiej nie planuj żadnych spotkań bo w deszczu i gradzie będziecie się szukać...:evil_lol:[/quote] haha, Kasiu, kto wie...:evil_lol::evil_lol: z tym moim fartem do pogody można się wszystkiego spodziewać :evil_lol: Dziś pogoda lepsza tzn.więcej słonka, pewnie dlatego bo Mati poszedł do szkoły...:evil_lol: Quote
Teklunia Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='Alka']Dziś pogoda lepsza tzn.więcej słonka, pewnie dlatego bo Mati poszedł do szkoły...:evil_lol:[/quote] a u nas tradycyjnie na odwrót... ;) dziś leje i jest chłodno:razz: Quote
zuzolandia Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 witankooooooo kochana !!!!!Tufffcikkkkk jest rewelacyjny;-) taka smiejaca sie mordeczka ;-) uroczy jest niezaleznie od sytuacji w jakiej sie znajduje;-) ehehehehhehhhhhhhhhhhhhhh Quote
Kasia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Hej Alu!!! Co u Was? Wakacje tuż tuż...Manuela przyjeżdża...pewnie radość wielka panuje, prawda? :lol: Quote
Alka Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 fidelek2 napisał(a):Hej Alu!!! Co u Was? Wakacje tuż tuż...Manuela przyjeżdża...pewnie radość wielka panuje, prawda? :lol: witaj Kasiu!:multi: Cieszę sie ogromnie, tak dawno córci nie widziałam :multi::multi: jeszcze tylko 4 dzioneczki :multi::multi::multi: Quote
Kasia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 On tak zawsze z tyłu siedzi? Nie pcha się na przodek? :lol: BOSKIE!!! Quote
malawaszka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 :klacz: Tuffi w okularkach rewelacja!!!!! i to odbicie w szkłach :-o Quote
Alka Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Kasiu, gdyby mógł to nie schodziłby z siedzenia kierowcy...:cool3: Jestem zmuszona z tyłu siedziec bo mogę go jako tako usadzić , ale często wyrywa się i siup już siedzi z TŻ... najczęściej siedzi na moich kolanach ale jak ciekawośc wezmie górę to wspina się ażeby lepiej widzieć ...:evil_lol: na przednie siedzenie pasażera raczej się nie pcha bo tam zazwyczaj siedzi Mateusz...:evil_lol: Quote
Alka Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 malawaszka napisał(a)::klacz: Tuffi w okularkach rewelacja!!!!! i to odbicie w szkłach :-o witaj Monika :multi: w odbiciu widać Mateusza, ażeby chłopakowi się nie nudziło focił wszystko dookoła az bateryjki wysiadły ...:evil_lol: Quote
Teklunia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='Alka'] żaglóweczki - miłość mojego życia (poza psami, świniami, nartami i mężem;)) A Tuffi w okularach - prawdziwy macho :cool3: Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='Alka']jedziemy na wycieczkę :multi: Chyba nasze psiaki mają takie same przyzwyczajenie bo mój Harry też tak podróżuje i za nic go z tamtond nie idzie ściągnąć bo jak go weźmiesz to zachwile i tak wskoczy itd. Quote
Alka Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 go|denk@! napisał(a):Chyba nasze psiaki mają takie same przyzwyczajenie bo mój Harry też tak podróżuje i za nic go z tamtond nie idzie ściągnąć bo jak go weźmiesz to zachwile i tak wskoczy itd. to dobry punkt obserwacyjny:evil_lol:, Tuffiasty ciekawski strasznie wszystkiego ... Nasze w tym się różnią ,że Tuffi stroni od wody :cool3:, a z tego co widziałam na "yorkach" Harry doskonale sobie radzi w wodzie :loveu::loveu: Quote
Kasia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Magda_Miki napisał(a): Hej Alu! To już jutro!!:bigcool: Już 3 dni minęły od TEJ NIEDZIELI i pewnie szybko Ali nie zobaczymy...;) Ale to nic - cierpliwie zaczekamy i duzej ilości zdjęć się domagamy :loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Witaj Alu, fotki nadrobione, Master też się pcha w samochodzie byle wyżej, na głowę człowiekowi najlepiej by wszedł :lol: Bo Toro to śpi do góry brzuchem najczęściej, zwłaszcza na dłuższych dystansach :p Manuela już jest, pewnie radość w domku, nie? ;) Pozdrawiamy!! Quote
Reniagoj Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='Alka']jedziemy na wycieczkę :multi: http://img249.imageshack.us/img249/7492/dscf2460kt8.jpg http://img440.imageshack.us/img440/5184/dscf2458sxs8.jpg Nie wiem jak przeoczyłam te zdjęcia, no tak nie zagladalam po prostu, Tuffi bomba ,a żaglówki to moje wakcje przez 10 kolejnych lat, jakis czas temu tyle że Mazury, Solina, ale ten Rybnicki zbiornik też ładny, tylko te komińska. Quote
Kasia Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Hej hej!!! Ale tu pustki...Kurzem zaszło, trza posprzątać Quote
Lucy* Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Wyjechali Na Wakacje ..... Wszyscy Nasi..... ;) Quote
Recommended Posts