Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie poświątecznie !:multi:

Madzia się pokazała, nareszcie :multi::multi:

Drugi dzień świąt spędzaliśmy u rodziców Marcina i nawet pogoda nie była najgorsza. :evil_lol:Zazwyczaj co do nich jedziemy to aura robi psikusa i nosa z domku nie wychylamy...
Tuffcio poganiał po ogrodzie , co prawda nie razem z Mini, bo psiaki (a raczej Tuffi:cool3:) się nie dogadują ...

Tuffi :loveu:

Mini :loveu:

• Replies 6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Teklunia napisał(a):
Cześć Alus:multi:

Ja miałam święta zróżnicowane - niedziela super sympatyczna :p, poniedziałek lepiej nie mówic :shake:

czyli nie masz dobrych wspomnień z lanego poniedziałku?:roll:

Posted

Witajcie kochani!:multi:

Na dworku pięknie, słonecznie i cieplutko... nareszcie ...:multi::multi::loveu:

kilka nastepnych fotek z pobytu u Mini

portrecik Miniuszki:loveu:

Mini i Tuffcio przy asekuracji Tuffciowego Pańcia

Posted

Czyżby Tuffcio wywalał tu brzuchol do zabawy...? :cool3:
A pisałaś Alu że Tuffcio raczej bojowo nastawiony do Mani a tu prosze zdjęcia jak z super zabawy :lol:

Posted

[quote name='fidelek2']

Czyżby Tuffcio wywalał tu brzuchol do zabawy...? :cool3:
A pisałaś Alu że Tuffcio raczej bojowo nastawiony do Mani a tu prosze zdjęcia jak z super zabawy :lol:

Kasiu, bo cwaniaczek zabawowo podchodzi do Mini kiedy ona jest uwiązana:cool3:...wywali brzuch i czeka na jej reakcję:evil_lol: przypatrz się ,podejdzie ale tylko na bezpieczna odległość :evil_lol:

Mini jest bardzo żywiołowa.Boję się o Tuffcia bo Miniucha chce nim turlać , przygniatać łapą i włosy wyrywać.Bardzo jej się podoba kiedy wyrwie mu kłaczki...:evil_lol: a Tuffiasty nie da sobie w kaszę dmuchać od razu warczy i skacze jej do pyska...

Posted

Alka napisał(a):

Mini jest bardzo żywiołowa.Boję się o Tuffcia bo Miniucha chce nim turlać , przygniatać łapą i włosy wyrywać.Bardzo jej się podoba kiedy wyrwie mu kłaczki...:evil_lol: a Tuffiasty nie da sobie w kaszę dmuchać od razu warczy i skacze jej do pyska...

a to się dopasowali do siebie - dwa twarde charakterki :p z tym, że ten mniejszy to myśli ze mu wszystko wolno i nawet się nie boi zawarczeć na psa 10 razy większego od siebie :p

Posted

fidelek2 napisał(a):
a to się dopasowali do siebie - dwa twarde charakterki :p z tym, że ten mniejszy to myśli ze mu wszystko wolno i nawet się nie boi zawarczeć na psa 10 razy większego od siebie :p

tak i jest awaryjne wyjście - na rączki :evil_lol:

Tuffi od początku był Mini nieprzychylny.Kiedy ją Marcin przywiózł z hodowli to trafiła do nas.Kupowali właśnie dom, przeprowadzali się i takie tam...Była przez 4 tygodnie.Tuffiego zżerała zazdrośc niesamowita.Warczał i nie pozwolił się się do siebie i swojego Pańcia Mini zbliżać...
także ja zajęłam się Tuffim a Manuela Mini.:loveu:

Posted

Teklunia napisał(a):
jakie ładne :multi::multi::multi:

u nas też piękna wiosna! i wreszcie cieplutko, można chodzić bez kurtki :)

u nas coniektórzy paradują w krótkich rękawkach :loveu: super pogoda, oby utrzymała się jak najdłużej...:multi:

Posted

Witaj Alu :multi: Jestem cała szczęśliwa bo wreszcie widzę zdjęcia z Imageshecka więc mogę twoje pooglądać :lol: Jak miło zobaczyć Tufficzka :loveu:

[quote name='Alka']

Tuffi :loveu:

Sliczny jak zawsze :loveu: I jaki pysiołek zadowolony!

[quote name='Alka']
Mini :loveu:

Mini też jest bardzo ładna, ale ma taki surowy wyraz pyszczka, może tylko na zdjęciu? ;)

I śliczne te przeróbeczki Mini z Tuffciem :loveu: Och jak ja się cieszę, że wreszcie wszystko widzę :Cool!:

Posted

Dobrywieczorek słodziutka!!!!! wpalim sie przywitac wieczorowa pora;-).tak pogoda dzisiaj była superancka ale zeby w krotkim rekawie ?????? no ale sa wariaci eheheh u nas na rowerach w krotkich gaciach jezdzili ;-) .......heeheheheh
buziaczki

Posted

Czesc Alus :multi:

Pogoda dzisiaj cudna, na dworze jest jeszcze cieplej niż wczoraj, az chce sie zyc :multi:

Ale mialam zdjec do obejrzenia, az miło popatrzec na takie piekne psy :loveu: Z Mini zrobiła się śliczna amstaffka, ma słodkie klapniete uszy - takie własnie mi sie podobaja :loveu: Tuffiasty obrosl niesamowicie :crazyeye: Włosy na pyszczku mu tak urosly, ze szok, a kiedy planowana wizyta u psiego fryzjera :razz:

Pozdrawiamy i milego dnia zyczymy :multi: