Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie !

Znowu trochę mnie nie było...:oops: kompik został odstawiony na boczny tor...:evil_lol:

Ale mamy upały, jest taka duchota ,że szok... przydałoby sie trochę deszczu.Nawet zanosiło się , trochę pogrzmiało i przeszło bokiem.:cool3:

kilka plenerkowych foteczek

grzecznie maszeruję ;)

zapoznanie z miejscem

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

no i rochę zabawy ;)

Pańcio , zaczekaj...

kolej na Pańcię

i niespodzianka , nawet Mati bawił się :evil_lol:

bieganko :multi:

odpoczynek

Posted

Witaj Alu - daaaawno mnie u Ciebie nie bylo, a to duzy blad! Tufi - piekniuchny, ale to norma! "Jaki pan taki kram! " Pozdrawiam z dusznego juz Chorzowa.

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)oo widze że Kamień zaliczyliście ...świetne fotki[/FONT]

no tak , na razie mało ludzi to Tuffiasty ma pole do popisu:p

[quote name='AlKil']Dzień dobry Alu!!! :lol:
Fajne foteczki!

cześc Ewuś !:multi:

[quote name='sota36']Witaj Alu - daaaawno mnie u Ciebie nie bylo, a to duzy blad! .

zgadzam się z Tobą Joluś , bywaj częśćiej :multi:, chociaż ja sama nieczęstym bywalcem fotoblożków ostatnio jestem :evil_lol:

Witam niedzielnie !:multi:

Zapowiadał się upalny i słoneczny dzionek.Ale słoneczko nareszcie poszło sobie , zaczyna wiać i może będzie szansa na deszczyk ...

a my wybieramy się dzisiaj świętowac Dzień Matki :multi:

a tak a propo wczoraj minął rok odkąd moja córcia wyjechała...jak ten czas szybko mija ...

Posted

[quote name='Alka']Witajcie !

grzecznie maszeruję ;)

Cześć Alu!
Jak to grzecznie maszeruję się robi:crazyeye: ? Rubiś na długiej smyczy to jeszcze, ale jak tylko skrócę, to strasznie mnie ciągnie, a o ringówce mogę zapomnieć:shake:

Posted

dzień dobry Alu :lol:

U nas dziś kolejny gorący dzień, niby dobrze ale z czego tu się cieszyc jak trzeba w pracy siedzieć...:placz:

Jak po świętowaniu? ;)

Posted

Witamy po dłuższej nieobecności!:multi:

Wszyscy mają nowe fryzurki:cool3: Lato się zbliża, częstsze wypady na dwór to trzeba jakoś wyglądać;)

Z Tuffiego to kawał chłopa:loveu: (W porównaniu z moim kościotrupem:lol:)

Posted

Reniagoj napisał(a):

Jak to grzecznie maszeruję się robi:crazyeye:

:hmmmm:Reniu, :niewiem: Tuffiasty chodzi jak chce...:evil_lol:

czasami w miarę grzecznie ale generalnie zapaszki i wszystko inne go rozprasza:evil_lol::evil_lol:

Magda_Miki napisał(a):
Witamy po dłuższej nieobecności!:multi:

Z Tuffiego to kawał chłopa:loveu: (W porównaniu z moim kościotrupem:lol:)

no Madziu, sądziłam ,że już o nas zapomniałaś :cool3: fajnie ,że jesteś :multi:

Wiesz, ja nie powiedziałabym ,że to kawał chłopa.To taka chuda chłopinka :evil_lol::evil_lol: porównując z naszymy osiedlowymi to jest mały ...

Właśnie wczoraj na sąsiednim osiedlu spotkaliśmy 4- miesięcznego szczeniaka , który wielkością przebił Tuffcia...:crazyeye: myślałam , że ma ok. roku , jakże się zdziwiłam ...:crazyeye: ciekawe jaką wagę osiagnie ...

fidelek2 napisał(a):
Jedyny w swoim rodzaju :loveu:

Kasiu, zgadzam się , nie ma drugiego Fidlaczka :loveu::loveu:

Posted

Witajcie !

Mój syn pojechał na 3-dniową wycieczkę , a ja prawie nie korzystałam z kompa.:cool3: Dziś wieczorem wraca, wię wypada co nieco skrobnąć , bo potem się nie dopcham...:cool3:

od razu kilka fotek z Tuffciową przytulanką

Posted

Alka napisał(a):
witaj Kasiu !:multi::multi::multi: jesteś nareszcie :multi::multi:

jak się czujesz w roli mężatki ?
a dziękuję, całkiem nieźle ;)

mąż jest jeszcze dla mnie dobry, do pracy nie chodzę jeszcze do poniedziałku, więc żyć nie umierać! :lol:

Posted

Teklunia napisał(a):

mąż jest jeszcze dla mnie dobry

hihi, pewnie mu tak zostanie :loveu: ma taką żoneczkę ,że hej!:loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
Alu Alu kiedy jedziecie do tego Londynu??? i skąd?? z Krakowa czy Pyrzowic??

ha, dobre pytanie. :roll:
Mani przylatuje 24 czerwca a wraca samochodem coś koło 11 lipca, więc jeśli pojadę to autkiem...;)

Posted

Alka napisał(a):
ha, dobre pytanie. :roll:
Mani przylatuje 24 czerwca a wraca samochodem coś koło 11 lipca, więc jeśli pojadę to autkiem...;)

aaa szczęściaro :lol: ja ciągle jeszcze nie wiem kiedy dokładnie, tylko, że w sierpniu no i samolotem brrr :placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
aaa szczęściaro :lol: ja ciągle jeszcze nie wiem kiedy dokładnie, tylko, że w sierpniu no i samolotem brrr :placz:

w sierpniu wybywamy z rodzinką i Marcinowymi rodzicami nad morze :multi:

a czy szczęściara to nie wiem, samolotem lecisz raptem 2 godz. a autkiem się tłuczesz i tłuczesz...;)