Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:a wy gdzie sie podziewacie:razz:

no przeciez pisałam ,że jedziemy do Miniuchy...;)

[quote name='Gosiek']cześć Ala

Tuffiasty ślicznie wyglada - zdecydowanie 100% lepiej mu w tej fryzurce niz w zeszłorocznej :loveu::loveu::loveu:

oj tak Gosiu, ciesze się ,że się podoba. :multi: Fajnie ,że jesteś ...:multi:Wiesz, wczoraj wazyłam małego i spadło mu 30 dkg , a mnie się wydaje ,że duuuzo więcej...:evil_lol:

[quote name='AlKil']Dzień dobry Alu!!!:lol::lol::lol:

Cześć Ewo ! słoneczny i cieplutki dzionek się zapowiada...:multi:

Posted

Dzień doberek kochani!
Tak wię byliśmy u Miniuszki.Pogoda była bardzo łaskawa , nawet grillowaliśmy :crazyeye: :evil_lol:
Cieszę sie ogromnie ,że nastąpił pewien przełom w stosunkach Tuffcio-Mini.A to raz Mini się przypinało ,ażeby Tuffiasty mógł pobiegać , a to znów Tuffi na ręce i Mini biegała. Iskrzyło między psiakami że hej, Tuffio prowokował Mini ,był agresywny...:diabloti:..:cool3: TŻ zdecydował ,że czas z tym skończyć ... i puścił Tuffcia na wielką wodę...
kilka fotek na potwierdzenie :multi:

pierwsze bliskie spotkanie ;)

od tej pory Tuffcio zaliczał pozycje do góry kołami , jak zobaczył zbliżająca się Mini od razu na plecki ...

Posted

[quote name='Aga76']
Nawet na zdjęcia widać, że iskrzyło :oops:

iskrzyło, ale tylko ze strony Tuufcia ...:cool3: jak małemu nudziło się leżenie na plecach zaczynał warczeć , szczerzyć zęby... a Mini spokojnie lizała mu mordeczkę ...

Posted

Alka napisał(a):
iskrzyło, ale tylko ze strony Tuufcia ...:cool3: jak małemu nudziło się leżenie na plecach zaczynał warczeć , szczerzyć zęby... a Mini spokojnie lizała mu mordeczkę ...

hahahaha cały Tuffcio :lol::lol::lol:

oj Alu - jak fajnie że sie psiaki zaczynają dogadywać - nie ma to jak popatrzeć na wspólne zabawy pieseczków :loveu:

Posted

Gosiek napisał(a):

oj Alu - jak fajnie że sie psiaki zaczynają dogadywać - nie ma to jak popatrzeć na wspólne zabawy pieseczków :loveu:

Gosiu , nie masz pojęcia jak ja się cieszę :multi::multi: nic innego nie robiliśmy tylko komentowaliśmy ich zachowanie, a smiechu przy tym było...:loveu::loveu: kombinatory z tych psiaków jak nie wiem ...:evil_lol:

a Mani z Marcinem aż naniemówili z wrażenia jak się o tym dowiedzieli ...teraz pewnie będziemy żałować ,że już dawno mogliśmy się na to zdecydować ...:cool3:

Posted

[quote name='Teklunia']hihi :)
ale widac ze tuffik czuje respekt przed ogromną koleżanką ;)

tak Kasiu, Tuffi boi się Mini , dlatego nieraz chłopak nerwowy...
ale nieraz futrzak bez powodu stawia się Mini , ot tak ...:cool3:

Posted

Alka napisał(a):

całkiem , całkiem przyjemnie tak poleżeć na leżaczku :p

Czyli słonko grzeje ;) bo u nas to cosik więcej chmur sie teraz pojawiło....

Posted

fidelek2 napisał(a):
Czyli słonko grzeje ;) bo u nas to cosik więcej chmur sie teraz pojawiło....

grzeje i nawet opala, dekoldzik mi się ładnie zarumienił ...:p

Posted

Alka napisał(a):
grzeje i nawet opala, dekoldzik mi się ładnie zarumienił ...:p

zarumieniony dekolcik... :mdleje::mdleje:a ja pewno zaś do września będę biurowym bledziuchem :evil_lol:

Posted

.Tuffi no daj buziaka ;-) .no nie boli przeca ;-) eheheheheheh
balkonowe solarium ? fajnie .ja nie moge bo 1 na parterze mieszkam i wszyscy by mnie ogladali z bloku obok ......po 2 ....słonce tylko i wyłacznie do godz11 w południe potem cima;-) heeheh ...łazem na działke .....tam mom solara takiego ze hejjjjjj ;-) heeheheheheh
buziolki

Posted

Lucy* napisał(a):
zarumieniony dekolcik... :mdleje::mdleje:a ja pewno zaś do września będę biurowym bledziuchem :evil_lol:

Lucy , jak miło cię widzieć !:multi::multi: pozostaje jeszcze solarium...;)

zuzolandia napisał(a):

balkonowe solarium ? fajnie .ja nie moge bo 1 na parterze mieszkam i wszyscy by mnie ogladali z bloku obok ......po 2 ....słonce tylko i wyłacznie do godz11 w południe potem cima;-) heeheh ...łazem na działke .....tam mom solara takiego ze hejjjjjj ;-) heeheheheheh
buziolki

Inka, ja na 4 pietrze mam loozik i słoneczko praktycznie cały dzionek :multi: ale to nie to samo co działeczka :cool3: masz super , ty się relaksujesz a Zuzinka może pobiegać ...:loveu:

Posted

[quote name='Alka']tak Kasiu, Tuffi boi się Mini , dlatego nieraz chłopak nerwowy...
ale nieraz futrzak bez powodu stawia się Mini , ot tak ...:cool3:

Powód to ja tu widzę bardzo wyraźnie, tę śliczną piłeczkę ;)

Witaj Alu :multi: Ciekawa jestem czy właśnie się opalasz na balkonie, bo u nas pochmurno, nawet pomżyło z rana i raczej upału nie ma ;) I nic, ale to zupełnie nic mi się nie chce robić :evil_lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):

Witaj Alu :multi: Ciekawa jestem czy właśnie się opalasz na balkonie, bo u nas pochmurno, nawet pomżyło z rana i raczej upału nie ma ;) I nic, ale to zupełnie nic mi się nie chce robić :evil_lol:

Witaj Małgosiu!:multi:
U nas dokładnie taka sama pogoda, chyba wstawie leżaczek z powrotem do szafy...:evil_lol: Mam zamiar iśc do fryzjera , cosik zmienić na głowie... :evil_lol:

Posted

Alka napisał(a):
Mam zamiar iśc do fryzjera , cosik zmienić na głowie... :evil_lol:

Aaaa to powodzenia! I pamiętaj, że musisz się nam potem zaprezentować :lol: