Alka Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Witajcie ! Znowu trochę mnie nie było...:oops: kompik został odstawiony na boczny tor...:evil_lol: Ale mamy upały, jest taka duchota ,że szok... przydałoby sie trochę deszczu.Nawet zanosiło się , trochę pogrzmiało i przeszło bokiem.:cool3: kilka plenerkowych foteczek grzecznie maszeruję ;) zapoznanie z miejscem Quote
Alka Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 no i rochę zabawy ;) Pańcio , zaczekaj... kolej na Pańcię i niespodzianka , nawet Mati bawił się :evil_lol: bieganko :multi: odpoczynek Quote
Alicja Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [FONT=Arial];)oo widze że Kamień zaliczyliście ...świetne fotki[/FONT] Quote
sota36 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Witaj Alu - daaaawno mnie u Ciebie nie bylo, a to duzy blad! Tufi - piekniuchny, ale to norma! "Jaki pan taki kram! " Pozdrawiam z dusznego juz Chorzowa. Quote
Alka Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)oo widze że Kamień zaliczyliście ...świetne fotki[/FONT] no tak , na razie mało ludzi to Tuffiasty ma pole do popisu:p [quote name='AlKil']Dzień dobry Alu!!! :lol: Fajne foteczki! cześc Ewuś !:multi: [quote name='sota36']Witaj Alu - daaaawno mnie u Ciebie nie bylo, a to duzy blad! . zgadzam się z Tobą Joluś , bywaj częśćiej :multi:, chociaż ja sama nieczęstym bywalcem fotoblożków ostatnio jestem :evil_lol: Witam niedzielnie !:multi: Zapowiadał się upalny i słoneczny dzionek.Ale słoneczko nareszcie poszło sobie , zaczyna wiać i może będzie szansa na deszczyk ... a my wybieramy się dzisiaj świętowac Dzień Matki :multi: a tak a propo wczoraj minął rok odkąd moja córcia wyjechała...jak ten czas szybko mija ... Quote
Reniagoj Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Alka']Witajcie ! grzecznie maszeruję ;) Cześć Alu! Jak to grzecznie maszeruję się robi:crazyeye: ? Rubiś na długiej smyczy to jeszcze, ale jak tylko skrócę, to strasznie mnie ciągnie, a o ringówce mogę zapomnieć:shake: Quote
Kasia Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 dzień dobry Alu :lol: U nas dziś kolejny gorący dzień, niby dobrze ale z czego tu się cieszyc jak trzeba w pracy siedzieć...:placz: Jak po świętowaniu? ;) Quote
Magda Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Witamy po dłuższej nieobecności!:multi: Wszyscy mają nowe fryzurki:cool3: Lato się zbliża, częstsze wypady na dwór to trzeba jakoś wyglądać;) Z Tuffiego to kawał chłopa:loveu: (W porównaniu z moim kościotrupem:lol:) Quote
Kasia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Dla mnie Madziu wszystkie są małe - malutkie :lol: Przy Fidlaku to nawet największy z wszystkich Waszym będzie maciupki :loveu: Quote
Magda Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Łeee.... tam:mad: Fidlasty to po prostu Fidlasty:loveu: Quote
Kasia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Magda_Miki napisał(a): Łeee.... tam:mad: Fidlasty to po prostu Fidlasty:loveu: Jedyny w swoim rodzaju :loveu: Quote
Alka Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Reniagoj napisał(a): Jak to grzecznie maszeruję się robi:crazyeye: :hmmmm:Reniu, :niewiem: Tuffiasty chodzi jak chce...:evil_lol: czasami w miarę grzecznie ale generalnie zapaszki i wszystko inne go rozprasza:evil_lol::evil_lol: Magda_Miki napisał(a):Witamy po dłuższej nieobecności!:multi: Z Tuffiego to kawał chłopa:loveu: (W porównaniu z moim kościotrupem:lol:) no Madziu, sądziłam ,że już o nas zapomniałaś :cool3: fajnie ,że jesteś :multi: Wiesz, ja nie powiedziałabym ,że to kawał chłopa.To taka chuda chłopinka :evil_lol::evil_lol: porównując z naszymy osiedlowymi to jest mały ... Właśnie wczoraj na sąsiednim osiedlu spotkaliśmy 4- miesięcznego szczeniaka , który wielkością przebił Tuffcia...:crazyeye: myślałam , że ma ok. roku , jakże się zdziwiłam ...:crazyeye: ciekawe jaką wagę osiagnie ... fidelek2 napisał(a):Jedyny w swoim rodzaju :loveu: Kasiu, zgadzam się , nie ma drugiego Fidlaczka :loveu::loveu: Quote
Alka Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Witajcie ! Mój syn pojechał na 3-dniową wycieczkę , a ja prawie nie korzystałam z kompa.:cool3: Dziś wieczorem wraca, wię wypada co nieco skrobnąć , bo potem się nie dopcham...:cool3: od razu kilka fotek z Tuffciową przytulanką Quote
Kasia Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 CUDO!!! :klacz: :klacz: :klacz: Po prostu BOSKIE!!!!! Quote
Alicja Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [FONT=Arial];)no toś sąsiadka zaszalała:evil_lol: cześć .....po sąsiedzku:multi: [/FONT] Quote
zuzolandia Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 .OCHHHHHHHH JAKI TUFFFCIK CUDNIASTYYYYYYYY ;-) WITANKO I POZDRAWIANKO;-) wymiziaj tego przystojniaczka ode mnie ;-) Quote
Teklunia Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Cześć Aluniu :buzi: Ale Tuffi ma fajnego misiaczka :) Quote
Alka Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 witaj Kasiu !:multi::multi::multi: jesteś nareszcie :multi::multi: jak się czujesz w roli mężatki ? Quote
Teklunia Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Alka napisał(a):witaj Kasiu !:multi::multi::multi: jesteś nareszcie :multi::multi: jak się czujesz w roli mężatki ?a dziękuję, całkiem nieźle ;) mąż jest jeszcze dla mnie dobry, do pracy nie chodzę jeszcze do poniedziałku, więc żyć nie umierać! :lol: Quote
Alka Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Teklunia napisał(a): mąż jest jeszcze dla mnie dobry hihi, pewnie mu tak zostanie :loveu: ma taką żoneczkę ,że hej!:loveu: Quote
malawaszka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Alu Alu kiedy jedziecie do tego Londynu??? i skąd?? z Krakowa czy Pyrzowic?? Quote
Alka Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 malawaszka napisał(a):Alu Alu kiedy jedziecie do tego Londynu??? i skąd?? z Krakowa czy Pyrzowic?? ha, dobre pytanie. :roll: Mani przylatuje 24 czerwca a wraca samochodem coś koło 11 lipca, więc jeśli pojadę to autkiem...;) Quote
malawaszka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Alka napisał(a):ha, dobre pytanie. :roll: Mani przylatuje 24 czerwca a wraca samochodem coś koło 11 lipca, więc jeśli pojadę to autkiem...;) aaa szczęściaro :lol: ja ciągle jeszcze nie wiem kiedy dokładnie, tylko, że w sierpniu no i samolotem brrr :placz: Quote
Alka Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 malawaszka napisał(a):aaa szczęściaro :lol: ja ciągle jeszcze nie wiem kiedy dokładnie, tylko, że w sierpniu no i samolotem brrr :placz: w sierpniu wybywamy z rodzinką i Marcinowymi rodzicami nad morze :multi: a czy szczęściara to nie wiem, samolotem lecisz raptem 2 godz. a autkiem się tłuczesz i tłuczesz...;) Quote
Recommended Posts