Alka Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Witajcie !:multi: Na następny weekendzik jedziemy do Mini a ja jeszcze nie powstawiałam foteczek z ostatniego spotkania... predziutko wstawiam ;) wyjrzę , czy Miniucha jest... trochę spokoju;) Tuffcio, gdzie jesteś mam cię mały popilnuję cię Quote
Kasia Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Alka'] Widzę, że Tuffcio przybiera takie same pozycje przy Mini jak Fidlak przy Benie :lol: :lol: Klejnoty wystawione na światło dzienne...:p Quote
Teklunia Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Alka'] śliczna ta wspólna fotka :loveu::loveu::loveu: wyglądają na zaprzyjaźnionych i nie bojących się siebie :lol: Quote
sota36 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Hmmm - nianie i misia potffffora! alus - buziaki dla Was! Quote
Alka Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='Teklunia']śliczna ta wspólna fotka :loveu::loveu::loveu: wyglądają na zaprzyjaźnionych i nie bojących się siebie :lol: napewno Mini Tuffcia się nie boi :evil_lol: a Tuffcio czuje respekt przed dużą koleżanką ... [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)nooo nareszcie...... [/FONT] nareszcie możemy sobie posiedzieć swobodnie :evil_lol: [quote name='sota36']Hmmm - nianie i misia potffffora! alus - buziaki dla Was! :buzi: [quote name='fidelek2']Witamy się weekendowo :multi: cześc Kasiu !:multi: Quote
BoJa2 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Cześć -zabieracie sie już z Alą do eksmisji tej wiadomej sąsiadki coby Klockowa miała gdzie mieszkać;) :evil_lol: Quote
Alka Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 dalsze foteczki ;) oj ,ta Mini wszędzie łazi za mną :cool3: mam nadopiekuńczą nianię :cool3: trochę odpocznę Quote
Alka Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Cześć -zabieracie sie już z Alą do eksmisji tej wiadomej sąsiadki coby Klockowa miała gdzie mieszkać;) :evil_lol: haha, trudno będzie, to unikatowy egzemplarz :cool3::diabloti: Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Cześć -zabieracie sie już z Alą do eksmisji tej wiadomej sąsiadki coby Klockowa miała gdzie mieszkać;) :evil_lol:[FONT=Arial]:razz:jeszcze jedna taka akcja jak ostatnio to ona sie sama exmituje przez balkon:diabloti:z 4 piętra ....qrna ale by była atrakcja :multi::multi::multi: Cze sąsiady po sasiedzku:p [/FONT] Quote
Alka Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='fidelek2'] Jak cień :p Panienka za facetem łazi... dosłownie jak cień , nie spuszczała go z oka...:evil_lol: a jaka zazdrosna, odganiała huskiego zza płotu kiedy ten chciał się z małym futrzakiem powąchać ... Quote
Alka Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:jeszcze jedna taka akcja jak ostatnio to ona sie sama exmituje przez balkon:diabloti:z 4 piętra ....qrna ale by była atrakcja :multi::multi::multi: [/FONT] o ostaniej akcji to ja nic nie wiem, :shake: widziałam jedynie gliny na parkingu....:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [FONT=Arial]:placz::placz::placz:woda bedzie dopiero jutro w godzinach ...............popołudniowych:diabloti:[/FONT] Quote
Alka Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:placz::placz::placz:woda bedzie dopiero jutro w godzinach ...............popołudniowych:diabloti:[/FONT] właśnie się dowiedziałam :cool3:, TŻ dzwonił , bo na tamtym osiedlu takie ogłoszenia wiszą , od razu poinformowani dokładnie nie to co my...:cool3: Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Alka']właśnie się dowiedziałam :cool3:, TŻ dzwonił , bo na tamtym osiedlu takie ogłoszenia wiszą , od razu poinformowani dokładnie nie to co my...:cool3: [FONT=Arial]:diabloti:ide sie pochlastać ....ja chcę do wody :placz::placz::placz:[/FONT] Quote
Alka Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:ide sie pochlastać [/FONT] eee nie warto:shake:... z powodu wody...:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Alka']eee nie warto:shake:... z powodu wody...:evil_lol:[FONT=Arial]:shake:nie z powodu wody ...z powodu jej braku:evil_lol:[/FONT] Quote
Alka Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:shake:nie z powodu wody ...z powodu jej braku:evil_lol:[/FONT] marudna jesteś , przecież mamy zimną :multi::diabloti: zahartujemy się przynajmniej...;) Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Vectra']oooo wody nie macie ? :diabloti:[FONT=Arial]:diabloti:ciepłej z rury[/FONT] [quote name='Alka']marudna jesteś , przecież mamy zimną :multi::diabloti: zahartujemy się przynajmniej...;)[FONT=Arial]:razz:no taaa a ja sie dziwie czemu choram jest:angryy:[/FONT] Quote
BoJa2 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Alka napisał(a):, bo na tamtym osiedlu Czyli na moim;) Quote
Recommended Posts