Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Ja złośliwa , Ja :o , to kto wywołał zimę wstawiając styczniowe fotki CO :-? może Ja :-? U mnie cały czas są foteczki z października 8) :wink:

hihi, ale foteczki na czasie. :wink: To ty nie wiesz ,że dzisiaj zima zaatakowała Polskę ? :roll: Pewnie spałaś , jak padał zmrożony śnieżek na dworku... :wink: :D :D

Posted

Alka napisał(a):
Ja złośliwa , Ja :o , to kto wywołał zimę wstawiając styczniowe fotki CO :-? może Ja :-? U mnie cały czas są foteczki z października 8) :wink:

hihi, ale foteczki na czasie. :wink: To ty nie wiesz ,że dzisiaj zima zaatakowała Polskę ? :roll: Pewnie spałaś , jak padał zmrożony śnieżek na dworku... :wink: :D :D
:oops: stałam przy oknie i zastanawiałam się czy wogóle warto wychodzić :-? , ale Ozzy sie uparł żeby iść 8)

Posted

Teklunia napisał(a):
Alka napisał(a):
czy ktoś idzie do mnie? zapraszam! :D

wyglada to raczej na "nie zblizaj sie, bo Cie zjem!!!"

Teklunia, Tuffiego mordeczka zaciekawiona i uśmiechnięta... :wink: :D

ale Twoja interpretacja również mi się podoba :kciuki:

Posted

A mi sie wydaje że Tufficzek na tej fotce mówi `hihi kto pierwszy do drzwi` :wink: !!!! a tak poza tym to Tufficzek jest miodzio ohh te jego włoski , nie mogę się napatrzeć

Posted

Snoopy7 napisał(a):
A mi sie wydaje że Tufficzek na tej fotce mówi `hihi kto pierwszy do drzwi` :wink: !!!! a tak poza tym to Tufficzek jest miodzio ohh te jego włoski , nie mogę się napatrzeć

no i cos mi sie wydaje ze Tuffik wygral :lol:

Posted

Alka napisał(a):
Teraz kolekcja jesienno - zimowa tak wygląda ( właśnie wykańczam sweterek z kapturkiem)

Kurcze super :o ja takie kolekcje robiłam w małości lalkom :lol: Ale ten z kapturem to na bank musisz pokazać , ale mnie zaciekawiłaś :D

Posted

Teklunia napisał(a):
Snoopy7 napisał(a):

no i cos mi sie wydaje ze Tuffik wygral :lol:

Agnieszko, super,że do nas zajrzałaś. Twoje gify są superaśne :kciuki:

Tekluniu, Tuffi zawsze wygrywa, jesteśmy bez szans... :wink: Czasem zostajemy na 2 pietrze a on już stoi u drzwi na 4.... :D :D :D

Lucy, jak tylko będę miała aparcik to rzucę foteczki . 8) :D

Posted

No no... Tuffiś ma extra garderobę :D Jak wskoczy w taki kubraczek to suczki pewnie szaleją :wink: A i Pańci się pewnie milusio robi jak przechodnie przesyłają uśmiech z zachwytu :D

Posted

Monis&Nodi napisał(a):
No no... Tuffiś ma extra garderobę :D Jak wskoczy w taki kubraczek to suczki pewnie szaleją :wink: A i Pańci się pewnie milusio robi jak przechodnie przesyłają uśmiech z zachwytu :D

Moniko, z tymi uśmiechami różnie to bywa. :wink: .. przykrej sytuacji jeszcze nie miałam , ale widziałam sporo zdziwionych min. :wink: :D

Dzisiaj wyszedł w sweterku a napotkane osoby mówiły, że super sweterek i na pewno cieplutko mu, i takie komentarze są miłe. :D

Posted

Alko ludziska tez muysza sie przyzwyczaić, ale zawsze znjadzie sie jakiś "milusi komentator" nadal mój ulubiony to rudy sweterek :D Na allegro takie sweterki sporo kosztuja Alko moze dodatkowa praca ;)

Posted

Alka napisał(a):

Moniko, z tymi uśmiechami różnie to bywa. :wink: .. przykrej sytuacji jeszcze nie miałam , ale widziałam sporo zdziwionych min. :wink: :D

Dzisiaj wyszedł w sweterku a napotkane osoby mówiły, że super sweterek i na pewno cieplutko mu, i takie komentarze są miłe. :D

Ja do tej pory też nie spotkalam się z jakimś przykrym komentarzem, ale muszę przyznać, że czasem widziałam u ludzi mijających się z nami na spacerku jakieś takie troszkę wrednowate minki :-?
Wróciłam właśnie z zoologicznego- kombinezonik dla mojego psiaka kosztuje 60 zł :o U Was też tak drogo? Czy to może normalna cena?:)
Bo mnie sie wydaje, że w tej mojej małej mieścinie cena jest nieco zawyżona. Chociaż mogę się mylić.. :roll:

Posted

Ja 3 lata temu za ocieplany kombinezon płaciłam 35zł. Teraz ceny nieco podskoczyły, ale aż tak? :o
Nie będę wścibska jak zapytam gdzie mieszkasz? :roll: :D

Posted

Monis&Nodi plecam allegro niektóre sa boskie i rozsądne ceny :)
Alko tak ladnych jak Twoje na allegro nie widziałam (z wełenki) Gratulacje !!! :) a widziałaś te ze sztruksu i kolekcję świąteczną z polaru ;) bardzo estetyczne :)

Posted

No jasne, że nie :) przecież to żadna tajemnica:)
Mieszkam w Zambrowie woj. podlaskie:) Orientujesz się mniej więcej gdzie to jest? :)

No to widocznie u mnie te 60 zł jest straszliwie przesadzone :evil:

Posted

Patka napisał(a):
Monis&Nodi plecam allegro niektóre sa boskie i rozsądne ceny :)
Alko tak ladnych jak Twoje na allegro nie widziałam (z wełenki) Gratulacje !!! :) a widziałaś te ze sztruksu i kolekcję świąteczną z polaru ;) bardzo estetyczne :)

Tak też myślałam żeby skorzystać z allegro. Być może tam uda się taniej :roll:

Posted

Teklunia napisał(a):
ALu, to Ty otwieraj szybciutko sklep ze sweterkami, bo jak widac zapotrzebowanie jest duze!
Jeszcze sobie za to chałupe postawisz :)
no tak staraj sie sąsiadka jak chcesz Ozzulca zaadoptować :wink: :lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
ALu, to Ty otwieraj szybciutko sklep ze sweterkami, bo jak widac zapotrzebowanie jest duze!
Jeszcze sobie za to chałupe postawisz :)
no tak staraj sie sąsiadka jak chcesz Ozzulca zaadoptować :wink: :lol:

marnie to widze...znaczy postawienie chałupy :roll:

Alicja, ale dla Ozziego miejsce zawsze by się znalazło :wink: :D