Alicja Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Ja złośliwa , Ja :o , to kto wywołał zimę wstawiając styczniowe fotki CO :-? może Ja :-? U mnie cały czas są foteczki z października 8) :wink: Quote
Alka Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Ja złośliwa , Ja :o , to kto wywołał zimę wstawiając styczniowe fotki CO :-? może Ja :-? U mnie cały czas są foteczki z października 8) :wink: hihi, ale foteczki na czasie. :wink: To ty nie wiesz ,że dzisiaj zima zaatakowała Polskę ? :roll: Pewnie spałaś , jak padał zmrożony śnieżek na dworku... :wink: :D :D Quote
Alicja Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Alka napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Ja złośliwa , Ja :o , to kto wywołał zimę wstawiając styczniowe fotki CO :-? może Ja :-? U mnie cały czas są foteczki z października 8) :wink: hihi, ale foteczki na czasie. :wink: To ty nie wiesz ,że dzisiaj zima zaatakowała Polskę ? :roll: Pewnie spałaś , jak padał zmrożony śnieżek na dworku... :wink: :D :D :oops: stałam przy oknie i zastanawiałam się czy wogóle warto wychodzić :-? , ale Ozzy sie uparł żeby iść 8) Quote
Alka Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 czy ktoś idzie do mnie? zapraszam! :D Quote
Alka Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Teraz kolekcja jesienno - zimowa tak wygląda ( właśnie wykańczam sweterek z kapturkiem) Quote
Teklunia Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Alka napisał(a):czy ktoś idzie do mnie? zapraszam! :D wyglada to raczej na "nie zblizaj sie, bo Cie zjem!!!" Quote
Alka Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Teklunia napisał(a):Alka napisał(a):czy ktoś idzie do mnie? zapraszam! :D wyglada to raczej na "nie zblizaj sie, bo Cie zjem!!!" Teklunia, Tuffiego mordeczka zaciekawiona i uśmiechnięta... :wink: :D ale Twoja interpretacja również mi się podoba :kciuki: Quote
Snoopy7 Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 A mi sie wydaje że Tufficzek na tej fotce mówi `hihi kto pierwszy do drzwi` :wink: !!!! a tak poza tym to Tufficzek jest miodzio ohh te jego włoski , nie mogę się napatrzeć Quote
Teklunia Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Snoopy7 napisał(a):A mi sie wydaje że Tufficzek na tej fotce mówi `hihi kto pierwszy do drzwi` :wink: !!!! a tak poza tym to Tufficzek jest miodzio ohh te jego włoski , nie mogę się napatrzeć no i cos mi sie wydaje ze Tuffik wygral :lol: Quote
Lucy* Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Alka napisał(a):Teraz kolekcja jesienno - zimowa tak wygląda ( właśnie wykańczam sweterek z kapturkiem) Kurcze super :o ja takie kolekcje robiłam w małości lalkom :lol: Ale ten z kapturem to na bank musisz pokazać , ale mnie zaciekawiłaś :D Quote
Alka Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Teklunia napisał(a):Snoopy7 napisał(a):A mi sie wydaje że Tufficzek na tej fotce mówi `hihi kto pierwszy do drzwi` :wink: !!!! a tak poza tym to Tufficzek jest miodzio ohh te jego włoski , nie mogę się napatrzeć no i cos mi sie wydaje ze Tuffik wygral :lol: Agnieszko, super,że do nas zajrzałaś. Twoje gify są superaśne :kciuki: Tekluniu, Tuffi zawsze wygrywa, jesteśmy bez szans... :wink: Czasem zostajemy na 2 pietrze a on już stoi u drzwi na 4.... :D :D :D Lucy, jak tylko będę miała aparcik to rzucę foteczki . 8) :D Quote
Moniś Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 No no... Tuffiś ma extra garderobę :D Jak wskoczy w taki kubraczek to suczki pewnie szaleją :wink: A i Pańci się pewnie milusio robi jak przechodnie przesyłają uśmiech z zachwytu :D Quote
