Kasia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Alu widzisz, krócej na dogo od Was a więcej 'zasług'...:evil_lol: Taa Madziu i metr 50 w kapeluszu :diabloti: Quote
Alka Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 plażowanko;) Mały cwaniaczek poszedł looknąć cz Mini śpi i cichaczem dalej do jej budki buszować. a mam cię... chyba pójdę się poopalać ... Quote
Kasia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 To Mini mieszka sobie w budce? Czy to tylko taka budka 'dzienna'...? ;) Quote
Teklunia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Alka'] o nie! to już przesada - psy sobie plżują na kocyku, z podusią, a ja w śmierdżacym mieście siedze :mad: ide sobie, bo mnie do łeż doprowadzacie :shake: Quote
Alka Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='fidelek2']To Mini mieszka sobie w budce? Czy to tylko taka budka 'dzienna'...? ;) Ma swoją budkę jak każdy wiejski pies.;) budka dzienna , ma tam swój azyl :p W tej wiosce to nie pomyślenia żeby pies miał cały ogród do dyspozycji , sąsiedzi patrzą na nas jak na wariatów ... tam psiaki na łańcuchach przy budach , albo puszczone luzem ale w ogrodzeniu metr na metr...:diabloti::diabloti::diabloti: a wyjście z psiakiem na spacer to już szaleństwo...:diabloti::diabloti: tu Mini siedzi przd budką , poszukam innej foty gdzie jest bardziej widoczna Quote
Kasia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Alka'] proszę Kasiu Miniuchny miejsce w środeczku a Tuffcio na daszku :klacz: :klacz: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Cześć Aluś :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Śliczne te zdjęcia plażowyczów Tuffiastego i Miniuchny :loveu: Ach ale bym sobie tak poleniuchowała :loveu: No i tęskno mi do takiej pogody, tutaj się zrobiło nijak ... pada, nie pada i tak w kółko ...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Kiedy Manuela i na ile przylatuje do Polski? Pozdrów ją koniecznie :multi:[/FONT] Quote
Alka Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Kiedy Manuela i na ile przylatuje do Polski? Pozdrów ją koniecznie :multi:[/FONT] Witaj Daguś ! Już niebawem bo 24:multi::multi::multi: będzie prawie 3 tygodnie :multi::multi::multi: Quote
Teklunia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Alka'] ach :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Reniagoj Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Alka'] jestem piękny, nawet jak dygam zdziebko Quote
Gosiek Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Alka napisał(a):Witaj Daguś ! Już niebawem bo 24:multi::multi::multi: będzie prawie 3 tygodnie :multi::multi::multi:24? A ja tego dnia bedę jechała do HR :lol: z małym przystaniem w Wisle na oscypka :) odpisałam Ci na GG :cool1: Quote
Alka Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Gosiek napisał(a):24? A ja tego dnia bedę jechała do HR :lol: z małym przystaniem w Wisle na oscypka :) odpisałam Ci na GG :cool1: Gosiu, momencik, właśnie omawiamy sprawę z TŻ ;) dam znać co i jak :p Quote
Gosiek Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Alka napisał(a):Gosiu, momencik, właśnie omawiamy sprawę z TŻ ;) dam znać co i jak :p OKI Alu :lol: Quote
Kasia Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Cześć Alu :lol: U nas w końcu pada deszcz i jest chłodno :multi::multi: Aż sie człowiek lepiej czuje, jest czym oddychać i jest super!!!! Quote
Alka Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Witajcie !:multi: Na razie nie pada , ale deszczyk wisi w powietrzu... a my wybieramy się na grilla do znajpomych , oby tylko nie lało...:evil_lol: Quote
Alka Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Teklunia napisał(a):a u nas lampa i 30 stopni w cieniu 8) ale patelnia...:p właśnie zaczęło padać...:evil_lol: chyba zaczniemy wogóle niczego nie planować , zawsze ten wstrętny deszczor się wciśnie ...:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Dziendoberek kochana;-).niooooo własnie najlepiej nie planowac tylko pakowac graty i heja na grillla ..bo z regułu plany ( przynajmniej w naszym przypadku ) biora w łeb;-) hehehehehheh buziolkiiiiiiiiiiiiiiiii Quote
Kasia Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 No i co...rano popadało a teraz 28 w cieniu :placz: paruje jak na pustyni... Quote
Mi. Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 heloł:) u nas nie padalo, ale upaly drecza nieznosnie:shake: Quote
Kasia Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 a dziś to już nie wspomnę...33 w cieniu pokazuje termometr za oknem :p Quote
Gosiek Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 halo, halo Alu - jesteś? Alu podaj mi na PV numer komóreczki na którą mogę do Ciebie zadzwonić... nie wiem który nr mam do kogo :oops: tyle ich wtedy zapisałam :lol: albo puść mi sygnał na moją kom - numer ten sam co wczesniej ;) Quote
Alka Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Witajcie !:multi: Dzis troche odpoczniemy od słoneczka, niebo całkowicie pokryło się chmurami... Quote
Recommended Posts