Alka Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Witajcie poświątecznie !:multi: Madzia się pokazała, nareszcie :multi::multi: Drugi dzień świąt spędzaliśmy u rodziców Marcina i nawet pogoda nie była najgorsza. :evil_lol:Zazwyczaj co do nich jedziemy to aura robi psikusa i nosa z domku nie wychylamy... Tuffcio poganiał po ogrodzie , co prawda nie razem z Mini, bo psiaki (a raczej Tuffi:cool3:) się nie dogadują ... Tuffi :loveu: Mini :loveu: Quote
zuzolandia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 .sliczniutka ta MINI;-) Witanko i psytulanko nietowarzyskiego Tuffcika ;-) hehehe Quote
Teklunia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Cześć Alus:multi: Ja miałam święta zróżnicowane - niedziela super sympatyczna :p, poniedziałek lepiej nie mówic :shake: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 OOO JACIE KRECEEEE!! jak ja dawno tufcia nie widziałam, straaaasznie mu siersciucha odrosła :-o pięknie pięknie pięknie!!:loveu: Quote
maartucha Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Witaamy u was :loveu: Cudasnee i piekniaste fotunie :loveu: Quote
Alka Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Teklunia napisał(a):Cześć Alus:multi: Ja miałam święta zróżnicowane - niedziela super sympatyczna :p, poniedziałek lepiej nie mówic :shake: czyli nie masz dobrych wspomnień z lanego poniedziałku?:roll: Quote
Alka Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Witajcie kochani!:multi: Na dworku pięknie, słonecznie i cieplutko... nareszcie ...:multi::multi::loveu: kilka nastepnych fotek z pobytu u Mini portrecik Miniuszki:loveu: Mini i Tuffcio przy asekuracji Tuffciowego Pańcia Quote
Alicja Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 :loveu::loveu::loveu:nareszcie Miniucha:loveu: Quote
Kasia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Czyżby Tuffcio wywalał tu brzuchol do zabawy...? :cool3: A pisałaś Alu że Tuffcio raczej bojowo nastawiony do Mani a tu prosze zdjęcia jak z super zabawy :lol: Quote
Alka Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='fidelek2'] Czyżby Tuffcio wywalał tu brzuchol do zabawy...? :cool3: A pisałaś Alu że Tuffcio raczej bojowo nastawiony do Mani a tu prosze zdjęcia jak z super zabawy :lol: Kasiu, bo cwaniaczek zabawowo podchodzi do Mini kiedy ona jest uwiązana:cool3:...wywali brzuch i czeka na jej reakcję:evil_lol: przypatrz się ,podejdzie ale tylko na bezpieczna odległość :evil_lol: Mini jest bardzo żywiołowa.Boję się o Tuffcia bo Miniucha chce nim turlać , przygniatać łapą i włosy wyrywać.Bardzo jej się podoba kiedy wyrwie mu kłaczki...:evil_lol: a Tuffiasty nie da sobie w kaszę dmuchać od razu warczy i skacze jej do pyska... Quote
Kasia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Alka napisał(a): Mini jest bardzo żywiołowa.Boję się o Tuffcia bo Miniucha chce nim turlać , przygniatać łapą i włosy wyrywać.Bardzo jej się podoba kiedy wyrwie mu kłaczki...:evil_lol: a Tuffiasty nie da sobie w kaszę dmuchać od razu warczy i skacze jej do pyska... a to się dopasowali do siebie - dwa twarde charakterki :p z tym, że ten mniejszy to myśli ze mu wszystko wolno i nawet się nie boi zawarczeć na psa 10 razy większego od siebie :p Quote
Alka Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 fidelek2 napisał(a):a to się dopasowali do siebie - dwa twarde charakterki :p z tym, że ten mniejszy to myśli ze mu wszystko wolno i nawet się nie boi zawarczeć na psa 10 razy większego od siebie :p tak i jest awaryjne wyjście - na rączki :evil_lol: Tuffi od początku był Mini nieprzychylny.Kiedy ją Marcin przywiózł z hodowli to trafiła do nas.Kupowali właśnie dom, przeprowadzali się i takie tam...Była przez 4 tygodnie.Tuffiego zżerała zazdrośc niesamowita.Warczał i nie pozwolił się się do siebie i swojego Pańcia Mini zbliżać... także ja zajęłam się Tuffim a Manuela Mini.:loveu: Quote
Kasia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Tuffcio i jego Pan to tak jakbym czytała o Fidlu i Tomku :loveu: Quote
malawaszka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 http://img224.imageshack.us/img224/7226/schowek01afz8.jpg :loveu: :loveu: :loveu: śliczna Quote
Alka Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='fidelek2']Tuffcio i jego Pan to tak jakbym czytała o Fidlu i Tomku :loveu: powinni trzymać sztame z nami a wybieraja chłopów te nasze psiaki :cool3: [quote name='malawaszka']http://img224.imageshack.us/img224/7226/schowek01afz8.jpg :loveu: :loveu: :loveu: śliczna dzięki :oops: Quote
Teklunia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='Alka'] jakie ładne :multi::multi::multi: u nas też piękna wiosna! i wreszcie cieplutko, można chodzić bez kurtki :) Quote
Alka Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Teklunia napisał(a):jakie ładne :multi::multi::multi: u nas też piękna wiosna! i wreszcie cieplutko, można chodzić bez kurtki :) u nas coniektórzy paradują w krótkich rękawkach :loveu: super pogoda, oby utrzymała się jak najdłużej...:multi: Quote
mmbbaj Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Witaj Alu :multi: Jestem cała szczęśliwa bo wreszcie widzę zdjęcia z Imageshecka więc mogę twoje pooglądać :lol: Jak miło zobaczyć Tufficzka :loveu: [quote name='Alka'] Tuffi :loveu: Sliczny jak zawsze :loveu: I jaki pysiołek zadowolony! [quote name='Alka'] Mini :loveu: Mini też jest bardzo ładna, ale ma taki surowy wyraz pyszczka, może tylko na zdjęciu? ;) I śliczne te przeróbeczki Mini z Tuffciem :loveu: Och jak ja się cieszę, że wreszcie wszystko widzę :Cool!: Quote
zuzolandia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Dobrywieczorek słodziutka!!!!! wpalim sie przywitac wieczorowa pora;-).tak pogoda dzisiaj była superancka ale zeby w krotkim rekawie ?????? no ale sa wariaci eheheh u nas na rowerach w krotkich gaciach jezdzili ;-) .......heeheheheh buziaczki Quote
Daga_i_Oskar Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Czesc Alus :multi: Pogoda dzisiaj cudna, na dworze jest jeszcze cieplej niż wczoraj, az chce sie zyc :multi: Ale mialam zdjec do obejrzenia, az miło popatrzec na takie piekne psy :loveu: Z Mini zrobiła się śliczna amstaffka, ma słodkie klapniete uszy - takie własnie mi sie podobaja :loveu: Tuffiasty obrosl niesamowicie :crazyeye: Włosy na pyszczku mu tak urosly, ze szok, a kiedy planowana wizyta u psiego fryzjera :razz: Pozdrawiamy i milego dnia zyczymy :multi: Quote
Teklunia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Dzień dobry, Aluniu moja kochana :buzi: Mogę dziś sobie popisac z prac, bo szef cały czas gdzieś wychodzi ;) Quote
zuzolandia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Witanko i pozdrawianko 13stego w piatek ;-) heheheheeh buzioki!!! Quote
Aga76 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Dzień dobry Alu :loveu: Pozdrawiam wiosennie :loveu: Piękna sesja Mini i Tuffcia :p Quote
Recommended Posts