Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie !:multi:

Na następny weekendzik jedziemy do Mini a ja jeszcze nie powstawiałam foteczek z ostatniego spotkania...

predziutko wstawiam ;)

wyjrzę , czy Miniucha jest...

trochę spokoju;)

Tuffcio, gdzie jesteś

mam cię mały

popilnuję cię

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alka']

Widzę, że Tuffcio przybiera takie same pozycje przy Mini jak Fidlak przy Benie :lol: :lol: Klejnoty wystawione na światło dzienne...:p

Posted

[quote name='Teklunia']śliczna ta wspólna fotka :loveu::loveu::loveu: wyglądają na zaprzyjaźnionych i nie bojących się siebie :lol:

napewno Mini Tuffcia się nie boi :evil_lol: a Tuffcio czuje respekt przed dużą koleżanką ...

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)nooo nareszcie......

[/FONT]

nareszcie możemy sobie posiedzieć swobodnie :evil_lol:
[quote name='sota36']Hmmm - nianie i misia potffffora! alus - buziaki dla Was!
:buzi:
[quote name='fidelek2']Witamy się weekendowo :multi:

cześc Kasiu !:multi:

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
Cześć -zabieracie sie już z Alą do eksmisji tej wiadomej sąsiadki coby Klockowa miała gdzie mieszkać;) :evil_lol:

haha, trudno będzie, to unikatowy egzemplarz :cool3::diabloti:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Cześć -zabieracie sie już z Alą do eksmisji tej wiadomej sąsiadki coby Klockowa miała gdzie mieszkać;) :evil_lol:[FONT=Arial]:razz:jeszcze jedna taka akcja jak ostatnio to ona sie sama exmituje przez balkon:diabloti:z 4 piętra ....qrna ale by była atrakcja :multi::multi::multi:

Cze sąsiady po sasiedzku:p
[/FONT]

Posted

[quote name='fidelek2']

Jak cień :p
Panienka za facetem łazi...

dosłownie jak cień , nie spuszczała go z oka...:evil_lol: a jaka zazdrosna, odganiała huskiego zza płotu kiedy ten chciał się z małym futrzakiem powąchać ...

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:jeszcze jedna taka akcja jak ostatnio to ona sie sama exmituje przez balkon:diabloti:z 4 piętra ....qrna ale by była atrakcja :multi::multi::multi:

[/FONT]

o ostaniej akcji to ja nic nie wiem, :shake: widziałam jedynie gliny na parkingu....:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:placz::placz::placz:woda bedzie dopiero jutro w godzinach ...............popołudniowych:diabloti:[/FONT]

właśnie się dowiedziałam :cool3:, TŻ dzwonił , bo na tamtym osiedlu takie ogłoszenia wiszą , od razu poinformowani dokładnie nie to co my...:cool3:

Posted

[quote name='Alka']właśnie się dowiedziałam :cool3:, TŻ dzwonił , bo na tamtym osiedlu takie ogłoszenia wiszą , od razu poinformowani dokładnie nie to co my...:cool3:
[FONT=Arial]:diabloti:ide sie pochlastać ....ja chcę do wody :placz::placz::placz:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:ide sie pochlastać [/FONT]

eee nie warto:shake:... z powodu wody...:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:shake:nie z powodu wody ...z powodu jej braku:evil_lol:[/FONT]

marudna jesteś , przecież mamy zimną :multi::diabloti: zahartujemy się przynajmniej...;)

Posted

[quote name='Vectra']oooo wody nie macie ? :diabloti:[FONT=Arial]:diabloti:ciepłej z rury[/FONT]

[quote name='Alka']marudna jesteś , przecież mamy zimną :multi::diabloti: zahartujemy się przynajmniej...;)[FONT=Arial]:razz:no taaa a ja sie dziwie czemu choram jest:angryy:[/FONT]