Alka Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Monis&Nodi napisał(a):No no... Tuffiś ma extra garderobę :D Jak wskoczy w taki kubraczek to suczki pewnie szaleją :wink: A i Pańci się pewnie milusio robi jak przechodnie przesyłają uśmiech z zachwytu :D Moniko, z tymi uśmiechami różnie to bywa. :wink: .. przykrej sytuacji jeszcze nie miałam , ale widziałam sporo zdziwionych min. :wink: :D Dzisiaj wyszedł w sweterku a napotkane osoby mówiły, że super sweterek i na pewno cieplutko mu, i takie komentarze są miłe. :D Quote
Patka Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Alko ludziska tez muysza sie przyzwyczaić, ale zawsze znjadzie sie jakiś "milusi komentator" nadal mój ulubiony to rudy sweterek :D Na allegro takie sweterki sporo kosztuja Alko moze dodatkowa praca ;) Quote
Alka Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Patka, wiem ,że to nie miejsce ale...sprzedałam 2 sweterki na allegro, hihi Patka, ja wogóle gustuje w rudych kolorkach , dzięki! Quote
Moniś Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Alka napisał(a): Moniko, z tymi uśmiechami różnie to bywa. :wink: .. przykrej sytuacji jeszcze nie miałam , ale widziałam sporo zdziwionych min. :wink: :D Dzisiaj wyszedł w sweterku a napotkane osoby mówiły, że super sweterek i na pewno cieplutko mu, i takie komentarze są miłe. :D Ja do tej pory też nie spotkalam się z jakimś przykrym komentarzem, ale muszę przyznać, że czasem widziałam u ludzi mijających się z nami na spacerku jakieś takie troszkę wrednowate minki :-? Wróciłam właśnie z zoologicznego- kombinezonik dla mojego psiaka kosztuje 60 zł :o U Was też tak drogo? Czy to może normalna cena?:) Bo mnie sie wydaje, że w tej mojej małej mieścinie cena jest nieco zawyżona. Chociaż mogę się mylić.. :roll: Quote
Alka Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Ja 3 lata temu za ocieplany kombinezon płaciłam 35zł. Teraz ceny nieco podskoczyły, ale aż tak? :o Nie będę wścibska jak zapytam gdzie mieszkasz? :roll: :D Quote
Patka Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Monis&Nodi plecam allegro niektóre sa boskie i rozsądne ceny :) Alko tak ladnych jak Twoje na allegro nie widziałam (z wełenki) Gratulacje !!! :) a widziałaś te ze sztruksu i kolekcję świąteczną z polaru ;) bardzo estetyczne :) Quote
Moniś Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 No jasne, że nie :) przecież to żadna tajemnica:) Mieszkam w Zambrowie woj. podlaskie:) Orientujesz się mniej więcej gdzie to jest? :) No to widocznie u mnie te 60 zł jest straszliwie przesadzone :evil: Quote
Moniś Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Patka napisał(a):Monis&Nodi plecam allegro niektóre sa boskie i rozsądne ceny :) Alko tak ladnych jak Twoje na allegro nie widziałam (z wełenki) Gratulacje !!! :) a widziałaś te ze sztruksu i kolekcję świąteczną z polaru ;) bardzo estetyczne :) Tak też myślałam żeby skorzystać z allegro. Być może tam uda się taniej :roll: Quote
XXL Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 ;] super wdzianka :) tuffika rajdowiec :D Quote
Teklunia Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 ALu, to Ty otwieraj szybciutko sklep ze sweterkami, bo jak widac zapotrzebowanie jest duze! Jeszcze sobie za to chałupe postawisz :) Quote
Alicja Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Teklunia napisał(a):ALu, to Ty otwieraj szybciutko sklep ze sweterkami, bo jak widac zapotrzebowanie jest duze! Jeszcze sobie za to chałupe postawisz :)no tak staraj sie sąsiadka jak chcesz Ozzulca zaadoptować :wink: :lol: Quote
Alka Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Teklunia napisał(a):ALu, to Ty otwieraj szybciutko sklep ze sweterkami, bo jak widac zapotrzebowanie jest duze! Jeszcze sobie za to chałupe postawisz :)no tak staraj sie sąsiadka jak chcesz Ozzulca zaadoptować :wink: :lol: marnie to widze...znaczy postawienie chałupy :roll: Alicja, ale dla Ozziego miejsce zawsze by się znalazło :wink: :D Quote
Alka Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 Powrzucam trochę staroci :D relaks na balkonie Quote
Recommended Posts